Som sklamaná z partnera
Ahojte som taká ani nie nahnevaná ale skôr sklamana z môjho partnera. Dnes sme mali ísť spoločne do obchodu, povedali sme si že okolo 9 pôjdeme. On bol v izbe na PS a ja v obývačke. Nechodil tak som ho nešla vyrušovať, že nič sa nedeje ved môžme ísť aj trochu neskôr. Okolo pol 11 mi hovorí že on si myslel že ja sa učím (Dorabam si externé sš odbor kuchár ) a popritom som cely čas bola na mobile. A to už je problém lebo mu to vadí. A potom to začalo ved si chcela stihnúť obchod do 12 aby si si navarila a potom učila. Dodal, že ani variť neviem a ze on by lepšie navaril . Dosť ma to sklamalo pretože keď sa ho spýtam tak mi povie že mu chuti. Vy kričal mi aj to že sme si 2x tento týždeň objednali kebab po práci teda po 22:00 ( hádam odo mňa nechcel aby som ešte o takom čase varila). Som z toho sklamana doteraz som nešla do obchodu vybrala som si z mrazničky mäso a urobím si sama jedla a on nech si spraví sám. Ale som z toho neskutoc e sklamana budúci týždeň mam skúšku z praxe čiže tam budem variť a on mi povie ze to neviem.
@buba94 ked uz ti taketo veci vykrikuje, ze ako sa postaras o rodinu a neviem co...fuuh. To vyzera na dobreho debila co ma zenu za sluzku, rodiaci vak a pestunku jeho deti. A on si bude hrat PS. To vazne chces?
A to s takymto clovekom chces akoze zit do konca zivota? Vies si to vobec predstavit??
tiez by som bola sklamana z takeho spravania a uz by bol v kategorii expartnera.
VIes co.. on mal amok, pretoze vyliezol od PSka, a bol hladny. Na nakup zabudol, vybil si zurivost, ze nema obed na tebe a isiel spat z kade prisiel. Osobne, ak by moj chlap v piatok doobeda mal jedinu aktivitu PSko a este riesi, ci idem na nakup alebo nie, ked viditelne ho cakam, tak by som mu na prednasky ako budem varit rodine ked ju "budeme mat" povedala jedine to, ze ju mat nebudeme :D Je to proste chlapcek este, toto nie je chlap. Ale zase ja nemam problem "vyrusovat". TO nie je ziadna praca, pri com vyrusujes.. pocka ho to ked poriadi, pomoze navarit, nakupit.. potom sa moze hrat, ak teda nema riadnu pracu
neviem ale mne pride cudna reakcia vas oboch - ty ho dve hodiny nevyrusujes, on si mysli, ze si myslis a potom ta zdrbe a este ste ofucani navzajom, asi skuste popracovat na komunikacii a zamysliet sa aj nad perspektivnostou tohto vztahu (hlavne z tvojej strany)
Ja som sklamaná akurát z teba, že vieš existovať s takýmto dementom a ešte ťa to aj mrzí. Dúfam, že si poriešiš život k lepšiemu a nebudeš mať s ním nebodaj aj deti. 👎
@buba94 To je tak, ked sa neviete normalne porozpravat. Ja ked chcem ist o 9:00 do obchodu a moj manzel by v tom case este nieco robil, tak mu to uplne kludne pripomeniem a sli by sme, pripadne by sme pockali, kym on nieco dokonci. On by sa ma tiez isiel spytat a netvaril by sa, ze si mysli, ze sa ucim. Proste sa naucte normalne, priamo a slusne komunikovat, inak sa budete zbytocne vadit. O tom, ze si uvaris len pre seba, to radsej ani nebudem komentovat, to je zase dalsi zdroj hadok.
S takýmto chceš žiť? Trocha ho treba zrovnať do laty, alebo sa na neho vy***ť.Ste mladí asi. Ty sa bojis ozvat? Keď mu nechuti od teba, nech vari on. Keď on môže byť na PS, ty na mobile. Povedz mu nech ťa neobmedzuje. Keď nemate nakúpené, keďže chleba s maslom.
