icon

Som náročná na chôdzu a postoj partnera?

7. jan 2025

Som v čase aktívneho randenia, stretla som zopár fajn chlapov, s niektorým som si rozumela viacej, s niektorými menej, čo ma však dokáže odradiť je chôdza alebo postoj, teda keď sa hrbí a/alebo chodí nejako krivo 😃 sú to maličkosti a prestane mi to časom "vadiť"? Viem, že pre staršie ročníky sú toto malichernosti, ale...? Prip.ake maličkosti vám vadili?

luccija
7. jan 2025

Asi nie.Ja som zaťažená na nechty, zuby😉ale tak ja už nerandim.Ale niekedy v lete vidieť chlapa v šľapakach je des a hrôza päty, nechty..

lienka_anulienka
7. jan 2025

Ja keď som randila s mojim teraz už manželom, tiez mi prišlo smiešne ako chodí 🤣 tak sa kyve zo strany na stranu 🤣... Teraz máme syna.. A to je ako cez kopirak.. Úplne komické 🤣... Ale tak hádam keď je ten chlap normálny a je ti s nim dobre... Nebudeš riešiť takéto veci 😀.

macekovam
7. jan 2025

vyberaj ak mas z coho... smelo vyberaj... len pozor ked prides na koniec radu...ak si mlada stavnata kocka tak mas sancu.. ak si uz tak po 23 podla mna pozeraj viac srdom ako ocami.

janickacrazy
7. jan 2025

No keď sa hrbi, to sa mi nepáči, ale teda každý máme svoje preferencie. Mne sa napríklad páčia pekné ruky s dlhými prstami na chlapovi. Možno je to divné, ale pre mňa dôležité. Samozrejme dôležité je, či si rozumiete, atď. Tie ostatné maličkosti to už je len taký bonus.

grof_monte_christo
7. jan 2025

Áno. Môže vadit aj maličkost. Preto sú vztahy tak komplikované, lebo musia sadnúť tak zásadne veci, ako aj zdanlivé banality.

martinka13
7. jan 2025

No ročník ako ročník. Ja by som nezniesla pokazené zuby a nohy do "X". To ma ozaj odpudzuje

janababana
7. jan 2025

To co pises “chodza a postoj” je celkom zasadna vec. Pretoze ak sa hrbi alebo chodi ako macho tak to o nom vela vypoveda.

misanthropicdann
8. jan 2025

Tieto veci dokáže človek s trochou snahy napraviť a nestojí to ani korunu.
Horšie by bolo keby mali napríklad v katastrofálnom stave zuby, to by som ja nevedel prekusnut. 😀

larinka552
8. jan 2025

Podla mna sa da na to zvyknut. Hrbenie je uz horsie lebo z toho mozu byt bolesti a problemy s chrbticou, na to by som ho upozornila. Moj priatel čapta na jednu nohu ale na prvy pohlad to vobec nevidno a ma trosku krivy hrudnik na jednej strane. Nevadi mi to. Su ovela podstatnejsie a dolezitejsie veci 🤷