Som 8 mesiacov po rozvode a stále mi chýba
Bojím sa alebo skôr hambim sa spoznať iné dievča od rozvodu ubehlo už 8 mesiacov a akosi neviem ...
Nedokážem asi inej odhaliť ❤️ a svoje pocity ...
Stále mi chýba ... A deti tiež. 😏
@dodo1981 blbost. Peniaze nie su vsetko.ja mam chlapa a on mal uz 2 deti ja jedno.spolu mame este jedno.jedine preco by som sa do toho nedala znova je jeho ex. To ako niektore dokazu manipulovat deti na svoju stranu... u nas nebolo ze by sme im nieco nedopriali.vzali sme na dovolenku bol 2tyzdne problem na riesenie ako sme ich usporiadali.preco to sedelo tam a nue na inom mieste... kupila som bundu aku si dieta vybralo nech sa aj jemu paci.ofrflane ci neviem ze ma but rukav v takej a onakej dlzke co na tom ze bola tak strasne zla,ze ju mali dalsie 2 roky. Vezmeme ich k moru phe to vies deti prisli s tum ako im rozprave,ze ich unesieme aby ju uz nikdy nevideli....
A cele to bolo vlastne o tom,ze ona nevedela uniest, ze ja viem varit,upeciem im co chceli aj torty na narodeniny a ona nie.tak aspon urazala.
A mimochodom uz boli asi 2r rozvedeny ked sme sa stretli
@rastislavx9 kolko rokov maju deti?

@rastislavx9
https://www.youtube.com/watch?v=XZrnFHfERj0Pokým budeš prechádzať procesom liečenia a skôr než začneš hľadať nový vzťah, pozri si zopár videí, začni trebárs týmto (2 a pol minúty):