So snúbencom sa vo vzťahu neposúvame dopredu
ahojte ..
mám taký problém.. mám snúbenca sme zasnúbený od vianoc minulého roka ja mam 25 a on 26 sme spolu dva roky ..
ľúbime sa aj všetko len proste nejako sa nikam nepohíname čo mne dosť vadí .
nebývame spolu on býva s mamou a ja doma bývam sama v jednom dvore s mojou maminou.
dnes sme sa dosť pohádali odišla som a neviem,či mám chuť aj v tom vzťahu pokračovať.
Vadí mi dosť to, že ked sme u nich tak večer utekáme ku mne domov nikdy som u nich nespala.
Koľko krát som u nich celé dni pomáham jemu či jeho mamine a večer sadnúť do auta utekať domov a na další deň zas k nim.
Dosť ma začalo štvať aj to, že svokra nechce ani pocuť že by sme mali dieťa furt len že v 30 tke že ona by dieťa v tejto dobe ani nemala a o svadbe už vôbec .
vychádzame spolu fajn, ale tieto reči od nej ma dosť zaboleli na koľko si myslíme, že už máme aj vek a čakala som skôr že by bola rada keby jej raz oznámim že som tehu.
a za dalšie mi vadí máme ísť bývať asi 2 m od nej a dom je stále písaný na ňu neni na snúbenca takže on si nemôže ani zobrať hypotéku aby to dokončil tak sa len tak trápi.
a on mi povie, že nie som normálna ked mi občas dojdu nervy a niečo mu poviem , že mne všetko vadí a že ked sú kkti s jeho mamou tak že mám ísť domov ako napr dnes ale ja to tak nemyslím len proste mne chýba to že spolu sme malo že spolu nezdielame jednu domácnosť že sa naťahujeme ako soplavé deti pritom už máme vek aby sme aspoň spolu bývali.
neviem možno to len ja vidím tak čierno a som až príliš náročná ...
Stretni sa z jeho bratom a jeho ženou nech ti povedia názor.. Na to.. A tiež si myslím ze to není normalne že sa bojíš povedať nie... A just by som povedala nie... Sa ide posrat z jeho matky.. Áno matka mu to sľubuje a sľubuje mu hory doly... Však myslím ze aj jedno dielo je o tom statky zmätky. Pozri... Neviem ci to tak berieš ale jeho matka je na prvom mieste... Keď si zapiska on príde... Je tvoja vec kedy budeš mat dieťa.. Takže jej názor by som brala okrajovo... Pomaha aj on Vám ci iba ty jemu?je rozdiel pomáhať a byť otrok... Pomáhaj keď je tam aj nie keď si tam ty sama... Není to tvoj dom... Takže podľa toho by som aj pomáhala... Chce aj ona niečo z toho nech ona prvá robí a vy len pomôžete... Áno to sú len výhovorky aby ste boli takej situácii ako ste teraz... Myslím tým tých pár rokov do dôchodku.... Aby skúške neutek keď fakt iba sľubuje s tým prepisom... Lebo môže mať Vás s tým v šachu... A možno jeho aj ma... Tak preto sa snaží a pomáha.... Porozprávaj sa s ním... Prečo nemôžeš ostať u nich?? Reálny dôvod sa spýtaj svokry....
@majca1995 a inak snubný prsteň nenosíš, ked si svokra nič nevšimla?
@janickacrazy nosím jasné však vravel že boli spolu na nákupoch tak mu pomohla vybrať 🙂
@majca1995 no nepoznám Ťa, ale už to trošku aj vyzerá , že si zvykli na Tvoju dobrotu a usilovnosť.Ak chceš mať raz svoju rodinu a svoj život, musíš sa naučiť robiť si aj po svojom. A to,že Tvoj drahý u Teba len spí....Aj Ti pomôže s niečím u Teba? S niečím čo je len Tvoje? Malo by to byť len o Vás dvoch. Môžete pomáhať jeho mamine, to je pekné, ale len odtiaľ potiaľ.
