icon

Stačili by vám kvety ako dar od manžela k narodeninám?

3. dec 2025

Ako by ste zareagovali keby vam manzel kupil kvety. A daval by vam ich so slovami viem ze sa ti take nepacia ale kupil som ich a moja penazenka krvacala take boli drahe. Ide o 5 ruzi.
Potom nic ani obed ani vecera, proste den ako kazdy iny. Stacilo by vam to?

kavasmliekom
3. dec 2025

@anonym_autor stačilo, ale bez tých blbych slov.

katulienocka999
3. dec 2025

@anonym_autor stačilo by mi to ak by to bolo úprimne a z lásk..sorry ale tvoja polovička je blbec s takými kecami

januska12323
3. dec 2025
@anonym_autor

@thereisabear ono tu tak trochu ide aj o to ze ja tie kvety nemam rada a on to vie..to akoby cloveku co nepije kupis flasu alebo niekomu kto neplava plavecku ciapku alebo niekomu kto nema rad sladke kupis kolac. Atd

@anonym_autor lebo ti chcel "nenápadne naznačiť" za čo mu stojíš. Za blbé reči a dar len aby ti mohol niečo strčiť do ruky.

anonym_163f6b
3. dec 2025

Aj keby mi kúpil zlaty prsteň po ktorom túžim, s tym preslovom by som mu ho vrátila spat a nechcela od neho nic.

anonym_a19d85
3. dec 2025

@anonym_autor a co si cakala? Diamantovy prsten a Mercedes k tomu? Ty si Plackova, Kucherenko a tato partia?

dadis
3. dec 2025
@anonym_a19d85

@anonym_autor a co si cakala? Diamantovy prsten a Mercedes k tomu? Ty si Plackova, Kucherenko a tato partia?

@anonym_a19d85 Vyjdi z anonymity, ci sa hanbis za svoje hlupe reci? Ze ty ani nemas nikoho, komu by si mohol tulipan z Lidla kupit..

greywolf
Autor odpoveď zmazal
anonym_5c4b4e
3. dec 2025

@anonym_autor stacilo, nebud taka materialisticka

negymama
3. dec 2025

no mne by to nestacilo.
ale nie tych 5 ruzi, ale nestacilo by mi blahozelanie s drzym neprajnym dovetkom .

aj kebz to bola jedna pupava, ale blahozelanie s laskou, peknym prianim a neskor straveny vecer pri telke pod dekou...tak uplne staci.
Pocet stoniek, co je hore na nich, atd...nie je podstatny.

modrahruska
3. dec 2025

Ano stacilo by mi to, moj mi tiez tak niekedy dava, milujem kvety, ale samozrejme bez toho komentara.

anonym_163f6b
3. dec 2025

Ženy, vám by bolo prijemne keby vám vas muž da hoc aký darček, so slovami "viem ze to nemas rada a moja peňaženka zaplakala?" A dal by vám nieco co nemáte rady?

unicornlady
3. dec 2025

Očividne si ťa neváži, tie jeho komentáre sú fakt blbé.
Je pravda, že niektorí ľudia majú tento jednoduchší, trápny štýl humoru, ale mne to vtipné nepríde.

lasona
3. dec 2025

Naposledy mi nič nekúpil, takze by ma ruze potešili. Akurát tie sprosté reči si mohol odpustit

maryetta
3. dec 2025

Pacia sa mi kvety. Ja som mojmu povedala ze kvetmi nikdy nic nepokazi. A ano. Na vyrocie ci narodky donesie kvety.... akekolvek. Aj ruze.
Aj keby "iba" kvety. Je to krásny dar. Kazdopadne tie keci okolo toho. To by ma ozaj zamrzelo.

martinka13
3. dec 2025

Samozrejme, že mi stačia kvety. Všetko ostatné mám. A čo chcem, to si kúpim.

anonym_8660ad
3. dec 2025

@anonym_autor to, že mi nekúpil darček, by som ešte možno prehtla, ale tie kecy, že jeho peňaženka krvácala...to naozaj, je taký škrob, že mu je ľúto pár eur za päť ruží? Poďakovala by som mu za kvety a dodala, že teraz mu bude krvácať účet, lebo si idem objednať kabelku, topánky, kabát, dosaď čo sa ti hodí, že na mne šetriť teda nebude. Ze ho darček mohol vyjsť desatinu ceny toho, čo si objednám

elz1920
3. dec 2025

Bez toho blbého komentára by to bolo ok.

