icon

Som zaslepený láskou, alebo nerozumiem partnerke?

xyzxyz007
26. mar 2024

Poraďte mi lebo asi už neviem rozlíšiť objektívne niektoré vzťahové problémy. Mám partnerku boli sme nejaký čas spolu a strašne dlho sa rozhodovala medzi svojím priateľom a mnou. Zachvilu to bude 10 mesiacov čo sa takto rozhoduje. S ním býva a so mnou sa stretáva, všetci o sebe vieme. Včera prišla za mnou s tým že teda by to chcela skúsiť so mnou, bol to fakt krásny deň. Bývame od seba 80km. Sľúbili sme si oporu, pravdu, jednoducho všetky tie pekné veci. No prišiel taký malý háčik, že nechce sa ku mne hneď nasťahovať, ale že začneme spolu chodiť ( i keď toto už máme za sebou ) a že sa potom časom všetko ukáže. Odišla odomňa a že ide domov a že dnes tam bude sama lebo že teraz s ním nemajú dobrý vzťah ako sa dozvedel že bude so mnou. No ale dnes som ju chcel prekvapiť doma a dozvedel som sa teda že ona je s ním na chate na ktorú za ním išla ešte vtedy keď odomna odišla. Prišiel som až tam lebo som bol zvedavý na jej vysvetlenie. Miesto toho bola viac menej ticho. Žiadne ospravedlnenie, nejaké výhovorky typu že sa mi to bála povedať, lebo že by som bol nahnevaný.... Povedal som jej že ak teda to nie je tak ako to vyzerá a stále platí to čo sme si sľúbili aby išla so mnou ku mne. Aby sme prežili pekny večer a nejako tu neistotu vo mne potlačila. Na to mi povedala, že nikam nejde a že príde za mnou niekedy po veľkej noci. Som ozaj zaslepený laskou alebo to niekomu dáva zmysel??? Ďakujem za každú konštruktívnu radu alebo názov.

rozculena
29. mar 2024

@xyzxyz007 akože kam ideš teraz? Ja sa jej vôbec nečudujem,že s tebou takto zametá,ty nie si chlap.ale onuca.Sorry.

xyzxyz007
autor
30. mar 2024

@katkami123 nie však domov

xyzxyz007
autor
30. mar 2024

@karolina196 tak ona sa niekde na prednej strane k tomu vyjadrila v podstate nič nové pre mňa nepovedala a dnes sa len pýtala, že či mi tam dobre naložili? Skôr ste naložili mne. Niekto tu písal že prečo nie cez sms...tak neviem koľko máš rokov, ale keď som vedel lietať denno denne tieto vzdialenosti tak už kvôli takejto veci pre mňa 200km tam a späť neznamená nič. Akurát čo som sa rozčúlil keď som prišiel...nezdvihanie telefónu ma privítalo, potom prišla správa že že o čom sa chcem rozprávať a potom prišla....

xyzxyz007
autor
30. mar 2024

@larsen Viem že si za to môžem sám... Ale do prdele nemôže jedna ženská opakovať 10 mesiacov že sa rozhodne a slovo netlač na mňa, som počul asi milión krát, ako je pravda že ja nie som najtrpezlivejsi človek ale tu som sa prekonal na 100 rokov dopredu. Btw nešiel som úplne presvedčený že čo spravím keď tam budem ale keď sme spadli do debaty... dostane otázku, tak či odíde so mnou a všetky tie vyhovorky ako sa jej dnes nedá, opýtam sa zajtra? Ani zajtra. Potom chytí tvz. fukaciu náladu a začne mi hovoriť že ona nebude ani s jedným ale k tomu prvému sa aj tak vráti...lebo jej odpoveď je veď tam bývam...😄😄😄😄 Ja fakt nevládzem....teda už teraz hádam vládať budem. Chvíľu to bude čudné ale musím to nejako zvládnuť. Peace ✌️

