Som ženatý a mám mladšiu priateľku: Čo ďalej?
Našiel som o 10 rokov mladšiu priateľku, ja som ešte ženatý ale zvažujem rozvod. Dve deti a manželka neprístupná. S touto žienkou si veľmi rozumieme, je to vzájomne. Chcem s ňou žiť a zdieľať všetko krásne. Ako neublížil manželke? Myslím že sama vie že to už dlhodobo nie je v poriadku v našom vzťahu.
@zazka666 Veď ja čítam témy, nie všetky, ale čo to má spoločné s touto diskusiou? Absolútne nič...autor nič také nenapísal a nepoznáme ani pohľad ženy...takže domýšlanie si nie je na mieste...len on vie ako to doma majú...a ako som písala už vyššie, niektorým ženám sa muži nezavďačia ani keby sa ma hlavu postavili...nie vždy je na vine muž...
Tento príbeh poznam. Žil som ho . Starostlivý muz a zena ktora na neho kašle. Len moje riesenie bolo ine. Vztah som ukončil. Ale ak si si nasiel milenku, nesúdim.
Len ta trochu poopravím. Nie je to sex co ti chyba. Je to zaujem o tvoje pocity a potreby, chyba ti dotyk, intimita vo svojej psychickej aj fyzickej podobe. Chyba ti pocit ze ta niekto rešpektuje a ma rad.
Tvoj problem je ze si sa natoľko snazil splniť vsetky manželkine očakávania, ze získala pocit ze si je tebou uplne ista a nemusi sa o vztah s tebou snazit. Je to častý osud “dobrých chlapcov” ktorym chyba trocha dominancie, rozhodnosti a sily. Namiesto toho aby si žil svoj zivot tak ako ty chces hladas “approval” na fore ktore je prevažne zložené zo zien ako tvoja manželka.
Odpovedz si pre seba, co presne od tejto diskusie očakávaš?
Len tolko, ze je rozdiel byt cerstvo zalubeny a zdielat s tym druhym len prijemne veci a byt vo vztahu s detmi 10 rokov a zdielat radosti, starosti v kazdodennom stereotype. O vztah sa treba starat, ak chces brat, musis aj davat.
@zazka666 netušila som že Mk je ženský magazín. Kde si našla tu definíciu? Tak ako tu majú právo prispievať ženy tak aj muži. Takze inu prispievateľku posielaš s jej sťažnosťami do riti. Ono v podstate aj ty so svojimi výlevmi sa môžeš sťažovať na lamparni a nasledovať ju do tej riti kam si ju poslala.
Nezostávala by som vo vzťahu bez lásky. Manželka, ktorá ťa dlhodobo odmieta, a dokonca ti schváli jednorazovku, vie, že váš vzťah je mŕtvy. Ak nie je úplne blbá, vie, kam to smeruje a prirodzene očakáva koniec. Tu nejde len o sex očividne. Pravdepodobne sa jej uľaví, keď navrhneš rozvod. Deti v puberte tiež časom pochopia, že v chladnom vzťahu sa žiť nedá.
Ale novú priateľku neodporúčam spomínať na začiatku. Nech najskôr spracujú rozchod, až potom novú osobu v tvojom živote.

@earlgrey Normálne plačem. To je určite dôvod na žalovanie sa. Čo tam po ženách , čo majú zničené telá po pôrodoch, roztrhané vagíny, maternice, vytrhané vlasy, rozbité telá po bitkách od svojich zákonitých, alebo minimálne vyčerpané ženy z toho "spravodlivého" delenia si domácich prác, podlomené zdravie, zničené zdravie, ked máš tú smolu a dieťa autistu, ADHD a pod. nesrpavodlivé platy a nízke dôchodky, lebo si si dovolila "flákať sa na materskej kvázi dovolenke"!, keď zháňa podnájom, lebo ju muž vyháňa aj s deťmi, čo tam o starostiach z čoho navarí, lebo ten jej, jej zase raz nevyplatil výživné.....atd. Ale skúsi nevyhovieť mužovi a nedať mu sex ...tak to je Dôvod!!! Chudáčik. Codt s podobnými sťažnosťami do riti! A sťažujte sa na lampárni! Už aj tak máte nezasúženého sexu viac ako vám patrí. Malo by sa vrátiť, kým nie sme svoji, miláčik, moja je len moja! 🙂