Spoznala som iného
Ahojte dievcata. Momentalne sa nachádzam v blbej situácii.. mám priatela, žijeme spolu v jednej domácnosti. No ja sa začínam strasne nudiť.. priateľ je domased, nie je taky akčný ani spontánny ako ja. Až “príliš” zodpovedný takym štýlom že mám pri ňom pocit že si neužívam život. Možno je to tým, že žijeme s celou jeho rodinou (dokopy 10 ľudí v dome).. no a dnes som sa vrátila z dovolenky kde som bola s kamaratkou (tu na SR) a spoznala som sa tam s jednym muzom. Cely večer sme strávili vo 4ici (on mal ešte kamarata) a bolo mi tak uzasne, nikdy som sa toľko nenasmiala, ten muz sa na mna priamo pozeral a keď som sa na neho pozrela, neodvrátil zrak. Nič si ku mne nedovolil ani ja k nemu, čisto len to že sme boli všetci sami tak sme kecali.. ale ja naňho teraz myslim, keď si naňho spomeniem mám motýle asi v celom bruchu. Priatela veľmi lubim ale neviem čo sa so mnou stalo a som nervózna cely čas čo som doma..
Ty očividne sama nevieš ani čo chceš, ani čo píšeš.Prečítaj si aspoň svoj príspevok,keď odpovedáš v komentároch. V príspevku píšeš, že žijete spolu v jednej domácnosti a že žijete spolu s celou jeho rodinou.Potom píšeš, že spolu nežijete.Keď nevieš, ani kde žiješ, tak sa neni čo čudovať, že nevieš čo vlastne chceš.
Zahladela si sa inde lebo sucasny vztah Ta nenaplna..popremyslala by som ci v takom vztahu vytrvat..

Pokiaľ nemate deti je vždy ľahšie odisť už s detmi je rozchod o čosi ťažši. Zijete v spoločnej domacnosti z 10 ľudmi.Ako môžte žiť v spoločnej domácnosti ked je tam dalši 8 ľudi ked odpočitam vás 2.Spoločna domácnosť je definicia ked tam bývate vy dvaja a vaše deti a nie spoločna domacnosť z dalšimi ľudmi.Co tam amte svoje ked žijete v spoločnej domácnosti.mate tam všetko svoje to znamena kuchynu, kúpeľnu,WC, a izby ak toto všetko použivaju aj ostatný členovia domácnosti žiadnu spoločnu nemate.Aka spoločna domácnosť ked všetky veci máš u seba doma a ty len tam chodiš spať.Cele divne.A perla na záver že nechce odisť kvôli pspvi och ved ked vezmem psa môžem ísť bývať aj do tramtarie ked je vôľa tam je cesta.On nechce už keby chcel tak to porieši už dávno.Keby že dajme tomu že má choreho rodiča a neche ísť kvôli tomu že ten rodič ho potrebuje tak pochopim ale väčšiu blbosť že je to kvôli psovi nechce ísť to je vyhovorka žiaka ZS.Moja rada ja by som odišla je to môj názor ty možeš konať inač.