icon

Sociálne siete v partnerstve. Má partner právo kontrolovať tvoj mobil?

9. apr 2025

Dávaš partnerovi heslo do telefónu?

Sleduje, komu lajkuješ príspevky alebo s kým si píšeš?

Je to dôvera alebo kontrola?

Ja ked môžem, tak pozriem do telefonu.

Strana
z2
vroni
9. apr 2025

Normálne ľutujem môjho muža. On by, ak by veľmi chcel, asi aj heslo prelomil, ale nakoľko obrovskú časť konverzácii vediem v jazykoch, ktoré on neovláda, muselo by ho to stáť spústu času a energie, kým by všetko vyspehoval. Ja by som to mala o hodne ľahšie. Aj heslo možno viem, ak ho nezmenil za posledných 20 rokov, ale deň, keď by sme toho druhého nasli lasovať v mobile by bol zároveň dňom, kedy skončila naša vzájomná dôvera.
A teda koniny, komu a aké lajkuje príspevky, tak to ma fakt nezaujíma.

vilma7
10. apr 2025

Ja telefón nemám na heslo, manželove hesla poznám, telefón leží celý deň voľné položený...nemám potrebu mu v ňom hľadať veci, ktoré nenájdem.
Verím, dôverujem...q keď sklame, tak sklame.

K čomu má byť akože taka kontrola dobrá? Véd manžel, partner môže mať 2 telefóny, alebo? Kto chce, podvádza aj bez toho, aby mu na to prišli.

liusa82
10. apr 2025

ja na mobile nikde nechodím tam mám dáta len ak sa vyslovene niekde nudím.Buď dakde v čakárni alebo narýchlo potrebujem niečo zistiť.A čo sa týka pc,lebo doma som iba na notebooku iba tak chodím na net, tak otvorené mám všetky stránky ani nikde nemám heslo.Načo.Nič netajím a ak mi polovička nechce dať mobil alebo pc to je jedno ved to vidíte aj na správaní že niečo nebude ok ak zatajuje..človek čo nič netají v pohode ukáže mobil druhému

siska53
10. apr 2025

Neviem kody, ani on asi nie. Nepotrebujem vediet, co ma v mobile, lebo ma to nezaujima. Ak treba, ukazeme si. Ci ma on nejaku potrebu vediet, co ja mam v mobile, neviem.

Strana
z2