Som vo vzťahu so ženatým mužom
Ahojte, poradte niekto co s tym: som rok vo vztahu zo zenatym muzom, je medzi nami 25 rocny rozdiel. Stretavali sme sa cez vikendy, teraz cez korona virus sme boli spolu viac tyzdnov.
Niesme z jedneho mesta. Odisiel skoro po mesiaci co sme boli spolu kvoli praci, povedal ze len na 2 dni, nechal si aj par veci u mna. Ked dosiel na miesto zavolal aj napisal, na druhy den vsak obrat. Neviem co sa deje, ma uz niekolko dni vypnuty telefon. Nas vztah je dost v hlbokej krize. Hovori mi ze ma miluje, ze sa rozvedie kvoli mne len mu mam dat cas, ze to nie je take jednoduche kvoli financiam, ktore medzi nimi su, deti su uz velke odrastene. V jednej domacnosti spolu neziju. Ked sme boli spolu teraz viac dni, bolo to divne, stale ma len kritizoval, bol ticho, zizal do mobilu, cokolvek som sa spytala skaredo ma zotrel. vytvaral dusno, nebavil sa somnou, osciloval casto na protipoloch - od milujem ta, je mi s tebou dobre po - mali by sme sa rozist, vidim ze ani ty ani ja sa v tomto necitime dobre a podobne. Dokonca som si vsimla, ze mu zacala vypisovat nejaka cudzia zena, naco ma zase zotrel ze to je jeho sukromie a jeho vec, pricom on bol ten, kto si ma na zaciatku posadil na stolicku a povedal: tak dobre pocuvaj, ked si vo vztahu nebudes sa stykat zo ziadnymi muzmi a nastav si to v tej svojej hlave! Ocudzej zene, ktora mu vypisuje som si vsimla uz v decembri, a odvtedy mu pisala ked somnou bol asi 4-5x. Vzdy mi o nej povedal nieco ine. 1x ze jej pomahal nieco s jej byvalym muzom 2x ze je to znama z businessu 3x ze o mne nevie, naco by mala vediet 4 x ze o mne vie ze je on somnou 5x ze ona je slobodna a nikdy vydata nebola...nebol schopny mi nic na to povedal, len ze s nou nic nikdz nemal, nema a keby hej, tak mi o tom povie. Pisala mu spravy ze jej chyba dobrodruzstvo a cestovanie a ci je ok lebo sa dlho neozval. Povedal mi, ze si s nou nepise, ze ona pise jemu?
Pracujem ako pravnicka na ministerstve, mam svoj byt, auto. Mala som ho naozaj rada, kvoli peniazom som s nim Tento vztah nevztah ma nici, ostavala som v tom z nadeje...zdrzte sa prosim vulgarnych komentarov. Dakujem.
Napiste jej uz niekto, co chce citat, nieco v tom zmysle: vydrz, len odisiel "do jaskyne" si utriedit myslienky, kde zisti, ze si ta prava a pride rovno v podanymi rozvodovymi papiermi a kuframi nazad k tebw.
@ladyblcha Hej....si tak to bude najskor 😂
*asi
@77daniela77 nie je to vobec na smiech
@zazitok "...si ma na zaciatku posadil na stolicku a povedal: tak dobre pocuvaj, ked si vo vztahu nebudes sa stykat zo ziadnymi muzmi a nastav si to v tej svojej hlave!..." a s tymto chlapom si bola a este chces byt??? Naco? Potrebujes pana aby ti povedal kde je tvoje miesto??? ...bola by som rada ze sa neozyva.
@zazitok v prispevku pises- mala som ho rada, potom aj v komentoch- mala som ho rada, nasmiali sme sa, cestovali sme a pod. cize pouzivas minuly cas . .😕 a ak mam byt uprimny a zaroven Ti dat radu- pouzivas ho spravne. .👍
@zazitok Zenaty muz bol pre mna vzdy TABU......tak ta ani vobec nelutujem.....zasluzis si horsie ako to ze sa ti nehlasi 😉
@zazitok mam pocit, ze Ty hladas nahradneho otca, alebo nieco take. ..
Cely vas vztah je divny. Ak ti vsak vyhovuje vas vztah, tak v nom trp. Je to tvoje rozhodnutie. Co ta pri tom chlapovi drzi, je ale naozaj zahadne. Je zenaty, ma tajomstva, chvilu ta ma rad, potom ta posiela prec, neda sa nanho spolahnut, drzi si ta ako svoj majetok.... Zena vedoma si svojej hodnoty by to s nim uz davno vzdala. Toto nie je chlap na vazny vztah a je tak trochu dost naivne to tak aj brat....
Nebola by som v takom vzťahu určite,nie preto,že mu vypisuje nejaká žena,to neovplyvnis,môže mu písať hocikto aj milión žien,ale jeho postoj voči tebe by bol pre mňa alarmom bijucim na poplach,keď sa ti neozve (alebo sa zatajuje). To by mne stačilo na konečnú úplne.
@zazitok ja neviem, čo chceš počuť? Pýtala si nezávislé názory, píšeme ti tu všetky úplne nezávislí a nič sa ti nepáči, očividne si nechcela normálne názory,lebo sa ti zdajú ako irónia, výsmech, odsúdenie a podobne. Prepáč, že ti tak poviem rovno, aj keď máš super vzdelanie, si sebestscna a samostatná, tak si veľmi naivna, keď myslíš, že tento obstsrozny seladon, čo ti klame až sa prasi, ženatý s ktovie koľkými bokovkami ešte okrem teba, ignoruje ta, kritizuje mení nálady, ako 15 ročný pubertak, že taký teda je láska na celý život. Ale môžme ti písať neviem co, lebo aj tak si pôjdeš svoje a očividne absolútne nechceš počuť iný názor.
chlap o 25 rokov starší ? načo ti je taký dedo? Ešte ťa aj klame. potrebuješ to? Nájdi si normálneho seberovného chlapa po každej stránke...
