icon

Je normálne, že bývalý kontaktuje moju sestru?

3. sep 2026

Zdravim mala som vztah v ktorom som zistila ze ex je uchyl. Posielal penis kade tade pisal uchylne veci zenam, honil kazdy den. On ma 35 rokov. A chce sa stretnut s mojou 13 rocnou sestrou vraj kvoli tomu ze ona vyraba take kyticky a ze on chce kyticku na nejaku oslavu od nej. Sestra si snim dokonca pise. Pride vam to normalne ? Ja sa nestretavam s clenmi jeho rodiny po rozchode.

Strana
z2
anonym_6c58a0
3. sep 2026

@anonym_autor no, zamysli sa. Tebe to príde normálne?

domkakvet
3. sep 2026

@anonym_autor nech si zozenie inu kyticku.

crazy_cat_lady
3. sep 2026

Zablokuj ho v jej telefone,.. pripadne upovedom rodicov

anonym_cf797e
3. sep 2026

A Ty mas kolko? 15r?

autor
3. sep 2026
@crazy_cat_lady

Zablokuj ho v jej telefone,.. pripadne upovedom rodicov

@crazy_cat_lady slubila mi ze ho zablokuje a vzdy ho odblokuje.

hajajansj
3. sep 2026

@anonym_autor tu ta sestra mam 14 rokov a vyrábam kytice zo stuhy a keďže mi treba peniaze pretože cvicim a nemozem chodiť do roboty tak si takto privyrábam a keďže ide na krstiny tak chcel nejakú kyticu pre sesterku a keďže je zbytočne kúpiť kvet za neviem koľko peňazí tak mu vyrobím a ma uz na furt a neviem co ma autorka za problém keď mu len dám kvet on mne peniaze a ide preč😃

autor
3. sep 2026
@hajajansj

@anonym_autor tu ta sestra mam 14 rokov a vyrábam kytice zo stuhy a keďže mi treba peniaze pretože cvicim a nemozem chodiť do roboty tak si takto privyrábam a keďže ide na krstiny tak chcel nejakú kyticu pre sesterku a keďže je zbytočne kúpiť kvet za neviem koľko peňazí tak mu vyrobím a ma uz na furt a neviem co ma autorka za problém keď mu len dám kvet on mne peniaze a ide preč😃

@hajajansj no moja ide aj o to ze vsetko co ti poviem donasas jemu. To ti pride normalne ? Ze ti nemozem nic povedat uz.

hajajansj
3. sep 2026
@anonym_autor

@hajajansj no moja ide aj o to ze vsetko co ti poviem donasas jemu. To ti pride normalne ? Ze ti nemozem nic povedat uz.

@anonym_autor tebe uz dzube? Nesom na svete jediná ktorá ta pozná a som vedela že spolu chodíte tak sa spamataj

anonym_33d8b4
3. sep 2026

Sestre by sim povedala holu pravdu a Hebten by od otca dostal akurát tak kyticku pod oko

anonym_ab177d
3. sep 2026

@hajajansj mas 14 a si tu od 2022, to si sem prisla ako 10 rocna ?

2691
3. sep 2026

@anonym_autor treba to povedať rodičom.
Ak prefava aj cez internet, nech si úchyl objedná na dobierku.

hajajansj
3. sep 2026
@anonym_ab177d

@hajajansj mas 14 a si tu od 2022, to si sem prisla ako 10 rocna ?

@anonym_ab177d asi hej ne

hajajansj
3. sep 2026
@2691

@anonym_autor treba to povedať rodičom.
Ak prefava aj cez internet, nech si úchyl objedná na dobierku.

@2691 rodičia vedia pozná ho osobne a nemá s tým problém keďže mu idem iba kvety vyrobiť a nie cmuk cmuk dzigi dzigi a ku mne bol normálny a nemam s ním žiadny problém

