icon

Som na zoznamke počas dobiehajúceho vzťahu

25. nov 2025

Téma: Som na zoznamke aj počas toho, kým mi dobieha vzťah

Ahojte, asi ma mnohé z vás odsúdite, ale chcela by som si vypočuť váš názor, možno odporúčania. Voľakedy som nemala problém sa zoznámiť s mužmi. Chodila som von, na diskotéky, do barov, zoznámila som sa v práci, kdekoľvek. Nikdy som nemala vzťahy z online zoznamky. Mám za sebou dlhoročný vzťah, ktorý ešte nejakým spôsobom dobieha. Dnes už vzťah ako taký nemáme. Nežijeme spolu, nemáme žiadne intímnosti, nedržíme sa za ruky, nespíme spolu, nehovoríme si že sa máme radi apd. Voláme si každý druhý deň, niekedy aj každý deň, len tak na pokec. Občas ja nejako pomôžem jemu, keď niečo potrebuje, občas on mne. Nechodíme k sebe domov, vidíme sa raz do týždňa, niekedy ani to nie na rýchlej káve. Mala som za to, že teda sme sa dohodli, že je koniec - už od začiatku leta. Ja som sa asi týždeň na badoo zatiaľ. Nikde inde dnes stretnúť muža neviem, čiže skúšam v tejto forme. Včera som ex povedala, nech nie je prekvapený, ak sa ma s niekým uvidí vonku. Že nikoho nemám, ale ak niekoho stretnem, a budeme sa spoznávať, tak sa nemienim skrývať, ale normálne s ním budem chodiť na kávu, do kina, na obed apd. To neznamená, že budem mať vzťah, len sa budem zoznamovať. Pýtala som sa, či už mame povedal, že sme sa rozišli, že nie, že načo. Opýtala som sa, či sa ona nepýta na nás - veď vidí, že k nim nechodím, že spolu už nie sme tak intenzívne - že nie, ona sa na to nepýtala. Tak ok, ak nie, tak nie je sprostá, určite jej to došlo.
Ex sa nahneval a zložil mi telefón, že dobre, čau. Povedali sme si, že zostávame kamoši, že sa ľudsky máme radi a nechceme sa úplne odstrihnúť. Ale to znamená rešpektovať, keď druhá strana chce byť šťastná a hľadá si to svoje šťastie v živote.
Zmieri sa s tým? Možno to bude trvať dlho, kým vôbec niekoho stretnem, kde to bude dávať zmysel. A možno nikoho takého nestretnem. Ale chcela som byť úprimná.

Strana
z2
anonym_1b57fb
25. nov 2025

Zase ty???

really8
25. nov 2025

@anonym_autor navod ako urobit burku v serbli vody. O co sa tu jedna? Ci sa od zmieri s tym ze si niekho najdes?

autor
25. nov 2025
@really8

@anonym_autor navod ako urobit burku v serbli vody. O co sa tu jedna? Ci sa od zmieri s tym ze si niekho najdes?

@really8 nechcem o neho prísť ako o kamaráta a človeka. Ale zároveň by sme obaja mali byť happy a nájsť to, čo potrebujeme, či? Ja verím, že sú tu ženy, čo so svojím ex vychádzajú v pohode.

autor
25. nov 2025
@anonym_1b57fb

Zase ty???

@anonym_1b57fb zase ja? Wtf? A zase ty????

anonym_1b57fb
25. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_1b57fb zase ja? Wtf? A zase ty????

@anonym_autor Precitala som prve 2 vety a bolo mi jasne, kolka bije. Ale nie, ty si tu prvykrat, ze😃

really8
25. nov 2025
@anonym_autor

@really8 nechcem o neho prísť ako o kamaráta a človeka. Ale zároveň by sme obaja mali byť happy a nájsť to, čo potrebujeme, či? Ja verím, že sú tu ženy, čo so svojím ex vychádzajú v pohode.