xyzxyz007
autor
Autor odpoveď zmazal
xyzxyz007
autor
30. mar 2024

@tiika samozrejme že nebudem na všetko reagovať ale niektoré príspevky si vyberám ako tento. Ťažko sa to popisuje lebo doteraz som mal normálne vzťahy. Kde mi zdvíhali tel. a nielen to. Ja som si to uvedomoval že to nie je normálne, aké tak nejako som sa vždy nechal presvedčiť (že možno kvôli malému lebo zaspáva...atd) no len on nespí deň, dva v kuse. Ja som nechcel od nej červený diplom s jadrovej fyziky. Len obyčajné veci. A počas vianoc sme mali dlhšiu odmlku a niekoho som na Silvestra stretol ( bolo aj iskrenie) a máš pravdu, keď mi ráno tá baba zodvihla na šupu telefón tak som bol chvíľu z toho nesvoj, nie kecám. Tam som si to uvedomoval aké je to ľahké a bez nervou, alebo mi zavola silvestrovská dotyčná, že kde sa taram že jem chybám normálne som si vtedy začal uvedomovať ako mi tie obyčajné veci chýbajú... No a potom v tej spoločnosti kde sme vítali nový rok, niekto zavesil na Instagram pólnočné prípitky a tam tá dotyčná mi dávala pusu. na druhý deň som už mal správy od tejto... až to prišlo do štádia že sa s ním rozchádza však mi to vravela že to musí už rozlúsknuť a sťahuje sa ku mne. Tak ja som silvestrovskú dievčinu poslal ...ta,ta,ta...a keď bola "vybavená" tak mi táto dotyčná povedala že si to rozmyslela. 😄😄🤫
Tým som chcel povedať že nie som povaha čo vyznáva takýto masochizmus. Skôr keď som do toho šiel tak s plnou vážnosťou a vedel som si s ňou predstaviť mať rodinu a tak som bol nejako nastavený a myslel som si že nejaké ženské hormóny zvládnem v pohode...no len časom sa ukázalo že to pravdepodobne hormóny nie sú, skôr egoizmus, alebo som ja čudný som sa pýtal sám seba, lebo jej nerozumiem keď mi vraví aby som netlačil...a ešte jedna vec na záver a to som už dnes tak triezvejšie vnímal ako mi povedala že ona chce muža o ktorého sa môže oprieť atď. to čo chcete všetky a ja si teda myslím o sebe že taký som, ale ja som jej povedal že ona mňa najprv psychický zničí a potom by sa chcela o mňa opierať...nato povedala že jej nie je dobre, a to ma už "trochu" dosť vytočilo lebo keď sa nechce o niečo rozprávať vždy ju niečo bolí alebo je unavená a tak sa zdula ja som sa vytočil...a išli sme si, najprv kus spolu bez slova...ona domov a ja k tiež.
Na úplný záver, nebolo v mojom záujme ju tu ohovoriť ani zhadzovať, veď som ju miloval ( a to by som si sral do vlastného ) ona na prednej strane píše že človek by mal poznať celý príbeh áno keby ste ho poznali celý tak tieto reakcie by boli že v nemom úžase by ste ani nedýchali. Každopádne som preto vytiahol konkrétne vlastnosti na ktoré príbeh nemá žiadny vplyv, lebo ruku jej neodtrhlo a tel. vie zodvihnúť a aj povahové črty na to vplyv nemajú. Každopádne nevravím o sebe že som svätý...to vôbec ale k partnerke som sa správal najlepšie ako som vedel. *KONEC*

katkami123
30. mar 2024

@xyzxyz007
Už tu ani nepíš, nedá sa ťa čítať. Naozaj ťa o to prosím. Píšeš, že sa ideš rozísť a pritom tu napíšeš ako zas za ňou letíš pozývať ju, nech sa k tebe sťahuje. Ty si strašný tragéd.

