Som precitlivelá, keď žiarlim na sms správy?
Manžel má dnes meniny a jedna jeho známa mu napísala, že mu praje krásny meninový deň.
On jej odpísal, že SRDEČNE ďakuje. Čo som čítala konverzáciu predtým si písali len veľmi stručne, dvoj-trojslovné vety, ktoré sa týkali práce.
Som len citlivá alebo si myslíte, že je to cez čiaru? Ona je mladá a veľmi pekná žena. Poznám ju len z videnia, mám sa ho na to opýtať?
Nie ty nie si precitlivena ty si neskutočne paranoidna.... Keď niekto napíše srdečne nemyslí tým že to je od srdca (z lásky...zo zaľúbenosti atď....)ale zo slušnosti je to pekne napísané....pane bože s tebou musí mať manžel dosť keď riešiš každé slovo 😏
Tá pani je o 15 rokov mladšia, párkrát spolu cestovali, normálne ho doviezla domov. On nie je prvoplánový krásavec, ale mne sa páči, tak mám pocit, že musí aj jej.
Ona je dosť svojská a nepustí si len tak hocikoho k telu tvrdí, takže mi príde divné, že jej tak pekne odpísal. Možno pri iných ľuďoch by mi to nevadilo, ukazoval mi obrázok, krorý pri tom bol. Nepoznám jeho heslo, telefón má na odtlačok.
Ale máte pravdu, keď to po sebe čítam a čítam aj vaše reakcie, tak asi len zbytočne žiarlim.
Nie precitlivela,skor trochu ziarliva
@tanyag rozhodne. toto som od teba necakala

Rozvodove papiere by mal muz vypisovat.
Takuto furiu bez sebavedomia, ze opret bicykel by som nemohla
Ty kokos.Tak toto je už iný level nízkeho sebavedomia u autorky.
Ja neviem či je dnes spln,zlá konštelácia planet alebo nejaký sabath,ale toľkokrát,koľkokrát som dnes dvíhala obočie nad správaním žien sa mi nestalo ešte asi nikdy.Zlati muži a ich svet.
Si precitlivena.
Toto nemyslíš vážne. Zdvorilá odpoveď a ty za tým hľadáš všetko možné. Žena, preber sa,lebo takto za chvíľu nebudeš mať na koho žiarliť
Už som čítala všetko .
@nika11103 nie necitala. ja si to myslim uz 18 rokov na konovi a ver ci nie vzdy VZDY sa najde nieco o level vyssie 😂 ludske schopnosti su v tomto nekonecne 😉

@8853 😁 čo už so mnou...ale to nebudem ja, ja som síce pekná ale mladá dávno nie 😂