@anonym_autor kasli na to a nechaj to tak. Ale zo skusenosti ti bude lepsie ak kamarati nebudete.

anonym_d71967
25. nov 2025

@anonym_autor najskôr ukonči jedno potom začínaj niečo iné. Ja by som nechcela byť s niekým, kto kontaktuje svojho ex. Rovnako by som nechcela vzťah, keď nemám doriešeného ex.

anonym_c9c1ce
25. nov 2025

neviem na co ho provokovat, dopredu ho upozornovat, ze budes na ulici s chlapmi, budes, budes, mozno ta ani neuvidi, tie zoznamky zase nie su nejake terno, ze si budes cvalat na ulici a nim na bielom koni, stale tam mas tuzbu po jeho pozornosti, len aby si nebola prekvapena, ze uvidis prva ty jeho s niekym

anonym_a31b62
25. nov 2025

Co chces dosiahnuť? určite nie kamarátstvo ale ho provokujes a zbytocne mu vesias na nos nejaké stretávanie co sa ani nestretávas s inými
Mi to príde že ho chces len nasrať a si dokazujes ci jemu na tebe záleží a pritom snivas o inom čo príde
A keď ho poznáš máš rada tak ho nehaj žiť a nájsť si svoje šťastie

nyusika
25. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor prestan byt melodramaticka.
svet sa netoci okolo teba - to, ze nieco ty chces neznamena, ze to musi chciet aj druhy.
mas jasnu odpoved - zmier sa s tym.

sissy27
25. nov 2025

@anonym_autor toto porozchodové "zostaneme kamaráti" je také ako "mrzí ma, že vám umrelo šteniatko, ale môžete si ho nechať". Ak nemáte spolu deti ani nič iné, čo by vás nevyhnutne spájalo, tak načo?? Možno neskôr, časom, budete môcť byť kamaráti, ale načo to siliť keď ste sa ešte ani poriadne nerozišli.
To je prvá vec, ktorú si mala urobiť - nie že "vzťah dobieha", ale buď to vzťah je alebo nie je. A ak nie je, tak to normálne ukončiť a potom nemusíš ani nikomu vešať na nos, že sa zoznamuješ a nikto nebude prekvapený, urazený, dotknutý.
Správaj sa ako normálna dospelá osoba, nie ako rozmaznané decko, ktoré nevie čo chce.

sevrin
25. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor dá sa byť kamarátom po vzťahu? Ak obaja sú už inde a majú svoje vlastné vzťahy alebo dokonca rodiny, tak snáď hej, ale za danej situácie nie. Jeho reakcia ti to potvrdila.

cimage
25. nov 2025

Mala by si to najskor ukoncit s ex a potom hladat. On to mozno este nema spracovane a dufa, ze sa k sebe vratite. Obmedzila by som komunikaciu. Tebe by sa asi nepacilo, keby novy priatel volal kazdy den svojej byvalej. Kamarati mozete byt, ale nemusite byt v kontakte. Ja si ani s mojou naj kamaratkou nevolam tak casto.

autor
25. nov 2025
@sevrin

@anonym_autor dá sa byť kamarátom po vzťahu? Ak obaja sú už inde a majú svoje vlastné vzťahy alebo dokonca rodiny, tak snáď hej, ale za danej situácie nie. Jeho reakcia ti to potvrdila.

@sevrin toto vzišlo od neho. Ja som povedala, že ok, buďme kamaráti, ak to pôjde. My to máme vzťahovo ukončené, odsťahovala som sa od neho, začiatkom leta, bývame od seba. Ale sporadicky raz do týždňa sa priateľsky stretneme. Taká bola dohoda.

autor
25. nov 2025
@cimage

Mala by si to najskor ukoncit s ex a potom hladat. On to mozno este nema spracovane a dufa, ze sa k sebe vratite. Obmedzila by som komunikaciu. Tebe by sa asi nepacilo, keby novy priatel volal kazdy den svojej byvalej. Kamarati mozete byt, ale nemusite byt v kontakte. Ja si ani s mojou naj kamaratkou nevolam tak casto.