NECHCE ŤA, NEĽÚBI ŤA, veď to už pochop.

anketkarka
30. mar 2024

@xyzxyz007 po čase by si mohol napisať, čo je s Tebou. Lebo ako som písala, neskutočne mi pripomínaš môjho kamaráta a on už si 2x po sebe našiel takéto ženy. Teraz je tiež po rozchode, ale určite si nájde zasa podobnú. Tak som zvedavá, či Ty si niečo z tohoto vzťahu pochopil a poučil sa. Ja ho beriem ako svojho brášku. Mám ho rada ale pomocť mu neviem, lebo je nepoučiteľný. Vy máte rovnaké zmýšlanie, tak by ma zaujímalo, či sa z toho dá dostať von.

nurielka
30. mar 2024

Že stredný vek, absolútne emocionalne nezrelé deti. Do jedného. Amen.

karolina196
30. mar 2024

@xyzxyz007 Mam o rok menej ako ty.Zazila som podobnu tragediu ako ty a pre to ti pisem,ze kasli na nu.S tymi telefonatmi to tiez poznam.Dlho sa so mnou zahraval kym som to po psychickej stranke nejak sama pochopila a poslala ho navzdy do prdele.Nechyba mi a ani by som ho uz nikdy stretnut nechcela a mam stastie,ze byva 180km odo mna.Myslela som si,ze je to jediny chlap,ktoreho dokazem mat skutocne rada,chcela som viac-rodinu,zazemie,ale som rada,ze to nebolo po mojom.
Clovek si jednoducho druheho vie zidealizovat a skutocnost je niekde inde.Ty si tiez myslis aka je pre teba uzasna,vhodna,ale tiez su to len tvoje bludy,pretoze nemozes predsa milovat jej spravanie,kedze ta to v podstate privadza vkuse do nepohody...🙈

tinka878
30. mar 2024

Ahojte dlho som sa neozvala. Áno pán ktorý píše tento príspevok je síce super, romantik a vie čo sa patrí. To všetko pravdou je. Lenže keď nieje po jeho tak už taký chrumkavý nieje. Okrem toho že vypisoval mojej mame veci ktoré mali ostať medzi nami, tak bol často agresívny, vyhrážal sa mi, vydieral ma atd. Aj napriek týmto zlým vlastnostiam ktoré odvôvodnil “ že bol v strese “ ho mám stále rada a áno bola som presvedčená, že k nemu pôjdem žiť. V nedeľu bol za mnou v práci asi 100 km od jeho bydliska. Vie ako na mňa kvety pôsobia tak prisiel s kyticou a na ďalší deň s otvoreným srdcom som za ním prišla ja. V pondelok sme sa teda stretli uňho a okrem sexu sme spolu boli na večeri a porozprávali sme sa. Povedala som mu, že sa nechcem hneď k nemu sťahovať 6 mesiacov sme spolu veľmi neboli a bolo viac zlých dní ako dobrých. Že sa chcem stretávať. Raz prídem ja inokedy on. Pomedzi to mám aj prácu ktorej sa musím venovať. Tváril sa že s tým súhlasí. Povedala som mu že po sviatkoch k nemu na pár dní prídem. Proste som na to chcela ísť v klude. Chcela som mať pekne dni. Chcela som aby sme sa znova smiali.
Lenže keď som od neho odchádzala som volala s otcom môjho dieťaťa ktorý mi povedal že zobral malého na chatu a teda bude dosť hodín kým prídem tak že aby som tam ostala … jasne že som nepovedala pánovi ktorý píše príspevok že idem za otcom svojho dieťaťa pretože po tak krásnom dni by sa určite hneval a vyvadzal by ako on rád lebo by bol v “strese”.Na ďalší deň prišiel za mnou ( ja som nevedela ani že príde ) zistil že doma nesiom tak šiel za mnou na chatu ja som mu to vysvetlila že som sa bála že sa nahnevaný a že oňho prídem. Dal mi ultimátum že mám ísť v ten večer k nemu a ak nie je koniec … nešla som.
O 2 dni som mu písala aby urobil obed že prídem k nemu lebo do prace som šla až v piatok
Vyvadzal potom tvrdil že si nevšimol správu a že klamem že som to poslala.
Včera bol za mnou pohádali sme sa. Ja som sa nechcela hádať. On rozprával a ja som sa mu pozerala do očí
Mnohé asi nechápete čo to znamená … proste ma hypnotizujú tie oči … ale to je mimo témy…
Pohádali sme sa on odyšiel a už niesme ani v kontakte. Ale ja to beriem. Išiel za svojim šťastím a ako ste mnohé písali možno by to tak aj bolo
Že by som pri jednom ľutovala že som si nevybrala druhého. A ja som sa po tomto nátlaku rozhodla, že to skúsim sama. Skúsim život slobodnej mamičky a možno raz sa mi do života zapletie niekto. Veď život píše sám. Takže len toľko som chcela že tento sci-fi román skončil takto. Ideme každý od seba
Samozrejme s otcom svojho dieťaťa v kontakte budem.
Ale každý si pôjdeme po svojom.
Dúfam, že vám už došli pukance a deťúrence sa zobudili. Pekne sviatky vám prajem
Ahojte.

