icon

Som milenka. Zdieľanie skúseností a rád.

lauzibr
4. aug 2024

Caute,

je mi jasne ze sa tu nestretnem len s pochopenim no potrebujem sa vypisat/ precitat si nejake rady, skusenosti zien co si presli niecim podobnym.
Som uz skoro rok milenka muza s ktorym pracujem. Nieje zenaty, nema deti. Nieje to o peniazoch- zarabam viac ako on, mam svoj byt, svoje auto..S jeho partnerkou su spolu nieco cez 3 roky a byvaju spolu v prenajatom byte / nemaju spolocne zisdne majetky/ . Zacalo to nevinne, inicioval to on. Postupne to preslo do lasky z oboch stran. Dovod preco ju neopusti je vraj ten, ze jej nechce ublizit / je to psychicky nestala osoba, mava depresie, vyhraza sa mu ublizenim si atd /. Podla mna ju urcite aj lubi a nieje to len o tom ze by sa o nu bal. Byva mi zo seba zle, nikdy som nechcela ublizit inej zene kvoli vlastnemu stastiu ale prvy krat v zivote citim ze som naozaj zamilovana. Uz som to aj par x ukoncila avsak vzdy sme si k sebe opat nasli cestu, bud to inicoval on alebo ja. Mam pocit ze s tymto clovekom naozaj nevieme byt bez seba a citim uprimnu lasku aj od neho.
Ja som ale matka, jeho partnerka je bezdetna. Bojim sa ze aj tento fakt ovplvynuje jeho rozhodnutie.
Neviem ako dalej, ci este cakat, alebo ako sa z tohto trojuholniku vymanit. Co by ste robili vy ?
Dakujem za kazdy slusny nazor.

peknyvladko
4. aug 2024

@lauzibr chlap ma vzdy dovod balamutit hlavu zene a ten dovod je ina dierka ako ta co ma doma

mandzula
4. aug 2024

Ja ti to poviem z opacnej strany - s ex sme si uz dlhsi cas nerozumeli, ja som vedela, ze raz to skonci, ze od neho odidem, no bolo mi ho luto, lebo tam, kde sme zili (nastahoval sa ku mne), nikoho nemal, odisiel v podstate s holym zadkom a bla, bla. A zrazu mi do zivota prisiel moj sucasny manzel - do mesiaca bolo vymalovane. Chcem tym povedat, ze keby to s tebou myslel vazne, davno je rozideny.

babulkomale
4. aug 2024

@lakebabe to je brutus...

babulkomale
4. aug 2024

@lauzibr nikdy nezabudnem na telefonat, ktory som pocula, ked matka mojho byvaleho priatela ( vtedy sucasneho) telefonovala s milenkou svojho muza a kludnym hlasom plnym sucitu jej hovorila nieco ako "Martinka, ked si myslis, ze ho spasis, ber si ho, ja ti branit nebudem", jedna super zena nad vecou to bola, lebo ona si manzela po 20 rokoch a dvoch detoch poznala a milenka si myslela ze ake terno urobi.
Uz je to viac ako 20 rokov, on je stale nespaseny a jeho ex davno stastna v inom vztahu.
Takze spasitelky, berte si ich, ale aj s ich naladami a spinavymi trenkami. Ked mate svoje byvanie, tym lepsie.

lakebabe
4. aug 2024

@babulkomale je je najhoršie že je naštvaný na nas okolo, že ho v tom nepodporujeme, ani ich už dospelý syn sa s nim nebaví. On ma 47 milenka asi 25. Všetci si myslíme, že do roka sa vráti k žene, len ci ho vezme nazad. Toto je druhá puberta v priamom prenose. Už padol návrh, keby sa s deťmi spakovala z ich domu, že frajerka by tam išla bývať 🤦‍♀️ A teraz bývajú par km od ženy, tak aj deti ich vidaju. No choré co ti poviem