@cimage nedúfa, toto máme vykomunikované, vie, že ideme obaja svojím smerom. Ukončili sme to pred 5 mesiacmi.

autor
25. nov 2025
@nyusika

@anonym_autor prestan byt melodramaticka.
svet sa netoci okolo teba - to, ze nieco ty chces neznamena, ze to musi chciet aj druhy.
mas jasnu odpoved - zmier sa s tym.

@nyusika melodramatická bývam tak rada :D :D Smejem sa, lebo ja som práve veľmi praktický človek. Mám niekoho, s kým sa idem stretnúť, zaťiaľ si veľmi sedíme, uvidíme, či to bude fungovať aj na živo. Ale teda som ok s tým, že ak chcem niekoho spoznať, tých stretnutí budem mať viacero... kým niekoho stretnem. Doposiaľ som to aktívne neriešila. Teraz som chcela mať otvorenú komunikáciu. Aby vedel...

sevrin
25. nov 2025
@anonym_autor

@sevrin toto vzišlo od neho. Ja som povedala, že ok, buďme kamaráti, ak to pôjde. My to máme vzťahovo ukončené, odsťahovala som sa od neho, začiatkom leta, bývame od seba. Ale sporadicky raz do týždňa sa priateľsky stretneme. Taká bola dohoda.

@anonym_autor je iné si niečo povedať a iné zrealizovať. Z vlastnej skúsenosti viem, že vždy všetko dopadlo uplne inak, ako sme si povedali. Ale to je každého osobná vec ako si to vie zariadiť a povzniesť sa nad určité záležitosti.

really8
25. nov 2025
@anonym_autor

@nyusika melodramatická bývam tak rada :D :D Smejem sa, lebo ja som práve veľmi praktický človek. Mám niekoho, s kým sa idem stretnúť, zaťiaľ si veľmi sedíme, uvidíme, či to bude fungovať aj na živo. Ale teda som ok s tým, že ak chcem niekoho spoznať, tých stretnutí budem mať viacero... kým niekoho stretnem. Doposiaľ som to aktívne neriešila. Teraz som chcela mať otvorenú komunikáciu. Aby vedel...

@anonym_autor keby si bola so vsetkym ok ako prezentujes a mala vsetko ukoncene tak to tu nerozpytvavas a nemas potrebu ho informovat ze randis.

autor
25. nov 2025
@really8

@anonym_autor keby si bola so vsetkym ok ako prezentujes a mala vsetko ukoncene tak to tu nerozpytvavas a nemas potrebu ho informovat ze randis.

@really8 ak mu to nepoviem, bude nemilo prekvapený. Lebo on si myslí, že ja si dávam pauzu a nikoho nechcem. Čiže nechcela som pred ním zatajovať veci. Aj teraz si hovoríme bežne veci zo svojho života.

really8
25. nov 2025
@anonym_autor

@really8 ak mu to nepoviem, bude nemilo prekvapený. Lebo on si myslí, že ja si dávam pauzu a nikoho nechcem. Čiže nechcela som pred ním zatajovať veci. Aj teraz si hovoríme bežne veci zo svojho života.

@anonym_autor takze on je v tom ze mate pauzu a nie ze je koniec?

Btw upozornila si ho ze mozno budes mat aj dex s niekym inym?

really8
25. nov 2025

*sex

autor
25. nov 2025
@really8

@anonym_autor takze on je v tom ze mate pauzu a nie ze je koniec?

Btw upozornila si ho ze mozno budes mat aj dex s niekym inym?

@really8 nie, on vie, že je koniec, myslí si, že si dávam pauzu od mužov. Neviem, asi si myslel, že budem sama 🙂

really8
25. nov 2025
@anonym_autor

@really8 nie, on vie, že je koniec, myslí si, že si dávam pauzu od mužov. Neviem, asi si myslel, že budem sama 🙂

@anonym_autor ale to co si on mysli nie je tvoj problem. Ty ho dopredu nemusis upozornovat.

siska53
25. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor on ti vyhovel, lebo dufal, ze zmenis nazor. On ta stale chce, preto nemozete byt kamarati.

