Som 11 mesiacov od rozchodu a stále plačem

25. dec 2021

Ahojte som tu nova , tak dufam ze budeme mat pochopenie pre moju otazku.
Rozchod po 5,5 roku jasne ze chyba je vzdy v dvoch ale on sa ku mne velmi zle skaredo zachoval. Sme 11 mesiaco od seba myslela som ze som uz ok. Ale ked som sa dozvedela ze ma novu priatelku velmi ma to zarmutilo. Ak sa mam priznat raz za cas si kvoli tomu poplacem lebo mi to pride luto .
Ale viem ze by som sa k nemu uz nikdy nevratila.
Co si myslite o mojej situacii? Pls

deti95060810
25. dec 2021

ex dopraj novú známosť a šťastie.... časom všetko prebolí.

pa3q
25. dec 2021

Pozeraj pozitívne na všetko čo sa udialo. Všetko zle je začiatkom nových výziev. S plačom sa len depkuješ. Otvor oči a pozeraj dopredu. Minulosť nechaj ísť preč.

katkami123
25. dec 2021

Boli ste spolucelkom dlho, takze tvoje reakcie sú normálne. Brala by som to ako znamenie pohnúť sa ďalej a urobiť hrubú čiaru

kikus7
25. dec 2021

Keď sa zle správal k Tebe ako k partnerke, tak netreba smútiť. Nech si ho teraz užije iná. Ty si nájdeš takého, ktorý sa k Tebe nebude správať hnusne. Veľa šťastia. 🍀 A nemusíš smútiť. Zrejme nič lepšie sa ani nemohlo stať, keď bol hnusný. Mňa tiež mrzelo, keď si ex zrazu našiel inú, ešte mi aj vypisoval, aká je super. No dlho mu to nevydržalo. Vrátilo sa mu všetko to zlé, čo mne robil. Až taká super totiž nebola..

miadi
26. dec 2021

Dopraj mu stastie s inou. 5r je dost dlho trapit sa s chlapom mna by viac mrzel ten strateny cas. A rozhodne by som uz neplytvala ani minutu plakanim za niecim co Nebolo dobre. To nebola tvoja zivotna laska Iba lekcia do buducnosti aky vztah nechces aby si si viac vazila samu seba a nebola tak dlho s niekym co si Ta nevaži,