Ako sa vyrovnať so sklamaním od partnera?
Ako sa vyrovnate a pokracujete dalej v spolunazivani, ak vam partner povie alebo urobi nieco, co vas vnutorne rani, sklame, ze vam ostane luto a chce sa vam plakat? Samozrejme, nejde o nic vazne ci pravidelne. No skrikol na mna takym sposobom, ze som ostala ako obarena. Sme spolu 12r, 7r manzelia, a bolo to prvykrat, pricom neslo o nic vazne. No mna to akosi vzalo. Ostalo mi az zle z toho. My sa inac nehadame, nekricime po sebe, mozno preto ma to tak vzalo + mam pms.
@anonym_autor keď sa nejaká fakt blbosť udeje, tak si porevem, lebo som citlivka, muž sa ospravedlní a život ide ďalej 🤷🏼♀️😅
Ak sa “posekáme”, drží ho to max 2dni. Aj mňa väčšinou. Necítim sa komfortne, ak je doma dusno.
Šlo o prkotinu, neriešim to navonok nijako, nie som ani urazena. Komunikujem normalne, no vnutorne ma to akokeby trapi. Uplne mi je na nic. Som citlivka a on za kazdych okolnosti hrdina. Mali sme mat dnes pekny vecer, ked syn zaspi, no ja nemam chut s nim byt teraz. Dufam, ze to do rana prejde. Uplne mi je do placu, ked si to cele prehram. Neslo o nic vazne, najprv sme sa nepochopili, teda on nerozumel, co chcem povedat a to ho asi vytocilo. Ja som mu potom (pokojne) povedala, ze ved si vravel, ze je to tak a on zacal po mne kricat, ze to nepovedal a ja ze ano (naozaj to povedal, lebo sa od toho odvijali ine veci) a on na mna zvrieskol pred ludmi nech uz sklapnem. Strasne som sa hanbila. Ostala som ticho a snazila sa udrzat slzy. Lebo naozaj som nechapala, ked o nic neslo.
ja by som mu povedala o tom ako ma to prekvapilo, zamzrzelo a ze cely den na to myslim, aj by som sa ho opytala ci on neprekvapil sam seba kedze to bolo 1x.
ja by som mu povedala o tom ako ma to prekvapilo, zamzrzelo a ze cely den na to myslim, aj by som sa ho opytala ci on neprekvapil sam seba kedze to bolo 1x.
@anonym_b67f49 Najnormálnejšia odpoveď.
Prečo by to malo prejsť "samé, do rána"? Veď normálne, kludne, a hlavne bez výčitiek mu pekne povedz ako sa cítiš. Tak, aby pochopil že to nie je útok, iba že ťa to trápi a chceš to v sebe uzavrieť. Prípadne či je sám ok a nemá nejaký stres v práci, alebo niekde, keď na teba tak zvreskol.
Ak sa takéto drobnosti nevyriešia a teba to štve, tak potom hnije a môže sa to zhoršovať a nabalovať. Lepšie to riešiť kým je to čerstvé a nie potom vyťahovať nejaký sto ročný konflikt,
tak nebolo to bohviečo, ale zas sa z toho nepototo, to na teba v živote nikto nezakričal? Kľudne si to rozdebatujte, zasmejte sa na tom, odpustite a idete ďalej...
Mne sa to ako v pohode nezdá. Áno, nemusíte sa vo všetkom zhodnúť. Ty si si istá, že si mala pravdu, on tú pravdu ale neustál. No pre mňa je zarážajúce, že takto vybuchol nie v súkromí, ale pred inými ľuďmi. Veď ťa nepriamo urazil! Urobil z teba handru, do ktorej si kopol, lebo si nevedel pomôcť?! Z akého dôvodu ho to takto rozhodilo, keď ty si to považovala za bežnú vec? Z nejakého dôvodu to bolo pre neho dôležité. Či sa len cítil ponížený pred inými ľuďmi!?
Rozhodne sa s ním o tom porozprávaj. Povedz mu, že sa Ti javí jeho reakcia ako veľmi neprimeraná a že sa k tebe na verejnosti choval veľmi neúctivo, čo ťa veľmi trápi. Že ho žiadaš, aby takéto scény na verejnosti nerobil a radšej nech povie, že sa o tom porozprávate neskôr, ako Ti povedať : SKLAPNI!
Ja som tiež citlivá a ja by som s tým v pohode nebola... Nepriala by som si, aby sa ku mne takto choval...

no mna by zaujimalo zaco skrikol ked sa nehadate, co tomu predchadzalo?