Som v koncoch, sklamaná a nešťastná
Stretavali sme sa rok, nic neznaznacovlao tomu, zeby z jeho strany city neboli, este minuly stvrtok bolo vsetko v poriadku a vcera ma postavil pred hotovu vec, ze z jeho strany laska neprisla a pre nho je to cele rovnako tazke, na moju otazku ci je v tom niekto iny mi odpovedal, ze to nie je predmetom rozhovoru.
Som v koncoch, sklamana, nestastna, je mi zle, tlak prevysoky, ja si neviem predstavit, ze si nezavolame, nenapiseme, ze ked sa nieco udeje nepodelim sa s nim o to...moja mama hovori ze kazde peklo 3 dni trva ale pre mna uz len od vcera je to masaker, nespala som, nejedla, je mi na odpadnutie.
Ja viem ze sa to stava, ze koncia aj niekolkorocne vztahy ale toto som naozaj necakala bola som si na 110% ista jeho naklonnostou...
Navyse ani psychologa neviem najst, ktory by ma vzal hned...
@hazelgracegus aj ja si myslim, ze ma ale myslim ze je to nieco cerstve z coho je ocareny, ja som uz bola okukana po roku...
@hazelgracegus ja mu to prajem, len to beriem zo svojej pozicie a ze pred tyzdnom bolo este vsetko v poriadku...
Zahod to za hlavu, lebo raz ti bude luto, ze si sa tolko trapila...urcite bol buchnuty, urcite ta laska prisla, ale ak povedal, to co povedal byt s tebou uz nechce. A ty bud rada, lebo ak sa vyjadril, ze laska po roku neprisla a na tvoju otazku odpovedal, ze to nie je predmetom rozhovoru, tak nech si trhne nohou...to je co za "frajera"...niektori "muzi" este nevyrastli o com svedci ich postoj k veciam a vyjadrovanie. Psychologa tiez nehladaj, je to clovek ako kazdy, ktovie aky bude nazorovo...nemyslim si, ze ho az tak potrebujes. Uzivaj si leto, chodievaj k vode, nakupuj, sportuj, rob, co ta bavi...si slobodna, nemusis sa na nikoho viazat a mozes aj randit...
@madeline1 ziadny psycholog mi od rana nedviha...
mozno ma bipolarnu poruchu, pred tyzdnom bolo vsetko vporiadku, teraz uz nechce, o tyzden bude chciet...mozno nevie, co chce, mozno chce toho viac, ale postoj k veciam ma nezrely...uz len preto, co povedal....ja by som ho nechcela...
@madeline1 tak na jednej strane ma do toho nic nie je ci ma niekoho mozno mi nechcel klamat ani viac ublizit...neviem si predstavit zeby sa po case vratil, ze to bola chyba...
mne to proste cele stale nesedi...
@hazelgracegus nie preboha len rande nie....
Naco to riesis. Keby ste boli dostatocne kompatibilny, tak by si po roku okukana nebola...
Ked ti muz povie, ze ina zena nie je predmetom rozhovoru, tak praveze prave presne ona je dovodom rychleho rozchodu.
@maria1989 my sme neboli par, cize to je taky rozchod nerozchod...aj ja si myslim ze prisla nejaka co ho ocarila tak sa rozhodol skusit to...
Vieš, to je tvoj uhol pohladu ze bolo všetko v poriadku. On to očividne vnímal inak. Keby bolo všetko v poriadku tak nemá dovod na rozchod 🤷🏼♀️ vyplac sa, otvor si fľašu vína a neanalyzuj. Odpoveď na otázku prečo možno jedného dňa príde a možno nepríde nikdy. Hlavne teraz nesed doma, vybehni niekam vonku s kamoškami a bude to hneď trosku lepšie.
Neboli ste pár? Tak co ste boli?
@janka_23 tak podla sprav a slov bolo vsetko v poriadku, ak sa pretvaroval tak neviem...
Tak po roku chodenia máš názor, že ti nič nie je do toho, či niekoho má? Veď ak má, tak to musel vedieť už skôr, počas chodenia s tebou. Trochu asertivity a dobrú kamošku na vykecanie a poplakanie. Psychológ podľa mňa zbytočne, lebo o pár mesiacov budeš prekvavená aký je život krásny aj bez neho.
@katkati neboli sme par, stretavali sme sa travili spolu cas ale neboli sme par...
To sa ti snažím vysvetliť na mojom príklade. Aj u mňa to tak bolo a zrazu ticho, bez vysvetlenia, bez odpovede proste ticho. Stáva sa to a v dnešnej dobe veľmi často. Proste prišla nejaká do ktorej sa buchol tak šiel tam. A ak ste spolu boli kvôli sexu tak si bola prechodna stanica a aby si mi dala tak sa pretvaroval.
@janka_23 nie ani kvoli sexu...len ja neviem ako zvladnem zo dna na den prerusit kontakt...
Zvládla som to ja, zvládneš aj ty. Keď potrebuješ s niekym komunikovať tak píš s kamoškami pripadne sa niečím zamestnaj, čítaj knihu niečo rob. Hlavne mu nepíš a neponizuj sa. Po roku ste neboli pár už to by bolo pre mňa cudne a neprijateľne, ale chápem. Bola si zalubena a čakala ze sa do teba buchne aj on. Máš ponaučenie, bud to u chlapa je hneď alebo to nepríde.
@janka_23 u mna niektore veci prichadzaju neskor ja sa nebuchnem hned a nemam tendenciu tlacit na pilu tak aj preto sa to tolko tahalo...nebudem mu pisat nemam ani co, mam sa o nho zaujimat ked jemu je jedno ako som na tom...?
Ale keď ste neboli pár, prečo by ste mali prerušiť kontakt? Či ste spolu sexovali, ale neukazovali na verejnosti a tak?
@katkati nesexovali ale po verejnosti sme sa motali. tak hovoril nieco v tom zmysle ze sa teda asi nebudeme stretavat ale ze napisat si mozme na narodeniny meniny cize asi nechce ziadny kontakt, asi si nehlada kamosky ale chce vsetko alebo nic...
Presne tak, je mu to jedno. Užíva si s nejakou inou a ty doma plačeš do vankusa. Takže neanalyzuj, prijmi to ako fakt a uvidis, že každým dňom to bude lepšie a lepšie
Tak ak ste neboli par, preco to riesis?
A preco ste spolu nic nemali, ak sa ti tak pacil? Tomu nerozumiem...alebo mal taku velku trpezlivost, ze sa akoze kamaratil rok?
Nejde o to, ci si sa buchla a laska sa predsa vyvija v case.. .ale, ak tam bola vzajomne chemia, tak nechapem preco sa to nejak prirodzene samo nevyvijalo...chlap nema zaujem o kamaratstvo...a ak si uz nasiel vztah, tak uz vobec podla mna nema dovod sa stretavat s kamaratkou...asi to malo casu, co mu zostane po praci rad venuje zene, ktora je nie len pekna, mila, sikovna, ale aj dotknutelna.