Správanie manžela počas rodinnej oslavy
Pekne pondelkove popoludnie ,
Ako by ste zaujali postoj k nasledovnej situacii.mame babo,takze s manzelom nechodime nejak nikam.ak nepocitam bezne rodinne navstevy.
Boli sme na jednej rodinnej oslave v restauracii nejak cca 4 -4,5hodky.Svagor prisiel za muzom,chce ci mu nepojde pomoct pocas oslavy nieco pomoct odniest,vylozit a ze sa vratia.mne sa to moc nepacilo,pretoze na oslavu sme prisli ako rodina a chcela som,aby sme si to tam ako rodina uzili.Svagor ma ubezpecil,ze do 40 minut pridu,ze to nepotrva dlhsie.s tazskou halvou som prikyvla,ze dobre.
Vratili sa ale s hodinovym meskanim.
Svokra videla,ze som neni v pohode,prisla za mnou,ked som vonku uspavala maleho a vysvetlovala situaciu,preco musel moj muz ist.ja som sa rozplakala,pretoze som si chcela uzit danu akciu s rodinou a nie aby som tam bola takmer polovicu casu sama.Hovori,ved si tu neni sama,si tu s nami.ale to je ine,kazdy tam bol so svojim partnerom len ja nie.
Vzdy,ked pride k indobnej situacii,moj muz sklopi usi a ide,kam treba.
Ja som nato uz strasne nasrana.vzdy je nieco prednejsie ako my.
Ako by ste sa zachovali v takejto situacii?s muzom sa kvoli tomu od soboty poriadne nerozpravam,boli ma to.
Nastval by ma, ale aby som sa s nim nebavila tolko dni? Povedala by dom mu moj nazor, ale neurazala by som sa. Skor by som sa snazila si to tam uzit aj bez neho. Velakrat je to aj u nas tak, ale ja sa zabavim aj bez neho. Niekedy idem aj sama s detmi na oslavu a uzijem si ludi co su tam, lebo ich nevidim casto a s muzom si potom uzijeme spolocne chvile.
@anonym_10f029 Podľa toho, čo napísala, som pochopila, že to bola oslava manželovej rodiny, tzn. pre ňu samí cudzí ľudia. O čom sa s nimi asi tak mala baviť? Keby ju nechal samu na oslave jej rodiny, tak by to bola trošku iná situácia, ale o čom sa bude baviť s JEHO príbuznými, ktorých ledva pozná? Tak radšej išla von uspávať malého a ja jej zlý pocit z toho celého chápem.
Ja ju aj chápem, že jej prišlo ľúto, že e manžel nečakane odišiel, ale to fakt, že o čom sa mala tú hodinku baviť s príbuznými z manželovej strany? Je neskutočne veľa všeobecných tém, alebo prejavíť záujem a viac ich spoznáť. Určite lepšie riešenie ako na chodbe plakať. Veď nikomu sa nič vážne nestalo, všetci sú v poriadku, tak načo robiť kvôli tomu doma dusno.
Mne skôr prídu divné ženy, podľa ktorých je toto fakt dôvod mať niekoľkodňovú tichú domácnosť a ofučať sa, namiesto KOMUNIKÁCIE. Vy čo budete robiť, keď sa vyskytnú fakt sakra skutočné problémy. Odkomunikuj si to s mužom bez plaču. Komunikácia je základ akéhokoľvek vzťahu, nie byť ofučaná týždeň.
prepac, ale tebe sibe!...netusis, co su skutocne problemy
@anonym_autor je uplne jedno, co si kto o tom mysli. Tebe to bolo vrcholne neprijemne, zastan sa svojich pocitov. Su uplne v poriadku. Urcite to netoleruj, lebo niekto iny tvrdi, ze prehanas. Neprehanas. Muzovi to normalne riadne cele povedz, aby vedel, ako to mas. Ze si sa na to tesila, ze tam budete spolu a uzijete si to.
@anonym_autor akože vykladať nakladať asi v slušnom oblečení počas konajúcej sa oslavy je fakt nechochmesné, ťahať z oslavy pozvaného a otravovať ho s nosením vecí.
Stačilo sa ohradiť, že nabudúce nech si to vybavia mimo osláv. Mala si sa zabaviť s ostatnými príbuznými, dosť preháňaš.
@0silvia0 možno ani nešli nič nakladať, možno typek ma už toho dosť, že ho žena drží ako na reťazi a išli spolu na jedno, hodiť reč… keď chcela aby oslavu strávili len a len spolu, možno mu ani tam nedala dýchať… poznám jednu takú… bratovi na vlastnej oslave okrúhlin stačila decko, že ho treba ist okúpať! A ten normálne odišiel z oslavy, to človeku rozum neberie… zas ten chlap ma mať tiež gule povedať odtiaľ-potiaľ… môj brat ich nemá…
Boze ty si tela 😂
@anonym_10f029 Podľa toho, čo napísala, som pochopila, že to bola oslava manželovej rodiny, tzn. pre ňu samí cudzí ľudia. O čom sa s nimi asi tak mala baviť? Keby ju nechal samu na oslave jej rodiny, tak by to bola trošku iná situácia, ale o čom sa bude baviť s JEHO príbuznými, ktorých ledva pozná? Tak radšej išla von uspávať malého a ja jej zlý pocit z toho celého chápem.