vvvvb
30. mar 2024

@tinka878 Dobre som ja tušila, že pánko je bezohľadný manipulátor. Už len toto, že váš vzťah šiel riešiť sem, pričom vedel, že Ty si Tuná registrovaná, už to bolo divné. Ďalej, že on sa robil dobručkým a z Teba robil totálnu mrchu. A za tretie, posúval nám tu len informácie, ktoré mali potvrdiť, že aký on je svätý anjel. Akonáhle sa ho niekto spýtal na niečo bližšieho, aby mal ucelený obraz, zas si len vyberal takých, ktorí sa mu hodili do obrazu pána DOKONALÉHO.
Ľudia, keby nebolo nič z tohoto, tak už len to, že keď sa pred Vianocami rozišli a on si hneď nabalil ďalšiu pipku, už to je divné.
Pokiaľ som naozaj niekoho milovala, tak sa hneď nevrhám do náručia niekoho iného, aj keby tam boli iskry neviem aké. Zato tento pánko sa hneď vrhol na prvú pipku, ktorá z neho bola hotová a pochybujem, veľmi pochybujem o tom, že ho vôbec napadlo, že ako jeho ex asi trávi sviatky.

vvvvb
30. mar 2024

@tinka878 Najlepšie by bolo odpútať sa od obidvoch a ísť na terapiu. Lebo to skutočne nie je v poriadku, že jeden partner je kriminálnik a druhý samoľúby manipulátor.

katkami123
30. mar 2024

@tinka878
Raz tu píšeš v 3. osobe, že dotyčná určite autora nemiluje, teraz zas píšeš, že si to ty, akosi nestíhaš prepínať tie nicky.

karolina196
30. mar 2024

@tinka878 Woow,ja zasnem.Ja som si ani nevsimla,ze si pisala este na zaciatku.No,co povedat.Iba len to,ze vas vztah vobec nema vyznam,ci uz z tvojej strany alebo z jeho strany.Ak je pan agresor a ide aj cez mrtvoly-cize cez rodinu,tak tam to nema vobec vyznam s takym clovekom.Teraz je uz tazko hodnotit,kedze kazdy mate svoju pravdu,ale jedno kazdy pochopil...Chodte od seba a viac sa nekontaktujte,nech je to uz akokolvek!

karolina196
30. mar 2024

@xyzxyz007 Si agresor?Kontaktujes rodinu dotycnej?Aky mas na to dovod tahat do takychto veci niekoho z jej rodiny?

katkami123
30. mar 2024

@xyzxyz007
Už mi dochadza prečo si až taký chorobne vlezlý a problém sa ťa striasť.

vecicky1805
30. mar 2024

@katkami123 už sa zmazal..

