Som ženatý a mám mladšiu priateľku: Čo ďalej?
Našiel som o 10 rokov mladšiu priateľku, ja som ešte ženatý ale zvažujem rozvod. Dve deti a manželka neprístupná. S touto žienkou si veľmi rozumieme, je to vzájomne. Chcem s ňou žiť a zdieľať všetko krásne. Ako neublížil manželke? Myslím že sama vie že to už dlhodobo nie je v poriadku v našom vzťahu.
subartik. Spýtaj sa žien prečo spia s mužmi,lebo ich milujú.
@jana_eyre_2 Neberiem ti tvoj názor a súhlasim, čo si napísala...ukončiť jedno, začať druhé...tak by to malo byť...ale vychádzam z toho, čo písal, že sa dlhodobo snažil, dokonca mu manželka dovolila jednorázovky...takže to riešili...aspoň, čo písal autor. A taktiež ako som písala, niektorým ženám sa nikdy ale nikdy nezavďačíš, aj kebyže sa na hlavu postavíš. Kto vie, čo tam je a čo tam bolo...nesúhlasím s neverou, to vôbec...ale nech sa rozvedie, bude lepšie aj jemu a určite aj jej...
@subartic ja ti odpoviem...poznám ženu, vydatá s asi ročným dieťaťom..a na zoznamkách naháňa mužov na sex za peniaze...keď som sa jej spýtala prečo to robí, tak že to je záležitosť pár týždňov, mesiacov, lebo potrebuje peniaze...a muž samozrejme o tom nevie...takže tá žena určite nespí s tými mužmi, lebo ich miluje 😄
subartik Myslela som na normálne ženy, nie zlatokopky,kurvy a zdrogované socky čo potrebujú na fet a alko.Poriadne si prečítaj čo autor napísal a potom sa vyjadruj k veci a nie hádzať všetkých chlapov do jedného vreca. Dlhodobá ľahostajnosť niečo riešiť zo strany manželky ho dohnala k tomu,aby sa poobzeral kde nájde aj svoje šťastie.V práci,nie na ulici a v bare spoznal ženu s ktorou si rozumie a určite spolu neskončili do postele po prvom pohľade.A žijem na tej istej planéte,nevyšla som teraz z jaskyne.Každy s zaslúži byť šťastný, veď láska je to najdôležitejšie a keď nie si šťastný , máš byť nešťastný do konca života a čakať na smrť?
@luba98 aj to su normálne ženy , vôbec to nemusia byť žiadne pobehlice alebo feťačky. takto si riešia svoj singl život , keď vzťah nechcú ale sex áno , je to biologická potreba ako každá iná . Vedú normálny usporiadaný život , chodia do práce, upratujú si , majú priateľov, a raz za týždeň si odbehnú zasúložiť. Nič viac , žiadne citové prepojenie. Potom sú tu ženy ktoré sa dohodnú s kamarátom že budú kamoši s výhodami , trávia spolu nejaký čas, chodia do kina , a spávajú spolu . Vôbec neplatí rovnica že žena spí s chlapom ktorého miluje.
@subartic A kde si vynechala ženy , ktoré ozaj milujú svojich mužov.Chceš tým mužom povedať, že ich ženy s nimi spia lebo sa to patrí v manželstve a nie preto že ich milujú?Zasa si nepochopila,hovorila som o ženách a mužoch čo sú v manželskom zväzku a nechunguje už im to spolu.Nehovorím o slobodných singl ,rozvedených ,ale o tých vo zväzku.Takže čo by si ty navrhla autorovi nech si sem tam odskočí,lebo má biologickú potrebu si zasúložiť,alebo nech to rieši ako chlap a so ženou si to vydiskutujú a poriešia.
@abbey1 lebo ludia su jednoducho srabi. Je jednoduchsie nieco rychlo opustit a vrhnut sa do druheho dobrodruzstva. Bez min. vycitiek, s povrchnym ospravedlnenim. Je to lepsie, ako si priznat zlyhanie, nimrat sa v tom tvari v tvar, uvedomit si svoju chybu, povedat prepac, odpustit...atd.
akosi nechápem tie tanečky okolo... nabrnkol si si babu, žena na teba prdí, ty prdíš na ňu. Tak si sadnite ku stolu a dohodnite sa ako rozumní ľudia.
@prasiatko30 si to presne vystihla
Choď od nej! Bude Ti 100x lepšie. Kašli na reči...
@luba98 a kde si vynechala ženy čo sú v manželstve a spia so svojim despotickým mužom zo strachu , spia aj keď nechcú lebo to chce každý deň len pre pokoj v rodine, kde si vynechala ženy v dlhoročnom manželstve kde je to každú sobotu aj keby krompáče padali . Nie , žena ktorý spí s chlapom ho vôbec ale vôbec nemusí milovať ani v manželstve ani v partnerstve ani nijak. Tá láska sa prejavuje úplne v inej rovine ako v jednej súloži .
Jasne som napísala autorovi nech obnoví vzťah . Doteraz z neho nevypadlo ako sa snažil , lebo dať žene čokoládu na narodeniny, no môj ty boh , to sa naozaj hecol a urobil dieru do sveta. A nie nie je mu to jedno , ešte tam stále puto je z jeho strany, keby nebolo nepísal by tu .
@subartic Nemienim tu rozoberať všetky ženy sveta, a o akej čokoláde na narodeniny tu melieš.Pre mužov je sex veľmi dôlezity,to ty ako žena nikdy nepochopíš.A keď ho nejaká žena mužovi odopiera roky bez dôvodu,lebo chorá nieje ako si si mohla prečítať,tak nech sa potom nečuduje.Tebe by ako bolo,keby ti muž ktorého miluješ povedal, že s tebou nechce mať sex a rieš si to ako chceš.
