Zmení muž postoj po stretnutí s tehotnou ženou?

9. máj 2025

Myslíte, že keď chlap opustí tehotnú ženu a časom ju uvidí s bruškom + fotky z ultrazvuku bábätka môže zmeniť postoj, alebo skôr nie? Ďakujem

deti95060810
9. máj 2025

tupelo väčšinou zostane len tupelom...

0silvia0
9. máj 2025

záleží od mnohých okolností

viestta
9. máj 2025

Dufas, ze sa k tebe (vam) vrati? A ty by si chcela zit s takym, ktory ta zradil v tej najdolezitejsej chvili?

taktotedanie
9. máj 2025

Nie a nad touto moznostou by som ani nerozmyslala lebo ak toto dokazal urobit teraz.. tak u mna by to znamenalo dovidenia, dopocutia a spisovala by som uz ziadost na sud o vyzivne pre matku a aj nasledne dieta

autor
9. máj 2025

@viestta máš úplnú pravdu ❤️

januska12323
9. máj 2025

Chlap, ktorý opustí tehotnú ženu nie je chlapom. Ak by si zo aj rozmyslel neviem či by som mu niekedy mohla veriť.

really8
9. máj 2025

Moze ho zmenit. A potom znovu odide. A zase ho zmeni atd atd. Toto chces?

kandelabra
9. máj 2025

Nie. Este sa moze stat, ze si to rozmysli po porode a bude sa zaujimat o dieta, ale aj o tom velmi pochybujem. Blb zostane blbom.

domkakvet
9. máj 2025

Nie a hadam by si ho nezobrala naspat.

jaskolka
9. máj 2025

Keď si to ty,ktorá tu asi pred mesiacom písala,že otehotnela s kamošom s výhodami, ktorý vzťah a deti nechcel,a potom bola naštvaná,že s ňou nechce nič mať,tak nie, nezmení svoj názor.
Ak nie, tak prepáč za vyšší komentár,ale ak chlap nechce dieťa,tak nijaká fotka ani bruško ho nezvyknú zmeniť.

kaca222
9. máj 2025

Chlap, ktorý opustí tehotnú ženu je hovado a ja dúfam, že žiadna by ho neprijala naspäť

colsami
9. máj 2025

Nie nemyslim si ze kvoli bruchu (co vacsine muzom nic nehovori) a fotkam z ultrazvuku sa zmeni nieco v ponimani osoby, ktora jeho dieta nosi, ak ich vztah dospel k stadiu ze isli pre nieco od seba a evidentne to nefungovalo.

olimuc
9. máj 2025

Moze sa stat este vacsim blbom … ale ocakavat zmenu k pozitivnemu, ze sa zmeni na starostliveho otca a milujuceho partnera - nie, len vo filmoch s happy endom

katica06
9. máj 2025

Nedúfaj v zázraky. Poznám desiatky prípadov keď s chlapom nič nepohlo, a iba jeden keď časom áno. Je to však špecifický prípad v tom, že partneri mala vopred dohodu, že deti mať nebudú. Po 15r spolužitia sa predsa zadarilo a ona nedokázala ísť na utp. Sama ukončila vzťah a chlapom správa o trhu nepohla a nič sa nezmenilo ďalších 7 rokov. Sama vyhovávala dieťa, bez výživného od otca. Pravdepodobne by to takto zostalo keby sa nezaplietol do seba pri náhodnom stretnutí. Teraz žijú spolu už tretí rok a majú ďalšie dieťa.

anketkarka
9. máj 2025

A dôvod opustenia bol aký? Čo na tom chlapovi stojí za to, že by si chcela, aby sa vrátil?

autor
9. máj 2025

@anketkarka Dôvod bol taky, ze sa necíti byť ešte otcom.

saraxyz
9. máj 2025

Chcel aj on dieťa?

anketkarka
9. máj 2025

@autorka na zvyšok si mi neodpovedala. Použil ochranu, keď nechcel byť otcom?

