icon

Som ženatý a mám mladšiu priateľku: Čo ďalej?

27. okt 2024

Našiel som o 10 rokov mladšiu priateľku, ja som ešte ženatý ale zvažujem rozvod. Dve deti a manželka neprístupná. S touto žienkou si veľmi rozumieme, je to vzájomne. Chcem s ňou žiť a zdieľať všetko krásne. Ako neublížil manželke? Myslím že sama vie že to už dlhodobo nie je v poriadku v našom vzťahu.

zuzanita1609
27. okt 2024

@1ryba tiež som si všimla 😂. Kedy maju vobec cas nájsť bokovku,keď doma nevedia kam prv skočiť od toľkého pomáhania 🤭😁

prasiatko30
27. okt 2024

@minenkak btw tu sa nejedna doslovne o zasrate spodky - tu sa jedna o tie problemy co sa dennodenne v kazdodennom zivote nakopia. A plati tu to prislovie - the grass is always geener on the other side. Trava vypada omnoho zelensia na druhej strane/u suseda - i ked to nie je pravda. Ked sa rozplynie romantikcky osial ostava zivot - a ak volaco v pare nefunguje tak asi obaja maju urcitu davku viny na tom ako to funguje/nefunguje. A potom su aj obdobia kedy ide vsetko vynikajuco a niekedy kedy by si ludia najradsej hrnce ohadzali o hlavu. Pripadne sa obidvaja zabudli v takom stereotype, ze az. No co uz slobodna mamicka videla prilezitost a chlap ide robit supermana zachrancu

autor
27. okt 2024

@tenerifka mali ale je to bez zmeny.

nina004
27. okt 2024

@nina004 A keď píšeš ,že ti chýba sex .. Bavil si sa s ňou o tom? Robíš niečo preto ,aby bol? Vieš že žena funguje inak ako chlap. Že nestačí si k nej večer ľahnúť a čakať že niečo bude. Že tak ako dobíjaš tú mladú ,tak treba cez deň dobíjať aj manželku? Treba jej pomáhať, dotýkať sa jej, povedať jej ,že ju ľúbiš, poslať jej nejakú peknú sms počas dňa, niekam ju vziať atď. Potom aj ona bude mať na teba väčšiu chuť ;)

autor
27. okt 2024

@zuzanita1609 možno vtedy keď muža manželka x krat odmietne.

minenkak
27. okt 2024

@prasiatko30 a nie je to hlavne o tých ľuďoch,možno ,že sa len ľúbia a naozaj si sadli.Nie každému chlapovi vadí starať sa o svoje deti a nie každá macocha je zlá,nie všetky manželky sú úžasné a ich muži zlý,keď sa zoberú a odídu

som_realistka
27. okt 2024

@prasiatko30 ešte si zabudla napísať, ako mi povedal ex po rozvode, že " zenska má 8 hodín denne voľno, deti sú v škole, a o nic sa nemusí starať" pracovala som full tíme.

minenkak
27. okt 2024

Rozved sa a ži ďalej,to že tebe žena dlho ubližuje tiež nie je ok,tak jej teraz ublížiť ty ,inak to nejde a možno sa jej uľaví a bude rad

prasiatko30
27. okt 2024

@minenkak vsak ale nech nerozprava ako nechce ublizit - uz ublizuje, akakolvek je zena a akykolvek je on muz. Sadnem si doma so zenou a vytiahnem karty na stol, zbalim si svoje svestky a idem o dum dal.

minenkak
27. okt 2024

@minenkak a bude rada,že nebude musieť mať sex

prasiatko30
27. okt 2024

@som_realistka vsak hovorim, ze sa chodime do tej roboty hrat a oni makat😂😂😂

minenkak
27. okt 2024

@prasiatko30 a to ,že iná ubližuje jemu je ok

zuzanita1609
27. okt 2024

No ak si ten typ,čo vidí všade len sex a nič iné a zároveň je to už koniec sveta, všetkeho,ani sa jej nečudujem. Kedy naposledy si jej kúpil kvety, napríklad 😏

