Stala sa zo mňa frustrovaná stará dievka
No baby, presne toho, čoho som sa celý život bála sa stalo realitou. Stala sa zo mňa stará, frustrovaná stará dievka. A to som mala veľmi dobre našliapnuté v mladosti, ale život sa vyvinul napokon inak. Nejdem sa tu sťažovať na svoj život a vylievať si srdce, idem po radu, ako sa switchnúť späť do nejakého rozumného módu. Necítim sa komfortne v tomto nastavení a to nechcem. Tú frustrácu a nejaký vnútorný hnev potrebujem odstrániť a celkovo sa nastaviť inak. Keď mi viete poradiť nejakú knihu alebo film, budem rada. Lebo aj sama sebe už leziem na nervy. Ďakujem.
@natalka13 nemam ist s kym na dovolenku, vazne nemam ist s kym. Asi by som to velmi potrebovala. A ja som ten typ, co nepojde sam. Ja by som nesla ani sama do kina.
@anonym_autor ahoj, ja uz dlhšie registrujem na instagrame stránku Ladytravel. Dávajú sa tam do skupiny baby, ktoré sa nepoznajú a idú spolu na dovolenku, výlety do zahraničia. Vyzerá to byť veľmi fajn, možno by si si takto našla aj kamošky 🙂
https://www.instagram.com/ladytravel.sk?igsh=MT...
ked trocha lepsie vyzeras tak ja idem na dovolenku zo starou dievkou 😀
@princkrason keď trocha lepšie vyzeráš? 🤦🏻♀️🤦🏻♀️. No to je teda úroveň...
@princkrason keď trocha lepšie vyzeráš? 🤦🏻♀️🤦🏻♀️. No to je teda úroveň...
@anonym_44c32e som myslel ta ze ma aspon predne zuby , fuziky nema , nema mastne vlasy
@anonym_44c32e som myslel ta ze ma aspon predne zuby , fuziky nema , nema mastne vlasy
@princkrason tak to si mohol skôr takto napísať
@anonym_autor Nie si typ, co by isiel na dovolenku alebo do kina sam...Ale ved sa chces prave zmenit! Musis urobit nieco inak. Ja som sa s muzom dala dokopy v podstate tiez az ako stara dievka a predyym som bezne chodila na dovolenky sama. Boli to tie najlepsie dovolenky. Do kina, to ani nehovorim.
@anonym_autor už snaha zmeniť sa,je začiatkom zmeny.
Na stav samoty ti ako pomôže psychológ?tieto novodobé rady zbožňujem,všade,všetko psychológ.
Naj by ti bola kamarátka,z kt.by mohla byť priatelka neskôr.
Určite nemáš vo svojom okolí niekoho,kto ti bol vždy blízky?
Alebo mama?čo tak začať dovolenkou s mamou?túžia sa vzťahy a vypadnes. Prip.dovolenka s kolegyňou(deti nechá doma) skús porozmýšľat,čo ťa baví,čo máš rada,tým si skús začať vypĺňať voľný čas a pracovať na sebe v niečom. Cudzí jazyk,nejaký kurz niečoho,nová škola...
Ale asi by som ti poradila ešte jednu vec.... serióznu zoznamku. Ono je to klišé na prvý pohľad,ale sú stále slobodní ľudia,kt.tuzis byť s niekým...dosť takých poznám a nie je pre nich ľahká doba,najmä ak sú trošku introverti.
@terezka1947 poznám ženu ktorej psychológ povedal no ja vám tu chlapa nenájdem alebo ženu na ktorú psychologicka vrieskala či má vôbec dake sebavedomie a potom ju nechala uplakanu sediet na chodbe že ona má ďalšieho pacienta. Aj psychológ je len človek a nie je to zázračne riešenie všetkého občas stačí spoločnosť niekoho len tá sa ťažko hľadá
@anonym_autor Nie si typ, co by isiel na dovolenku alebo do kina sam...Ale ved sa chces prave zmenit! Musis urobit nieco inak. Ja som sa s muzom dala dokopy v podstate tiez az ako stara dievka a predyym som bezne chodila na dovolenky sama. Boli to tie najlepsie dovolenky. Do kina, to ani nehovorim.
@marianarem tiež som robila veci inak a nijak má ťa osamelá dovolenka netešila a aj keď som robila veci inak prišli úplne rovnaký ľudia a udalosti keď je niekto v sebe ako osobnosť nastavený parovo potrebuje chce žiť s niekým cíti to tak spokojný sám nikde nebude.
@marianarem Autorka sa praveze potrebuje upokojiť a nie robiť nasilu veci inak. To sa niekomu povie, vykroč po 40 zo svojej komfortnej zóny. Ja som zažila zoznamovanie sa po 40 s novými kamoškami aj mužmi. Také nemastne neslane, je to niečo úplne iné ako keď ma človek 20. Sem tam nejaky výlet, ale nic zmysluplne.
su vselijake fb slupiny ze skupiny idu spolu na turistiku na dovolenky
Kniha 55 trpkých právd.
@anonym_autor choď cvičiť do posilky. Ak nechceš sama skus párkrát trenerku/trénera a uvidíš, že budeš mať perfektný pocit (zničená ako pes ale plná energie). Ak vyslovene nemáš sa kým na dovolenku nájdi na FB rôzne skupiny, kde sa ľudia dohaduju na výletoch
@beata_k ona len túži s niekým zit to žena ktorej sa zadarilo mať rodinu nepochopí. Vie že sa ma dobre len ju trapi samota. Myslíš že sama v cudzej krajine sa nebude cítiť osamelo?
