Som veľmi žiarlivá
Mam partnera ktori ma ex partnerku ktorou si v kuse vypisuju a chodi moj priatel knim na kavu a aj knemu domou... On na nu nevie prestat mysliet... A v kuse mu od nej pride sprava... Mne zakazuje mobil on ma non ston mobil v ruke.... Dala som mu druhu sancu on povedal vsetko bide dobre ze to mame skusi boli sme od seba 5 tyzdnou a na konies sa objavil vo dverach a povedal mi ze ma strasne miluje... Viznaval mi lasku ze ked nieco bude povieme si vsetko ale si nic nehovorime... Klamal mi ze ju tak poslal do p... e ze si spolu nepisu ale pritom si v kuse pisu... Pomozte mi prosím co mam robit Dakujem
@lusy247 si ešte veľmi mladá a naivná a máš právo spoznať viac partnerov aby si zistila, akého od života chces. Držím palce
@lusy247 on 38 a ty 24 r.?
Tak to by si ty mala jeho cvičiť a nie on teba.... čo s takým starým chlapom budeš robiť o 10 r? nemám nič proti tomu ak je medzu mm aj väčší vekový rozdiel, len nech sa k sebe správajú ako ľudia....a u vás to nie je.
@deti95060810 mne to pride ako ona mlada zalubena a on vychcany geroj, co si masti ego mladou kockou...
@nairia presne tak...nechápem načo si mladé kočky ničia mladosť s takými starými chrenmi...
Môj názor...toto nemá zmysel....prepáč....môj názor....
Fuha, to by som nezniesla, sa ti čudujem fakt.
Máš na lepšieho.
Alebo napíš tej jeho ex ako to je medzi nimi
A načo ti je taky chlap?
@deti95060810 nie nie je choval sa kumne ako psovi a ako handre
@lusy247 takto je to najlepšie 😉ty si ešte mladá máš život pred sebou. Ja by som si ho zablokovala všade kde by sa len dalo, lebo očividne ťa bude lámať na sladké rečičky.
Niečo podobné sa stalo mne.
Ja som mala 20 rokov a on 28.
Teraz som s partnerom 6 rokov a rok vydatá 😉
Držím palce.
Neľutuj určite nelutuj nestál za to chválabohu si na toto všetko prišla bezdetná mladá ....
Jaaaj teraz si môžeš vyberať 😊😊😊držím palce všetko...🤗🤗🤗🤗
Ako sa hovorí vodu kaže víno pije... Posli ho kade ľahšie stále to ne o urovnane.. Takže aj keby si sa ty snažila tak keď bývalá zapísal on pribehne a áno ma ta iba ako dočasnú náhradu

38 a 24 a ja mam pocit, ze citam o 18rocnych pubertakoch 😅 sorry... vykasli sa nanho, je to pre teba stary chren a este aby ti nezacal kazat, lebo on je ten "dospely a mudry"... najdi si seberovneho a uzivaj si mladost a zivot...