icon

Som milenka. Zdieľanie skúseností a rád.

lauzibr
4. aug 2024

Caute,

je mi jasne ze sa tu nestretnem len s pochopenim no potrebujem sa vypisat/ precitat si nejake rady, skusenosti zien co si presli niecim podobnym.
Som uz skoro rok milenka muza s ktorym pracujem. Nieje zenaty, nema deti. Nieje to o peniazoch- zarabam viac ako on, mam svoj byt, svoje auto..S jeho partnerkou su spolu nieco cez 3 roky a byvaju spolu v prenajatom byte / nemaju spolocne zisdne majetky/ . Zacalo to nevinne, inicioval to on. Postupne to preslo do lasky z oboch stran. Dovod preco ju neopusti je vraj ten, ze jej nechce ublizit / je to psychicky nestala osoba, mava depresie, vyhraza sa mu ublizenim si atd /. Podla mna ju urcite aj lubi a nieje to len o tom ze by sa o nu bal. Byva mi zo seba zle, nikdy som nechcela ublizit inej zene kvoli vlastnemu stastiu ale prvy krat v zivote citim ze som naozaj zamilovana. Uz som to aj par x ukoncila avsak vzdy sme si k sebe opat nasli cestu, bud to inicoval on alebo ja. Mam pocit ze s tymto clovekom naozaj nevieme byt bez seba a citim uprimnu lasku aj od neho.
Ja som ale matka, jeho partnerka je bezdetna. Bojim sa ze aj tento fakt ovplvynuje jeho rozhodnutie.
Neviem ako dalej, ci este cakat, alebo ako sa z tohto trojuholniku vymanit. Co by ste robili vy ?
Dakujem za kazdy slusny nazor.

Strana
z4
lilitela
4. aug 2024

@lauzibr Mozno tu budu baby so mnou nesuhlasit, neviem, necitala som diskusiu, ale ja alibisticky napisem, ze sa tym nemusis trapit. V zmysle - ty si nezadana, ak som dobre pochopila, je to jeho zodpovednost, ze podvadza soju partnerku, je to jeho problem. Nie tvoj.
Za mna: 1 . bala by som sa, ze to raz urobi aj mne
2. bala by som sa pohlavnej choroby, hnusilo by sa mi to
3. mal by to on riesit, inak je to slaboch, sama citis, ze to nie je az tak o jej nestabilite - to sa da vyriesit tym, ze by som kontaktovala jej rodicov a povedala, ze chcem sa s nou rozist, bojim sa ze si nieco spravi, ak vam na nej zalezi, dajte si na nu pozor, aby si neublizila
Ak to tebe takto vyhovuje (lebo ak sa s nou rozide, mozno sa zmeni vas vztah, mozno k horsiemu), tak to neries a nechat to tak, ako je. Znova napisem, ty nikoho nepodvadzas, podla mna si z obliga. Ak by tam boli deti, alebo planuju dalsi zivot spolu a rodinu, cize nie je to len vztahova prokrastinacia, tak si myslim, ze nie si zodpovedna za jeho nepekne spravanie.

lakebabe
4. aug 2024

@luccija ved toto aj tento kamarát je unesený, že nová frajerka sa s nim chodí dívať v noci na hviezdy 🙈
Druha várka malých detí s novými ženami, všetci sa tvária, že sa nic nedeje a druha polka sa zas tvári, že tie milenky nevidí. Cele zle

nairia
4. aug 2024

@lauzibr nejdem ta sudit, ale poviem ti len jedno: vsetky pribehy, ktore som citala tu, alebo o nich pocula su ako cez kopirak. vzdy ten chlap nemoze opustit tu svoju chuderu, ktoru podvadza, lebo: 1. jej nechce ublizit a 2. je psychicky labilna.
este cakam na dalsie bajky ako ze teraz nie, lebo jej zomrel niekto z rodiny, potom zase ju vyhodili z prace, zomrel jej pes, uhynula rybka, skapal kvet...
verim, ze to nebude jednoduche, ale treba to ukoncit raz a navzdy. necakaj na nic, lebo on to neukonci, ved sa vyjadril. ak by ta ozaj miloval a bola by to skutocna laska z jeho strany, tak uz davno ste spolu. a ver mi, ze tvoje dieta by urcite nebolo prekazkou.
je to chrapun, ktory si uziva s dvoma zenami a naramne sa mu to paci.