Keď si si našiel služobnicku na svoje potreby asi ta moc nezaujímalo že ublizis svojej žene. Prečo teraz ?
@luba98 presne ako pise
@subartic vzdy je tam dovod a ak opomenieme nejaky "iny" tak asi v posteli nie je fesak pre nu taky borec, aby to s nim bolo take zabavne a nevedela sa dockat kedy budu spolu spat.... v zhrnuti podla mna neurobil nic pre to, aby dal vztah do poriadku ale hned skocil na druhu, ktora sa mu ponukla a teraz hra zroneneho chrobaka a ma dilemu ci neublizi manzelke.... 🤦♀️
V sucasnom stave okolnosti sa nezatazuj tym ako neublizit zene.
Treba si sadnut, oznamit ze sa chces rozviest, ze je v tvojom zivote nova osoba a ukoncit to cim skor a v co najdostojnejsich podmienkach.
Co sa v vo vasom manzelstve dosralo to viete vydvaja, bud si to nepriznate, alebo to nechcete vidiet a vediet. Ak jediny problem bol nedosttok sexu zo strany tvojej manzelky tak si bud isty ze na 98% tam nejaka pricina bola, ktora sposobila blok zo strany tvojej zeny a bud ste si to nikdy nevykominikovali, kaslali na to az to prerastlo do toho, ze ani jednemu nezalezi na tom druhom.
Ale prečo tu vyplakávaš a pýtaš si radu? Keď si si našiel milenku, tiež si sa nikoho nepýtal... Neklapalo vám to, nechcela sex, trebalo sa rozviezť a nie si nabrnknúť milenku. Hotovo!
Máte smolu, že ste muž a našiel ste si mladšiu..tu táto svorka to nepochopí.. čítam na vás samé hejty.. možno keby, že ste žena ktorá si nájde muža tu by velebili.. vyzerá to tak že pochopenie tu nenájdete.. je tu veľa ohrdnutych žien...
@matej2227 Ja toto nepochopím. Toto je stránka na podporu žien. Nie nejaká vyplakávačka pre mužov, ktorým ich zákonitá žena nedala!!! Sex nie je povinnosť, to tu už bolo, sex je následkom lásky, priatľstva, súnaležitosti, partnerstva.....ak to niekde v manželstve škrípe, ako prvé sa to ukáže v milovaní. Poste ťažko zvlhnúť, keď riad umýva len ona, ked treba myslieť čo s chorým dieťaťom, ked na ňu trebárs nemá milého slova, keď len ona zapína práčku, vysávač, učí sa s deťmi..ked ju nik nevypočuje, ked na ňu nemyslí cez deň, ked sa vyvalí pred telkou s pivom v ruke, kým ona kmitá... atď. Rozhodol sa , že nechce ženu a naťukol si mladú. OK. Nech si ju má. Nech sa pochváli v krčme, nech sa tam vyžaluje...vyplače ...len preboha, nech to neťahá na náš ženský magazín. Čo potrebuje pán tvorstva, požehnanie? !!!!!!!!!!
@matej2227 hahaha, ty vies moj, ze mame 21.storocie? Ano, chapeme tie primitivne muzske pudy, ktore su u muzov stale na 1.mieste, ale uz nie sme zavisle na milosti a nemilosti pana tvorstva, vieme sa o seba a svoje deti postarat same, ak teda mame tu smolu a narazime na nejaky podobny exemplar ako autor alebo ty. A nie, ak sa muz v manzelstve nesnazi, nemusime mu roztahovat nohy, uz nie. V manzelstve je to pol na pol, nieco das-nieco dostanes. Ak s nim nechce spat, ma to svoj dovod. Skoda, ze sem nenapise jeho manzelka svoj pohlad na situaciu....
Ženy! No ale vy nepoznáte situáciu u nich doma. Napr. ja mám sestru, ktorá má hrozne nízke libido, každý z jej predošlých (a aj terajší) partnerov sa mi zdôverili, že proste sex 0 bodov, odmieta...tamtí ju poslali kade ľahšie a tento, čo je s ňou už viac ako 10 rokov to nejako trpí, resp. asi to tiež nepotrebuje (alebo sa vyprázdňuje ináč)...takže nie vždy je muż na vine...ale áno, mal ukončiť jedno a začať druhé...ale zase tu na neho nemusíte nadávať...
@hugger nechceš sa vyjadriť? Ty si mal podobný problém nie? A tiež žena mala dôvod na odmietanie sexu? Nemyslím....
@andrea2323 presne má to hneď napadlo...

@earlgrey samozrejme že aj žena môže mať na problémoch v manželstve podiel viny.. lenže problémy z nich dvoch riešil muž tým že si našiel inú ženu a tak sa akékoľvek problémy neriešia.. neveru poza chrbát oficiálneho partnera nepochopím za ziadnych okolností a je úplne irelevantné aké problémy mali oni dvaja.. vzťah mal riešiť až keď jeden ukončí a nie súbežne a ešte sa tváriť ako svatuskar, čo robil všetko správne len tá žena bola sviňa a on jej nechce ubližovať.. 😒
(A vlastne slečne o 10r mladšej len tlačí kaleráby do hlavy aké to má chudáčik ťažké, lebo žene nechce ublížiť a tak sedí na dvoch stoličkách)