Som sklamaná, že som nič nedostala
Baby včera som mala narodeniny. Už dlhšiu dobu sa stretávam s jedným mužom, už máme akoby "zacaty" vzťah, akože už to nieje len kamarátstvo už to začína byť vážne. No neviem či som ja divná, ale príde mi veľmi blbé, že mi nedal na narodeniny ani len kvietok. Na oslave s kamarátmi mi povedal že tak všetko najlepšie, keď sme pripijali, ale leží mi v žalúdku že som vážne nič nedostala... Nečakala som nič drahé a veľké, ale proste aspoň jednu kytičku malú z lidlu za pár eur 🥹 neviem či mu to mám nejak naznačiť že má to mrzí, alebo ako... Onedlho má sviatok on, a teraz neviem či mu niečo vymýšľať či nie
Autorka, pises, ze nie ste oficialne spolu. Mozno to, ze sa nejaky vztah zacina tak citis iba ty, pre neho si asi stale len kamaratka
Na takého chlapa by som sa zvysoka vykašľala, teraz sa ukázalo čo v skutočnosti je, od takého ruky preč, celý život by ťa mal za nič, tým ako to teraz naznačil na narodky, za mňa úbožiak, by som sa hanbou prepadla, nedoniest aspoň akúkoľvek somarinu, ja nosím aj kamarátkinym deťom, keď viem, že sa máme stretnúť len tak pre radosť, truľo riadny
Po tomto by som s nim vztah ukoncila.Povedal tym uplne vsetko.Nestojis mu za nic,alebo je lakomec.Oboje je no go.
Zeny sa dnes hraju na sjrimne a ked musia potom zobrat o peniaze pocas materskej tak tu nariekaju.Nie toto je zakladna slusnost,priam povinnost.
@0silvia0 aj kamarátke donesiem dačo, to nieje o tom, ale o tom, že je kretén
@zuzubb007 ved ani ja by som na oslavu urcite nesla s prazdnymi rukami. A ak kazdy nieco priniesol len on nic, tak je to naozaj debil. Ale ak si kamosi nedavaju na oslave narodenin dary, tak nedal aj on asi z dovodu, ze nechce ich vztah zoficialnit. Ale mohol jej dat darcek potom v sukromi. No tazko tu radit, autorka musi vediet co to maju za vztah, nevztah
@anonym_autor Ahoj autorka a tento tvoj potencialny frajer vie o tom, ze si mala narodky dopredu? Vedel datum, kedy ich mas? Lebo su napriklad aj ludia, ktorí nezvyknu takto narodky ci meniny nejak oslavovat a tym padom im to nie je automaticke nieco kupit. Skus sa s nim o tom normalne porozpravat ako to on vidi, ako to vidis ty a mozno zistis,ze vobec neslo o nic zavazne, len na to mozno sam nie je zvyknuty. Ked ako pises,ze nie je lakomy ta pozvat do restiky, tak si nemyslim,ze by bol lakomy ti kupit kyticu, keby vedel ako si na tom zakladas. Tu na mk to nevyriesis. Vy sa spoznavate a musite co najviac komunikovat o comkolvek, aby ste vedeli jeden o druhom🙂 Hod s nim kludny rozhovor a verim,ze sa dopatras k tomu,preco to takto bolo🙂
Aj ak este nie ste oficialne par, obzvlast ak to k tomu smeruje, tak by sa mohol trosku hecnut. Ked by ti len kvety kupil ak ta este nepozna dobre, ako pises aspon drobnost. Ked uz sa teraz na to vykaslal v zarodku vztahu...
Ja by som napr. otvorene mu povedala, ze ma to zaskocilo. Ak teda vedel, ze narodeniny mas, ak teda sa stretavate a zaujem je obojstranny, toto uz ty vies.
Kebyze idem aj na hocjaku poslednu oslavu znamemu spred 30 rokov, kupim aspon bonbonieru cestou na pumpe. Ak o narodkach vedel a na oslavu bol pozvany a prisiel.
