Som hotová zo suseda
Normalne sa hanbim, co tu napisem ale mne naozaj preskocilo.
A ja si to aj uvedomujem.
S muzom sme spolu 3 roky, mame 2 rocnu dceru, vsetko u nas funguje, sem tam mame male nezhody ako u kazdeho ale nic vazne.
Asi cca 2-3tyzdne dozadu ako som ho raz cakala s malou pred blokom v case kedy mal prist z prace, vsimla som si, ze mame noveho suseda.
Dovtedy som o nom nevedela. Je tu so skupinkou talianov, ktorych som stretavala uz dlhsie. Vsetci sa pekne zdravili taliansky aj malej, len on spanielsky. Dokonca byvame na rovnakej chodbe.
Minule sme isli spolu vytahom, tak som sa ho opytala slusne, ze ci rozprava spanielsky v spanielcine, kedze ja trochu ovladam spanielcinu. A on ze ano, lebo je z Argentiny a ze pracuje pre jednu firmu. A spytal sa ako sa volame.
A odvtedy som ho zacala coraz castejsie, naschval chodim von v case ked prichadza domov, len aby som ho videla. Vzdy sa pekne pozdravi, malu pekne menom oslovi a vzdycky jej kyve.
Sem tam prehodime slovko.
A mne preskocilo.
Zeny, to je tak krasny muz. Ja som z neho hotova.
Predstavujem si s nim sex, dokonca som si povedala, ze preco som ho nestretla skor. Pritom muza milujem aj sex s nim.
Uz som rozmyslala, ze si od neho vypytam nejaky kontakt pod zamienkou zlepsenia spanielciny.
Normalne mi je.be a citim sa ako pubertacka.
Co to so mnou je? Asi uz som dlho doma 🤦♀️
@anonym_autor Poviem to hnusne, ale také ako ty potrebujú lekciu. Padnúť na hubu. Ak nemáte žiadne problémy, tak si Tvojho muža zaslúži iná. A ty môžeš behať za Juanom Carlosom s cudzím deckom, prečo okrem Teba chce ešte 100 ďalších. A revať. Hádam je to troll😂
@anonym_autor noo, brzdi. Ved pises ze mas vo vztahu vsetko na poriadku..ja ked vidim krasneho chlapa, len si poviem ze je fakt sexi a hotovo,,nic to somnou nerobi,,,doma mam svoju lasku a sexi lasku..musis si uvedomit co ta na tvojom muzovi pritahuje a co nanom milujes a nic ine nieje podstatne
@babydesire uplne som zazila ten wau pocit ako ked som 1x zbadala svojho muza. Nerozumiem ani ja tomu, ako pisem svojho muza milujem a neviem si to ani vysvetlit preco stale ked vidim argentincana som stale z neho hotova.
@babydesire uplne som zazila ten wau pocit ako ked som 1x zbadala svojho muza. Nerozumiem ani ja tomu, ako pisem svojho muza milujem a neviem si to ani vysvetlit preco stale ked vidim argentincana som stale z neho hotova.
@anonym_autor ty miluješ ten pocit zamilovanosti. Toho prvého waw očarenia a motýľov v bruchu. Len tento stav netrvá večne a časom by aj tak prišiel pri niekom inom. Môžeš si zaspomínať, pousmiať sa nad tým, trochu pofantazirovat v mysli a vrátiť sa späť do reality
@anonym_autor ty miluješ ten pocit zamilovanosti. Toho prvého waw očarenia a motýľov v bruchu. Len tento stav netrvá večne a časom by aj tak prišiel pri niekom inom. Môžeš si zaspomínať, pousmiať sa nad tým, trochu pofantazirovat v mysli a vrátiť sa späť do reality
@maury ale je to normalne mat taketo pocity?
dokiaľ bude existovať fyzická príťažlivosť a chémia medzi pohlaviami, yes
@anonym_autor
@anonym_autor prosim ta, nerob to zostan len na urovni snivania.
Nezahadzuj to co mas, za nejakeho argentinskeho lrasavca, ktory zo dna na den odide spat do Argentiny a v zivote ho neuvidis a mozno, ze ta aj nabucha.
@anonym_autor je to normálne. Ja som to zažila pri kolegovi. Je to riadny fešákv tvári, no nenechala som to nikam zájsť. Ja som v tom mala ale jasno od samého začiatku. Nikdy som nevyhľadávala príležitosti. Tvárila som sa skôr odmerane. Mne sex s iným za stratu manželstva rozhodne nestojí.
@malinkajozka hej hej…..
Fantazirujem ze som s muzom na Bahamach a pijem drink z kokosa. Nie ze pretahujem suseda od vedla. Ale tak kazdy mame svoje…aj fantazie aj hodnoty.
Dnes rano sme sa stretli na chodbe a isli spolu vytahom, bola to uplna nahoda… nieco hovoril o pocasi a potom si vypytal moj fb, ze rad by tu mal kamaratku lebo tu ostava na dlhsie a nikoho tu nepozna. A ja v tom strese a soku som mu napisala do telefonu.
Myslite ze zistil ze sa mi paci alebo to nejak vycitil?
A ja nic ine nerobim len pozeram jeho fotky! 🤦♀️
@anonym_autor veď nezačni písať román, môžeš do neho vniesť aj konzultácie z MK a keď to bude na pultoch, daj echo... môže to byť zaujímavé čítanie... a nezavrhni ani tých Talianov, nech je to pestrejšie... neklaď fantázii medze... pevne verím, že je to celé vymyslené a som zvedavý na rozuzlenie... 🙂
@anonym_autor asi ti chyba vzrusenie, nieco divoke,,a tyto snedy fesaci z juznej pologule, najma juhoamericania ci v europe spanieli a portugalci su sexi uz geneticky (vacsinou).. ak si stastna s tvojim muzom a citis ze treba do vasho vztahu pridat viac spontanneho vzrusujuceho temperamentu, najdi sposob u vas dvoch ☺️
Obyčajne som mierumilovná, ale ozaj ti mele? Radšej popros SVOJHO muža o výrobu ďalšieho dieťaťa, vidieť, že sa nudíš. Chcela by som vidieť, ako by si sa tvárila, keby išiel Juanito výťahom a ty s tvojím mužom. Asi som divná, ale od hanby by som sa prepadla (na tvojom mieste). Och, som v rozpakoch, neviem, či sa mi chce z teba smiať, alebo mi je trápne za teba.
@ella1234 🤣🤣👏👍
Obyčajne som mierumilovná, ale ozaj ti mele? Radšej popros SVOJHO muža o výrobu ďalšieho dieťaťa, vidieť, že sa nudíš. Chcela by som vidieť, ako by si sa tvárila, keby išiel Juanito výťahom a ty s tvojím mužom. Asi som divná, ale od hanby by som sa prepadla (na tvojom mieste). Och, som v rozpakoch, neviem, či sa mi chce z teba smiať, alebo mi je trápne za teba.
@ella1234 🤣🤣👏👍
@anonym_6e6d25 ver či never, ale nie je to príjemný pocit. Ma výčitky.
@anonym_autor A čo keď nie je hetero?
@anonym_6e6d25 ver či never, ale nie je to príjemný pocit. Ma výčitky.
@yollanda kto má výčitky?