Správanie manžela počas rodinnej oslavy
Pekne pondelkove popoludnie ,
Ako by ste zaujali postoj k nasledovnej situacii.mame babo,takze s manzelom nechodime nejak nikam.ak nepocitam bezne rodinne navstevy.
Boli sme na jednej rodinnej oslave v restauracii nejak cca 4 -4,5hodky.Svagor prisiel za muzom,chce ci mu nepojde pomoct pocas oslavy nieco pomoct odniest,vylozit a ze sa vratia.mne sa to moc nepacilo,pretoze na oslavu sme prisli ako rodina a chcela som,aby sme si to tam ako rodina uzili.Svagor ma ubezpecil,ze do 40 minut pridu,ze to nepotrva dlhsie.s tazskou halvou som prikyvla,ze dobre.
Vratili sa ale s hodinovym meskanim.
Svokra videla,ze som neni v pohode,prisla za mnou,ked som vonku uspavala maleho a vysvetlovala situaciu,preco musel moj muz ist.ja som sa rozplakala,pretoze som si chcela uzit danu akciu s rodinou a nie aby som tam bola takmer polovicu casu sama.Hovori,ved si tu neni sama,si tu s nami.ale to je ine,kazdy tam bol so svojim partnerom len ja nie.
Vzdy,ked pride k indobnej situacii,moj muz sklopi usi a ide,kam treba.
Ja som nato uz strasne nasrana.vzdy je nieco prednejsie ako my.
Ako by ste sa zachovali v takejto situacii?s muzom sa kvoli tomu od soboty poriadne nerozpravam,boli ma to.
Si histerka a precitlivela. Prepac ale chudak Tvoj muz.
To si vážne plakala pre takú blbosť? 😨
Kvoli tomu sa teraz nebavit a byt "strasne nasrata" je blbost. Ale nabuduce povedzte svagrovi, ze po oslave mu pojdete pomoct a nie teraz.
Inak ma svokra pravdu, mala si si uzit zvysok rodiny, druhu polku oslavy tam muz s tebou normalne bol. Nebola si tam predsa sama.
Čo sa týka tejto konkrétnej situácie tak podľa mňa prehánaš. Potom si dala dodatok, že sa to deje vždy. Čiže ak z oslavy vždy odbehne a teba tam nechá tak by sa mohol v tomto zlepšiť. Ísť pomôcť rodine sám, keď to potrebujú a nie počas oslavy keď ste tam ako rodina. Ale kvôli tomuto konkrétnemu razu robiť takýto cirkus je podľa mňa moc. Ale ak si krátko po pôrode a plieskajú s tebou hormóny tak chápem že ža to ranilo ale už sa cez to prenes.
to akoze vazne ? ci to je len troll toto ?
Bežne sa na oslavách každý bavíme s niekým iným, venujeme sa rodine a ľuďom, ktorých nevidíme každý deň a neužívame si to nejak špeciálne spolu, takže za mňa by bola táto situácia v poriadku... keby ťa nechcel na oslave kamošov, ktorých nepoznáš alebo podobne, tak chápem, ale bola si tam s rodinou.... aj za mňa prehnaná reakcia... dokážem pochopiť, že v danej chvíli ti to zle padlo a prišlo ľúto, ale to že sa s ním kvôli tomu už pár dní nebavíš, to je príliš a naozaj detinské riešenie akéhokoľvek problému
Nerozumiem, každý deň ste doma spolu. Ty si bola na oslave, obklopená ľuďmi. To nemože ísť pomôcť niekomu v rodine? To ho musíš mať stále za zadkom? Nedáš mu dýchať?
Preháňaš, ale že extrémne. Išiel pomôcť švagrovi, nešiel sa ožierať do krčmy. Bola to rodinná oslava, si sa mala rozprávať s niekým iným tam, a nie sledovať čas koľko je už preč a že z toho chytiť depku, hysák.
Trocha ta chapem, ale obycajne su tu clanky ako by sa manzel ozral, bol agresivny a cestou domov este sa zadlzil hranim automatov a hrozi exekucia. Tak to ber pozitivne 🙂 Ked si niekto nieco vysniva a tesi sa na to, tak potom to takto dopadne. Na druhej strane bud nastvana na svagra, nie na manzela. Poprve to mohol oznamit skor a mohli to naplanovat a teba pripravit a po druhe ti slubil, ze za 40 minut su spat. Nabuduce sa dohodni z manzelom lepsie a vyjadri svoje pocity a ocakavania dopredu 🙂
@anonym_autor absolutne nevidim nic zle na tom, ze siel pomoct...ani na tom, ze "meskali" 1/2 hodinu...ubudlo z teba?
