Som osamelá, som bez kamarátky

9. dec 2023

Ahojte, chcem sa len vyrozpravat. Je mi strasne smutno, pretoze sa citim osamelo, nemam ziadnu kamaratku. Mam manzela a dcerku, ale ani medzi mamickami sa mi nepodarilo najst si ziadnu kamaratku :(. Kedysi v skole som mavala kamaratky, nikdy nie nejaku najlepsiu, ale vzdy sa nasiel niekto s kym by som si vymenila spravu ked ma nieco napadlo alebo s kym som vybehla do kina. Ale tie priatelstva vsetky akosi zanikli, nie som velmi dobra v udrziavani priatelstiev. Pracujem z domu, cize aj pracu mam taku dost osamelu… vsetok svoj cas venujem dcerke a domacnosti, takze vlastne ani neviem kedy by som sa s kamaratkami stretavala alebo volala alebo pisala, ale aj napriek tomu ma niekedy pochyti taky smutok a prazdno ked si uvedomim, ze okrem najblizsej rodiny vobec nikoho nemam. Ziju takto aj ini ludia alebo som jedina svojho druhu, co si nema s kym prehodit par slov?

podmostom
9. dec 2023

Žijú, žijú, niektorí ani tých príbuzných nemajú.. Ide ale o to ako chceš žiť ty a že ti kamošky chýbajú. Pri starostlivosti o domácnosť, ani na HO veľa ľudí nestretnes, tak by to asi chcelo zmenu. Čas pre seba, nejaký kurz. Ak si spoločenský tip a chýbajú ti veľmi ľudia, do budúcnosti by som zvažovala aj inú prácu. Byť nonstop na homeoffice môže byť po dlhšom čase riadne psycho.

roja01
9. dec 2023

Priatelia su doleziti, no treba si na nich najst cas a priatelstvo treba udrziavat, aj sa pre nich niekedy obetovat (vypocut, pomoct a pod. aj ked sa mi nechce). A priatelov treba trocha aj hladat a nehanbit sa prihovorit. Ludia maju radi veselych spolocnikov, niekedy si ani neuvedomime, ze sme vzdy vazni a malo sa usmievame.

madeincssr
9. dec 2023

Zije tak mnoho ludi, nielen zien a vacsine to tiez vadi. Ved skus napisat neanonymne, odkial si (konkretne mesto ci obec) a mozno najdes kamosku. Ved tu na MK je isto kopu dobrych dievok/mamiciek, ktore by tiez dobru kamosku privitali. Len na alykolvek vztah (aj kamosku) je nevyhnutne investovat cas aj usilie, vypocut, pomoct...

loliki
9. dec 2023

Zorganizuj stretnutie spolužiakov zo ZŠ, SŠ, urob oslavu menín, narodenín u vás doma. Keď máš rodinu, veľmi na kamarátstva neostane čas, lebo každý už toho času v tomto veku má menej, akurát pre svoju rodinu.

bbyy3
9. dec 2023

Určite áno aj ja mam muža a dcérku ale nemám sa komu vyrozprávať a nemám komu vyliať svoje srdce a je dosť smutné že ešte počas školy sme priateľov mali a aj tu oporu keď som potrebovala teraz tu ešte nieje nikto okrem môjho muža a dcérky a ty sa tak vyrozprávať nedá nedá sa im povedať to čo by si povedala priateľom aj mňa to niekedy zráža

loliki
9. dec 2023

@bbyy3 Preto vymysleli MK. 🙂

autor
9. dec 2023

@bbyy3 najma ak sa clovek niekedy aj na toho manzela potrebuje postazovat 🤣

bbyy3
9. dec 2023

@loliki áno to je pravda najdu sa tu aj dobri ľudia ale niektorý len zaparaju ale vela krat mi to tu dobre padlo

bbyy3
9. dec 2023

Veru tak 😅

j_m
10. dec 2023

Ver, že nie si sama 😉😀…

annkol
10. dec 2023

Nie si sama, mam rovnaký príbeh ako ty že som ostala sama. Niekedy je samota dobrá ale niekedy mi chyba pokec s kamoškou, káva, prechádzky a tak

tibor79
10. dec 2023

Odkiaľ si? Tiež som na tom podobne, ešte som sa aj po vydaji presťahovala, čiže ani rodinu nemám pri sebe. Len manžel a dieťa.

marcellka32
10. dec 2023

Tiež by som privítala, deti veľké, kamošky majú malé deti nemajú čas....okres Ga, Ba, SC
Baby píšte odkiaľ ste, zatiaľ mám z mk internetovú kamošku, ale bývame od seba ďaleko

vikutoria
9. feb 2024

Ahojte cítim sa úplne rovnako. Niekedy si len potrebujem s niekým pokecať a hneď mam lepšiu náladu. Ja som z BA

xxmx
13. feb 2024

Tiež sa pripíjam dámy 😆

danniiee8
14. apr 2024

Ak je táto téma ešte aktuálna, som na tom podobne 🙃

liliana8
14. apr 2024

@vikutoria ahoj, ak mas este zaujem, byvam pri BA a tiez mam 3 rocneho syna🙂