So snúbencom sa vo vzťahu neposúvame dopredu
ahojte ..
mám taký problém.. mám snúbenca sme zasnúbený od vianoc minulého roka ja mam 25 a on 26 sme spolu dva roky ..
ľúbime sa aj všetko len proste nejako sa nikam nepohíname čo mne dosť vadí .
nebývame spolu on býva s mamou a ja doma bývam sama v jednom dvore s mojou maminou.
dnes sme sa dosť pohádali odišla som a neviem,či mám chuť aj v tom vzťahu pokračovať.
Vadí mi dosť to, že ked sme u nich tak večer utekáme ku mne domov nikdy som u nich nespala.
Koľko krát som u nich celé dni pomáham jemu či jeho mamine a večer sadnúť do auta utekať domov a na další deň zas k nim.
Dosť ma začalo štvať aj to, že svokra nechce ani pocuť že by sme mali dieťa furt len že v 30 tke že ona by dieťa v tejto dobe ani nemala a o svadbe už vôbec .
vychádzame spolu fajn, ale tieto reči od nej ma dosť zaboleli na koľko si myslíme, že už máme aj vek a čakala som skôr že by bola rada keby jej raz oznámim že som tehu.
a za dalšie mi vadí máme ísť bývať asi 2 m od nej a dom je stále písaný na ňu neni na snúbenca takže on si nemôže ani zobrať hypotéku aby to dokončil tak sa len tak trápi.
a on mi povie, že nie som normálna ked mi občas dojdu nervy a niečo mu poviem , že mne všetko vadí a že ked sú kkti s jeho mamou tak že mám ísť domov ako napr dnes ale ja to tak nemyslím len proste mne chýba to že spolu sme malo že spolu nezdielame jednu domácnosť že sa naťahujeme ako soplavé deti pritom už máme vek aby sme aspoň spolu bývali.
neviem možno to len ja vidím tak čierno a som až príliš náročná ...
@jaskolka Vianoce som trávila s nimi, lebo chceli najedli sme sa a o pol 1 v noci som sadla do auta a išla domov.. 🙂 on so mnou ku mne nešiel lebo ze chce byť aj doma.. Veľa krát som mala aj vykricane že je veľa u mňa a ze doma vôbec nie je.. Pritom prišiel ku mne prespať tak dva krát po sebe max 3 krát a potom aj 3 dni nič..
@majca1995 tak to je riadne psycho a prečo tam vlastne nemožeš prespať? to jeho matke vadí? čo je nejaká kresťanka veľká alebo čo? a to si si ani pripiť nemohla na Vianoce, lebo ved ideš domov o pol noci autom sama? no viac by ma nevidel
@janickacrazy no dala som si len taky glg aby sa nepovedalo.. Neni práveže nejaká kresťanka ale neviem prečo mne je to blbé sa pýtat a keď som sa ho opýtala včera tak mi tresol dvermi a odišiel
@majca1995 tu naozaj nie je o com..... Este jednu skusenostami overenu radu ti dam, nikdy, naozaj nikdy sa k nemu po rozchode nevracaj, pretoze to bude neustaly kolotoc jeho chvilkoveho sekania dobroty a vzdy sa vsetko vrati do starych kolaji. Oni s mamickou rychlo zistia, ze taku naivku, co im aj v zahrade porobila uz nenajdu, naslubuju aj dieta aj co budes chciet, ale bude to len horsie, ver mi, on sa nezmeni.
@majca1995 ja viem,to je presne taký spôsob, ako jedna manipulátor. Chyba je v ňom, ale Urobí z toho druhého úplného idiota a ten ešte nakoniec sa cíti previnilo. Ver mi, viem o com hovorim. A, to sa bude len stupňovať, lebo už začal tebou riadiť,bojis sa povedať si svoje a pre pokoj radšej súhlasíš s ich blbostami a ozaj cudnym správanim, robíš, čo chcú, ale to nebude stačiť. Aj keby si sa pokrájala a dala na zlatý podnos, nebude spokojný. A budeš stále ta zla...keď sa más ozaj aspoň trochu rada, úplne ho vymaž zo života, z telefónu, skrátka koniec.
@majca1995 majca, najlepsie by bolo sa snim rozist aj cez bolest, lebo je to bolestive, ale prezila by si. Nie si tam vitana. Nerada ti to pisem, ale pre jeho mamicku by bola prava nevesta niekto iny, lepsi od teba. Ty chces moc, chces az zobrat jej syna, a aj keby sa ti to podarilo a este by si u nich doma robila, nebudes dobra. Nie si normalna, presne tak ako ti to zvestoval jej syn a preto si radsej najdi niekoho tiez takeho nenormalneho k sebe, aby si oni nasli niekoho normalneho konecne uz. Inak, necuduj sa, jeho mamicka si ho neozeni ani v 30tke, lebo potom to prehodnoti a buducej snubenici bude hovorit, ze do 40tky na tuto dobu so zenbou a dietatom casu dost. Vela stastia, ale dufam, ze s niekym inym!
@kassandra25 ja sa mu nejdem už ani ozývať idem ho úplne ignorovať a dúfam ze to pochopí nechcem byť s ním v kontakte aby ma nejako nepoblaznil.. No aj ja si myslím ze potom by prišla ta 30 tká a zrazu ale nie pre boha čas mate do 40 tky. 🙂
@majca1995 Ja sa tiez pridam k nazorom-Utekaaaaaaj! kade lahsie od neho.Ja mam s takym mamkinim ceckom 2 male deti,ale uz nie sme spolu.
V zivote by som sa k nemu nevratila a normalne sa mi obracia zaludok,ked sa musime kvoli detom vidiet.Raz ma vyprovokoval tak,ze povedal,ze mi zoberie obe deti a bude sa jeho mater o ne starat.
To by bolo asi jeho posledne..A priznam sa,ze ja som mala tiez odzaciatku pochybnosti a aj vela signalov naznacovalo,ze toto nebude dobre a aj tak som dopadla..
@majca1995 bež od neho a jeho matky co najďalej prosím ťa.... To je celé choré 😣😲

@majca1995 veru nebude a tie reči, to akoby chcel, aby si mala ty zle svedomie, že sa "nesnažis budovať domov". Tam je pani jeho mamička a aj dlho bude. Keby toto mne nastávajúci povedal, že kúp dačo, tak rovno aj bude z nastávajúceho expartner. Absolútne ten chlap si neváži ženu, nevie sa chovať ako chlap. Utekaj od neho. Si pekná a sympaticka baba, chlapa nájdeš aj na každý prst desať a lepších, ako tento mamičkar.Tvoja mama ma pravdu, je nezaujata tak to vidí,ze toto nikdy dobre nebude