@zazitok pre peniaze s ním nie som...tak si prečítaj posledné 3 riadky...tam je to čierne na bielom...
@deti95060810 malo tam byt pre Peniaze s nim NIE SOM
@zazitok co si si myslela o tej vete, co ti povedal, ked ta posadil na stolicku a zahlasil ju?
Co si citila?
Co to pre teba znamenalo?
medailu tomu chlapikovi, je to frajer. gangster der liebe. necudujem sa mu, v jeho veku a zda sa ze aj v postaveni si uziva zivot. A nudzu o “ministerske pravnicky” nema. La Dolce Vita.
@zazitok aky vztah maju tvoji rodicia? ake vztahy si mala okrrm neho? kedy ako preco na zaklade coho si sa na zaciatku donho zamilovala a on do teba? kde by si chcela vidiet svoj zivot o 5 rokov? ako si predstavujes buducnost? deti byvanie cestovanie karieru financie? ja ti odporucam kvalitneho psychoterapeuta. z nejakeho dovodu mas dojem zd toto je vztah aky si zasluzis. co by si poradila dobrrj kamaratke/sestre keby bola oresne v takomto vztahu ? tvoj partner znie ako kontrolujuci manipulujuci partner. mozno je neisty a zoarlivy lebo sam vie co robi. zjavne klame na viac stran preco by si ty mala byt vynimka? asi inak nevie..ja verim ze ako vystudovana judr si inteligentna zena
co tvoja emocna intelogencia? nekrici tvoje vnutro ze chce nieco ine? nie len sluby zmiznutia a dovolenky mimo reality ? muza ktory pri tebe stoji a ty si jeho zavazok ? uprimne ti drzim palce aby si nasla zdrave riesenie ore seba. toto mi pride ze stradas na kazdej urovni . alebo mas strach z rovnocenneho vztahu?
už samotný fakt jeho žena o nás vie zrejme ked sa to prevalilio tak struha dobrotu preto sa odmlčal asi mu žena dala podmienku že ho kopne do zadku preto sa s tebou prestal stretavať ktorá žena by chcela chlapa čo má milenky no snád žiadna možno ho odhalila tak ostal pri žene s ktorou vychoval deti a zažili spolu veľa dobreho aj zlého a ešte tvrdiš že o vás jeho žena vie jasné bola to náhoda že vás vydela a čo vydiš na chlapovi o 25 rokov staršom ved to je dedo deti má z domu sľubil mi rozvod keby ťa tak miloval rozvedie sa hned a idete spolu žiť a bývať lenže ked sa tak nestalo tak až take zlé to z jeho ženou ako ti kecal nebude a že má nejakú s ktorou si vypisuje a že s ňou nič nemá no iste sama tomu neveriš kde sú peniaze starý si chce dokazať že má na mlade tak chodi hore dole kritiku a blbe poznámky počuť nechceš tak čo teda je starý a vyhľada ťa zasa ked prestane u jeho žienky byť doma dusna atmosféra a bude ho svrbieť čvirik neboj pribehne doma ma vyprate ,vyžehlene, nájedeni je, penazi má tak čo by si nevyskakoval a ako bonus nejaký ten sex má u ženy to ako keby si pisala o mojej kamáratke mužovi pán podnikateľ deti dospele a frajeriek na mraky a moja kamáratka zaslepena láskou ku staremu lišiakový čo chodi hore dole vydržiava si mlade ženy dievčata vždy sa vráti domov k žene aj ked už majú veľke vnúčata takže never jeho verzii že sa rozvedie zo ženou nikdy to neurobi najdi si perspetívnejšieho fuj ved by som sa pogrcala keby na mňa ľahol 60 alebo 70 ročný chlap brrr hnus pišeš mám dobré zamestanie som finančné nezávislá mám vlastné bývanie čo ťa na ňom láka sex to asi nebude alebo možna plné vrecka penazi normálna žena v najlepšich rokoch si nájde starého dedka ak by si ho mala opatrovať v prípade choroby utierať mu zadok,sopeľ oslintanu tvár, davať plienky vtedy by sa ukazalo či ho miluješ bože spamätaj sa a nájdi si mladého peniaze sú peniaze máš k nemu lásku to sice áno ale nemiluješ jeho ale jeho peniaze to je celé a tým že odišiel prišla mu nato žena tak teraz sedi doma a seka dobrotu to je cele mňe by taky vzťah nevyhovoval príde len ked on chce a ty cela natešena mu skočiš okolo krku maj svoju hrdosť a vyser sa na dedka aj keby mal tisic frajeriek ohrievačiek posteli vždy sa vráti k žene s ktorou prežil niekoľko rokov v manželstve môžeš napisať koľko máš rokov ak to nieje tajomstvo aj keby s tebou bol deti mať by už asi nechcel už chce mať svoj kľud a deti by mu len vadili tak a ty čo nechceš deti on píska ty skačeš prosím maj hrdosť a kašli naňho.

Podla mna sa len starec zobudil a zistil,ze si zbytocne komplikuje zivot...a mozno ma zopar takych,ako si ty...a lieta,a opeľuje...