Má manžel obdarovať svoju manželku na Deň matiek?
Ahojte. Chapem, že nie kazdy oslavuje tento sviatok, ale tie čo áno, tak potrebujem vedieť váš názor.
Mažel poslal za mnou deti s 9 ružami, ktoré kúpil, ale on sám mi ruku nepodal a ani neobjal, všeobecne za mnou neprišiel. Keď som ho tým konfrontovala (ano, minuly rok aj pred minulé bolo všetko ok) tak mi povedal, že sak ja nie som jeho mama, on dal mame tiež kvety, že prečo by mal davat mne. Hovorim, lebo som matka tvojich deti. Viac sa mi nevyjadril ..
Ak zariadil aby ti deti dali kvety, tak by som s tym bola uplne ok. Ak by nedali ani deti tak to by ma uz mrzelo.
Manžel dáva kvety svojej matke, ja dávam kvety svojej matke a deti dali kvety mne. Aký je problém? Čo si jeho matka?
Vonku svieti slnko, deti ti dali kvety, ktoré kúpil manžel, ale ty máš potrebu sa s ním pohádať... No tak si sa s ním pohádala, obom si pripravila "krásnu" nedeľu a teraz čakáš, že ti to ženy z MK odobria a ešte k tomu zatlieskajú? Ty si matka jeho detí,.ako píšeš a on ti poslal kvety po vašich deťoch. Nemala si problém, tak si ho vyrobila a ešte sa tým "chváliš"? 👎
Je v poriadku, ze on zabezpecil, aby ta obdarovali deti. Ale... ak citis, ze sa nieco deje, tak sa deje. Zenska intuicia neklame. Za ruze podakuj, detom aj jemu, ale vsimaj si aj ine signaly.
Mne príde, že neskutočne preháňaš. Muž si spomenul, obstaral deťom kvety, aby ťa potešili a ty frfleš. Byť mužom, cítim sa otrávene.
@anonym_autor je zlatý, že to takto zariadil. Úžasný muž drž sa ho. 9 ruží od deti. Krásne.
@anonym_autor vseobecne, den matiek je v podstate jedna velka hovadina, kto si mamu vazi po cely rok nepotrebuje za nou utekat druhu majovu nedelu s kvetmi a ani ta mama si to nebude vynucovat. Kto si ju nevazi kvetmi to neo*ebe. A su mamy ktore si nezasluzia nie ze kvet ale ani to pomenovanie.
A k tebe, muz ma pravdu, nie si jeho mama. Btw ty si jeho mame gratulovala kedze je matkou tvojho muza?
Ved si sa ho mala spytat, ci si bola po minule roky jeho mama
Včera sme boli v Lidli a muž mi hovorí,nech si vyberiem kytičku ,ktorá sa mi páči.Tak mu hovorím: ''Nie,vďaka, ale ja nie som tvoja mama''.Na MDŽ zvykne nosiť,toho roku zabudol a od syna som nič nedostala,aj keď je veĺký, nejak sa takéto u nás nerieši a nepotrpím si na tom .Objatie by ma potešilo,ak mám pravdu povedať.
nabuduce by som ti nedala nic a bol by klud.. ved su to kvety od vsetkych .. co mu ty davas na den otcov?
To ste vsetko stihli uz dnes pred 6:40?
No, k teme: Trochu by ma to zamrzelo, ale hadku by som kvoli tomu nerobila. Potesila by som sa s detmi. Ber to tak, ze im kupil kvety aby ti dali. Myslel na teba
Deň matiek je deň, kedy sa vzdáva úcta matkám a materstvu. Je oslavovaný v rôzne dni na mnohých miestach po celom svete...pise wikipedia.
Autorka,mu porodila deti a stara sa o ne,cize mal by podakovat a prejavit uctu nielen mame, ale aj manzelke.To,ze kupil kvety a dal ich detom,aby ich odovzdali mame,je z môjho pohladu trochu smutne,ale,ako vidim,asi ma na to,kazdy svoj pohlad a nazor.Koruna, by mu z hlavy nespadla,keby sa pripojil k detom a manzelku objal a podakoval.Su to male radosti a prekvapenia,ktore nie su povinne,ale urcite potesia,toho druheho...
Téma do kategórie: Nemám problém, vyrobím si ho.
