Som zaslepený láskou, alebo nerozumiem partnerke?
Poraďte mi lebo asi už neviem rozlíšiť objektívne niektoré vzťahové problémy. Mám partnerku boli sme nejaký čas spolu a strašne dlho sa rozhodovala medzi svojím priateľom a mnou. Zachvilu to bude 10 mesiacov čo sa takto rozhoduje. S ním býva a so mnou sa stretáva, všetci o sebe vieme. Včera prišla za mnou s tým že teda by to chcela skúsiť so mnou, bol to fakt krásny deň. Bývame od seba 80km. Sľúbili sme si oporu, pravdu, jednoducho všetky tie pekné veci. No prišiel taký malý háčik, že nechce sa ku mne hneď nasťahovať, ale že začneme spolu chodiť ( i keď toto už máme za sebou ) a že sa potom časom všetko ukáže. Odišla odomňa a že ide domov a že dnes tam bude sama lebo že teraz s ním nemajú dobrý vzťah ako sa dozvedel že bude so mnou. No ale dnes som ju chcel prekvapiť doma a dozvedel som sa teda že ona je s ním na chate na ktorú za ním išla ešte vtedy keď odomna odišla. Prišiel som až tam lebo som bol zvedavý na jej vysvetlenie. Miesto toho bola viac menej ticho. Žiadne ospravedlnenie, nejaké výhovorky typu že sa mi to bála povedať, lebo že by som bol nahnevaný.... Povedal som jej že ak teda to nie je tak ako to vyzerá a stále platí to čo sme si sľúbili aby išla so mnou ku mne. Aby sme prežili pekny večer a nejako tu neistotu vo mne potlačila. Na to mi povedala, že nikam nejde a že príde za mnou niekedy po veľkej noci. Som ozaj zaslepený laskou alebo to niekomu dáva zmysel??? Ďakujem za každú konštruktívnu radu alebo názov.
A druhá vec, dosť podstatná - autor sa tu vykresľuje ako stelesnenie svätého gentlmena a tú ženu ako vypočítavú, zákernú mrchu. Pokiaľ niekto ide do takých extrémov, tak na JEHO strane musí byť nejaká chyba a to dosť veľká.
Buď je to celé vymyslené alebo sa autor sem prišiel pomstiť tej žene, urobiť z nej verejne tú najhoršiu sviňu, lebo vedel, že tu je. Alebo ju chce takto donútiť, aby k nemu šla, lebo všetci na koníkovi predsa vidia aký je úžasný, len ona to nevidí.
@xyzxyz007 Neprecitala som vsetky strany,ale na 100% nema o teba vazny zaujem.To,ze sa na tebe vyhopsá neznamena,ze ta aj ľúbi.Posli ju cim skor do prdele a zablokuj ju.Zahrava sa s tebou,klame,zavádza ako sa len da.Spoznala som tiez takeho dilina ako je ona a vdaka tej mojej skusenosti viem ako sa clovek chova,ked v skutocnosti nemiluje,ale len vyuziva..A pre mna slovo "lubim ta" neznamena nic pokial to nie je vidiet na skutkoch.Takze chlape,otvor oci a hladaj dalej a vobec sa nefixuj na jej dieta,lebo to bude o to tazsie...
@xyzxyz007 vďaka tebe začínam rozumieť, ako sa asi cíti chlap milenec. Rovnako ako všetky ženy milenky. Takze by som k tomu pristúpila tak isto.
Tvoja láska mala príležitosti a šancí viac než dosť. Buď v rámci zachovania tvojej sebaucty, viery v šťastný život a partnerstvo to ukončí hneď, alebo jej kľudne daj poslednú (no fakt poslednú možnosť) cez ktorú vlak nepôjde ani keby čo bolo a ty potom spális všetky mosty.
Vyzialis sa, rozlúčis sa s definitívnou stratou tvojej milovanej a pôjdeš ďalej. Preberies si v com si spravil chybu a ako by pre teba mala ideálna partnerka vyzerať (snáď 1.bodom bude nezadana).
Si schopný milovať a to je dobrým predpokladom. Tým ďalším je vyber partnera, ktorý ta bude tiež ľúbiť (nie sľubovať, veriť, donekonečna ta presviedčať…).
Tak toto je iný diskopríbeh 🤦🏽♀️
Nikto nie je taký dobrý, ako o sebe hovorí...