barborachors
4. aug 2024

@lauzibr ja mam take skúsenosti, ze ak niekto o partnerovi alebo partnerke rozpráva nejaké veci, obyčajne negatívne, tak sam je taky. On klame a podvádza a dost možné je, ze klame aj teba. Dalej, ja mam sama skúsenosti s takym volacim, ze obyčajne nie si jedina a ze mileniek je viac alebo bude. Pripadne ma dalsie v iných mestách, staci ze len raz za rok sa vidia resp maju sex. Aj ženy su dosť promiskuitne. A tu jeho lásku k tebe by som mu uz vobec neverila. Keby to tak bolo, dávno by sa rozišiel. On sa jej neboji ublížiť, on jej uz ubližuje a ty sa na tom veselo podielas. No kto zasaje, aj bude žať, pride aj na teba. Zatiaľ si len v pozícii tej vyuzivanej, nakolko spava s vami oboma, co mu naramne vyhovuje. Je to obyčajný vychcany hajzel a vy naivne husicky.

babulkomale
4. aug 2024

@lakebabe fuuu, no su to situacie neprijemne, mne sa rozvadzaju kamosi co spolu boli vyse 20 rokov a kazdy mi volal a hovoril svoju verziu a veru chapem jedneho aj druheho...je to tazke.

ndrag
4. aug 2024

chudak chlapec, musi to mat tazke. Pomaha priatelke aby sa nezrutila, urcite sa s nou bude musiet casom zasnubit a vziat si ju, potom jej narobi 2-3 deti, ved aby sa jej lahsie zilo. A ty si jeho druha polovicka.. Tolka obeta, musi to byt hrozne 😀

lakebabe
4. aug 2024

@babulkomale presne teraz som vo veku kde sú samé rozvody okolo tak už som si zvykla nevyjadrovat sa k ani jednej strane.

babulkomale
4. aug 2024

@lakebabe 40+?

mantilka
4. aug 2024

Vzhľadom na to, že máš dieťa mala by si sa vyzretejsie správať. Ty potrebuješ chlapa, ktorý ti dá pevný vzťah a myslí to s tebou vážne. Nie si mladá žaba bez záväzkov, ktorá potrebuje na prechodný dcas niečo a potom sa odrazí.
To čo hľadáš, si u neho nenašla. Porozmýšľaj čo vlastne hľadáš?
Chlap, ktorý je chlapom ukončí vzťah a potom začne seriozne s matkou dieťaťa.
Toto čo teraz prežívas je len trápením a ponižovanim.
Ukončí to, keď treba zmeň prácu a urob si v hlave poriadok.
Uvedom si jedno, toto čo hovoríš je ako cez kopirak príbeh milenky...nie je to ani o zrniečko lepšie.
Ten chlap je obyčajný chudák, on len žije s nejakou ženou. Je nevyrovnanou osobnosťou a stiahne ťa na dno. Chlapík využíva tvoje nízke sebavedomie...lebo čakať na odrobinky, ktoré spadnú zo stola je spôsobené nízkym sebavedomím.
Choď za psychologičkou a popracuj na sebe, lebo už druhý krát si sa popálila.
Je leto, príležitosť začať nový a hlavne krajší život! Prajem ti, aby si robila len dobre rozhodnutia a bola šťastná. ♥️

mandzula
4. aug 2024

@mantilka krasne zhrnute.🙂

danieli
4. aug 2024

Ja si neviem predstavit, ze by sa raz o tom moje dieta dozvedelo a ze by sa, to je iste, skor neskor, ale vsetko raz vyjde najavo, velmi by som sa hanbila…za mna cervena ciara ako kolajnice hruba