Muž má pravdu, nie si jeho matka. Si matka jeho detí a on zabezpečil, aby ti deti dali kvety.
Necitam komenty ale podla mna urcite nemusi , ma obdarovat svoju mamu ale obdarovanim matky jeho deti nic nepokazi
Tvoj muz si svoju ulohu splnil velmi dobre.
Teba mat doma musi byt radost
Normalne mi gratuluje manzel s detmi.
@anonym_autor vymyslena trapnost. Deti 6:30 stoja s 9 ruzami a ty o tom 6:40 napises prispevok na kona.
Z môjho pohľadu je vhodné obdarovat ženu -matku, voči ktorej cítim lasku a rešpekt.V prvom rade to je moja vlastná matka a staré matky.Ak je to muž, poteší,ak nevynechá ani matku svojich detí.Ja osobne suplujem svojho nebohého manžela a pripájam sa ku svojmu synovi k obdaruvaniu mojej svokry,synovej babky
Vonku svieti slnko, deti ti dali kvety, ktoré kúpil manžel, ale ty máš potrebu sa s ním pohádať... No tak si sa s ním pohádala, obom si pripravila "krásnu" nedeľu a teraz čakáš, že ti to ženy z MK odobria a ešte k tomu zatlieskajú? Ty si matka jeho detí,.ako píšeš a on ti poslal kvety po vašich deťoch. Nemala si problém, tak si ho vyrobila a ešte sa tým "chváliš"? 👎
@anonym_cc333b a ja som pisala, že sme pohádaný ? Alebo, že som nam znepríjemnila nedeľu 😁?
To ste vsetko stihli uz dnes pred 6:40?
No, k teme: Trochu by ma to zamrzelo, ale hadku by som kvoli tomu nerobila. Potesila by som sa s detmi. Ber to tak, ze im kupil kvety aby ti dali. Myslel na teba
@beata_k vcera mi ich dali, dnes sme odcestovaní, a co konrketne by ta zamrzelo? Tu nešlo o vytvorenie hádky, tie ruže sú krasne, krasne, že ich dal deťom, len on za mnou neprisiel, to ma zamrzelo, ani bozk mi nedal, neprisiel ma ani objať.. a to mi teda máme spolu uzasny vztah, len ma to zamrzelo, lebo takto sa to stalo prvý krát
@beata_k vcera mi ich dali, dnes sme odcestovaní, a co konrketne by ta zamrzelo? Tu nešlo o vytvorenie hádky, tie ruže sú krasne, krasne, že ich dal deťom, len on za mnou neprisiel, to ma zamrzelo, ani bozk mi nedal, neprisiel ma ani objať.. a to mi teda máme spolu uzasny vztah, len ma to zamrzelo, lebo takto sa to stalo prvý krát
@anonym_autor nechápem vieš čo je deň matiek? Akože čo ti on má dávať bozk? Si jeho mama? Niesi, hádam deti ťa majú postískať, tam to končí, niekedy normálne ľutujem mužov čo majú doma 🙈
@anonym_autor nechápem vieš čo je deň matiek? Akože čo ti on má dávať bozk? Si jeho mama? Niesi, hádam deti ťa majú postískať, tam to končí, niekedy normálne ľutujem mužov čo majú doma 🙈
@zuzubb007 ja lutujem teba, maš nemiestne poznamky
Nie, manžel za mňa nemá obdarovať svoju manželku na Deň matiek. Má sa postarať o to, aby deti obdarovali svoju matku (pokiaľ sú ešte malé) a on si má spomenúť na svoju matku. Áno, je deň všetkých matiek, ale v prvom rade, je deň tej vlastnej. To teraz má obdarovať každú ženu, ktorá sa stala matkou?
Ale ved je pekne,ze pripravil deti na tento sviatok. Preco by tebe mal davat nieco,nie si jeho mama. Ak by ta vyobjimal,bolo by to pekne gesto,ale aj toto,co urobil a zabezpecil kvety detom,bolo pekne od neho. Mnohe zeny sa ani len toho nedockaju.

No podla mna je to ok, ved nie si jeho matka. Zariadil aby sa obdarovali deti.. a on zas obdaroval svoju matku. Ja neocakavam od partnera, ze mi na den matiek bude podavat ruku. Mne staci, ze mi daju pusinku moje deti.. a teda darcek primerane ich veku..