autor
9. máj 2025

@anketkarka nepoužil🙂 keď tak ti môžem napísať správu

sense
9. máj 2025

Foto zo Sona a žena s bruchom nie , po narodení ťažko povedať... Môže prejaviť záujem o dieťa ale nemusí prejaviť záujem o teba. Ale ak sa necítil na dieťa, moc nádeji by som si nerobila.... Žiaľ keď ste dieťa neplánovali mali ste sa chrániť, ...obaja

evcagabi
9. máj 2025

Raz keby ma nejaky smrad opusti tehotnu, skoncil by. Ty este kvoli takemu hnoju zakladas temu?

petronellla87
9. máj 2025

Nie

miadi
10. máj 2025

Tak ked sa zena necha zbuchnut hocikym tak ten chlap je najvacsie hovado ? Preco si teda niektore zeny robia deti s hovadami ? Netreba na tehotenstvo dvoch nezodpovednych ked je neplanovane ? Preco by mali byt dvaja ludia spolu len Preto ze su blbi a nechranili sa ? Zena ma moznosti ist na upt alebo si dieta nechat . Chlap ma moznosti byt otcom alebo len posielat vyzivne . Ale to dieta nema nic spolocne s ich vztahom . To je tak alibisticke povedat ze on si nedaval pozor . A ty si bola kde ? Snad tam na tom istom mieste rovnako zodpovedna . Ked ta nechce dnes tak s bruchom a foto zo sona to nezmenis . Zatial opustil teba ci opustil aj dieta zistis az po jeho narodeni . Ci budes nahanat vyzivne alebo bude bojovat o svoje otcovske prava . Urcite sa stebou nerozisiel len Preto ze nechcel dieta ale skor pre to ze ho nechcel s tebou , Na to dieta este moze zmenit nazor no na teba ho uz mà . Nestijis mu za to zial mala si sa chranit .

kassandra25
10. máj 2025

No? Dostala si tu vynadané, a bola si obliata ľadovou vodou? Potom na teba ešte napluli? Urobili by to aj tým 10tim, ktoré poznám, boli riadne požiadané o ruku, alebo si poriadne naplánovali svadbu so svojim mužom, vzali sa, a teraz bud pri prvom tehotenstve, alebo pri druhom, ich tí muzi, už co boli manzelia, kopli do riti a šli za druhými, z coho bol okamzitý rozvod a žena musela odrodit toto bábo uz sama , počas matia uz prvorodeneho maleho dietata alebo niektore z nich, aj pri prvom porode, uz to rodili samé. ? Aj týmto to poviete? A zas kolko je takých, prípadov, alebo žien, čo ked neplánovane čakajú, so svojim partnerom, ten ich zacne pocas tehot uctievat a urobil by az vsetko preto, len aby boli spolu. Takáto neplánovacia akcia s pozitívnym ukazovatelom na tehot teste by bola uz dobrou, keby sa ten chodiaci partner zachoval v co najlepsom svetle ku partnerke a buducemu dietatu???? Ved tu autorka nemohla vediet, ze mozno az tak by bola mrazivá odpoved a reakcia smerom ku nej, resp.k dietatu spolocnému, od toho jej súcasného partnera. ! Ale ukrizovať ju viete. Keby sa partner zachoval tak, ze az by ju s ruzami na rukách nosil, čo by jej bolo z vasej strany napísane? Ze dobre si spravila, ze sa neplánované tehotenstvo podarilo? Ved sa chovajte ľudsky, do riti s vami, k takemu prípadu, asi jedno jej to nie je, a keby bolo reakcia partnera na takuto zivotnú udalost lepsia, uz aj vase odpovede by boli zhovievajsie? Pre tie moje známe, co boli riadne poziadané o ruku a v chomute cakali bábänká, a pocas tehotenstva boli muzmi opustené a nastali rozvody, pre tie boli ste mali aké reakcie? Ved kazdá žena nemoze zato, co akemu chlapovi, jak takému buldogovi, skrsne kedy v hlave a pohryze. Moze byt aj ženatý a vtedy ho to napadne. Vtedy uz je takáto vydatá žena dobrá a tá nevydatá, ale chodiaca len, už zlá, ; a, nezodpovedná? Autorka, prajem ti velmi vela síl, dbaj iba na svoje a vaše zdravie, a vsetko to ostatné, pekné pride v zivote samo. Ak sa biologický otecko zachová v niecom zle, ignoruj to a nedovol mu vas ohrozovat negativne dalej, ak spravi a povie cokolvek pozitívne, tak to prijmi. Mozno raz budes mat za partnera alebo manzela, úplne este pre teba doteraz nepoznaného chlapa, a vela žien, tuná vydatych za svojich biologickych otcov svojich detí si bude buchat hlavou o stenu, ako sa len majú v manzelstve zle, teba moze postretnúť este veľmi zlatý človek, ktorý bude mať toto malé, co cakas za svoje. A neublizuj si psychicky, z momentálnej situácie, pestuj si a vám zdravie , o nejaký cas sa mozes usmievat, bude lepšie. 💗