tinka878
Autor odpoveď zmazal
xyzxyz0007
30. mar 2024

@tinka878
A taký pekný deň to vyzeral byť, až ma tieto reči prinútili sa re-registrovať. Lebo musím povedať tieto sladké reči ti vždy išli, len tie činy nikdy. Áno prišla si po 10 mesiacoch 4 krát za mnou a aj píšem že to už 3. krát vyzeralo nádejne až kým si mi nepovedala, že v podstate sa nič nemalo meniť lebo spávala by si u vás doma, kde žije aj on a my by sme sa zase stretávali že ja by som sa prosil či môžem prísť. ( To že bude sama som počul že sa mi smiať alebo plakať chce? ) To je normálne??? A áno povedal som v utorok že ultimátum aby si prišla ku mne...len si zabudla povedať že za také klamstvo aké si predviedla si sa neospravedlnila len si bola ticho tak som proste chcel vidieť, či ťa to mrzí...?! Lebo my sme si v pondelok večer písali a znelo to takto, áno prišla som domov on odišiel a som s malým...potom odmlka a zase správy o hodinu zaspala som prepáč. A tá hodina bola na presun kým sa zbalila doma a išla na chatu. Čo by ste za takéto klamstvo dali vy...odpustok? Ja som ho dal bez ospravedlnenia. A áno vedel som kričať, vedel som zlosti všeličo povedať....ale jednoducho keď vy neviete čo so sebou a žiadate vysvetlenie a osoba je ticho tak čo robiť ako s ňou pohnúť??? A samozrejme že sme boli spolu 5mesiacov každý deň a ja sa mám stretávať a ona s ním bývať??? Čo sa vlastne zmenilo? Nič. Ja viem, že vie akú mám povahu - normálnu a toto sa mi deje že mi sme sa spoznali keď kazdy deň bolo riešiť problémy, plus malého a áno vtedy si ho nikto zo starých rodičov nechcel zobrať. A áno napísal som jej mame lebo sme mali vynikajúci vzťah volala má zaťko, a komunikovali sme a slečna teraz niektorý večer zase na mňa vyletela cez sms že rodina nechce aby rozbíjala ich vzťah a že vždy zato cuvne. Tak som napísal jej mame nech ju nechajú napokoji a že teraz keď sa už rozhodla a že ju zastavia jedine cez moju mŕtvolu to bolo celé. A mimochodom slečna veľa vecí mojich rieši s jej partnerom...on vie o mne viac ako ja. Teda keď ja píšem asi mu to číta alebo čo...keď sme mi spolu na šupu mu zdvihá telefón...mne nezodvihne ani keď prejdem 100km a niekedy ani niekoľko dní. Píše ďalej že mi v stredu večer napísala že vo štvrtok príde a ja som nič také nedostal, ktorá z vás by mi zavolala a opýtala sa na to keď nedostala odpoveď. A čo sa stalo vo štvrtok išla celá rodinka nečakane do Poľska. Ale chcela prísť?! 😄 V piatok ráno som s ňou volal medzi tým von prišiel domov a začal mi vypisovať že čo ju zase otravujem.... samozrejme že ona sa nasrala blokla mna...neviem prečo lebo nebol som sms agresor ale jej frajer a povedala mi že ale blokla som aj jeho ale on s pri nej bol celý deň... takže je super ...koho potrestala??? Mňa... A ten včerajšok klasika ja cez sms najprv musím povedať o čom sa chcem rozprávať a potom možno príde...veľa krát bolo že ani nevyšla a išiel som naspäť domov. Takže baby ja viem že držíte pri sebe ale buďte trochu objektívne....

xyzxyz0007
30. mar 2024

@vvvvb ja som jej oznámil že to tu bude. A vieš prečo lebo nemáme nikoho objektívneho kto by to posúdil. Aká moja ex? S mojou ex som není 3 roky...???
Zdá sa mi to, ale od začiatku som mal z teba pocit že to ani necitas??? Len si ideš nejaký feministicky názor.

xyzxyz0007
30. mar 2024

@vvvvb môžete mi povedať že v čom som manipulátor, tak sa to teraz volá keď dáš všetku svoju pozornosť žene ktorú miluješ? Dobre vedieť....

xyzxyz0007
30. mar 2024

@karolina196 lebo oni sa do toho starajú, ja som vedel že presne jej slová takto pôsobili aj na mňa. Ona do nášho vzťahu nič nedala a nikdy nič nemusela obetovať....nikdy. Keď ti 3 krát povie že ide ku tebe bývať a ja rozmýšľam či treba postieľku kupit a čo všetko nemám pre malého a ona po dvoch hodinách si to rozmyslí....potom ma migrénu a po tretí krát vlastne ani bývať ale schádzať sa ale bývať s terajším... samé výhry...a takto žijem 10mesacov. A vravím nechceme sa tu osočovať aspoň ja nie lebo keby sme vytiahli jadrové zbrane tak by padol od návštevnosti celý koník.

