icon

Ako sa vyrovnať so sklamaním od partnera?

16. máj 2026

Ako sa vyrovnate a pokracujete dalej v spolunazivani, ak vam partner povie alebo urobi nieco, co vas vnutorne rani, sklame, ze vam ostane luto a chce sa vam plakat? Samozrejme, nejde o nic vazne ci pravidelne. No skrikol na mna takym sposobom, ze som ostala ako obarena. Sme spolu 12r, 7r manzelia, a bolo to prvykrat, pricom neslo o nic vazne. No mna to akosi vzalo. Ostalo mi az zle z toho. My sa inac nehadame, nekricime po sebe, mozno preto ma to tak vzalo + mam pms.

anonym_930edf
16. máj 2026

no mna by zaujimalo zaco skrikol ked sa nehadate, co tomu predchadzalo?

domkakvet
16. máj 2026

@anonym_autor ked sa inak nehadate, tak na to zabudni, aj ked skriknut nemal.

anonym_d0fd23
16. máj 2026

@anonym_autor keď sa nejaká fakt blbosť udeje, tak si porevem, lebo som citlivka, muž sa ospravedlní a život ide ďalej 🤷🏼‍♀️😅

anonym_a9920b
16. máj 2026

Ak sa “posekáme”, drží ho to max 2dni. Aj mňa väčšinou. Necítim sa komfortne, ak je doma dusno.

minenkaa
16. máj 2026

Zbytocne to riešiš

autor
16. máj 2026

Šlo o prkotinu, neriešim to navonok nijako, nie som ani urazena. Komunikujem normalne, no vnutorne ma to akokeby trapi. Uplne mi je na nic. Som citlivka a on za kazdych okolnosti hrdina. Mali sme mat dnes pekny vecer, ked syn zaspi, no ja nemam chut s nim byt teraz. Dufam, ze to do rana prejde. Uplne mi je do placu, ked si to cele prehram. Neslo o nic vazne, najprv sme sa nepochopili, teda on nerozumel, co chcem povedat a to ho asi vytocilo. Ja som mu potom (pokojne) povedala, ze ved si vravel, ze je to tak a on zacal po mne kricat, ze to nepovedal a ja ze ano (naozaj to povedal, lebo sa od toho odvijali ine veci) a on na mna zvrieskol pred ludmi nech uz sklapnem. Strasne som sa hanbila. Ostala som ticho a snazila sa udrzat slzy. Lebo naozaj som nechapala, ked o nic neslo.

anonym_b67f49
16. máj 2026

ja by som mu povedala o tom ako ma to prekvapilo, zamzrzelo a ze cely den na to myslim, aj by som sa ho opytala ci on neprekvapil sam seba kedze to bolo 1x.

refly
16. máj 2026
@anonym_b67f49

ja by som mu povedala o tom ako ma to prekvapilo, zamzrzelo a ze cely den na to myslim, aj by som sa ho opytala ci on neprekvapil sam seba kedze to bolo 1x.

@anonym_b67f49 Najnormálnejšia odpoveď.
Prečo by to malo prejsť "samé, do rána"? Veď normálne, kludne, a hlavne bez výčitiek mu pekne povedz ako sa cítiš. Tak, aby pochopil že to nie je útok, iba že ťa to trápi a chceš to v sebe uzavrieť. Prípadne či je sám ok a nemá nejaký stres v práci, alebo niekde, keď na teba tak zvreskol.
Ak sa takéto drobnosti nevyriešia a teba to štve, tak potom hnije a môže sa to zhoršovať a nabalovať. Lepšie to riešiť kým je to čerstvé a nie potom vyťahovať nejaký sto ročný konflikt,

danica2711
17. máj 2026

tak nebolo to bohviečo, ale zas sa z toho nepototo, to na teba v živote nikto nezakričal? Kľudne si to rozdebatujte, zasmejte sa na tom, odpustite a idete ďalej...

anonym_94cd0c
17. máj 2026

Mne sa to ako v pohode nezdá. Áno, nemusíte sa vo všetkom zhodnúť. Ty si si istá, že si mala pravdu, on tú pravdu ale neustál. No pre mňa je zarážajúce, že takto vybuchol nie v súkromí, ale pred inými ľuďmi. Veď ťa nepriamo urazil! Urobil z teba handru, do ktorej si kopol, lebo si nevedel pomôcť?! Z akého dôvodu ho to takto rozhodilo, keď ty si to považovala za bežnú vec? Z nejakého dôvodu to bolo pre neho dôležité. Či sa len cítil ponížený pred inými ľuďmi!?
Rozhodne sa s ním o tom porozprávaj. Povedz mu, že sa Ti javí jeho reakcia ako veľmi neprimeraná a že sa k tebe na verejnosti choval veľmi neúctivo, čo ťa veľmi trápi. Že ho žiadaš, aby takéto scény na verejnosti nerobil a radšej nech povie, že sa o tom porozprávate neskôr, ako Ti povedať : SKLAPNI!
Ja som tiež citlivá a ja by som s tým v pohode nebola... Nepriala by som si, aby sa ku mne takto choval...