bjnr
3. sep 2026

Je úplne pochopiteľné, že vo vás táto situácia vyvoláva hlboké znepokojenie, hnev a chaos. To, čo opisujete, však nie je len o dohre po nezdarenom vzťahu. Vo vašom texte sa prepájajú dve odlišné rovinové dynamiky, ktoré je potrebné prísne oddeliť. Prvou rovinou je skutočnosť, že si v sebe nesiete spracovávanie sklamania z bývalého partnera, ktorého správanie spätne vyhodnocujete ako neprijateľné. Druhou a bezprostredne rizikovou, rovinou je však porušenie základných ochranných hraníc okolo maloletého dieťaťa. Vzorec, ktorý sa tu odohráva, je snaha hľadať „spoločenskú normu“ a pýtať sa, či je niečo normálne, namiesto toho, aby ste okamžite dôverovali svojmu inštinktu, ktorý vám jasne hlási nebezpečenstvo. Keď ide o bezpečnosť 13-ročného dieťaťa, otázka, či je niečo normálne alebo či sa vy stretávate s jeho rodinou, ustupuje úplne do úzadia. Nie, toto správanie nie je v poriadku a nejde o bežnú zákazku na kytičku. Dospelý 35-ročný muž nemá žiadny legitimny dôvod na to, aby si súkromne dopisoval s 13-ročným dievčaťom a inicioval s ním osobné stretnutie bez prítomnosti rodičov. Namiesto hľadania potvrdenia zvonku preberte aktívnu ochrannú rolu. Vašou povinnosťou nie je vychovávať ex-partnera ani spochybňovať vlastné pocity, ale okamžite informovať rodičov vašej sestry. Bez dramatizovania, bez útokov, no s jasnými faktami: ukážte im, čo sa deje, aby mohli nastaviť digitálne aj fyzické hranice a komunikáciu ukončiť. Ochrana dieťaťa má vždy absolútnu prioritu pred akoukoľvek korektnosťou či nepríjemnými pohnútkami voči ex-partnerovi. Neviem z toho na diaľku určovať jeho diagnózu ani označiť ho za sexuálneho predátora, ale kombinácia sexuálneho správania voči ženám a snahy nadviazať osobný kontakt s Vašou 13-ročnou sestrou je dostatočný dôvod na veľmi jasné hranice. Vzorec, ktorý tu vidím, je posúvanie hraníc. Riešila by som hranicu a bezpečie. Nesnažte sa presvedčiť sestru, že „musí pochopiť, aký on je“. Skôr jej pokojne vysvetlite, že dospelý muž, ktorý sa chce stretávať s trinásťročným dievčaťom, musí rešpektovať pravidlá nastavené dospelými okolo nej. Ak sa začne kontakt snažiť udržiavať napriek nesúhlasu rodičov alebo bude žiadať tajnosti, fotografie či osobné stretnutia, je to ešte vážnejší varovný signál. Čo by ste urobili, keby ste nemuseli najprv dokazovať, že jeho úmysly sú zlé? Vašou zodpovednosťou je rozhodnúť, aký prístup k trinásťročnému dieťaťu ešte považujete za bezpečný.

earlgrey
3. sep 2026

Ja umrem, to si vypisujete z vedľajších izieb? 😂

strelkyna1
3. sep 2026

Takze ked Ti da sestra 20cku, tak to mozes zobrat ako nahradu ,,usleho zisku" a skoncit kontakt s uchylakom?

2691
3. sep 2026
@hajajansj

@2691 rodičia vedia pozná ho osobne a nemá s tým problém keďže mu idem iba kvety vyrobiť a nie cmuk cmuk dzigi dzigi a ku mne bol normálny a nemam s ním žiadny problém

@hajajansj zatiaľ....komu není rady,tomu není pomoci....

hajajansj
3. sep 2026
@bjnr

Je úplne pochopiteľné, že vo vás táto situácia vyvoláva hlboké znepokojenie, hnev a chaos. To, čo opisujete, však nie je len o dohre po nezdarenom vzťahu. Vo vašom texte sa prepájajú dve odlišné rovinové dynamiky, ktoré je potrebné prísne oddeliť. Prvou rovinou je skutočnosť, že si v sebe nesiete spracovávanie sklamania z bývalého partnera, ktorého správanie spätne vyhodnocujete ako neprijateľné. Druhou a bezprostredne rizikovou, rovinou je však porušenie základných ochranných hraníc okolo maloletého dieťaťa. Vzorec, ktorý sa tu odohráva, je snaha hľadať „spoločenskú normu“ a pýtať sa, či je niečo normálne, namiesto toho, aby ste okamžite dôverovali svojmu inštinktu, ktorý vám jasne hlási nebezpečenstvo. Keď ide o bezpečnosť 13-ročného dieťaťa, otázka, či je niečo normálne alebo či sa vy stretávate s jeho rodinou, ustupuje úplne do úzadia. Nie, toto správanie nie je v poriadku a nejde o bežnú zákazku na kytičku. Dospelý 35-ročný muž nemá žiadny legitimny dôvod na to, aby si súkromne dopisoval s 13-ročným dievčaťom a inicioval s ním osobné stretnutie bez prítomnosti rodičov. Namiesto hľadania potvrdenia zvonku preberte aktívnu ochrannú rolu. Vašou povinnosťou nie je vychovávať ex-partnera ani spochybňovať vlastné pocity, ale okamžite informovať rodičov vašej sestry. Bez dramatizovania, bez útokov, no s jasnými faktami: ukážte im, čo sa deje, aby mohli nastaviť digitálne aj fyzické hranice a komunikáciu ukončiť. Ochrana dieťaťa má vždy absolútnu prioritu pred akoukoľvek korektnosťou či nepríjemnými pohnútkami voči ex-partnerovi. Neviem z toho na diaľku určovať jeho diagnózu ani označiť ho za sexuálneho predátora, ale kombinácia sexuálneho správania voči ženám a snahy nadviazať osobný kontakt s Vašou 13-ročnou sestrou je dostatočný dôvod na veľmi jasné hranice. Vzorec, ktorý tu vidím, je posúvanie hraníc. Riešila by som hranicu a bezpečie. Nesnažte sa presvedčiť sestru, že „musí pochopiť, aký on je“. Skôr jej pokojne vysvetlite, že dospelý muž, ktorý sa chce stretávať s trinásťročným dievčaťom, musí rešpektovať pravidlá nastavené dospelými okolo nej. Ak sa začne kontakt snažiť udržiavať napriek nesúhlasu rodičov alebo bude žiadať tajnosti, fotografie či osobné stretnutia, je to ešte vážnejší varovný signál. Čo by ste urobili, keby ste nemuseli najprv dokazovať, že jeho úmysly sú zlé? Vašou zodpovednosťou je rozhodnúť, aký prístup k trinásťročnému dieťaťu ešte považujete za bezpečný.