adkalu
4. aug 2024

@lauzibr ja viem, že tomu ťažko uveriš, ale klame. Ak niekomu vzťah nefunguje-rozídu sa a zlášt, ak tam nie sú deti. To sú hlúposti, ktorými ťa kŕmi. Jemu takýto model fungovania vyhovuje, berie čo potrebuje z každej strany... Pozbieraj zdravý rozum, sebaúctu a vycúvaj z toho. Ak aj máš dieťa, tak si zaslúžiš normálny vzťah a nie byzť odkázaná na čas a chute kolegu. Teraz nemoralizujem a neodsudzujem, ale radím ti. Neskôr prídeš na to sama. Držím ti silno palce🍀

modrava
Autor odpoveď zmazal
katkati
4. aug 2024

Keď sa to ona dozvie, bude to pre ňu peklo, ktoré by si ty nikdy nechcela zažiť. Chceš sa spolupodielať s tým ubožiakom na tom, že niekomu veľmi ublížiš?

hopsas
4. aug 2024

@lauzibr nie je ženatý nemá deti a neopustil kvôli tebe priateľku ...čo si myslíš na čo ťa asi tak ma? Odpoviem za teba. Ma ťa na sex, to je všetko čo sa od teba očakáva, inak by ju už dávno opustil.... on to ale.neurobil.....

maruskat
4. aug 2024

@lauzibr skús mu dať ultimátum,že ktorú si vyberie..už po roku by mohol vedieť, ktorú chce naozaj...a budeš mať jasno

katka700
4. aug 2024

@lauzibr Dievča túto diskusiu si vytlač a každý večer 3x prečítaj.
Môj názor na základe toho čo tu čítam: Ten chlap nie je tvoja druhá polovička. On nie je ideálny partner pre nikoho kto chce žiť v monogamnom zväzku! Je to zakomplexovany chudák čo si honka ego balamutenim a podvádzanim žien. Hrá sa na chúďatko, obeť a nikdy sa nezmení.
Ty si silná žena, samostatna, finančne nezávislá, sama vychovavas dieťa. Pre takéto typy chlapov si žiaľ ako magnet.
A jeho akože psychicky labilna žena? Taká diagnóza neexistuje. Možno je chuda psychicky labilna len preto lebo žije s cocotom.
Keby bol naozaj chlap čo má gule tak vás vzťah ostane v rovine kamarát, partnerku objedná na terapiu či ju podporí a pomôže jej na tour de slovenske zdravotníctvo aby sa jej psychicky stav zlepšil ak sa inak nedá pomocou liekov. Až potom by hľadal nový vzťah ak vôbec.

tinalia
4. aug 2024

Napisem skusenost mojej kamaratky. Bola milenka zadaneho muza, ktory mal dieta. O manzelke hovoril, ze ju uz nemiluje, ze je sibnuta atd. Kamoske hovoril, ze sa s nou kvoli nej rozide, ale nemal sa do toho nejaky čas. So ženou spolu chodili na vylety a dovolenky a kamoške klamal, ze nemoze s nou niekam ist, lebo je teraz unaveny atd. Kamoska to uz nedavala, tak mu povedala, ze az ked ten vztah naozaj ukonci, ma sa jej ozvat, dovtedy, ze je uplny koniec. A čuduj sa svete, po 3 rokoch sa jej naozaj ozval, rozvedeny a pripraveny byt s nou. A teraz su spolu uz 2 roky 🙃

katkati
4. aug 2024

@tinalia Kamoška nech si drží palce, aby aj ju nepodvadzal, keď dokázal klamať doma aj jej.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
fantaghiro21
4. aug 2024