Nikto nie je taký zlý, ako o ňom hovorí ten druhý.
Najviac chaosu ste vniesli tomu dieťaťu. Vy sa z toho otrasiete, ale ono si bude pamätať.
Z tohoto trojuholníka vedie iba jedna cesta. A tú poznáš.
@tinka878 tak sa k tomu vyjadri viac, lebo zatiaľ tu Ty vyznievaš na základe jeho slov ako mrcha. Ako Ťa dotyčný prekvapuje v zlom? Ako dlho sedel Tvoj partner? Dieťa má aký vzťah ku jednému, druhému..? Ktorého z nich ľúbiš?
Z opisaneho ona vyzera ako ten typ neznej postrelenej srnky, co vzbudzuje gentlemanske potreby ju zachranovat pred nou samotnou (teda pred jej blbostou).
Pricom sama je “z kade vietor - tade plast”, teda ide hlavne podla svojich emocii. Taka rozorvana kralovna vnutornej rozpoltenosti.
Pricom myslim, ze ten kriminalny typ ju taha viac, lebo je z jej pohladu menej polapitelny a skor ju vie poslat do P. Tak je pre nu pritazlivejsi a opakovane za nim beha, aby neriskovala, ze to prepiskne.
Autor zas dostava sancu v momentoch, ked ju kriminalny typ niecim dobre nastve, alebo potrapi. Vtedy si povie: ok, mam este toho druheho v zalohe, tak idem za nim. Aby si prvy nemyslel, ze som od neho zavisla, i ked som.
Alebo je sikovna manipulatorka a zamerne vyhladava muzov, ktorych vie ohybat. Pricom im obom hra divadlo, ako nechce ublizit nikomu a obetuje sa v snahe najst riesenie pre vsetkych troch. Takze ju vlastne obaja zeru a veria, ze on bude ten jej vyvoleny.
Kazdopadne iba rozumny clovek v tomto trojuholniku vycuva a prenecha miesto dalsiemu nestastnikovi.
Pricom este moze zazit neprijemnost s tym, ze akonahle sa pevne rozhodne odist z tohto “nevztahu ani s jednym”, bude permanentne bombardovany jej nahle prebudenym hlbokym zaujmom a akoze konecne pevnym rozhodnutim (ktore vydrzi asi tyzden az mesiac, ak sa necha ukecat a da postrelenej srnke sancu).
@danielllka ja budem len rád keď sa vyjadrí, hlavná moja zlá vlastnosť podľa nej je nech ma doplní ak sa mýlim je že vybuchnem väčšinou v situáciách kedy mi nič nedáva zmysel. Išli sme na predĺžený víkend preč. Apartmán 140m2 nestalo to malo (ale to nebolo podstatné) podstatné to bolo vtedy keď ona s ním volala niečo sa pohádali a začala sa baliť že odchádza tak som vybuchlo a keď sa balíka schoval som jej telefón a odvtedy som zaskatulkovany že sa jej hrabem v telefóne že som prhký, za každým mojím vybuchom a to sa bavíme o slovných, nikdy som ženu neudrel to by som si radšej odrezal ruky (som dostatočne silný na to aby som si to dokazoval inde) ak bude treba. Som to nazýval krivda lebo voči nej som sa nikdy nedokázal brániť a vtedy by som roztrhal aj zlaté stránky. Niekedy mi za 24 hodín nezodvihne ani raz telefón... vypína ma a potom mi napíše že čo som zase dovytacany... Proste banality ktoré urobí aj cudzí človek pre mňa. Zodvihnúť telefón ale ona ho nezodvihne, lebo kým som nebol trénovaný tak som to emocionálne nezvládal, teraz som s tým ako tak.....je to hrozné keď to po sebe čítam...🥴🥴
@xyzxyz007 Akoze to si fakt taky hlupy?Ved to mas "cierne na bielom".To si fakt myslis,ze tato osoba ta ma rada?Ale ak rad trpis,tak kludne s nou stracaj cas dalsie tyzdne,mesiace.Pokial ta nezacala mat rada na zaciatku,tak ta nebude mat rada ani potom.Zbytocne dufas,ze sa nieco zmeni.To co tu vsetko popisujes je uplne jasne ako facka ako to s tebou mysli.Točí s tebou ako na kolotoči.Dalsia vychcana osoba,ktora to umí...