miadi
10. máj 2025

@kassandra25 dramatizes a prehanas . Jediny komu tu bolo vynadane je ten chlap . Vsetka vina a zodpovednost hodena nanho . On sa nechranill . Autorke nikto nenadava ani ju nikto nekrizuje. Proste obaja boli nezodpovedni . To je obycajny fakt nie uražka zbytocne ti to trha žili. To ze sa inym rozpadnu vztahy aj popri I planovanych detoch je zas ina story. Ale stale je to o vzrahu medzi muzom a zenou . Deti nie su lepidlo vztahu . Len ked ich obaja chcu a planuju su vacsie sance ze aj ked vztah raz stroskota tie deti stale maju mamu a otca len uz nie spolu . Ked sa nechranis a mas dieta len tak .. tak si si nedala moc namahy vybrat mu dobreho otca. A to je uz len tvoj problem a tvoje dieta na to doplati. Lebo aj otec je dolezity . Nie je automaticky najvacsi haizel ten co sa rozide s tehotnou . Jednoducho Ju nemiluje a koli nehode sa nebude pretvarovat ze ano a hrat sa na rodinku . Mohli sa poznat mesiac alebo 10rokov ked stou zenou byt nechce tak dieta ho k tomu nedokope. A Ona by tiez nemala chciet byt s niekym nasilu len Preto ze mali nechrany sex . Kazdy by mal chciet niekoho kto chce s nimi byt koli nim nie koli tretej osobe .

