Som sklamaná, že som nič nedostala
Baby včera som mala narodeniny. Už dlhšiu dobu sa stretávam s jedným mužom, už máme akoby "zacaty" vzťah, akože už to nieje len kamarátstvo už to začína byť vážne. No neviem či som ja divná, ale príde mi veľmi blbé, že mi nedal na narodeniny ani len kvietok. Na oslave s kamarátmi mi povedal že tak všetko najlepšie, keď sme pripijali, ale leží mi v žalúdku že som vážne nič nedostala... Nečakala som nič drahé a veľké, ale proste aspoň jednu kytičku malú z lidlu za pár eur 🥹 neviem či mu to mám nejak naznačiť že má to mrzí, alebo ako... Onedlho má sviatok on, a teraz neviem či mu niečo vymýšľať či nie
Kašľala by som na neho. To je riadny truľo keď nedokáže kúpiť žene aspoň jeden pekný kvet. Však to kúpi hneď a za pár e.
Nie som náročná, nepotrpím si na drahé darčeky ale aspoň jeden kvet sa patrí.
a ako dlho sa stretávate? ale tak či tak, sú takí muži, pár rokov som dostávala na sviatky úplne somariny 😂🤦♀️
kvôli tomu by som sa určite nerozchádzala…
Je to trulo, o tom potom, ale vsadim sa, ze ak by ti dal kyticku z lidl, tak by tu o tom tiez bola tema 😀
Sklamalo by má to. Fakt aspoň kvietok a malú coko. Ale bez to tak, že aspoň vidíš ako sa veci majú a že toto asi princ na bielom koni nebude
Je to take sedlacke a asi bude lakomec
a ako dlho sa stretávate? ale tak či tak, sú takí muži, pár rokov som dostávala na sviatky úplne somariny 😂🤦♀️
kvôli tomu by som sa určite nerozchádzala…
@biba_18 nepíšem že sa chcem rozísť? Vravím len, že ma to hrozne mrzí, čakala som vážne aspoň čokoládu alebo čokoľvek.
Stretávame sa raz za týždeň cca. Naozaj aspoň malá pozornosť... Neviem ako mu to povedať vazne, nechcem prísť že "mrzí ma že si mi nekúpil darček" ale tak no
On akože nemá problém má pozvať na večeru, alebo zaplatiť niečo niekde, ale tak narodeniny sú narodeniny
@anonym_autor tak mate "akoby vztah" alebo ste uz oficialne par?
Na jeho sviatok onedlho mu nic nekupuj.
@anonym_autor o rozchode písala tá nado mnou. čítať ešte viem.. a čo sa týka darčeka som napísala - on to nemusí vôbec riešiť. ak to vidíš inak - povedz mu to
Nie sme oficiálne spolu, ale keď už sa niečo rieši, tak som niečo aj čakala
@anonym_autor na jeho sviatok mu urcite nic nekupuj a velmi pouvazuj ci ma zmysel zostat v takom vztahu.
@anonym_22eeff tak napr. môj lakomec nie je, len nevie kupovať darčeky… takmer vždy keď mi kúpil darček podľa seba bola to úplná hovadina…
Ak teda nie ste spolu čo potom riešiš??
@anonym_autor nechala by som to tak a temu darcekov mozes otvorit napr v jeseni- pred Vianocami
A ty si mala oslavu, kde bol pozvany a ostatni ti aspon kvety doniesli? A on nic?
@anonym_autor posli ho kade lahsie. Toto bude len zaciatok. Ak nema v sebe kuusocek slusnosti aby ti aspon cokoladu kupil tak co pride dalej.
A akoze halo? Prave teraz je to obdobie ked zacinate vztah ze mu to ma vrtat v hlave ako ta potesit..keby ste 10 rokov spolu a ze si nedavate darceky a idete napr na vylet tak je to ine.
Ked sa uz v uvode sprava ako sedliak tak by som necakala co bude dalej. Pozorne sleduj,pozoruj kolko inych veci prehliadas. Normalny muz dokaze kupit drobnost..toto bude nejake teliatko zahladene do seba.
@anonym_autor zo skúseností by som sa stiahla. Nech trošku bojuje. Už na začiatku, keď sa každý chce ukázať v najlepšom svetle, je to...zvláštne.