anonym_04cdf0
25. nov 2025

Poviem Ti novinku 😂 Vy to aleže absolútne nemáte vzťahovo ukončené - mat každý svoje bývanie neznamená mať to od leta “ukončené” …. A kamoši s ex? a hneď po vzťahu? … volať si každý deň a každý týždeň ísť na kávu … A kto už len rozpráva exovi, že pozor pozor keď ma uvidis s niekym lebo som na zoznamke 🤦🏼‍♀️ … celé to je viac ako smiešne …

autor
25. nov 2025
@anonym_04cdf0

Poviem Ti novinku 😂 Vy to aleže absolútne nemáte vzťahovo ukončené - mat každý svoje bývanie neznamená mať to od leta “ukončené” …. A kamoši s ex? a hneď po vzťahu? … volať si každý deň a každý týždeň ísť na kávu … A kto už len rozpráva exovi, že pozor pozor keď ma uvidis s niekym lebo som na zoznamke 🤦🏼‍♀️ … celé to je viac ako smiešne …

@anonym_04cdf0 tak asi tú informáciu už spracoval 🙂. Lebo mi volal a tváril sa, že nič. Asi chápe, že sa musím pohnúť ďalej. On už nech robí ako uzná za vhodné.

anonym_1b57fb
25. nov 2025
@anonym_04cdf0

@anonym_04cdf0 Jj, nie su spolu od leta, ale maju "dobiehajuci vztah". Lol😃 a to ze "pozor, pozor, idem randit", to uz nekomentujem😄

anonym_04cdf0
25. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_04cdf0 tak asi tú informáciu už spracoval 🙂. Lebo mi volal a tváril sa, že nič. Asi chápe, že sa musím pohnúť ďalej. On už nech robí ako uzná za vhodné.

@anonym_autor nato že píšeš že zevraj si praktická tak maximálne nie si. Ukončite vzťah, potom s ním chodíš na kávičky a denne telefonuješ a teraz zrazu už nech si robí čo chce lebo Ty sa ideš s niekym ďalším hneď stretávať. Veď, keď ste to ukončili čo Teba do toho čo on si otom mysli? A či bude alebo nebude prekvapený? A to nehovorím otom že zevraj je to “dobiehajúci” vzťah. Máš to poriadne všetko pomiešané a mám pocit že aj dotyčného poriadne ťaháš za nos …

anonym_dbf483
25. nov 2025

Nejde mať takýto intenzívny vzťah po rozchode, aby sa ti motal denne do života, to sa z toho nikdy nedostaneš.
Stači si raz za mesiac popísať, treba sa odpútať, týmto si len predlžujete agóniu. Po pár mesiacoch sa s ním vyspíš a zasa budeš namotaná, treba si stále opakovať že je koniec a niektoré pocity si nechať pre seba.
Prechádzala som si niečím podobným, tiež som ho nechcela stratiť, ani on a takto sme sa ťahali aj rok, potom navrhol víkendový wellness a skoro som sa dogrcala, on ma nechcel ako človeka, len ako objekt keď nie je po ruke nič lepšie,nezáležalo mu na mne, bral to že sa mu podsúvam, oni to moc nevedia sa takto kamarátiť, on si myslel, že mi dá trochu času a potom zasa otrčím.
Preto myslím že ani tvoj ex nechápe ten záujem a obratom oznam že ideš randiť, necháva si ťa len v zálohe na horšie časy

autor
25. nov 2025
@anonym_04cdf0

@anonym_autor nato že píšeš že zevraj si praktická tak maximálne nie si. Ukončite vzťah, potom s ním chodíš na kávičky a denne telefonuješ a teraz zrazu už nech si robí čo chce lebo Ty sa ideš s niekym ďalším hneď stretávať. Veď, keď ste to ukončili čo Teba do toho čo on si otom mysli? A či bude alebo nebude prekvapený? A to nehovorím otom že zevraj je to “dobiehajúci” vzťah. Máš to poriadne všetko pomiešané a mám pocit že aj dotyčného poriadne ťaháš za nos …

@anonym_04cdf0 máš pravdu 🙂.

Strana
z2