Som vo vzťahu so ženatým mužom
Ahojte, poradte niekto co s tym: som rok vo vztahu zo zenatym muzom, je medzi nami 25 rocny rozdiel. Stretavali sme sa cez vikendy, teraz cez korona virus sme boli spolu viac tyzdnov.
Niesme z jedneho mesta. Odisiel skoro po mesiaci co sme boli spolu kvoli praci, povedal ze len na 2 dni, nechal si aj par veci u mna. Ked dosiel na miesto zavolal aj napisal, na druhy den vsak obrat. Neviem co sa deje, ma uz niekolko dni vypnuty telefon. Nas vztah je dost v hlbokej krize. Hovori mi ze ma miluje, ze sa rozvedie kvoli mne len mu mam dat cas, ze to nie je take jednoduche kvoli financiam, ktore medzi nimi su, deti su uz velke odrastene. V jednej domacnosti spolu neziju. Ked sme boli spolu teraz viac dni, bolo to divne, stale ma len kritizoval, bol ticho, zizal do mobilu, cokolvek som sa spytala skaredo ma zotrel. vytvaral dusno, nebavil sa somnou, osciloval casto na protipoloch - od milujem ta, je mi s tebou dobre po - mali by sme sa rozist, vidim ze ani ty ani ja sa v tomto necitime dobre a podobne. Dokonca som si vsimla, ze mu zacala vypisovat nejaka cudzia zena, naco ma zase zotrel ze to je jeho sukromie a jeho vec, pricom on bol ten, kto si ma na zaciatku posadil na stolicku a povedal: tak dobre pocuvaj, ked si vo vztahu nebudes sa stykat zo ziadnymi muzmi a nastav si to v tej svojej hlave! Ocudzej zene, ktora mu vypisuje som si vsimla uz v decembri, a odvtedy mu pisala ked somnou bol asi 4-5x. Vzdy mi o nej povedal nieco ine. 1x ze jej pomahal nieco s jej byvalym muzom 2x ze je to znama z businessu 3x ze o mne nevie, naco by mala vediet 4 x ze o mne vie ze je on somnou 5x ze ona je slobodna a nikdy vydata nebola...nebol schopny mi nic na to povedal, len ze s nou nic nikdz nemal, nema a keby hej, tak mi o tom povie. Pisala mu spravy ze jej chyba dobrodruzstvo a cestovanie a ci je ok lebo sa dlho neozval. Povedal mi, ze si s nou nepise, ze ona pise jemu?
Pracujem ako pravnicka na ministerstve, mam svoj byt, auto. Mala som ho naozaj rada, kvoli peniazom som s nim Tento vztah nevztah ma nici, ostavala som v tom z nadeje...zdrzte sa prosim vulgarnych komentarov. Dakujem.
Kľudne môže byť právnicka na ministerstve, už som tam stretla kopec veľmi čudných ludi.... sorry, ale dúfam, že keď si to po sebe prečítaš o pár rokov, budeš sa iba čudovať a hanbiť. Veď to nemá úroveň, riešiť takéhoto ...ako ho nazvať... pána
@zazitok prepáč za úprimnosť. Vykašli sa naňho toto nemá význam. Nikdy si ním nebudeš istá, viem o com píšem prežila som niečo podobné. Máš na viac než len na takéhoto co ani nevie co chce asi. Ukončí to toto nieje láska to je prežívanie a neistota. Predpokladám, že si mlada máš život pred sebou. Ver tomu ze ten pravý sa ešte len nájde 😉
Potrebujes takeho chlapa,ktory ti toto robi? Zrejme uz riesi inu. Netolerovala by som,ze chlap odide,neda o sebe vediet a potom prihrmi akoby sa nic nedialo. Nema ta za nic. Cestovat a zazivag mozes s chlapom,ktory si ta bude vazit,milovat ta a bude s tebou chciet byt. Kludne uz moze byt s tou,s ktorou si nezavazne pisal. Skusa to a nou a ked mu to nevyjde,vie,ze ty ho cakas s otvorenou narucou.
@iva812 neviem, ale mne sa tam nezda nic dokazujuce, ze nemoze byt pravnicka. u nas jedna pravnicka pracuje ako sekretarka. mozno vtedy nic lepsie nevedela zohnat. zeby mali vzdelane zeny viac chochmesu, co sa tyka vztahov, to si urcite nemyslim. a ma aj dost dobry pravopis. mozno je na to hrda, ze tam pracuje a chcela vypichnut, ze ma "super miesto", preto to spomenula v uvode. a na ministerstvach fakt robi hocikto uz
Utekaj od neho...nemá ťa za nič!!! A nepotrebuješ byt druha, tretia, štvrtá v jeho živote...25rokov je veľa, on si už čo to odzil, tak ty mysli na seba a svoje šťastie a začni žiť SVOJ život !!!!
🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@zazitok otvor oči žena, už si mu okukana, on nepotrebuje aby ty si sa mu vrtala do toho čo on si robí, vystupov mal určite dosť od ženy, takú milenku on nepotrebuje. Ja viem že to ty asi nechceš vidieť ale on ťa ma len ako istotu, že ku tebe sa môže vždy vrátiť, odmlčal sa niekoľkokrát, čo myslíš, že išiel na joga pobyt do prirody??? Keby mu na tebe záleží určite si nevypne mobil predsa.
@zazitok ako to teda dopadlo? Už je ruka v rukáve?😉

Pracuješ ako právnicka na ministerstve a strácas čas s takýmto hovädom? Máš na viac!