icon

Som precitlivelá, keď žiarlim na sms správy?

19. mar 2024

Manžel má dnes meniny a jedna jeho známa mu napísala, že mu praje krásny meninový deň.
On jej odpísal, že SRDEČNE ďakuje. Čo som čítala konverzáciu predtým si písali len veľmi stručne, dvoj-trojslovné vety, ktoré sa týkali práce.
Som len citlivá alebo si myslíte, že je to cez čiaru? Ona je mladá a veľmi pekná žena. Poznám ju len z videnia, mám sa ho na to opýtať?

Strana
z2
tanyag
19. mar 2024

@8853 😁 čo už so mnou...ale to nebudem ja, ja som síce pekná ale mladá dávno nie 😂

mondolina
19. mar 2024

@lonely66
tak zoberieš mobil do ruky a čítaš staršie konverzácie?
a nevidíš rozdiel keď ti to sám ukazuje?
sa robíš taká nechápavá?
keď niekto rieši slovo " srdečne" tak je vlastne úplne v poriadku🥳👍

zanka777
19. mar 2024

Nie ty nie si precitlivena ty si neskutočne paranoidna.... Keď niekto napíše srdečne nemyslí tým že to je od srdca (z lásky...zo zaľúbenosti atď....)ale zo slušnosti je to pekne napísané....pane bože s tebou musí mať manžel dosť keď riešiš každé slovo 😏

lonely66
Odpoveď bola odstránená
mondolina
19. mar 2024

@lonely66
ani mi nemáme čo skrývať a nemáme potrebu si čítať správy. čo už. každý to má inak.
vyjadrila som názor k danej otázke. pre mňa je stíhačka, pre teba nie.

autor
19. mar 2024

Tá pani je o 15 rokov mladšia, párkrát spolu cestovali, normálne ho doviezla domov. On nie je prvoplánový krásavec, ale mne sa páči, tak mám pocit, že musí aj jej.
Ona je dosť svojská a nepustí si len tak hocikoho k telu tvrdí, takže mi príde divné, že jej tak pekne odpísal. Možno pri iných ľuďoch by mi to nevadilo, ukazoval mi obrázok, krorý pri tom bol. Nepoznám jeho heslo, telefón má na odtlačok.

autor
19. mar 2024

Ale máte pravdu, keď to po sebe čítam a čítam aj vaše reakcie, tak asi len zbytočne žiarlim.

denithestrange1993
19. mar 2024

Nie precitlivela,skor trochu ziarliva

pralinka25
19. mar 2024

@tanyag rozhodne. toto som od teba necakala

sticker
kitycat
19. mar 2024

Rozvodove papiere by mal muz vypisovat.

Takuto furiu bez sebavedomia, ze opret bicykel by som nemohla

viestta
19. mar 2024

@lonely66 ak mu aj nenurala v telfone a nelustrovala stare konverzacie bez jeho vedomia, po tomto tento muz uz nikdy sam od seba jej nic neukaze aby nemal problemy, lebo jeho zakonita ma s tym "problem"

lonely66
Odpoveď bola odstránená
doriiis
19. mar 2024

Ty kokos.Tak toto je už iný level nízkeho sebavedomia u autorky.
Ja neviem či je dnes spln,zlá konštelácia planet alebo nejaký sabath,ale toľkokrát,koľkokrát som dnes dvíhala obočie nad správaním žien sa mi nestalo ešte asi nikdy.Zlati muži a ich svet.

viestta
19. mar 2024

@lonely66 ano, docitala som aj druhu stranu. Priznala, ze prehnala.

ivangeline
19. mar 2024

Si precitlivena.

domka222
19. mar 2024

Toto nemyslíš vážne. Zdvorilá odpoveď a ty za tým hľadáš všetko možné. Žena, preber sa,lebo takto za chvíľu nebudeš mať na koho žiarliť

nika11103
19. mar 2024

Už som čítala všetko .

kosican1
Odpoveď bola odstránená
pralinka25
19. mar 2024

@nika11103 nie necitala. ja si to myslim uz 18 rokov na konovi a ver ci nie vzdy VZDY sa najde nieco o level vyssie 😂 ludske schopnosti su v tomto nekonecne 😉

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2