Som zamilovaná do muža so záväzkami: Čo robiť?
Ahojte,píšem anonymne, lebo môj nick možno pár ľudí pozná a nechcem to takto verejne...
Mala som kolegu, do ktorého som bola nesmierne zamilovaná, teraz som v inej práci a myslela som,že je to ok a som vyliečená z toho. Ale bývala kolegyňa mi písala, že dnes v práci ukázal prsteň,ktorý kúpil pre svoju partnerku...a mne sa to všetko vrátilo späť a znova sa mi ta zamilovanosť vrátila a neviem čo mám robiť, zbláznim sa....už som rozmýšľala, že ho skúsim nejak kontaktovať, list do schránky, neviem, len chcem aby vedel o mojich pocitoch...ale vyhodil ma z prace on...
@dadka1997 kedysi sme boli kamaráti
@grof_monte_christo nie
Daj mu uz preboha pokoj.
Autorka, ty potrebuješ aj psychiatra. To nie je urážka, to je fakt. Jedno sedenie u psychológa Tvojej erotománii nepomôže a zopakuje sa Ti ti pri inom mužovi a môže to dopadnúť horšie, ako len vyhadzovom. Nechaj si pomôcť.
Už nebudete, na to sa neupínaj, pokazilo sa to moc na to, aby sa vzťahy obnovili a je to tak najlepšie pre oboch, ty by si nedokázala byt kamarátkou a nedomýšlať si stále niečo viac… ak sa tváriš, že iba o to ti ide, klameš samu seba… jedna vec je, že si poubližovala im, druha, že akýmkoľvek kontaktom ublížiš aj sama sebe
Autorka pozor aby si neskončila buď v kazajke alebo na súde ☝️
Neboli ste kamarati, cele si si to v hlave nejako sama vymyslela. Boli ste kolegovia, to je vsetko.
tebe treba psychiatra a uzavrete oddelenie na psychiatrii bez mobilu
@autor Ak to už bolo lepšie a mala si pocit, ze si z toho vyliečena, alebo sa ti aspoň zdalo, ze je to na dobrej ceste a vrátilo sa ti to po tom, ako si sa dozvedela túto informáciu, tak tento problém má jednoduché riešenie. Spáliť všetky mosty. A jedného dňa zabudneš.
A co konkrétne ešte vadí tvojej matke a sestre?
Ja by som ta nahlásila ako stolkerku. Uvedom si, kde je tvoje miesto - určite nie pri nom!
Och, normálne sa bojím že si nebezpečna
@grof_monte_christo ze zarabam menej keď ma vyhodil a že to urobil a stále sa snažia mu nepriamo znepríjemniť život a aj jej,oni dvaja ich nikdy nevideli čiže ani nevedia o co go keď sa to deje
Prosím ťa nechaj ho na pokoji . Ako čítam tak vieš že ťa nechce a vyzerá že je šťastný so svojou zrejme budúcou manželkou takže ruky preč . Maj hrdosť a nechaj ho ísť ,načo sa mu pripomínať a ponúkať ?
No to hranici s posadnutostou, zver sa odborníkovi a rieš problém, nezasahuj do jeho súkromia, to už sa nejedna o lasku!
Veď to si treba uvedomiť, že on ťa jednoducho nechce na nejakú vážnejšiu známosť, boli ste len kolegovia z práce, načo sa mu treba pripomínať, vzťah môže existovať len vtedy ak je to obojstranné, nie jeden je zaľúbený a druhý nie.
Treba to už nechať tak, keď muž nejakú ženu chce, tak ju on vyhľadáva, nie naopak.
Pozri si radšej večer na Netflixe seriál Sobík (nie je dlhý) a bolo by ideálne, keby si z neho vezmeš ponaučenie.
Inak ja realne poznam cloveka, ktory bol 2x odsudeny na rok odnatia slobody za stalkovanie....tak bacha aj na to
pocity sa ti vrátit mohli, len ich musiš mat pod kontrolou...alebo sa mu vnucuj, kým ti nedá facku
aj tak to je vymyslena debilina..chlapi nenosia do prace ukazovat cudzim kolegom prsteň
muži taketo romanticke gesta nepredvadzaju a v praci už vôbec nie, maximalne bratovi a kamošovi mohol niečo spomenút
@karolinakr vraj mu to kuriér priniesol v práci, konkrétne objednaval cez emporial vraj...ale to sa ku mne dostalo aj so screenom prstena
a ako konkrétne mu tvoja mama so sestrou znepríjemňujú život?
Teším sa, že ju chce požiadať o ruku 🥰 dúfam, že aj svadba bude čoskoro 🤗 a vás ( teba a tvoju rodinu ) nech aj šľahne o zem 🤷♀️
Baby, mne sa nechce citat 68 stran, dajte mi niektora long story short, dikyyy
@drahomirrra on povedal ne a on furt, že ano - patria k sebe
@drahomirrra Takže založila o ňom asi tak 3 témy. Chcela mu povedať o svojich citoch a bola presvedčená, že on ju miluje tiež a chce len ju a s priateľkou je z ľútosti. Napísala mu nakoniec správu a nato on vybuchol, že či nestačilo 1000krát povedať nie. Preložili ju na iné oddelenie. Jeho priateľka je tehotná a jej mama a sestra jej napísali, že ju už rok podvádza s ňou a chce len ju a ona je len ku.va. Nato som on už nasral a dostala výpoveď, pretože sa z neho medzičasom stal šéf. Ešte aj kolegovia jej viackrát povedali, že ona vidí niečo, čo nie je a že si koleduje o výpoveď. Tak sa to splnilo nakoniec.
@enmery
@karolinakr Hehe diky.
Autorka, vies ze stalking a kyberobtazovanie je trestny cin? 😁 A toto vsetko su tvoje elektronicke stopy.
Alebo si to s tebou jeho zena vybavi rucne - strucne. Aj s tym som sa uz stretla. A stalkerka musela ist na urgent dat si zosit hlavu a celo 😀😀
@drahomirrra však toto

@autor A aká je situácia u vás doma? Co matka a a sestra? Už sa unormalnili?