@katkati mala som takého istého a bol to naozaj horor..len preč.od takých..kým sme nemali s terajším bábo,tiež sa hrával aj niekoľko hodín na Pc denne,ale vôbec mi to nevadilo lebo sa venoval aj mne,a aj v domácnosti veľmi pomáhal..ako máme malého,za toho pol roka mal Pc zapnutý asi 5x..vďaka Bohu,že sa mi nepodarilo otehotnieť s exom 🙏 ten len chodil do práce,potom spal a až kým nešiel do ďalšej smeny sa hral na PS a doma nepohol ani prstom
To si ešte nepočula, že hladný chlap je zlý chlap? 😀
@dskjhfdlkdjhl presne, večer o deviatej tu bude téma, že navarila som len pre seba a priateľ sa nasral 😀
@katkati moj tak hrava denne 🤷🏻♀️
@buba94 moja. S tym to ukonci. Skonci s nim ten vztah. Najdi si lepsieho. Ked ti vykrikuje, ze nevies varit a nevies sa postarat o rodinu, ked ju budete mat, treba mu dat za pravdu, ano, mas pravdu, neviem, a neviem ani varit a nechcem ta oberat o tvoj vzacny cas- zasluzis si taku, co vsetko vie, ked ja neviem. A ako si povedal, neviem nic. - moja, nemozes ho oberat o jeho cas. Naozaj. Ty sa to varenie musis aj naucit a ked nie popri nom, tak bud popri sebe alebo niekom inom. Popri nom ta cakaju len utrapene srdiecko a nechut do dalsich chvil, ktore by mohli byt peknymi. Ved nech si najde taku, ktora bude vediet varit a postarat sa o jeho rodinu, aby bol spokojnym. Dopraj mu to. A hlavu hore, urcite varis vyborne, ja byt chlap, by som sa trhala🙂)))
Ahojte ja mám tiež problém z priateľom . Na začiatku to bola veľká láska no potom keď sa dozvedel že som otehotnela začalo to ísť dole vodou . Začal piť hrať automaty . Míňal peniaze na hovadiny . Je to proste chronicky klamár . Od kedy sa mi narodila dcérka vôbec sa nestará nenosí peniaze domov hraje Automaty cez net veľa peňazí tam míňa .vo všetkom klame aj v maličkostiach . Povedala som dosť a vykopla som ho no. Večer si vypil prišiel mi vklopkavat vyzváňať . Tak som zišla dole a začal sa mi vyhrážať že mi zoberie dieťa a že ma zabije. Prešiel týždeň a prišiel z prosikom že bude už robiť to čo má . Včera má zase oklamal že pracuje doniesol aj “pracovnú zmluvu” ale nepracuje tam zistila som si to bojím sa ho nechať plávať lebo bojom sa že mi zoberie dcérku (mám 17). Čo by ste robili na mojom mieste vy ? Ďakujem za odpoveď.
Ahojte ja mám tiež problém z priateľom . Na začiatku to bola veľká láska no potom keď sa dozvedel že som otehotnela začalo to ísť dole vodou . Začal piť hrať automaty . Míňal peniaze na hovadiny . Je to proste chronicky klamár . Od kedy sa mi narodila dcérka vôbec sa nestará nenosí peniaze domov hraje Automaty cez net veľa peňazí tam míňa .vo všetkom klame aj v maličkostiach . Povedala som dosť a vykopla som ho no. Večer si vypil prišiel mi vklopkavat vyzváňať . Tak som zišla dole a začal sa mi vyhrážať že mi zoberie dieťa a že ma zabije. Prešiel týždeň a prišiel z prosikom že bude už robiť to čo má . Včera má zase oklamal že pracuje doniesol aj “pracovnú zmluvu” ale nepracuje tam zistila som si to bojím sa ho nechať plávať lebo bojom sa že mi zoberie dcérku. (Mám 17r čoskoro 18)Ešte som mu včera videla v mobile ako hľadal amatérske dievčatá na sex .. Čo by ste robili na mojom mieste vy ? Ďakujem za odpoveď.
@dana1231 akoze ty si myslis, ze tento typek ta naozaj pripravi o dceru? Typek, na ktoreho treba policajtov volat? Toto su len take vyhrazacky zufalych chlapov, nikdy by sa takito jedinci o dieta nevedeli postarat... A nikdy by ziadny sudca takemuto agresorovi dieta nezverili, pokial sa o neho riadne staras. Upokoj sa a volaj na neho policiu aj nadalej, pokial sa neuvedomi. A nabuduce lepsie selektuj frajerov.
@lenorky “ to teraz neviem ci mam ľutovať abo byť vďačná za to že takéto malihernosti nemusím riešiť 😀 “
ked uz si chces vyberat, tak bud teda vdacna, ze take veci (zatial) riesit nemusis. Nikdy nevies, mozno uz zajtra rano sa s niekym poskriepis pre vacsiu hlupost. Len v tej chvili ti to bude pripadat dolezite. Zivot je rozny.
Ale verim, ze autorka to uz ma vyriesene, kedze je rok stara zalezitost.

@buba94 mala si mu rano povedat o 9 ze obliekam sa a ideme na nakup a nie cakat ako hlupa a "nevyrusovat" ho. Toto je tvoja chyba. Ten zvysok co ti vykrical, co na to povedat. Je to kreten a nebola by som s takym co uz dopredu ocakava, ze ked budeme mat deti tak ja budem sluzka.