icon

Som vadná, keď milujem mladšieho muža?

zugal
14. nov 2023

Ako rozumovo určite je na tom lepšie, ako starší. Úžasný je. ❤️

Strana
z2
elmivelmi
15. nov 2023

@miadi pozeral ze mqs tiez ty okolo 40tky tak pytam sa ta co by si brak 30r fesaka alwbouz skoro 60r dedusk?🙂

zuzanka.zuzu
15. nov 2023

na sobáš to asi nebude, sex si poriadne uži 😎

ibatanecnica
15. nov 2023

@petronelag ono záleží na tom, čo tá žena chce. Možno ani ona sa nechce viazať, mať rodinu. Užiť si, a potom každý pôjde svojom cestou. Ale dúfať, že by z toho mohlo byť niečo dlhodobejšie, to by som nazvala naivitou a 38 ročná už by mala stáť nohami na zemi.

janickacrazy
15. nov 2023

@zugal Mám 23-rocneho syna. No určite by som nebola nadšená z takej priateľky, nevidím to veľmi na dlhodobý vzťah. Ale možno budete výnimka, ktorá potvrdzuje pravidlo.

ibatanecnica
15. nov 2023

@janickacrazy ja mám 23 ročnú dcéru a keby chodila s pomaly 40 ročným , tiež by som nebola nadšená.

zuzubb007
15. nov 2023

No v tvojom veku by som sa rychlo spamatala z osialu, mam podobne a teda nechcela by som ani o 5 rokov mladsieho, ale tak niekoho zrusuju mladsi a druha puberta, ako si zariadis tak budes mat

simca06022011
15. nov 2023

tak mam znamu co ma o 6r mladsieho muza a su super spokojni, ale toto sami nezda ok. On je este... pubertak. Chlapom okolo mna sa priority vzdy pred 30tkou kadejako pomenili, dospeli (alebo aj nie), vo vztahoch doslo ku posunom ci k rozchdoom, alebo zalozeniu rodiny prave v tom obdobi. A teda.. ak teraz sa vam to paci, a je vam fajn, ok.,.. ale necakala by som od toho radsje prilis vela. Aby si o par rokov nebola prilis sklamana. Na druhu stranu, moze to byt aj ok.. ale nemusi.
Oapcne garde so starsim muzom, tiez casto nefunguje ... velmi casto, ten rozdiel generacie je citit aj tam. Priority sa menia, fyzicky, zdravotny stav tiez. Cize nemyslim, ze by osm nejak dufala v lasku na vzdy.
V kazdom pripade, uzit si mozete a uvidite co z toho bude. Nic nie je nikdy 100%

egonsk
15. nov 2023

Neberte jej radost, mozno chlapec sa riadi heslom "na starej <> sa dobre cvici" a ona ked je s tym uzrozumena a stastna, tak nech si dopraju aspon trosku radosti v tomto tazkom obdobi.
Poznam dlhe roky parik, kde vekovy rozdiel je este o chlp vacsi ako u zadavatelky tejto temy a maju stastne manzelstvo a aj dieta spolu ustrikovali a vychovali. Ked sa zoznamili bol on mlady kulturista a ona rozvedena zena v najlepsich rokoch.
Nikto nevie aky ma zivotny osud napisany. ;)

katkati
15. nov 2023

Užívajte si vzájomnú náklonnosť. Koľko párov žije len z rozumu, bez vášne, hoci sú si vekovo "primeraní". Nie je až také samozrejmé a jednoduché stretnúť spriaznenú dušu.

perlita007
16. nov 2023

@dominikak4 úplne super napisane

domkakvet
16. nov 2023

@zugal takmer istotne to s nim bude zabity cas.

egonsk
16. nov 2023

@domkakvet ale ber to aj z tej pozitivnej stranky, na niektore tie presulozene chvile nezabudne do konca zivota ;)

chodec15
Odpoveď bola odstránená
domkakvet
16. nov 2023

@egonsk co myslis, ze este nikdy nemala sex s mladym chlapom?

yoxinka
16. nov 2023

Ako ja neviem, mám 39 a stretávam sa pracovne s ľuďmi 21 ročnými, chalan a baba. Sú to deti pre mňa. Obaja šikovní, rozhľadení, samostatní, pracujúci, ale ten spôsob rozmýšľania … no, neviem, deti proste. Neviem si predstaviť riešiť s takým deckom vzťah, musí to byť mega čudné. Keby mi príde 23 ročný syn, že má o 15 rokov staršiu frajerku, idem sa jej opýtať, o čo jej akože ide 🤷‍♀️.

marlene
24. nov 2023

@zugal name v rodine, 16 rocny rozdiel , on mal 24 ked sa zoznamili- vsetci boli z toho v soku, ale su spolu uz 20 rokov a vyzeraju byt stale stastni.

macik166
24. nov 2023

@zugal keby si môj syn priviedol domov nejakú starú raketu tak ma asi trafí šľak...

breznica
24. nov 2023

@egonsk no neviem, 23-ročný chlapec sa v sexe určite nemôže rovnať takému 38-40-ročnému. Viem to,lebo tiež som bola mladá a v tých 20-25 rokoch ide chlapcom skôr o kvantitu ako o kvalitu

Strana
z2