@xyzxyz007
Už sa tu nestrápňuj. Dobre vieš, čo máš robiť. Ona ťa nemiluje, si len hračka, také jojo, ktoré naťahuje. Zamilovaná žena chce byť s tým chlapom v kuse a skákala by od radosti 2 metre, keby navrhol spoločné bývanie, zbalená aj nasťahovaná by bola u neho ešte v ten deň. Ty si pre ňu len niečo doterné a otravné, čo ju baví motať ako mačku klbko.
Ja fakt nechápem, kde je tvoja hrdosť. Ona tam behá za spodinou, nejakým basistom a ty sa tu ponižuj a dokazuj, že si lepší. Však ju nechaj s tým kriminálnikom, nech si ho má, to takú blbú potrebuješ. Normalna by od takého živila utekala, vidíš, že to nemá v hlave v poriadku, čo čakáš? Tam nech sú dvaja podivíni spolu, ty si tam len 5. kolo na voze.
@xyzxyz007
A za čo sedel v base ten jej oficiálny priateľ s ktorým má dieťa?
@katkami123 Toto si napisala tak vystizne.Presne!Je pre nu iba vtierka,sem tam si s nim vrzne(asi je v tomto dobry 😁 ) a tam to u nej aj konci.Nedviha mu telefon?Akoze,sori,ale toto keby mi mal robit chlap a potom to obratit na mna,ze sa urazam bez dovodu,tak ho hned blokujem.
Uz pochop zasadne pravidlo na “vztah” s tymito typmi: cim viac ju posielas prec, cim menej casu na nu mas, ked sa ti ozve (ale ked si ho ty urobis a ona z trucu odmietne, tak jej to najblizsie oplieskas o hlavu, ze vsak si cas mal, ale ona nie, tak je to jej problem), cim viac ju ignorujes a iba podla seba jej venujes pozornost (a ked jej ju venujes, tak sa tvaris, ze je stredobod tvojho sveta, len aby si ju potom zas ignoroval), tym viac sa za tebou taha. Uplne hotova z tvojej nepredvidatelnosti.
Presne ako si ty teraz horovy z jej nepredvidaltenosti a ochotne sa zivis odrobinkami nadeje, ktore ti hadze.
Najprv sa ti bude pri takomto spravani k nej vzpierat ako bujny kon, a ked to vydrzis, bude za tebou skrotena cupkat ako ponik, kedykolvek jej smerom cmuknes.
Ibaze druhe zakladne pravidlo: nesmies povolit opraty. Stale jej musis urcovat, kedy ty mas cas, kedy ty mas naladu, kedy sa tebe cokolvek chce. Vsetko, co urobi z trucu, ked si ty na nu naladu spravis a ona bude just strečkovať a robit okolky, jej musis obratom najblizsie otrepat o hlavu a obvinit ju.
Akonahle upadnes do stavu, ze chces uz mat s nou kludny vztah, tak sa zacne obzerat inde.
A to je to, co ti otvori oci.
Normalny clovek takyto vztah nechce, ani nevydrzi sa takto chovat.
A pochopis, ze s nou sa usporiadany pokojny vztah neda mat. Takze vlastne za to nestoji a je stratou casu. Treba jej takeho, kto jej tieto vzruchy a nepredvidatelnost (nepolapitelnost, neistotu) dopraje. Ten je pre nu potom fascinujuci a vytuzeny.
Takze co si mal urobit, ked sa zacala na tom predlzenom vikende balit?
Zavriet sa do kupelne a jemne hlasnejsie “telefonovat” kamoske, ze kamos nema cas prist a ci si nechce s tebou urobit vylet. Ze ti ostalo volne miesto.
Ked by si vysiel von, bola by nielen naspat vybalena, ale nevystiepal by si ju odtial ani buldozerom.
Este by ti vycitala, ze to ty sa jej chces zbavit.
@moonlight1210 dobre psycho, čo si tu popisala. 😅😆 Niekde to tak fakt môže fungovať. A možno i autor ma o tuto ženu taký záujem práve preto, že ho tak odmieta a drží v neistote. To ho na tom vzrusuje, motivuje snažiť sa, robiť divy, chce si dokázať, že je lepsi a ona si vyberie jeho. Vzdať sa jej ani náhodou, to by bola predsa prehra. Keby natrafil na ženskú, ktorá mu dvíha telefon, čaká ho doma s vecerou, urobí prvé a posledné, asi by ho rýchlo omrzela, prestala bavit a on si ju vážiť.