biba_18
3. dec 2025

čo je to za dar že mi dá kvety o ktorých vie že ich nemám rada??? to už by bolo lepšie ak by mi nedal nič ...
toto nebol darček, to bolo splnenie si "povinnosti". ako vravím, pre mňa ešte horšie ako keby mi nedal nič ...

biba_18
3. dec 2025
@dadis

@anonym_autor Tak potom ti chcel tym cielene ublizit a chce ist do hadky. Asi ma na to dovod. Moj ex to robil, ked si nasiel milenku. Zamerne vytvaral taketo situacie. Neviem ci si potreboval ulavit svedomiu, ze nase manzelstvo je i tak zle (ved ona dal zene k narodeniam ruze a ona je takato nevdacna)

@dadis tiež a mi to zdá - toto robil aj kamoške muž ☹ nechápala, nechcela veriť keď sme to spolu rozoberali a vravela som jej to ... a potom na to prišla ☹

anonym_aa7f5e
3. dec 2025
@anonym_autor

No a teraz perlicka ked som mu povedala ze to nespravil dobre . . Tak ked chcem nieco ine mam si najst niekoho ineho.. po 10 rokoch...

@anonym_autor tak si najdi niekoho ineho trebars aj po 30rokoch... Kvety su za mna akurat ale tie kecy okoko asi by som mu ich dala spat mech ich teda vrati ked ho to tak velmi zabolelo pri srdci 🙈🤷

anonym_cf90bc
3. dec 2025

@anonym_autor potešila by som sa, pochválila ho, poďakovala. Podstatne je, že nezabudol,

anonym_a0368a
3. dec 2025

@anonym_autor máte slabý intímny život?

anonym_abab5b
3. dec 2025

@anonym_autor nie. Ja som dostala dovolenku.

autor
3. dec 2025
@anonym_cf90bc

@anonym_autor potešila by som sa, pochválila ho, poďakovala. Podstatne je, že nezabudol,

@anonym_cf90bc to ako fakt? A kde je ako ucta, ze si toho cloveka vazim atd.. podstatne ze nezabudol? To by nezabudol vtedy leby vybral objednal nieco co sa mi bude pacit co chcem, zabali to. Alebo nieco naplanuje aspon pozrie obedove menu v restike pod oknom. A nie ze na poslednu chvilu kupi rychlo kvety co sa mi ani nepacia len aby bolo. A este sa stazuje kolko to stalo. Za co mam presne dakovat? Ved to by som sa ponizila.

anonym_a0368a
3. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_cf90bc to ako fakt? A kde je ako ucta, ze si toho cloveka vazim atd.. podstatne ze nezabudol? To by nezabudol vtedy leby vybral objednal nieco co sa mi bude pacit co chcem, zabali to. Alebo nieco naplanuje aspon pozrie obedove menu v restike pod oknom. A nie ze na poslednu chvilu kupi rychlo kvety co sa mi ani nepacia len aby bolo. A este sa stazuje kolko to stalo. Za co mam presne dakovat? Ved to by som sa ponizila.

@anonym_autor takto nejako vyzerá priebeh konca vzťahu ... 🙂

deti95060810
3. dec 2025

úplne v pohode. len tie blbé kecy nech si nechá. mne na druhu kvetov nezáleží - všetky sú pekné - kľudne aj miešané kytice. dostávam kyticu + darček najč. poukážku do fann.
môj keby aj zabudol - vôbec by mi to nevadilo.

anonym_cf90bc
3. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor kto si neváži malo, nezaslúži si nič. Nechápem, ako môžeš byt tak nafukana a dozadujes sa toľko materiálna🫣 hanbila by som sa za raku reakciu.

natalka13
3. dec 2025

vie ze to nechces a kupi?
moj by ruze nekupil, vie ze neznasam rezane kvety ktore idu cez polzemegule k nam.
inak narodky vyrocia nejak neprezivame, pohar prosecca film

hopsas
3. dec 2025

@anonym_autor kvety ma vždy potešia ale mrzeli by ma slová typu - dám ti kvety aj keď sa ti nepáčia a boli také drahe že až..." Toto sa nehovorí keď niekomu niečo dávaš k sviatku. Uzavrela by som to tak že manžel je tak trochu buran.

bomba36
3. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor toto sa stalo prvýkrát, doteraz ťa nosil na rukách a kupoval dary?