vvvvb
30. mar 2024

@xyzxyz0007
Feministický... 😀 Zato, že Ti nezobem z ruky každú bolestínsku vetu a že nie som zásadne na Tvojej, lebo Ty si vraj rytier v lesklej zbroji, ktorému sa ukrivdilo, zato som feministka? Ale asi áno, keďže som už takých, čo za všetko obviňovali výhradne ženu, svoje chyby si nedokázali priznať, a o tom, čo robili radšej pomlčím, tak takých som si užila viac než dosť.
A tuná chceš objektívny názor? Tuná? Tuná sa ľudia nedokážu zhodnúť ani na bežnej veci, nieto ešte na takej toxickej telenovele.

xyzxyz0007
30. mar 2024

@karolina196 presne ako píšeš, ludia čo má poznajú dlhšie alebo niektore kamarátky ma volali smejo...no ale ja som pri nej zabudol už aj na smiech, lebo ja chodím po špičkách, teraz si dávam pozor čo poviem, čo sa môžem opýtať...nie vážne veci (to je hneď unavená) popri tom doma dostáva takú masáž slovnú a hlavne on sa snaží každú špinu na mňa vytiahnuť a potom ju povedať jej...
Potom mávam výsluchy a ona teda vie že som jej nikdy neklamal na tom som to chcel založiť. Všetko o mne vie naozaj a aj keď boli ťažké becut vždy som jej povedal pravdu, zato o nej to povedať nemôžem. Dokonca keď príde s niečím že toto, toto na mňa počula tam jej poviem, nie nie je to pravda a povedz kto o mne toto rozširuje? To je jedno mi odpovie, tak sakra na koho strane je...tak počuje špinu na mňa a potom mi ani nechce povedať že kto bol taký šikovný že jej to podsunul. Samozrejme svojmu povedala že píšem na koníka...malo to byť medzi nami aby sme si spravili objektívny názor od ľudí ktorý nás nepoznajú...

xyzxyz0007
30. mar 2024

@vvvvb Garantujem ti, že nič som si nevymyslel a nesklamem....a myslím si že ona z toho nič nepoprela. Teraz som sa zmenil v jej slovníku...pred tým som bol agresívny a teraz som manipulátor a vyhrazam sa jej...
Hej znie to tak ohromujucejsie...nech je to vyrovnané. Ale vyhrážanie znie asi tak, tak odpiviest mi ( nejakú otázku) tak keď mi neodpovies ty tak sa pôjdem opýtať jeho ( jej partnera) ...už začínam byť z toho unavený. Píšte si tu už čo chcete pre mňa je to uzavreté.

vvvvb
30. mar 2024

@xyzxyz0007 To bude najlepšie, lebo toto je neskutočne toxický vzťah a je už úplne jedno na koho strane bola chyba. Ničíte sa navzájom.
My Ti tu nedáme nestranne objektívny názor, lebo v reáli nepoznáme ani jedného z vás, nevieme ako to tam v skutočnosti bolo a obaja podávate všetko len zo svojho pohľadu.

demodun
30. mar 2024

@xyzxyz0007 chlape, vykašli sa na to, daj sa dohromady a začni žiť. Toto nie je život. Len si vzájomne ubližujete. Z tohto už normálny vzťah nebude.
Neskáč hneď do ďalšieho vzťahu. Neviem koľko máš rokov, ale žien je kopec a určite nájdeš takú, ktorá bude vedieť či ťa chce.
Aj keď ako sa hovorí 'Zeny nevedia, čo chcú a neprestanú kým to nedostanú ' 😉

katkami123
30. mar 2024

@vvvvb
Zas buď objektívna, tá
@tinka878 je tiež kus strelená. Keď niekoho nechcem, tak mu nebudem sľubovať spoločné bývanie, potom to zruším a bežím za otcom svojho dieťaťa na chatu a potom zas chcem bývať a takto dokolečka. Tiež poviem nie a padla, neťahám nikoho za nos niekoľko mesiacov.

vvvvb
30. mar 2024

@katkami123 Tiež pravda. Nevie byť s ním, ani bez neho.