kassandra25
10. máj 2025

@miadi ty mozes akokolvek rozprávat o tom, ze niekto si nedal námahy s výberom otecka a manzela, ja mám sfleka ihned 20 párov, čo sa brali. 15 z toho, sa malo zobrať! Vyslovene. Boli to ukázkové páry, hviedzne vtahy, kde bolo iba súlad, harmonia, obrovský výber zo sita, kde bola len láska, rovnaké názory a rovnaký cieľ v živote. Presne týchto 15 párov z 20tich, sa vedelo správat i na verejnosti a bolo to úplne jasné a evidentné, ze je to tam super a iba radosť jeden z druhého. Tých 5 zvysnych parov z týchto 20tich, sa brat vobec ani nemali. Tam boli čisto iba nadávky, hulákanie, urázky, vrázacky, kriky, ofuky, podvádzanie jeden druhého a to vsetko aj pred verejnostou, plače a skrabkania o vztah, proste, kazdý sa iba čudoval, ze naco sa presne týchto 5 párov z týchto 20 aj bralo, ved rozvod bude co, do mesiaca, alebo roku??? S odstupom 15tich rokov, ti poviem, ze tvoje názory sú úplne nahovno, ze ako si moze vybrat zle žena a pretriedit otca v chlapoch. Pretoze sa ukázalo, ze vsetkých 15 párov, ktori sa naozaj lúbili, vzali z lásky, úcty, respektu, mali tie pekné vystupovania a správania na verejnosti, mali rovnaké plány do budúcnosti, tak vsetci do jedného páru z tychto 15, sú už rozvedení! Nerozveditelné páry, kde das ruku do ohna zato, ze títo sa rozviest nikdy nerozvedú a nemozu, sú vsetci rozvedení! Ostalo nám z 20 presne 5 párov, ktorí sa nerozviedli, presne tí, na ktorých sme hovorili, ze sa ani len brat nemajú a neni im treba, lebo uz pocas chodenia len, tu muz podvádzal tú dotycnú ženu, tá chodenica nic iné nerobila, iba kade chodila, tade plakala, ako sa ten muž k nej chová a to iba pocas chodenia, o vsetkých týchto 5 parov platilo od zaciatku chodenia, ze ich ten muž rád zhadzoval v spolocnosti a velmi rád o svojich polovickách vyjadrovali aj kritiku na verejnosti a ked im podhodili raz aspon neutrálnu vetu, tieto ženy lietali az v oblakoch. To, ze u nich doma lietali aj taniere a hulakali sa nadávky do pi.e a ku.vy aj pred známymi, patrilo tiez ku týmto 5 párom , rovnako ako to samotné nestastie pre tieto ženy z toho chlapa, ze im dáva presne az 4% lasku z tej 100%, co by im malo patrit. A tak spolu bojujú a súperia a ked ich stretnem bojovnikov na ulici, ktorí bojujú o toto svoje vydatstvo a spýtam sa ich, ako je mozne, ze sú este panie, odpoved je vzdy rovnaká: nic nepocujem, ani nevidím, a som aj nemá a moje priestory v spolocnom bývani su v izbe s detmi, známymi vonku a ked tak s muzom, to len polhodinka a bojujeme. Inteligentný človek nebojuje. Zazela druhemu nech sa darí a odchadza, radsej. Nepotrebuje si dokazovať. Ked tých 15 párov videlo, ze a hop, tu sa nieco deje a nieco zlé, zlozilo zbrane, odislo od seba a nedokazujú si nic, nenicia si zdravie. A výber urobili. Este nikdy sa nespravali zle, pred ostatnými, ale ked príde nejaky koniec, treba íst od seba a hladat iné moznosti. Vratim sa k autorke, uvidi sa casom, co bude a ked tento otec nebude chciet byt s nimi, otvoria sa autorke dvere inde.

natalienka12
10. máj 2025

To je ten, co ta posielal na UPT?

karolinakr_ba
10. máj 2025

@kassandra25 precitala som to len po “sfleka mas 20 parov”.. pardon, ale toto naozaj nemozes mysliet vazne.. akoze ako by si mohla poznat 20 parov, kde o nich vies vsetko. To ze su ba pohlad tie vztahy idealne, neznamena ze aj NAOZAJ v SKUTOCNOSTI su.. akoze toto by som si nedovolila tvrdit ani o vztahu najlepsej kamaratky.. Ty nikdy nemozes naozaj vediet kde sa co odohrava v sukromi.. niekedy si clovek ani vlastneho partnera uplne nepozna..

kassandra25
10. máj 2025

@karolinakr_ba áno, su aj ludia, kde sa schadzaju velké partie, chodia jeden druhemu na oslavy, silvestre, svadby, akcie a dá sa vidiet mnoho a vela. Aj pocut sa da vela od vlastneho muza, co rozprava o kamaratoch. Ked ti povie o 15tich, ze riesia svoju zenu a o zvysnych 5, ze riesia sice svoju zenu, ale aj uhybacky s frajerkami, nemam si naco vymyslat. Vsak to vidis sama aj,ze moze urobit zena sito medzi muzmi, ked vybera, moze byt vsetko super a potom pride konec. A zial o pare, kde si muz robil od zacistku len sebe dobro, co chcel a z ludi mal vzdy iba prcu a osoh, mu tá jeho partnerka drzí a vsetko nese na ukor vlastneho zdravia, lebo cíti, ze sa nemá dobre.