Mne sa natiska otazka, ktorý "normalny" chlap dobrovolne posle k vode bezdetnu ,a pricucne k slobodnej matke... Keby to bolo naopak, chapem, Ze vol(slabe slovo)

haanovajana
4. aug 2024

@lauzibr len nie je ti hnusne že spáva sňou aj stebou.a tá predstava v posteli,ze to robí aj doma.Nehnusi sa ti to?

ingush616
4. aug 2024

@lauzibr a ty mu veríš tieto kecy? Väčšinou každý muž ma podobne reči na svoju frajerku/ženu keď podvádza.
Jej to robi rok, nerozide sa snou.
Keby je s tebou kde by si mala istotu že nebude mať ďalšie bokovky?? Keď to urobil jej urobí to z znova, tebe, či inej.

betulinka1
4. aug 2024

@lauzibr stracas cas, namiesto toho sa venuj sebe a dietatu a najdi si normalneho chlapa. Lebo tento nebude uplne v poriadku.

evcagabi
4. aug 2024

@fantaghiro21 moju kamaratku opustil kvoli zenskej s 3detmi 🤦‍♀️ dlho sa z toho nedokazala spamatat a to ona je fakt uzasna baba. Uz je druhy rok sama 🥲

tinatitti
4. aug 2024

@lauzibr si sama s dieťaťom, ešte k tomu workoholik - hmmm to kedy akože stíhaš byt ešte s týmto debilom a zažívať s nim tu akože obrovskú lásku? Bud kašleš na dieťa, alebo si zamieňas rýchly sex za lásku. Lebo pochybujem,že s vami trávi čas aj tvoje dieťa.

vieronika14
4. aug 2024

@lauzibr keby ta lubil je davno s tebou

alexis617
5. aug 2024

@lauzibr poradím ti asi toto nieje to muž pre teba ty potrebuješ spoľahlivého partnera do života čo príme nielen teba ale aj tvoje dieťa ver mi ten s ktorým teraz spávaš nie je ten pravý ako teraz podvádza svoju priateľku s tebou bude potom podvádzať teba s inou a najhoršie je jeho klamstvo spáva s vami obomi jemu to vyhovuje nemyslíš

mantilka
5. aug 2024

Len tak mimo....mne by vadilo, keby som vedela, že sa s ňou bozkáva a sexuje....a potom príde za mnou. Však to je ako trojka. Never tomu, že nesexuju, lebo by priateľka už dávno vedela, že má milenku.

nairia
5. aug 2024

@mantilka no pockaj, su aj take zeny, ktore si len myslia, ze chlap nepotrebuje sexovat tak casto/vobec a ze je len vytazeny, unaveny a tak... aj take su pripady. aj ked tento to s najvacsou pravdepodobnostou nebude...

sihe
30. okt 2025

ako toto dopadlo ?

lentakyterapeut
31. okt 2025

Byt milenkou ci milencom je hra. Robia to ludia co viac myslia na seba a nemaju ziadne vycitky. Takychto pribehov su tisice. Sex na pracovisku je v kazdej firme. V kazdej. Ludia spolu travia vela casu a to uz je vztah ci chces alebo nechces. Vsade na odlahcenie sa zacne flirtovanim a potom su z toho milenecke vztahy. Kazdy konci inak. Mozno precitnes a prestane ta to bavit alebo casom spoznas chlapa ineho a tento skonci alebo moznosti je vela. Je jedno ci si vydata alebo sama s dietatom ( necital som celu diskusiu) ty pozeras prirodzene na svoje potreby co je uplne ok. On zase na svoje a finguje vam to. Vzdy v takom vztahu sa jeden zamiluje viac a chce viac a potom to pride viac nie je mozne dat. Byt ale sama je tiez blbe cize chapem, lepsie takto ako sama. jedina rada je necakat vela a tesit sa z mala.

Strana
z4