icon

Som prehnane žiarlivá?

6. mar 2025

Myslíte že som moc žiarliva?
Stalo sa to že som partnerovi vliezla do telefónu. Nenašla som žiadne správy ani nič iné. Ale na Facebooku mal v hladaniach asi 10 cudzích žien. Žiadnej s nich nenapísal ani neposlal žiadosť o priateľstvo no šokovalo ma to. Keď som sa ho na to pýtala tak mi povedal že sa to tam nazbieralo za dlshiu dobu že keď Facebook zobrazí niekoho profil v návrhoch ľudí ktorých možno poznate. Tak to uloží do histórie hľadania. Že keď sa mu zdalo že niekoho možno pozna tak šiel na profil. A že nech sa kľudne pozriem žiadnej nepísal. Povedal že som prehnane žiarliva a ak mu neverím môžem sa do jeho telefonu pozrieť ale bol by radšej keby komunikujeme. Čo si myslite ?

Strana
z2
crazy_cat_lady
6. mar 2025

ze ma partner pravdu.. mne tiez ked par krat vyhodilo nejaky navrh priatelstva, tak som si pozrela dotycneho cloveka, ci ho poznam, alebo nie..

partner je s tym ok, ze si mu liezla do sukromia? ocividne pred tebou nema co skryvat a ty hladas problemy tam, kde nie su

autor
6. mar 2025

@crazy_cat_lady mne vadí že si pozeral profily iných žien, aj keď sám mi povedal nech nevyvadzam a pozriem sa že im nepísal. Proste som ziarlila

crazy_cat_lady
6. mar 2025

a co je na tom, ze si pozrel profily zien, ktore mu fb vyhodil ako mozne/prepojene znamosti? robis z komara somara. aby sa na teba partner nakoniec nevykaslal. nikto nechce mat po svojom boku stihacku

ssimusska
6. mar 2025

Ano si moc žiarlivá 😀 tiež ako píše baba vyššie, keď mi vyhodí nejaky návrh priateľstva, tak si profil pozriem. Alebo aj hocikedy, keď si spomeniem na niekoho z minulosti. Len tak zo zvedavosti si pozriem. A čo je na tom?

a_alexandra_a
6. mar 2025

Má pravdu. Ja tiež kliknem niekedy na profil muža, ktorého mi vyhodí v návrhoch, že máme spoločných známych a nie je za tým absolútne nič. Ty si 100%? Nikdy sa nepozrieš na žiadneho iného muža?
Dávaj si pozor, lebo takýmto prístupom ťa partner kopne do zadku, lebo si stíhačka par excellence

stanislavicenka
6. mar 2025

Celkom dost prehanas, nemyslis si to?

domkakvet
6. mar 2025

Tiez si pozriem chlapov, nerobim to sice casto, ale ked mi niekoho vyhodi a je mi znamy, tak na to kliknem, alebo kamaratka mi posle meno nejakeho chlapa, ktory sa jej paci, nic za tym nemusi byt.

januska12323
6. mar 2025

Áno si žiarlivá kvôli blbosti. Ty si nikdy nikoho profil nepozrieš?

zuzubb007
6. mar 2025

A čo chlap nemôže kuknúť už ani na inú ženu, môj muž so dokonca píše aj s kamoškou a? Ja tiež chodím na obedy s kamarátmi a tu sme? Dôvera nič? fúha takuto sekeru doma mať, zvaž správanie lebo je možné, že ťa vymení, chlapi neznášajú takéto typy žien

nynia
6. mar 2025

Stavim sa, ze si mala nato dovod ist do mobilu. Asi ziadna zena ktora ma vo vztahu 100% doveru to neurobi a ak ano tak problem je v tebe.

kukuk29
6. mar 2025

🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️božinku ...My si v robote, keď o niekom rozprváme a nevieme niektorá o koho ide tak ideme na FB a pozrieme či tam má profil a foto...a je jedno či žena alebo muž...tak.isto keď má k nám niekto nastúpiť si niekedy pozrieme....Alebo niekto niečo komentuje na FB v nejakej skupine a napíše blbosť alebo ma to naujme tak zvyknem pozrieť profil a vôbec nič postranné za tým nieje.

biba_18
6. mar 2025

ja si myslím že má pravdu - a môžeš byť rada že ti neurobil scénu za to že si mu liezla do mobilu - lebo by mal na to plné právo ...

earlgrey
6. mar 2025

😀 tu sa len potvrdzuje to, že mužom bude lepšie bez žien a potom že sa boja začať vzťah, keď majú také ženy ako autorka po svojom boku...

lucia13022023
6. mar 2025

Ospravedlnila by som sa na tvojom mieste mužovi. A názormi vyššie súhlasím, nebudem sa opakovať.

sasa1310
6. mar 2025

Chudák chlap a stíhačka riadna

dharmasanata
Autor odpoveď zmazal
gribka1
6. mar 2025

Preháňaš fakt. Skľudni.

kitycat
6. mar 2025

Vies kolkokrat ja kulnem na niekoho profil, len tak zo zvedavosti?
Ved je tolko skupin a komentarov, ze cloveka obcas niekto v dobrom alebo v zlom zaujme a pozre sa.