Za mna je to trapne a nevychovane - a to ties niesom narocnaabsolutne, keby aj na poli 10 kvietkov natrhal.
a si si ista,ze ste vo vztahu? zamrzelo by to kazdu - aspon cokoladku ..ruku poriadne podat a dat pusu ... ale poznam ludi co sviatky neoslavuju .. az s nim budes sa ho spytaj ci u nich neoslavuju alebo ako to maju ... kedze tebe nic nedal a ani ruku epodal a jeho sviatok sa blizi,tak ci vobec chce oslavovat
Nemá o teba záujem. Keby mal, určite by sa potrhal, aby zohnal niečo s wow efektom. Možno je toto odo mňa príliš priame, ale nestrácaj čas, z tohto oen ťažko niečo bude.
A to im nacisto tým chlapom už prasi v hlave z tej lakomosti či? Strašne.. Ani len kveť ci bombonieru.. Strašne s prázdnou rukou dôjsť no hru za. Jemu by som na Národký nič nedala. Len povedala všetko najlepšie a nneriesila s ním vzťah ani. Ukázal sa hneď v začiatku buď rada
Akože ste spolu, ale navonok sa tvárite, že nič medzi vami nie je? V takom prípade, nechce oficiálne priznať pomer s tebou a preto žiadny darček, akože ťa má u prdele. Máte dôvod tajiť vzťah?
@anonym_23bbbb mam rovnaky nazor, podla mna takto ukazal, ze nema v umysle s dotycnou mat iny vztah, ako vztah s vyhodami. Ziadne viazanie sa, uziva si a nechava si zadne vratka.
@anonym_autor nechaj to tak, ty mu popraj v takom istom štýle, a potom už len sleduj ako sa bude vzťah vyvíjať.... väčšinou sú chlapi v tomto praktickí, nemyslia na darčeky, no môžeš sa tešiť aj na lakomca prvej triedy 😁😁😁 tak daj tomu čas
No neviem, neviem, ale podľa mňa, či spolu chodíte, či ste spolu, alebo nie ste spolu, k slušnému vychovaniu patrí, že ak idem niekomu na oslavu, tak vezmem nejakú aspon drobnosť, napr. kyticu, fľašu, bonbonieru... takže je buď lakomec alebo nevychovanec, takže ja by som od neho dala ruky preč.
@anonym_autor
@biba_18 nepíšem že sa chcem rozísť? Vravím len, že ma to hrozne mrzí, čakala som vážne aspoň čokoládu alebo čokoľvek.
Stretávame sa raz za týždeň cca. Naozaj aspoň malá pozornosť... Neviem ako mu to povedať vazne, nechcem prísť že "mrzí ma že si mi nekúpil darček" ale tak no
@anonym_autor však mu to povedz, že si čakala aspon 1 ružu , že si na to potrpíš ,
Ja by som mu ešte dnes povedala, že už mi ten darček konečne môže dať 🙂 … a ak ho vážne nemá … povedala by som mu priamo na plné ústa, či mu to nieje trápne. Podľa reakcie by som sa rozhodla ďalej. Ak začne s vecami, že či “potrebujem” darček, on je darček a som “materialistická” viac by ma nevidel … Ak by sa potom aspoň poriadne hanbil, možno by som mu dala ešte jednu šancu …
A rady že nierieš jeho narodeniny a zachovaj sa rovnako iba predlžujú toto “utrpenie”. Načo? Veď komunikuj priamo .. Hádam si nemyslite, že mužovi, čo nič nekúpi žene to dôjde keď on nič nedostane?? Určite ..
prečo mu chceš ty niečo kupovat? nechapem, on nemal zaujem oslavovat, ani ty nie si povinnà
@anonym_autor si odkazana na malu kyticku z lidlu? Maj hrdost.
Bud ho ber aky je alebo nechaj tak. Ved nebudes predsa chlapa nutit/ucit aby ti nieco kupoval.
