icon

Som divná alebo len náročná? Prečo milujem luxus?

24. jan 2024

Ahojte mám 23 rokov .. neviem čo sa somnou deje ale takáto som nebývala proste vždy som sa vedela odviazať nič som neriešila bavila som sa s kadekým no poslednú dobu som sa začala viac zaujímať o plastiky - plánujem ísť na prsia.. furt pozerám po autách začala som milovať drahé autá idem odpadnúť za volantom keď vidím napr Bentley ísť 🤣 začal sa mi páčiť luxus… mám obyčajného frajera z dediny .. hovorí že som strašne znamyslenela ..
rozmýšľam úplne prehodnotiť svoj život ale prave naopak - kde mám spoznať nejakých vplyvných ľudí s krásnymi autami ?🤣 už mám na sebe nejaké zmeny chcem ešte na prsia ísť.. zarábam dosť (na svoj vek)a plánujem to investovať do seba najviac..
Kamarátka si našla frajera a prvá moja otázka bola aké ma auto a čo robí… ani som si to neuvedomila 🤣🤣🤣

Strana
z2
monuliak9
25. jan 2024

Nie si divná. Zapadla si do fronty k tým vygumovanym vyplastikovanym povrchným dutohlavym ženám , ktorých najvyššia priorita je mať opak toho čo majú v hlave 🤣 gratulujem a zároveň oznamujem , že evolúcia urobila tebou milovy krok vzad.

nika523
26. jan 2024

A že si chceš dať spraviť prsia? Píšeš ako by to bolo neviem čo, dnes je to už úplne bežné, ženy po pôrode aj mladé baby si dávajú robiť, mám kamarátky čo majú, neni to nič neobvyklé alebo výnimočné

minimie
26. jan 2024

Tak z toho čo som v širokom okolí videla, tak ak sa zadarí, buď si takéto babenky nájdu chlapa čo fakt ma to všetko čo chceš pius je to aj kus ale ten ju berie len jak luxusnú výbavu k životu, veľmi rýchlo ju začne podvádzať alebo rovno zamení. Potom existuje tiež chlap čo má všetko chceš to čo chceš, len no povedzme nie je to taký kus ako ten predtým. Ten by z teba možno bol nadšený a dalo by sa z neho sosať dlhodobo ale zrejme by si sa začala nudiť ty a kukať po fešákoch. Áno, sú aj dlhodobé páry ale tie sú rovnocenné a žena má pre neho aj nejakú väčšiu pridanú hodnotu, tam fakt nejde len o fyzický vzhľad. A potom je ešte jedna kategória, chlapi čo sa na pracháčov len hrajú ale majú dlhy pomaly aj u bezďáka pred Tescom. Na tých pozor, aby si náhodou nezostala financovať ty jeho len za jazdu v (požičanom) fáre. Bo aj také poznám 😃. Ktoré z toho si vyberieš? 😃😃

eva8
26. jan 2024

Ja ta celkom chapem. Snivas, chces rovnocenneho partnera, partnera r podobnymi ambiciami (auto, fajn zivot). Ked partnera podrzis, spolocne sa mozte dopracovat k vysnivanemu autu, domceku.

rorino
26. jan 2024

Už máš aj kačacie pery?Tak jedine Borisko😂😂🤷

Strana
z2