@marci9 mazelova rodina su cudzi ludia?
@anonym_autor kolko ma dieta, nech viem ci je to len z hormonov alebo si taka *ebnuta , sorry za ostre slovo ale treba sa ti zobudit.
@anonym_autor je uplne jedno, co si kto o tom mysli. Tebe to bolo vrcholne neprijemne, zastan sa svojich pocitov. Su uplne v poriadku. Urcite to netoleruj, lebo niekto iny tvrdi, ze prehanas. Neprehanas. Muzovi to normalne riadne cele povedz, aby vedel, ako to mas. Ze si sa na to tesila, ze tam budete spolu a uzijete si to.
@anonym_8045bb Ježiši Mária. Veď tam boli spolu. Nebol preč ani hodinu. Keby milá pani neronila slzy a nebola ofučaná, mohli sa bavit. Ďalšia tragédka.
Dokonale manželky sa tu už predviedli,zatlieskame im 👏👏👏podporu na koni nečakaj.
Tu sama tolerantná,ktorej by muž nechýbal aj keby týždeň domov neprišiel 🤣🤣
Oni vlastne ani nevedia kde ich majú keď tu visia nonstop.😆😆😆😆hej,hej aj ja tu visim, keď vidím kde visia
@anonym_cbc8c6 aký týždeň? Netliachaj. Tento nebol preč ani hodinu. Ale treba riadne zveličovať.
@anonym_cbc8c6 aký týždeň? Netliachaj. Tento nebol preč ani hodinu. Ale treba riadne zveličovať.
@anonym_91172d nauč sa čítať s porozumením,kým vypustiš niečo do éteru a potom TLIACHAJ
@anonym_b47f6a Podľa toho, že majú malé dieťa, predpokladám, že sú manželia krátko, maximálne pár rokov, takže áno, manželova rodina sú pre ňu cudzí ľudia. Nie každému je príjemné s cudzími ľuďmi 2 hodiny konverzovať o počasí.
@marci9 tak pre mna uz ani v den svadby nebolaanzelova rodina cudzia
@anonym_b47f6a Podľa toho, že majú malé dieťa, predpokladám, že sú manželia krátko, maximálne pár rokov, takže áno, manželova rodina sú pre ňu cudzí ľudia. Nie každému je príjemné s cudzími ľuďmi 2 hodiny konverzovať o počasí.
@marci9 Tí cudzí ľudia jej vychovali manžela, má 50% génov matky a otca. Aj on bol jeden deň cudzí, už nie je. Cudzími sa prestávajú ľudia stávať spoznávaním a tým je napr komunikácia.
Tak sme tu asi v mensine, ale mne nepride v poriadku, ze ste pozvani na oslavu a manzel vzdy musi surne ist "pomahat svagrovi", just vtedy.
Tak ste slusne obleceni, kosela, slusne gate, mozno kravata a oni idu vzdy daco nakladat, co drevo? Tehly?
Toto je neslusne, preco prave on? A ten svagor tiez na oslave nechyba?
Keby bolo treba nieco fakt surne, nepoviem a ked sa to stane vynimocne.
@anonym_8045bb on to vie,povedala som mu to.aj to,ze ked sa ho svagor opytal,tak povedal jasne ,nie je problem.
Uplne inak by vyzeralo,keby povedal,teraz sme na oslave spolu a ked sa skinci,vybavime to.
Ja ju aj chápem, že jej prišlo ľúto, že e manžel nečakane odišiel, ale to fakt, že o čom sa mala tú hodinku baviť s príbuznými z manželovej strany? Je neskutočne veľa všeobecných tém, alebo prejavíť záujem a viac ich spoznáť. Určite lepšie riešenie ako na chodbe plakať. Veď nikomu sa nič vážne nestalo, všetci sú v poriadku, tak načo robiť kvôli tomu doma dusno.
@anonym_5d6ea0 nie hodinku,malo to byt 40 minut a bolo to o hodinu vuac,cize skoro dve.
@anonym_8045bb on to vie,povedala som mu to.aj to,ze ked sa ho svagor opytal,tak povedal jasne ,nie je problem.
Uplne inak by vyzeralo,keby povedal,teraz sme na oslave spolu a ked sa skinci,vybavime to.
@anonym_autor Teraz sa naozaj zamysli, ako by to bolo opacne. Idete na oslavu, musis surne odbehnut. A najdes muza s velkymi slzami ako ho tvoj otec utesuje, aby neplakal. Necitila by si sa trapne?