@zuzi266 nevravím, že ja som dokonalá každý máme svoje muchy , ale povedať mi , že čo ja vlastne robím preto aby sme spolu bývali ? po prvé neni to môj dom keby niečo spoločné si budujeme len mi sami dvaja tak je to iné a po dalsie nemôžem si ani zobrať úver lebo len nedávno som dostala zmluvu na TPP dlhoo som bola na dohode apotom na polovičnom úväzku .. Myslím si, že nie som nejaká lajda ktorá nechodí do roboty nevie variť nevie sa postarať práveže všetko toto viem.. predo mnou mal dlho priateľku ktorá ani nechodila do práce ani nevarila a kašlala sa na neho ..
@majca1995 neblázni, si mladá, pekná baba, samozrejme, že niekoho lepšieho určite stretneš, len sa neboj
A čo máš ty robiť, aby ste spolu bývali? Máš azda kúpiť, či postaviť dom? Asi som Stará škola, ale hlavne chlap ma vyvinúť iniciatívu, aby zabezpečil bývanie, ale tu ani snahu nevidím, ide sa potrhat, ale pre mamičku. Môže byť šikovný ako neviem co, ale keď nie je šikovný pre vás a rázne si matku neuzemni, že ty nie si jej otrok, tak kašľat na takého chlapa! Na tvojom mieste už ani nehnem prstom tam, a vôbec by som ani nešla k nim. Nie ešte že ty drevo máš rúbať.. Náhodou murovat nechce od teba? Veď hrdlacis na úplne cudzom! Tam bude vždy mamička prvoradá a jediná pani, aj keby ste sa vzali. Nikdy s takym mamiciakom žena šťastná nebude.Ona zaveli a vy budete skákať. Už teraz si zvykli, že si lacná sila.
Rýchlo mu daj zbohom,chlap ma ženu hlavne na začiatku až rozmaznavat, nie chciet od nej, aby drevo rubala, a pýtať pár eur za výlet!
@majca1995
@majca1995 si mlada, mas kopec casu. Spoluziacka sa 15 rokov takto "natahovala " s priatelom a to sme jej vsetci dohovarali. Nakoniec ho nechala ako 38 rocna. Do roka spoznala svojho sucasneho uzasneho manzela, minuly rok sa vzali a teraz caka babatko 😊. A ona v 38 hovoril, ze je stara a nikoho si nenajde ☺.
@perdulka7 toto bola naj odpoved 😊.
@jaskolka no on predtým aj povedal, že ja mám teda kúpiť niečo ked tam nechcem ísť, lebo zo pár krát som mu povedala , že to nikdy nebude ako moje že nebudem tam mať vlastnú záhradu a on že ale ved všetko bude tvoje môžes si posadiť čo len chceš starať sa o tom , ale mne je blbé sa miešať tam do záhrady jeho mame
len vždy aj ked sme mali nejaký konflikt tak nikdy sme si ho nevidiskutovali len potom priišiel ako keby sa nič nedialo ... len škoda, že ja sa neviem tváriť že sa nič nestalo a všetko je úplne v poriadku ... povie mi že on je chlap on nebude riešiť takéto veci že čo mne vadi a neviem čo ...
@majca1995 vies sama som si zazila kde co ale z vlastnej skusenosti ti poviem to je cele zle.si kocka a najdes si lepsieho chlapa.nemozes byt vo vztahu viac menej za nic ako to je teraz majka.ty mas byt so svojim partnerom ruka v ruke navzajom sa doplnat a nie ze sa bat ho a nebodaj mu oponovat a jeho mama je kapitola sama o sebe.hm? Ber sa prec z tej rodiny
@lydka81 jej povedal ze som sa nastvala a odišla za to co mi povedala o tej svadbe a jemu povedala ze jej je to jedno kedy sa vezmeme len ze jej názor je taky... Nemyslím si ze je to tak lebo mne povedala ze ci nám sibe že ona by sa nikdy nevydávala možno som to ja zle pochopila

@dilino toto je asi najdlhšia veta akú som kedy videla 😂