icon

Stačili by vám kvety ako dar od manžela k narodeninám?

3. dec 2025

Ako by ste zareagovali keby vam manzel kupil kvety. A daval by vam ich so slovami viem ze sa ti take nepacia ale kupil som ich a moja penazenka krvacala take boli drahe. Ide o 5 ruzi.
Potom nic ani obed ani vecera, proste den ako kazdy iny. Stacilo by vam to?

Strana
z4
cacianka
Včera o 07:51

mám pocit, že 5 ruží nie je váš jediný vzťahový a rodinný problém. Či ?

kathhii
Včera o 08:23

@anonym_autor
Ja mám kvety rada, stále musím mať niečo vo váze 😀.
Keď nie sú už zo záhrady, tak si kúpim aj kytičku v reťazci...
Takže keď je pekne slovne odprezentovaná tak poteší. Môj muž mi kupuje len takéto " spotrebné veci" . Čize kytica a dobrá bonboniera, lebo ja si kúpim cez rok, čo potrebujem... Teraz naposledy som dostala poukaz na masáže namiesto kvetov, tiež potešilo, lebo vidím, že ma počúva, keď som hovorila že má bolí chrbát...😀
Ale ak by mi to povedal takto ako tebe, tak akurát by ma to vytočilo, lebo to rovno nemusel doniesť nič, ofučala by som sa takisto...

kathhii
Včera o 08:28
@anonym_autor

@thereisabear ono tu tak trochu ide aj o to ze ja tie kvety nemam rada a on to vie..to akoby cloveku co nepije kupis flasu alebo niekomu kto neplava plavecku ciapku alebo niekomu kto nema rad sladke kupis kolac. Atd

@anonym_autor alebo človeku bez nôh topánky 😓

anonym_3f808d
Včera o 08:32

Ja som dostala dar.kos so sladkostami,co sme vsetci zjedli a sama som si ho vybrala.A vyslovene zakazala kupovat hoci co ine.
To co chcem ja,si kupim pocas roka kedykolvek.A to som mals 40tku a o 2dni aj meniny.No kos z menin,este mame schovany pod postel,ten si vyzierame len my 2ja v posteli pri telke.

Strana
z4