minenkak
27. okt 2024

Baby akých mužov vy máte doma alebo mali, keď ich tak nenávidíte

prasiatko30
27. okt 2024

@minenkak vsak nech sa rozide a odide - co je na tom nepochopitelne, co nemoze robit je hrat hru na dve strany

dankanka
27. okt 2024

@1ryba presne :D. Chudacik nepochopeny

prasiatko30
27. okt 2024

@minenkak a ty si co druha manzelka a macocha, ze tak obranujes😂😂

earlgrey
27. okt 2024

Dobre robíš...ak nie je intimita, tak nech potom žena neplače...rozveď sa a budeš spokojný a šťastný 😉

tenerifka
27. okt 2024

Takze vsetko je u vas ok okrem sexu? Uvedomujes si, ze ked sa rozvedies a milenku povysis na novu manzelku, tiez ju prestane to hopkanie po case bavit? Na zaciatku pary sexuju velmi casto, postupne sa ta frekvencia znizi, je to uplne normalne a nemysli si, ze u vas to bude inak. Zacnu sa vsedne povinnosti a vztah uz nebude mat tu prichut zakazaneho ako kedysi.
Nemozes este vztah s manzelkou zachranit? Sex dat az nejake 5.miesto v rebricku priorit, prestat tlacit na pilu a uzivat si zivot so zenou a detmi? Ved mas 2 ruky, pomoz si, a ak na zenu prestanes tlacit a ona nebude mat pocit, ze je stale ako lovena zver, mozno sa to zlepsi

minenkak
27. okt 2024

@prasiatko30 som druhá manželka a muž má deti a nemám ich rada

dankanka
27. okt 2024

Ale ved sa rozved. Manzelka si zasluzi lepsieho. Nikde nespominas deti, zrejme budes otec roka.

minenkak
27. okt 2024

@prasiatko30 obranujem človeka,mne je jedno či chlap alebo žena.Ak vo vzťahu nato jeden kašle tak načo sa trápiť

dankanka
27. okt 2024

@minenkak skocim Ti do toho..on nenapisal, co je dovodom odmietania.. proste si hned nasiel nahradu.

abbey1
27. okt 2024

Úprimne vieš, čomu ja nikdy nerozumiem?
Prečo, ak sú ľudia vo vzťahu nespokojní, nekončia vzťah, ale trčia v ňom a pohnú sa, až keď si nájdu nového partnera?
Veď ukončím v pokoji nefunkčný vzťah, doprajem sebe i ostatným čas trochu sa z toho spamätať a následne budem otvorená novému vzťahu.
Ťahať iný vzťah popri manželstvu je pre mňa neprijateľné pre dospelého, inteligentného človeka, ktory ma aspoň akú takú úctu k svojim blízkym i k sebe samému.

minenkak
27. okt 2024

@dankanka nie napísal,že ho žena odmieta A sú ako súrodenci a majú už dlho problémy

som_realistka
27. okt 2024

No, poviem Ti, rozved sa, a keď si taky dokonalý manžel, a ona je tá čo na teba kašle, más na to plne právo, ale vezmi si deti do striedavky. A keď budu mat sople u Teba, tak si ich aj nechaj u seba, a nie ze budeš čakať, že ti žena zabali kufor čistého oblečenia a ty jej pošleš spat špinavé. Pekne oper, ozehlu co treba a poskladaj. Ty budeš spokojný partner a otec, tvoja bývalá bude usmiata, a môže pracovať a venovať sa aj sama sebe, tvoja partnerka bude spolu s tebou a deťmi tvoriť spokojný celok a všetci budú happy. 🍀

0silvia0
27. okt 2024

Ako dlho trva ten vas sesterskobratsky vztah s manzelkou a co tomu predchadzalo?

som_realistka
27. okt 2024

@abbey1 no chlapi preto, že aj keď nemajú "sex a porozumenie od zeny" tak majú domáci servis, a ženy väčšinou kvôli financiám, alebo nemajú kam ísť.

tenerifka
27. okt 2024

@abbey1 lenze u chlapa to funguje inak, on odchadza, az ked ma iste nieco ine, ved kto mu bude prat a upratovat?

danyelia
27. okt 2024

Nie neboj sa, manželke milenkou a rozvodom vôbec neublížiš, ani deťom 😃