@bjnr on sa nechce somnou stretávať keby chcel by na mňa tlačil že nech sa uvidime to nerobí normálne mi napísal ČAU NEUROBÍŠ TAKÚ A TAKÚ KYTICU POTREBUJEM NA KRSTINY DO BUDÚCEHO TÝŽDŇA to je cele jezis tu kino z toho je

hajajansj
3. sep 2026
@bjnr

@bjnr a nespadla som na hlavu že neviem rozlišovať co je dobre a co zle 14 ročne decko uz ma kus rozumu a mama vie všetko keďže jej všetko hovorím pretože nemam nikoho takého komu mozem povedať všetko tak to hovorím jej

pasomnica
3. sep 2026

Tu si niekto robí srandu

anonym_a7d40f
3. sep 2026
@bjnr

@bjnr tvoje odpovede v diskusiach zneju ako generované AI

anonym_a59c73
Včera o 05:09
@anonym_a7d40f

@bjnr tvoje odpovede v diskusiach zneju ako generované AI

@anonym_a7d40f lebo sú

emuska30
Včera o 16:10

Nech rodičia u Vás doma vypnú wifi

rozculena
Včera o 17:06
@hajajansj

@bjnr a nespadla som na hlavu že neviem rozlišovať co je dobre a co zle 14 ročne decko uz ma kus rozumu a mama vie všetko keďže jej všetko hovorím pretože nemam nikoho takého komu mozem povedať všetko tak to hovorím jej

elisebah91
Včera o 18:54
@hajajansj

@hajajansj on má 35 a ty 14...už len logicky...on má 16 ročne skúsenosti ako namotať baby. Ja neviem jeho taktiku ale všeobecne sa to takto podobne začína...daj si poradiť. Aj ja som ,,bola múdra,, v 15tich

Kus rozumu už má ale nie úplný rozum...a to tam chýba.

elisebah91
Včera o 19:04

Ospravedlňujem sa, som po celodennej na psychiatrii a hlava už odpálená.... dievča, on má dokonca 21 ročne skúsenosti...to ti nepríde divné? Veď on už pozná ako na ženy, baby. Ok urob mi kytičku a tým to končí. Či čo vlastne od neho čakáš? Nejaký vzťah? Priateľstvo? On už má veľa priateliek, on už chce niečo iné. Alebo čakáš vážnejší vzťah? 21 rokov je už priveľa...alebo čo čakáš? Urob kyticu a skonči. Nič z toho dobre nekuká.
A povedz mame, otcovi, aby ťa podporili.

anonym_c3e501
Včera o 19:19
@hajajansj

@hajajansj no tak ty si dobrá tupaňa dievča 😅 na autorkynom mieste dobre ti drbnem cez papuľu a viac by som ti nepovedala ani ahoj.. a že sestra 🤦

anonym_c13ad4
Včera o 20:02

Blahozelam Ti, mladsia sestricka, kruto ublizujes svojej sestre za par eur co Ti nejaky uchylak da. To Ti fakt za to stoji? Ci len mas rada dramu?

autor
Včera o 23:16
@anonym_c13ad4

Blahozelam Ti, mladsia sestricka, kruto ublizujes svojej sestre za par eur co Ti nejaky uchylak da. To Ti fakt za to stoji? Ci len mas rada dramu?

@anonym_c13ad4 sak toto ze tu ide o princip. Ze mu neverim a ze sa o nu bojim a je mi zle z toho ze sa ma snim stretnut. A ze je to pre mna zrada ze je v kontakte s niekym kto mi ublizil.

autor
Včera o 23:33
@anonym_autor

@anonym_c13ad4 sak toto ze tu ide o princip. Ze mu neverim a ze sa o nu bojim a je mi zle z toho ze sa ma snim stretnut. A ze je to pre mna zrada ze je v kontakte s niekym kto mi ublizil.

@anonym_autor a to ma este prisla okricat mama ze preco ociernujem tak dobreho chlapa :D a pritom nema ani sajnu.. len z toho co ho videla a on sa pretvaruje velmi dobre.

Strana
z2