nika185
4. aug 2024

Bože čo na tých klamárskych ženáčoch vidíte? Veď si uvedom, že čo to je za chlapa ktorý klame a podvádza, klame doma, klame teba, to nie je dosť slobodných chlapov? Zober si, že si jeho partnerka a on má milenku, ktorej hovorí aký je nešťastný a že ťa neopustí lebo si depresívna, no domov sa vracia s úsmevom ako keby sa nechumelilo. Uvedom si, že títo klamári potrebujú s prepáčením len rohožku, ktorou milenka je, pretože keby ťa miloval je s tebou. Hľadaj si partnera, s ktorým sa deliť nebudeš , kde budeš ty na prvom mieste a verejne budete chodiť všade, nie sedeli u teba doma a schovávali, čo to je za život. Už ti mohlo dopnúť, že každý ženatý muž, ktorý loví inde je sukničkár a klamár a tie sms si mohol poslať sám z druhého mobilu a robí z teba idiota. Myslí na svoje dieťa a hľadaj mu niekoho, kto vás obeoch bude ľúbiť a nie hrať divadlo, alebo spí dalej a nechaj zo seba robiť idiota...

mamina7070
4. aug 2024

jediny komu sa tu nezasluzene ublizuje je tvoje dieta vy ostatni ste fospeli zariadte sa po svojom ale to dieta nemoze a musi znasat tento trojuholnik

ak by chcel davno neni s priatelkou ale s tebou

ty mas dieta mala by si byt zodpovednejsia a aspon na neho brat ohlady kolko ma vlastne tvoje dieta?

kitycat
4. aug 2024

@lauzibr pozri, uzivaj si trtkacku a daj city niekam do kelu.
Vy ste zo seba priposrani len preto, ze okolo seba v praci kruzite a usmievate sa tam na seba. By ma zaujimalo, ze kde si to rozdavate...
Akobahle by ste zili obycajny partnersky zivot, by si videla, ze to taka krasa nie je.

enmery
4. aug 2024

Čakaj, ako podvádza túto partnerku, bude potom Teba😉Super chlap.

lakebabe
4. aug 2024

@babulkomale ja za chvíľu 40 a muž po 40 takže v okolí mame všetko od 35-50 a už je viac rozvodov ako svadieb

anketkarka
4. aug 2024

Sama vieš, že nemá zdravý vzťah ani s jednou. On nevie mať zdravý vzťah. Čakať do budúcna, že ho zrazu bude vedieť mať je risk, ktorý by som na Tvojom mieste určite nežila. Pripadáš mi dosť inteligentná a určite máš na viac ako na nevyrovnaného záletníka.

gionella
4. aug 2024

Rozmýšľam, keď píšeš, že máš pocit že len ten čas s ním si šťastná, že ako taký čas vyzerá….asi nejdete spolu do kina, na koncert, za ruky mestom, s dieťaťom na vylet, na dovolenku … ( súdim tak podľa toho, že by vás niekto mohol vidieť) … mala som takú kamarátku… mala ženatého, ospevovala ako jej je s ním super a tiež som sa jej pýtala, že aké teda majú spolu super zážitky, lebomvies ako žili? Tak, že sa nakoniec za 2 roky vzťahu nedostali za hranice jej bytu lebo by ich niekto mohol vidieť. Tvrdil ako bez nej nevie byt a keď konečne nazbierala odvahu a po 3. rozchode zotrvala na svojom rozhodnutí tak on čuduj sa svete nakoniec zvladol byt bez nej a dokonca ďalej pokračoval v šťastnom živote po boku svojej manzelky…

zuzanika
4. aug 2024

Neobavas sa, ze ti ta narusena osoba s ktorou sa casom ten partner rozijde moze casom strpcovat zivot ? Nerozmyslala si preco tak uzasny chlap si namotal vraj psychicky narusenu osobu a nevie sa s ňou rozijst ? Nebudes potom ty v jeho rozpravkach časom ta psychicky narusena ?

cimage
4. aug 2024

Keby ta miloval a chcel byt s tebou, tak by bol. Toto su len reci. Myslis, ze s nou bude do konca zivota len aby si neublizila? Kazdy chlap co ma milenku, tak ma choru zenu a nemoze ju opustit. Alebo ma deti, su spolu len kvoli nim a svoju zenu nemiluju. Ten isty scenar dokola. Milenky, uz by ste sa mali dat dokopy a vykaslat sa na tychto klamarov. Je vam to treba v zivote?