A jeho sviatok. Kupila by som nieco sebe. A asi by som s nim uz nebola. Na zaciatku sa ma chlap snazit, asi nie je do teba az taky "buchnuty".
@anonym_autor btw co znamena ze nie ste spolu ale "uz sa nieco riesi"?
Ja som uz starsia tak sa v tych novych vztahoch az tak neorientujem
keby som bola mlada bola by som sklamana a mozno nepovedala nic, vo veku, ktory mam po 40 by som sa ho opytala ako vnima sviatky, ci neciti radost obdarovat svoju priatelku a podla reakcie by som zamyslela, ci je to vhodny typ do zivota, neviem ako sa k tebe sprava v ine dni, ci ta niekde pozve, zaplati, aby si po tom po rokoch nepisala, ze za cely zivot si nikdy nic nedostala a nikde nebola
@anonym_autor Zjavne ta berie len ako kamosku, ale je pravda, ze aj tak ti mohol kupit nejaku drobnost.
@anonym_autor nič by som mu nenaznačoval, ani nevytykala, čo chcel povedať, to už povedal a síce, že je to sedlák prvej triedy. Od takého nič nečakaj ani ďalej. Pozornosti, náklonnosti, otvoriť dvere, zatvoriť dvere, dať prednosť, na návštevu k Vašim dôjsť s prezentom, uctiť si ženu. ... Od takeho by som jediná čakala, že mi zahlási, " pôjdeme na polovicu s nákladmi úplne všetkými a úplnú polovicu, domáce práce sa samozrejme deliť nebudú, tie sú v kompetencii menejcenného druhú zvaného žena"
Ja ked taketo citam, je mi strasne luto ze si nevies nastavit hranice. A ano dojst na oslavu s prazdnymi rukami je minimalne nevhodne.
Tak to keď sa chlapec nesnaží , ani keď oficiálne ešte nie ste vo vzťahu , tak keď už oficiálne budete , po tebe ani pes neštekne . Ja keď mám narodeniny , mi aj veľa kolegov prinesie kvet / cokoladu a to ani nie sú pozvaní na oslavu . Jednoducho ma majú ľudsky radi . To snad so mnou nemusia oficiálne spávať 😅, to by asi ani môj muž nebol rad 🤭
@lenka.25 dá sa spávať s niekým neoficiálne?
Tak je to divné,keď píšeš,že "už je to vážnejšie"a najmä keď bola oslava,tam on prišiel len tak s prázdnymi rukami? To čo je za úroveň? Však aj keby ste len kamaráti,tak slušnosť hovorí priniesť nejakú pozornosť,kvet, bonboniéru,či fľašu.
Keby sa muzi mali rozchadzat zakazdym, ked im zena nevycitala z hlavy, na co mysli, chce a nepovie jej to, tak je tu 80% zien single a bez deti.
@anonym_b56b5d to nie je o čítaní myšlienok,ale o základnej ucte,idem na oslavu, gratulujem a prídem len tak,s holými rukami? Skutočne jeden kvet či čokoláda je úplná slušnosť.
Sklamalo by má to. Fakt aspoň kvietok a malú coko. Ale bez to tak, že aspoň vidíš ako sa veci majú a že toto asi princ na bielom koni nebude
Je to take sedlacke a asi bude lakomec
@anonym_22eeff
Tvoj chlap na " vzťah" , sa ale že vôbec nesnaží. Ja by som v tomto smere z krátkej cesty hneď odišla. Keby mal o teba naozaj záujem, tak hoc čo ( aj na sprostú kávu na pumpe by ťa zavolal) že všetko najlepšie.

@biba_18 nepíšem že sa chcem rozísť? Vravím len, že ma to hrozne mrzí, čakala som vážne aspoň čokoládu alebo čokoľvek.
Stretávame sa raz za týždeň cca. Naozaj aspoň malá pozornosť... Neviem ako mu to povedať vazne, nechcem prísť že "mrzí ma že si mi nekúpil darček" ale tak no
@anonym_autor nič mu nehovor. prežri a uvidíš ako to bude ďálej.