Tak sme tu asi v mensine, ale mne nepride v poriadku, ze ste pozvani na oslavu a manzel vzdy musi surne ist "pomahat svagrovi", just vtedy.
Tak ste slusne obleceni, kosela, slusne gate, mozno kravata a oni idu vzdy daco nakladat, co drevo? Tehly?
Toto je neslusne, preco prave on? A ten svagor tiez na oslave nechyba?
Keby bolo treba nieco fakt surne, nepoviem a ked sa to stane vynimocne.
@anonym_faee8a A teraz sa vyjadri aj k tomu, či je normálne tento problém "riešiť"nekomunikovaním s partnerom niekoľko dní. Veľmi dospelé.
@anonym_8045bb Ježiši Mária. Veď tam boli spolu. Nebol preč ani hodinu. Keby milá pani neronila slzy a nebola ofučaná, mohli sa bavit. Ďalšia tragédka.
@anonym_91172d citaj s porozumenim,ty tragedka.boli to takmer 2 hodiny,cize polovicu z oslavy.
Ja neviem naco sa niekto pyta na nazor, ked ma silou mocou svoju pravdu
@anonym_91172d citaj s porozumenim,ty tragedka.boli to takmer 2 hodiny,cize polovicu z oslavy.
@anonym_autor aj ak to boli dve hodiny. Totalne tragicky a detinsky pristup. Citila by som sa pred svokrou trapne este dalsi rok.
Mám rada manželovu rodinu.. O cudzích absolútne nemôže byť reč. Tento názor je pre mňa prapodivný. Takže ja by som sa bezproblémov zabavila. Autorka, zrejme máte s mužom väčší problém, ako len bola táto oslava. Ňou to len vyvrcholilo. Komunikujte.
Pointa osláv je, že sa tam ľudia prídu zabaviť s inými. Keby sa každý bavil len s človekom, s ktorým prišiel, tak by to bolo pekne o ničom. Niekedy sa dokonca robí zasadací plán tak, aby partneri pri sebe nesedeli…
My keď s mužom ideme na oslavy, tak tam nejdeme s tým, že budeme kdesi v kúte spolu sedieť a baviť sa medzi sebou a nekomunikovať so zvyškom. Často krat sa vytvoria skupinky, ktoré medzi sebou debatujú, niekedy ani neviem, kde je muž. Či nevyšiel s niekym kto fajčí von (môj muž nefajčí, ale ak s niekym kecá, tak vyjde von a pokračujú v rozhovore), chlapi idú niečo obzerať do suterénu, do garáže, do zahrady… ženy idú obzrieť niečo mimo obývačky ….
Mať hysterický záchvat, roniť slzy a týždeň sa oduvať, lebo muž nesedel pri mne na stoličke celú 1! hodinu, s týmto som sa fakt ešte nestretla.
Pointa osláv je, že sa tam ľudia prídu zabaviť s inými. Keby sa každý bavil len s človekom, s ktorým prišiel, tak by to bolo pekne o ničom. Niekedy sa dokonca robí zasadací plán tak, aby partneri pri sebe nesedeli…
My keď s mužom ideme na oslavy, tak tam nejdeme s tým, že budeme kdesi v kúte spolu sedieť a baviť sa medzi sebou a nekomunikovať so zvyškom. Často krat sa vytvoria skupinky, ktoré medzi sebou debatujú, niekedy ani neviem, kde je muž. Či nevyšiel s niekym kto fajčí von (môj muž nefajčí, ale ak s niekym kecá, tak vyjde von a pokračujú v rozhovore), chlapi idú niečo obzerať do suterénu, do garáže, do zahrady… ženy idú obzrieť niečo mimo obývačky ….
Mať hysterický záchvat, roniť slzy a týždeň sa oduvať, lebo muž nesedel pri mne na stoličke celú 1! hodinu, s týmto som sa fakt ešte nestretla.
@sisaka pozor. Opravia ťa. 1 hodinu a 40 minút. Podľa autorky teda skoro dve. 😁
@anonym_autor prosim Ta, stava sa to casto taketo? A co mali take surne, co nepockalo mimo oslavy? Toto je podla mna dost podstatne. A to nechybal ten svagor na tej oslave?
U nas napriklad sesternica s muzom prichadzaju vsade posledni a odchadzaju skoro, niekedy spolu, niekedy len 1 ide, ale tam to chapes, maju farmu a zvierata treba nakrmit a podojit, obriadit. Ale nevolaju si nikoho ineho k tomu, z rodiny, ze by z oslavy niekoho odvolavali. A este pravidelne.
@anonym_autor ako by som sa zachovala? Ani by mi nenapadlo povedať mužovi nie nechod mu pomôcť. Aj keď to bola oslava noaco?? Ženy vy ste niektoré sibnuta. Sorry 🤣

Nebolo to náhodou tak, že zmizol s výhovorkou, ak ho bežne držíš na reťazi? Tak aspoň takto sa uvoľnil 😃