Uvažujem len, kam až človek musí klesnúť, ako veľmi trpiet, aby sam pochopil a takéhoto vzťahu sa vzdal. Častejšie je to u žien, ktoré to ťahajú so zadanymi, no evidentne to neobchádza ani mužov.
@autor mozno by stala za zváženie i návšteva nejakého terapeuta, psychológa
@xyzxyz007 Vzchop sa a prestaň vyplakavat aj tu,aj jej. Nie je to sympatické a pôsobis ako troška. U žien je to tiež prúser ale u muža mega..! Proste sa pozri pravde do očí,dostal si tu odpoveď od x žien ale ideš si svoje. Ak ťa bude nejaká žena naozaj chcieť budeš to vidieť aj cítiť. NELUBI TA! Teší ju pozornosť dvoch mužov to je celé,a ešte si ťa necháva do zásobi ak by ten prvý možno nebol to pravé orechové prípadne by skončil znovu v base. Ale ty sa kľudne podpis pod čakačku bez štipky sebaúcty. Pekný deň!
@tiika vystihla si to, keby bola taká, že navarí operie a je mu po ruke vykašľal by sa na ňu, jeho baví ta neistota, to vzrušo, hecuje ho doslova 😅
@autor dobre s vami zametá, ranena srnka čo nevie čo od dobroty, nevie čo chce a už vôbec nevie ľúbiť, lebo neľúbi samu seba, nieto ešte jedného z vás. Ona by mala byť sama s dieťaťom, ty tiež sám. Podľa mňa je už tak rozbitá emocionálne, vyflusnuta, že jej treba dať svätý pokoj. A potrebuješ ho už aj ty. Tak emocionálne zmätený príbeh som už nečítala dávno. Je mi kus ľúto, že toto dovolíš so sebou robiť. Keď totiž žena vie, že s mužom môže zametať, už pre ňu prestáva byť mužom. Prepáč.
@tiika tazko povedat, co robi ten druhy, ale rozhodne to robi dobre. Ked ta zena je ochotna riskovat, ze nastve autora, vytoci ho do biela, no i tak sa zbali a bezi za tym druhym.
Autor robi chybu, ze jej to kazdy raz, ked sa mu ozve, odpusti a je pripraveny zacinat odznova.
A tiez predpokladam, ze ho vzrusuje a pritahuje ta jej “nepolapitelnost”. Co je v realite iba jej prehnane citlive reagovanie na vlastne hormonalne vzruchy.
@vvvvb Mozno to ma fakt ako karmu. 😆
@xyzxyz007 drž sa,verím, že si nájdeš lepšiu a budeš pre ňu jediný
@xyzxyz007 no..dokial som čítala po časť ako k tebe prišla som Ti išla radiť ako čo zistiť, ale ako som došla nakoniec najskor to bude tak že si zaslepený a ona ťa má na háku si len taká záloha. V každom prípade by som sa jej už určite neozývala, al by ťa veľmi milovala mrzelo by ju že ťa stratila rozišla by sa a skúsila za tebou ešte prísť. Nezistíš to ak budeš na ňu čakať ! Hrubá čiara a ži svoj život prichádzaš
O čas stretnút inú super babu ktorá ťa bude milovať a vážiť si ťa..
@xyzxyz007 A co ona hovori na tuto diskusiu?Ako sa ti vyjadrila na tieto nazory?
no, kedže sú tu ,,možno" obaja, tak vec vyriešená, rozídení na 100%, telenovela sa skončila
@xyzxyz007
Kde zas ideš merať 80km? Zas za ňou? No ty si tiež riaden mimoň. Však pošli sms, zaželaj všetko dobré a vybavené, to sa ti treba zas osobne ísť niekde vovtierať? Ja toto nepochopím, aby jeden chlap furt takto doliezal, bez hrdosti.
Či ju potrebuješ ísť vyrušiť pri sexe s tým jej basistom a oznámiť, že je koniec?

@nika185 Práve, že jej odpovedá ako úplne cudzej žene. To vôbec nedáva zmysel.
Navyše ona sama povie, že jedného pozná roky a toho druhého pár mesiacov. Lenže ktorý je ktorý, keďže toho kriminálnika dali do basy tesne pred tým, než sa im narodil chlapec. A autor ho zas vychovával od plienok.
Nejako sa v tom strácam.