som_realistka
4. aug 2024

@lauzibr ver tomu ze jeho priateľka nie je labilna iba pravom nasr...a a keby chcel už je s tebou. Odrbkava vás obidve, možno viacere. Najlepšie co mozes pre seba urobiť je poslať ho kade lahsie

mabenn
4. aug 2024

@lauzibr pokial dotycny zije s "psychicky nestalou osobou" tak nie je v poriadku ani on nejakym sposobom...alebo je to len vyhovorka...ani jedno ani druhe nie je pre teba dobre

babulkomale
4. aug 2024

@lakebabe ano to je ten zlomový čas 😥

lakebabe
4. aug 2024

@babulkomale jj bohužiaľ málo párov ešte drží spolu okolo.

sisska96
4. aug 2024

Si šiši, ktorej svrbí šuška. 😅🤦🏻‍♀️

trinityf
4. aug 2024

No to si robíš srandu ženská! Tak on nemá žiadne záväzky a ty ako taká trubka sa podvoluješ a čakáš na zázrak, lebo on chudáčik nemôže opustiť "psychicky labilnú" priateľku. Začni si viac vážiť samu seba. Tento človek ťa zavádza. A naozaj chceš mať toto po svojom boku? Citovo ťa manipuluje. Vie dobre, že si sama plus dieťa. Na to netreba mať ani maturitu... Úplne rovnaký vzorec v milostnom trojuholníku ako cez kopirák, čo tu čítam. Veď sa pobav s jeho priateľkou a zistíš, ci je ozaj tak "psychicky nestála" ako to on prezentuje, alebo je to taký ten vychcánek, ako obvykle v tom vzorci. Jaj počkaj, ty mu nechceš ublížiť však? Tak mu rob matrac naďalej 🤐

marca12
4. aug 2024

@lauzibr A nenapadlo ta,ze to z nej spravil on? Mozno ju nie prvykrat podvadza,mozno si s nim uz kadeco preskakala a to vsetko vyustilo do toho,ze jej z toho hrablo. Aj taky pripad som poznala. Kedy sa zo zeny stala troska,lubila muza,ktory ju podvadzal,nechcela sa ho vzdat,ziarlila,mala hrozne spravanie,ale to vsetko bolo len dosledkom jeho spravania.

luccija
4. aug 2024

@lakebabe aj v mojom okolí same rozvody rýchlo nové deti, lebo 40, 50 tka na krku.Gol dal kamaratkin otec ten teraz odišiel v 65 r od svojej ženy všetko hore nohami spoločná firma, deti tam robia s ním nerozprávajú sa no tragikomédia.Zat sa s ním rozorava, dcéra nie, vnúčatá sa odvrátili, ale chlapa aj chápem mal doma maniačku na upratovanie, dámu vystalovanu iba kávy, max sa pekne obliecť a prejsť sa do mesta a našiel si obyčajnu ženu s ktorou chodí po horách, bicykloch úplne iný životný štýl, že sa doma dusil a chcel ešte žiť.Spoznali sa vo fitku, lebo mal problémy s chrbticou 40 r spoločného života je preč.
Predtým sudrzna rodina oslavy, grilovačky teraz sa všetko pretrhlo a pokazilo.Kamaratka mi povedala, že nikdy by neverila, že v svojej 40 tke budeš riešiť také problémy rodičov a stratí normálnych rodičov, lebo, že máme preskočilo tiež🙂)a rýchlo hľadá chlapa, ale ona má latku tak vysoko nastavenú, že tej nebude nikto dobrý a je majetna pekný dom, takže ťažko.Jedine šťastie, že majú, mali peniaze inak by to bolo ťažké.Niekedy to je zaujímavé tie osudy ľudí ako sa to zvrtne