Spojí alebo rozdelí strata dieťaťa?
Môže strata dvoch spojiť či škôr rozdeliť?
Aký máte na toto názor, čo je podľa vás viac pravdepodobne?
je len na vas aky mate vztah ci vas tahsia zivotna cesta dokaze scelit alebo rozdelit, dnesnych mladych skor rozdelit, nevedia byt vytrvali a pomahat si navzajom, tolerovat sa a prijat sa aj v takychto chvilach ☹
asi skor rozdielit :(
@anonym_autor Asi to záleží prípad od prípadu. Každopádne takéto ťažké veci zrejme vždy ukážu silu vztahu
*Dieťaťa
@anonym_autor To je ťažká otázka. Strata dieťaťa v každom prípade vzťah riadne preverí. Kým sme ešte chodili na stretnutia rodín, ktoré stratili dieťa, tak skôr tí partneri sa určitým spôsobom zblížili.
Paušalizivaťvsa nedá. Ja tvrdím, že takéto rámy osudu človeka nezmenia, len sa ukážu jeho pravé stránky.
@anonym_autor Preveri vztah a odhali charaktery. Niekoho zblizi,ineho rozdeli. Nas kazda trauma zblizila este viac.
Toto je taká otázka ako či existuje Boh
Záleží na xy vecisch
aj narodenie dieťaťa extrémne preverí vzťah, nie každý to ustoji. Rovnako tak aj strata dieťaťa.
Náš strata dieťaťa, v 11 tt, nenazvala by som to že viac spojila, ale videla som muža vtedy asi druhý krát v živote plakať a stal sa pre mňa odvtedy akoby iným mužom. A ten pocit, že sa mam pri kom vyplakať a komu úplne dôverovať, mi ostal doteraz.
@anonym_autor moju rodinnú známu spojilo.. rozvádzali sa, dieťa im zomrelo v 14 na leukémiu.. po smrti ich syna sa dali zase dokopy a teraz majú ďalších dvoch synov 18 a 15 rokov.
To je urcite velmi individualne.
My sme tym presli viac razy a tedabolo to tazke.
Ale cim viac trapenia sme mali,tym sme boli akysi zomknutejsi.
Ozaj nas to preverilo.
Ale ak je vztah zalozeny naozaj na laske,ustoji to.
V podstate mate len jeden druheho.
A nesiete to spolu.
Zivot nekonci.
Da sa zit pekne i stastne aj bez deti.
Oboje.
My sme to ustali, ale zalezi aj od dalsich faktorov.
Co poznam ludi, ktori stratili dieta, vsetky manzelstva vydrzali.
my sme to ustáli, ale v prvom momente , keď som vedela, že je zle a môj život sa doslovne začal rúcať ako domček z karát mi napdlo, že toto nedáme, z vlastnej skúsenosti, ako bolo vyššie nedá sa paušalizovať, ale je dôležiténsa o tom baviť a neuzatvárať sa do seba a odháňať všetkých oolo seba. Nás to zomklo ešte viac.
Nas smrť dcéry nerozdelila,ostali sme rovnako silný a spolu ako predtým.
Kamarátka ta mala vzťah na prd predtým a potom ešte viac.
Záleží od dvojice.
@anonym_autor podľa toho, aký je vztah

*Dieťaťa