Som osamelá

8. mar 2024

ahojte baby, neviem ale mala som potrebu sa poradiť či aj vy sa takto cítite.
Na Zš som mala veľa kamošiek, kamarátov a tak, no teraz som mám 19 rokov som na sš a mam skoro 2-ročný vzťah ktorý je užasný milujeme sa a všetko je okej, len mam pocit že nemám žiadne kamarátky, viete snažím sa všetok volný čas venovať priateľovi, len on aj ma kamarátov aj si s nimi píše, volá pri hraní. No ja nemám žiadnu takú kamarátku, a ja ani neviem prečo. Vždy som ich mala veľa ale čim som staršia ich je menej a menej. A sa cítim aj taká osamelá, že nemam s kym ani preberat babské veci, ktore mužov ani nezaujímajú … :,( neeviem je to celé taký čudný osamelý pocit. Máte to tiež niektorá takto?

colsami
8. mar 2024

Nechodis na VS uz? Alebo praca, kolegyne? Co robis vo volnom case? Mas nejake hobby? Vsade mas moznost najst kamosky.

autor
8. mar 2024

@colsami mám 19 som v 4. ročniku na sš. Nemám žiadne hobby nestíham nič kvôli maturite aj učim sa teraz často a ked tak brigadujem len v lete na zmrzke kde som sama.

slovakboy
8. mar 2024

Možno príliš veľa času venuješ priateľovi. Pokús sa na ňom nevisiet, ak teda to tak je. Ty si na prvom mieste a aj tvoj voľný čas. Možno s tým priateľom bolo treba byt po zoznámení často veď to je pekné. A teraz len porovnávaš dva životy: terajší a pred tým. Tak si prekvapená z porovnania. Potrebuješ veľa kamarátok alebo len jednu? Čo ti bráni si nájsť kamošku? Čas? On? Nedostatok príležitosti? Nerozumieš si s nimi zrazu? Identifikuj príčinu.

autor
8. mar 2024

@slovakboy nie praveže mi nebráni priateľ najst si kamaratky, alebo chodiť von s nimi atď atď. Len skorej neviem ako si nejaké nájsť, ked mam malo voľného času. Netuším fakt si myslím že som fajn baba, len mi aj príde že baby v dnešnej dobe ani nemajú záujem viesť normálne skutočné priateľstvo bez závisti a falošnosti. Práve preto neviem, možno sa aj bojím, že ma niekto sklame a preto som to do teraz moc neriešila. Len mi to z ničoho nič prišlo do hlavy že vlastne nemam ani žiadnu kamku

marianarem
8. mar 2024

Moze to byt nedoverou k ludom, nesklamal ta niekto v minulosti? Alebo nemas z rodiny nejaky negativny postoj? Ma kamosky tvoja mama? Mna by nikdy nenapadlo, ze "baby v dnešnej dobe ani nemajú záujem viesť normálne skutočné priateľstvo bez závisti a falošnosti." Rozmyslala by som nad tym, preco to takto vidis.

siska53
8. mar 2024

A priatel nema kamosov, co maju frajerky, ze by ste spoznali, mozno s niektorou ti to bude vyhovovat?

ivangeline
9. mar 2024

Kazde priatelstvo sa najprv zacalo povrchne.

natalka13
9. mar 2024

Priatel si pise a vola s kamosmi pri hrani.
Takze iba cez pocitac.
Nemas spoluziacky? Normalne nebude, ze mlade baby nechodia von, aj my sme maturovali, a stihali sme aj volejbal po skole zahrat aj ist na kavu a mame dodnes 35rokov pevne priatelstva. Stretavame sa chodime spolu na dovolenky a nove kamosky mam aj frajerky manzelky muzovych priatelov.
Nemali sme mobil, nakupne centrum = mali sme iba seba.

qrstxyz
13. mar 2024

Ahoj, nie si sama. Ja som to tiež mala takto. Bola som v dlhšom vzťahu a častokrát mám pocit, že s rovesníčkami si nemám toho toľko čo povedať. Plus som dosť introvertná, takže ťažšie si hľadám kamarátov. Mám síce známych, ale nie sú to až také intenzívne priateľstvá. Skús nejaké krúžky a nerob tú chybu, že sa budeš viazať iba na priateľa. Ja teraz prechádzam rozchodom a to sme mali krásny vzťah. Všetko som dávala do vzťahu a teraz sa cítim, že nemám nič. Nevravím, že musíš skončiť ako ja, dúfam, že nie, ale snaž sa mať aj kamarátov. Je fajn mať pri sebe ľudí aj s inými pohľadmi na vec a nie izolovať sa od ostatných kvôli vzťahu. Nerob tú istú chybu ako ja. Prípadne keď chceš pokecať kľudne napíš mne.

danniiee8
14. apr 2024

Ahoj, ak chces kamarátku na písanie, kľudne napíš 🙂