Spolužiačka neustále kladie otázky. Ako reagovať?
Ah
napisala by som jej, ze to na com sa ty dohodnes nemusi byt univerzalne platne a ze by si jej odporucala nech sa spoji so skolitelkou a dohodne sa ohladom svojej prace a viac by som nejako nereagovala, ak ta to obtazuje/otravuje
využíva ťa,nereaguj rovnako ako ona.
Má skolitelku tá je na to, aby jej odpovedala a usmerňovala ju.
Povedala by som jej nech sa opýta školiteľky, ty máš dosť starostí so svojou prácou nebudeš riešiť ešte aj jej. Aj tak ťa len využíva.
Neodpisovala by som jej, nech sa opýta školiteľky. Vôbec čo na tom že máte rovnakú skoliteľku, tému máte asi každá inú či nie? Nechápem načo jej je, ako sa ty dohaduješ so školiteľkou...veď predsa ku každému študentovi snáď pristupuje školiteľka podľa konkrétnej témy.
odpovedz jej, nech sa pyta skolitelky. to nie je o tom, ze ju bude otravovat, ale skolitelka jej moze potom do posudku napisat, ze malo konzultovala. ak sa jej "boji" priamo zavolat, alebo ist osobne, nech jej napise mail.
Mňa by vytacalo toto do nepricetnosti. Povedz ze nemáš čas riešiť jej organizáciu práce ani zdieľať s nou tu svoju!
Odo mňa na strednej spoluseduaca odpisoval a nedaj Boh, keď sa ešte počas písomky niečo opytala 🤯
To ako chce ta spolužiačka študovať VS keď je nesamostatna a možno aj hlupa??
Odpíš jej, že vysoká škola je v prvom rade o samoštúdiu a schopnosti sa presadiť. Že ak sa mieni v kuse na všetko vypytovať ako mentálne retardovaná, tak to si ani maturitu nemusela robiť.
Robí to asi preto, aby vedela ako ste ďaleko so svojou prácou. Opýtajte sa jej načo to potrebuje vedieť. Veď každý má svoje tempo.
Mozno sa chce skamaratit a toto si našla že vás spája ?
Lebo fakt tie otázky sú zbytočne, len také do vetra mi prídu
Tak potom áno, sú to asi otazky zo stresu a miesto toho aby čas venovala písaniu tak asi hľadá a zisťuje kto natom ako je. Tak kašli na ňu