Ale nemyslim si, ze to uklada, to musi cielene pisat...

Kazdopadne ty si ziarliva, ob si moze pisat aj s 20 ak to je v hranici priatelstva a nie flirtovania kade tade

ki__
6. mar 2025

@dharmasanata to nie je tak celkom pravda. Ja mám v hľadaní ľudí na ktorých som len klikla či už v komentároch alebo v návrhoch. Dokonca tam mám aj stránky, ktoré som nevyhľadávala len som sa omylom preklikla z videa.

huxy
6. mar 2025

Tak ja som si teraz schválne skúsila fb. Keď mi niekoho vyhodí ako návrh priateľstva, a kliknem na dotyčnú osobu, tak mi ju neukazuje vo vyhľadávaní cez lupu. Tam mi ukazuje len ľudí, ktorých som reálne hľadala, teda napísala sama ich meno, ak sa rozumieme.

huxy
6. mar 2025

@dharmasanata presne tak

nynia
6. mar 2025

@huxy ja som tiez pred chvilou skusila, naschval som klikla na viac profilov a neukazuje mi nikoho z nich vo vyhladavani...

huxy
6. mar 2025

@nynia to znamená jediné, že jej priateľ nehovorí úplnú pravdu 🤷🏼‍♀️

ivanakal
6. mar 2025

Boze, robis z komara somara a ano prehanas. Ja si vyhladavam tiez aj muzov, ked si spomeniem na byvalych spoluziakov, alebo kolegov v praci, len tak zo zvedavosti, a nikdy som nikomu nepisala. A co je na tom, ze pozera profily. Aj moj muz keby vyhladaval, ved nech vyhladava.. nechapem teraz z coho si sokovana 😂

autor
6. mar 2025

@huxy tiež som to skúšala a keď stlačim na hľadania a potom na návštevy tak áno ukladá sa tam každý profil a stránka ktorú som navštívila. Takže ano vraví pravdy

diaamax
6. mar 2025

Preboha to fakt? Chod k drahemu a rozmaznaj ho na vsetky mozne sposoby, lebo iny by ta kopol s prepacenim do zadku. Neopustil tvoj otec mamu kvoli milenke, alebo teba byvaly? To jedine by vysvetlivalo tuto prehnanu ziarlivost, inak; a to myslim v dobrom ak chces byt dakedy stastna - daj sa liecit! Musis si uvedomit, ze partnerstvo neni o tom, ze sa uz nikdy nepozries na opacne pohlavie (prepac, ale to by ten clovek musel byt chory…) ani o nejakej 100% kompatibilite - ta neni nikde je o budovani vztahu, respekte, kompromisoch ked by si toho druheho najradsej zabila ale nespravis to, lebo by ti chybal a pod… on neprestal byt chlapom a ty zenou iba preto, ze ste sa dali do kopy. Ja napr mam stihlu vysportovanu postavu, ale zial zadok tam akosi chyba hold genetika nepusti v tomto smere by mi len plasticka chirurgia pomohla. Ked idem s chlapom vonku alebo na kupalisku, poviem ze pozri aky ma ta baba pekny zadok pozrie sa ale mi povie ze ja som krajsia - chapes kam mierim? Minule mu “klaklo” auto a doviezla ho domov kolegyna - to som mu medzi dverami mala vytrhnut tel z ruky a robit sceny? A fb no pozrel si boze minule v praci hrali pesnicku v radiu ktora ma preniesla do minulosti ked som ako decko bola v tabore a sme tam vyvadzali tak som si ich dala vyhladat aj chalanov nic bocne v tom nebolo. To len taky priklad

huxy
6. mar 2025

Návštevy sú profily, ktoré klikneš, ako napr tie návrhy. Samotné hľadanie je vyhľadávanie, čiže vyťukanie mena. Ty sama musíš vedieť, ako to teda je

diaamax
6. mar 2025

A ze ti to nepovedal… no hold asi bych tiez zaklamala, nech je doma klud, keby som mala za zenu taku paranoidnu stihacku….

cimage
6. mar 2025

Za mna je uz top, ze si mu isla snorit do mobilu. A, ze klikol na nejaky profil? To je teda dovod. To ako keby sa nemohol na ulici ani pozriet na inu. Mne tiez ked vyhodi niekoho, ze mozno poznam a sedi mi meno, tak sa pozriem ci je to ta osoba. Niekedy sedi len meno a zhoda, ze mame spolocnych priatelov.
Ukludni sa a bud rada, ze ta neposlal do prdele za to snorenie v telefone.

pralinka25
6. mar 2025

Nooooo tak ja mam historiu plnu kadejakych hladani 😀
Byvalych spoluziakov. S kamoskami sme si minule pozerali len tak zo srandy vselijakych byvalych frajerov a napadnikov ze ako sa pomenili. Dokonca v praci sem tam pozrieme aj klientov.
Chudak chlap.

Strana
z2