Moja kolegyňa bola nahnevaná na manž. na svadbe, keď ju uniesli a on ako ženích ju vôbec nešiel hľadať , ale povedal však ona sa vráti. A pil s kámošmi. To chápem že ju vytočilo, ale čo ty píšeš je úplne nič.
Ak toto doraba zena odkedy ma dieta, necudujem sa ze decko ma rok-dva a ona potom pise na forum ako sa "muz narodenim dietata zmenil". Akoze fakt sa tomu chlapovi necudujem, ze ma v takychto pripadoch dost. A vyhovarat sa na hormony, to je take... 😉
Riadne preháňaš, ukludni sa , zhlboka dýchaj, potom sa mužovi ospravedlň.
Ked si chcela aby ti sedel pri zadku, nemali ste nikde chodit. Keby sa bavil s bratrancom a nesedel pri tebe ako by si to vnimala?
Teraz odisiel, lebo mal dovod, ale ked budes takto histercit dostaocne casto bude si hladat vyhovorky aby od teba odisel. Je ti to jasne? Vsak ho nechaj dychat. Ani tebe by neuskodilo ak by si sa naucila travit cas bez neho a aj mimo domu.
Kriste pane Vy ste niektore neskutocne hysterky. Radost zit s Tebou
Odísť z oslavy kvôli nejakej sprostosti, ktorá vie počkať je blbé ale hysterčiť kvôli tomu je tiež od veci. S mužom môžeš kecať každý deň, s ostatnými si sa mala baviť na oslave a ani by si nevedela kedy sa vrátil.
„ kazdy tam bol so svojim partnerom len ja nie“
Vazne? A s kym tam bola svagrina? 😂
Klobuk dole pred svokrou, co ti povedala.. to na margo svokier, na ktore sa tu na MK nadava. A mala velku pravdu
Chapem, ze si sa tesila, ostala sklamana, ale toto fakt nie je na hadku.
Za dalsie, konflikt sa neriesi, ze aa nerozpravam a som oduta zenska.. toto nebudes ani ucit svoje dieta, ktore vas bude kopirovat.
Tak teraz, ako dospela osoba, vyriesit a porozpravat sa normalne a dohodnut co na buduce
to akoze vazne ? ci to je len troll toto ?
@anonym_930bc9 toto podla mna nie je troll. Mam taku istu mamu aj dve svagrine
@anonym_autor akože vykladať nakladať asi v slušnom oblečení počas konajúcej sa oslavy je fakt nechochmesné, ťahať z oslavy pozvaného a otravovať ho s nosením vecí.
Stačilo sa ohradiť, že nabudúce nech si to vybavia mimo osláv. Mala si sa zabaviť s ostatnými príbuznými, dosť preháňaš.
Veď jej zase toľko nenakladajte , autorka kľud , hormóny robia svoje , možno to na teba viac doľahlo lebo sa to opakuje.
@anonym_autor prehanas.
Prepanakraľa,na rodinnej oslave ani neviem kde mam muža a on rovnako,potancujeme spolu,zjeme jedlo,ale inak sme všade a so vsetkymi ostatnými...
Prehaňaš a riadne
Podľa mňa vôbec nepreháňaš. Prišli ste tam ako rodina, tak mal sedieť na zadku pri tebe a venovať sa ti. Ja by som mu po 10 minútach zavolala, aby ma odviezol domov.
Uvedomujes si, ze si sa spravala ako dieta svojho muza a nie manzelka? Aj dieta 4 rocne by plakalo- tato nechod, nechod. No dobre mozes, ale rychlo sa vrat. A keby tato bol dlho 4 rocne dieta by sa roplakalo. Bravo. Strapnila si sa na oslave riadne.
Podľa mňa vôbec nepreháňaš. Prišli ste tam ako rodina, tak mal sedieť na zadku pri tebe a venovať sa ti. Ja by som mu po 10 minútach zavolala, aby ma odviezol domov.
@marci9 Ale neplakala by si ako ona.
@marci9 Ale neplakala by si ako ona.
@anonym_10f029 nebolo to plakanie,ako si predstavujes ale zacali mi tiect slzy
@marci9 som rada,ze aspon niekto sa so mnou stotoznuje.dakujem ti

S tebou teda riadne plieskajú hormóny 😀 Ako dlho si po pôrode?