Som vydatá, no páči sa mi druhý
Dobrý prosim vas co by ste robili na mojom mieste. S manželom som 10 rokov mame spolu dve deti. Ale spoznala som este pred 10 rokmi fesaka s ktorým sme si dlho písali ale teraz sa aj stretávame aj všetko. Je lepší ako môj manžel. Ktorý len po mne hučí viac veci mi tají a v posteli som mu dobrá raz za mesiac dobre ze nie alebo ked sa poháme ze si ma u dobrý ale inak mu všetko vadí
Pačit sa ti moze aj 10 chlapou ale milovat možeš len 1 🙂
@denamir Uprimne-paci sa ti druhy, lebo si to doma nevies dat do poriadku...
@denamir skúste sa o tom porozprávať ak to nepomôže tak by som mu pohrozila že ho opustím a ak mu bude jedno aj to , tak dovidenia 🙂 odchadzam
@denamir Spomeň si na vaše začiatky a najlepšie vo dvojici veľa urobí komunikácia a verím, že čoskoro na druhého fešiho zabudneš ... lebo pre niečo si si toho, čo ho máš doma vybrala... a ešte jedna rada. Nehraj sa s ohňom...
a bol vždy taký príšerný, alebo len teraz keď si sa pobláznila do druhého vyťahueš tuto spinu na neho, aby si si to sama pred sebou ospravedlnila?
@denamir a tamten je lepsi v X veciach??? - ako vies? Zijes s nim? Mozno sa sakra mylis...
je k tebe milý ked si vypie???sak mu teda nalej :D :D :D prepáč....a co by si chcela akoze robiť? ako vyzerá tvoja najruzovesia realita alebo riešenie tejto veci?
@denamir miesi o nič lepšia ako tvoj muž keď 10 rokov poznáš iného a páči sa ti, ba dokonca ste si podávali a stretávate sa. na 2 stoličkách sa nevyplatí sedieť. Čo máš urobiť to neviem, ale karma je zdarma. Podľa toho by som sa riadila
niesi náhodou zo západného slovenska?
ci by si nestála o poradenstvo...zjavne máš problém sa rozhodnúť. je jedno čo ti tu kto napíše, oni do tej veci nevidia, len to čo napíšeš otázka je či výstižne či niečo podstatne neskrývaš alebo nepokladas za nedolezite...len ty sama môžeš spraviť rozhodnutie....lebo ty s ním budeš žiť....
U suseda je trava vzdy zelensia 😉 keby to je naopak, ze si s hentym fesakom 10 rokov a manzela mas ako speci chrumkave tajomstvo, fesak by ta nebavil a snivala by si o zas o manzelovi. Ked chces mat funkcny vztah, neexistuje udrziavat platonicke kontakty s inymi muzmi. Treba pracovat na tom realnom.
@denamir tvoj manžel môže mať 90percent pozitivnych ale ked si zamerana na 10 zlých, vidíš len to čo chceš... Hučí na teba a vsetko mu vadí? Zamysli sa nad tym ake dôvody to spôsobujú.. Či su to závažné alebo banalne veci.. Nedokážeš na nich popracovať? Nie každý je ideál,všetci mame tie chyby, len treba na nich pracovať... Tvoje správanie voči manželovi je aké? Čo ma tvoj manžel rád.. Skús sa pozrieť nato z pohľadu začiatkov.. Čo všetko si robila aby bol s tebou spokojný? V každom vzťahu sú aj zle obdobia, dôležité je ako na ne pozeráš a nakladás s nimi.. Ak to záleží na vašom manželstve sa prestaň stretavat s kým sa stretávas... Píšeš, že druhý muž ja na teba dobrý... Ale je dobrý na teba či aj tvoje deti? Chcel by s tebou žiť a pomáhať s výchovou tvojich deti? Netreba si mýliť pojmy s dojmami...
@denamir skús sa na nejaký čas zamerať sama na seba. Najdi si aktivity a venuj sa im naplno.. Možno veľa lipnes na mužovi a niesi pre neho atraktívna... Ideš mu na nervy.. Sex mate len raz za cas.. On sa k niečomu podujme alebo ty? Ked ty tak odmieta ťa? Možno treba byť viac iniciatívna v tejto veci a po toľkých rokoch skúsiť niečo nové.
@denamir tak treba komunikovať.. Opytat sa ci ste vy jeho zena alebo jeho matka... Sama to poznám, že keď druhá strana nejaví absolútny záujem o riešenie je to koniec koncov...

@denamir len aby ťa nakoniec neodkopol aj ten druhý a Aby si neostala sama s deťmi 🙂 rozmýšľaj rozumom nie hentym čo máš dole