@anonym_autor sklamana si opravnene. Ja by som toto s nim neriesila, jednoducho by som jeho sviatok vyriesila rovnako, ziadny darcek a povedala by som mu vsetko najlepsie. A casom sa uvidi, aj ked velmi nechapem co to mate za vztah, som to moc nepochopila, zacina to byt vazne, stretavate sa raz do tyzdna a oficialne nie ste spolu🤔🫣
Tiež by som mu povedala...tak všetko najlepšie,a to by bolo asi tak všetko😀podľa mňa keď ma chlap záujem vyzerá to inak...a popravde sklamaná by som bola aj ja...
No mne by bolo trápne prísť na oslavu s prázdnymi rukami, aj keby išlo iba o vzdialeného známeho a nie to ešte o človeka, s ktorým randím...ale pri jeho sviatku by som mu doniesla aspoň dobrú čokoládu, či fľašu, lebo nerobím naprieky a to, že on je nevychovaný, nebudem taká aj ja...
@anonym_autor a mozno darceky kupuje len tym, s ktorymi je oficialne vo vztahu. Tak cakaj kym bude vydane oficialne vyhlasenie, ze ste vo vztahu. (nerozumiem rozdielu medzi "randime" a "sme oficialne vo vztahu" ale to som ja, niekto to moze mat inac)
@anonym_22eeff tak napr. môj lakomec nie je, len nevie kupovať darčeky… takmer vždy keď mi kúpil darček podľa seba bola to úplná hovadina…
@biba_18 ale kúpi, snaží sa
@anonym_autor a mozno darceky kupuje len tym, s ktorymi je oficialne vo vztahu. Tak cakaj kym bude vydane oficialne vyhlasenie, ze ste vo vztahu. (nerozumiem rozdielu medzi "randime" a "sme oficialne vo vztahu" ale to som ja, niekto to moze mat inac)
@anonym_fece1d inak tomu nerozumiem ani ja, randíme ale nie sme oficiálne co vzťahu. Akože niekto vydáva oficiálne stanovisko k tomu niekde?
No mne by bolo trápne prísť na oslavu s prázdnymi rukami, aj keby išlo iba o vzdialeného známeho a nie to ešte o človeka, s ktorým randím...ale pri jeho sviatku by som mu doniesla aspoň dobrú čokoládu, či fľašu, lebo nerobím naprieky a to, že on je nevychovaný, nebudem taká aj ja...
@lindous aj ja mam takýto názor, proste na oslavu s prázdnymi rukami nechodím, ale ja by som mu na narodky kúpila nejakú dobrú čokoládu, jednak ja tiež taka nie som, ale aj z dôvodu, že uvidi jeho reakciu a môžu to spolu potom prebrať
Akože ste spolu, ale navonok sa tvárite, že nič medzi vami nie je? V takom prípade, nechce oficiálne priznať pomer s tebou a preto žiadny darček, akože ťa má u prdele. Máte dôvod tajiť vzťah?
Rozumiem tomu správne, že bol na oslave Tvojich narodenín a nič Ti nepriniesol? Ten chlap nemá ani slušne vychovanie...prísť na oslavu s prázdnymi rukami...no, na zamyslenie., či by si s takým ďalej mala randiť.
Keby sa muzi mali rozchadzat zakazdym, ked im zena nevycitala z hlavy, na co mysli, chce a nepovie jej to, tak je tu 80% zien single a bez deti.
Keby sa muzi mali rozchadzat zakazdym, ked im zena nevycitala z hlavy, na co mysli, chce a nepovie jej to, tak je tu 80% zien single a bez deti.
@anonym_b56b5d keď ideš niekomu na oslavu, musíš mu čítať myšlienky, aby ti napadlo niečo doniesť? ja síce nehovorím, že to s ním má hneď ukončiť, ale ísť gratulovať s prázdnymi rukami komukoľvek je vcelku trapas a nie o tom, že nepovedala čo chce... keby nebola oslava, nepoviem, ale takto?
Tak to keď sa chlapec nesnaží , ani keď oficiálne ešte nie ste vo vzťahu , tak keď už oficiálne budete , po tebe ani pes neštekne . Ja keď mám narodeniny , mi aj veľa kolegov prinesie kvet / cokoladu a to ani nie sú pozvaní na oslavu . Jednoducho ma majú ľudsky radi . To snad so mnou nemusia oficiálne spávať 😅, to by asi ani môj muž nebol rad 🤭

Nenaznačuj a rovno sa opýtaj.