Som zlá, keď chcem pomôcť s topánkami?
Ahojte. Chcem počuť váš názor... s priatelom sme isli von.. obul si platenne topanky, povedala som mu len že mu chcem kupiť poriadne topanky any v zime nechodil v tenkych.. a on na mna vybuchol ze co som si to vobec dovolila povedať, ze mu nebudem nic kupovat ani rozkazovat co ma nosit .. ostala som zaskočená.. a este mu povedal ze som protivna ... co si o tom myslite ? Trochu ma to zranilo ..
Byvame spolu uz polroka, a asi je logicke ze by som mu tie topánky nevybrala ja ale vybral by si ich sam len by som mu ich zaplatila.. ale uz sme si to vyriesili ... preč mňa je to a ostane to navzdy hlupe chodit v platenkach celé rocne obdobia
nie si jeho mama, vyjadriť svoj názor samozrejme môžeš, to ti nikto nezakáže, ale je dospelý chlap a sam sa rozhodne v čom bude chodiť do sveta 🙈 ja keby môjmu poviem že v tomto chodiť nebudeš kúpim ti iné tak by asi po mne pozeral čo mu kážem 😃
Tak ked uz byvate Pol roka, tak nechapem preco si zrobila taku chybu. Preco Este Nevies, ze preco on tie platenky nosi cely rok a ze ci MU to vyhovuje alebo nie? To sa vobec nerozpravate? CI uz mas dost kecania a preto, ze ta nepocuva, tak preto si takto mu rozkazala ako mater svojmu synovi?
Nevidim nic zle na tom co si mu povedala.

Koľko rokov má tvoj priateľ? Lebo takéto správanie sa mi hodí tak na 20 rocneho pubertiaka ..
nie si zlá vôbec a jeho reakcia mi príde prehnaná. V jejo zaujme by malo byt aby mal pohodlie a nohu v suchu