@sova7 Bude, ale prejde ju frustracia. Ked ju prejde, zacne rozmyslat a konat inak. Verim, ze potom sa jej zadari. Neviem si predstavit, ktory muz zavadi o vecne zasomranu zenu.
@earlgrey lasocka volam staru dievku na dovolenku a ona nic kde robim chybu?
@princkrason Chybu?
Tvojou jedinou a najväčšou chybou je to, že si da dal do reči so mnou 🤣 tu už nenájdeš...uvidia tvoje meno...hneď im to pripomenie mňa...a keďže ja som zlo, veľké zlo...🤷♀️ máš jednoducho smolu kamarát....
V prvom rade - nie si stará dievka. Je to misogynistické označenie, nepoužívaj to. V druhom rade, cvičenie a šport veľmi pomáha na takéto myšlienky. Aj keď sa ti to nezdá, ale je to skutočne tak, môžem potvrdiť z vlastnej skúsenosti. Ak sa fyzicky rozbiješ a dobre si zacvičíš, nebudeš potom už premýšľať nad takýmito vecami. Osobne psychológ mi nepomohol vyriešiť žiadny môj problém, vždy som došla domov od psychológa a cítila sa ešte horšie. Ale nikdy sa mi nestalo, že by som sa po cvičení cítila horšie. Ak nemáš kamarátky, treba sa na túto myšlienku vykašľať, zamerať sa na seba a proste ísť niekam sama, sama sebe venovať čas. Nepotrebuješ nikoho na to, aby si si začala užívať život a žiť naplno. Ak si predsalen viac spoločenský typ, tak skús ženské fb skupiny na cestovanie, kde sa hľadá parťáčka. To máš najistejšie. Prihlásiť sa na nejakú aktivitu a čakať, že si tam nájdeš kamarátky alebo sa zoznámiť nie je celkom ideál, keďže ľudia tam primárne chodia za iným účelom ako sa zoznamovať. Síce sa môže pošťastiť, ale osobne mne toto nikdy nefungovalo, preto treba hľadať viac cielene.
@marianarem tiež som robila veci inak a nijak má ťa osamelá dovolenka netešila a aj keď som robila veci inak prišli úplne rovnaký ľudia a udalosti keď je niekto v sebe ako osobnosť nastavený parovo potrebuje chce žiť s niekým cíti to tak spokojný sám nikde nebude.
@sova7 Je mozne, ze nie. Ale ja by som aspon dala sancu. Ja som na prvu solo dovolenku isla v podstate z nudze, tiez som nechcela ist sama, ale vypadol mi partak... a ukazalo sa to ako super skusenost. Dalsie razy uz potom bez problemov.
@princkrason Chybu?
Tvojou jedinou a najväčšou chybou je to, že si da dal do reči so mnou 🤣 tu už nenájdeš...uvidia tvoje meno...hneď im to pripomenie mňa...a keďže ja som zlo, veľké zlo...🤷♀️ máš jednoducho smolu kamarát....
@earlgrey aj ja si to myslim ,uz je zo mna vydedenec z Blue Horse 😢
@sova7 Je mozne, ze nie. Ale ja by som aspon dala sancu. Ja som na prvu solo dovolenku isla v podstate z nudze, tiez som nechcela ist sama, ale vypadol mi partak... a ukazalo sa to ako super skusenost. Dalsie razy uz potom bez problemov.
@marianarem tak skúsiť môže všetko
@princkrason ked trocha lepsie vyzera? To co ma byt za komentar? Ty ako vyzeras a aky si, ked nemas s kym ist a velkodusne sa ponukas zene na zenskom fore ?
@anonym_autor práve preto potrebuješ začať tráviť čas sama so sebou…chod sama na jogu, do kina, do reštaurácie, čokoľvek a keď zvládneš sama so sebou byt tak si pritiahneš aj niekoho k sebe…ja som vždy radšej cestovala sama a tam si našla niekoho ako sa vkuse prispôsobovať :D takisto keď som žila v zahraničí som mala obľúbenú reštauráciu a chodila som do nej sama lebo som chcela dobre jedlo a nie počúvať niekoho :D takze opustiť komfortnú zónu, neriešiť iných a začni
@kvietok1992 až príliš veľa času trávim sama. Sama som v office, sama chodím jesť do reštaurácie, cvičím jógu, chodím sama na také jednodňové výlety. Čiže už by som potrebovala do svojho života niekoho iného.
@earlgrey aj ja si to myslim ,uz je zo mna vydedenec z Blue Horse 😢
@princkrason 🤣🤣🤣 veľa šťastia
@princkrason ked trocha lepsie vyzera? To co ma byt za komentar? Ty ako vyzeras a aky si, ked nemas s kym ist a velkodusne sa ponukas zene na zenskom fore ?
@andrea78 klud moja dnes ma byt pekny den nekaz si ho
@princkrason 🤣🤣🤣 veľa šťastia
@earlgrey hejtuju ma tu ze som si dovolil napisat ,ze ci vyzera trocha lepsie , vsak zase kebyze ma 150kg a fuziky tak samozrejme, ze bude stara dievcka nie? 🙄
@andrea78 klud moja dnes ma byt pekny den nekaz si ho
@princkrason moja oslovuj inu, nie mna. Len to by si nejaku musel mat😁 Pekny den zelam
@andrea78 čim horšie vyzerajúci chlap tým viac rype do výzoru zien a požaduje modelky
@earlgrey hejtuju ma tu ze som si dovolil napisat ,ze ci vyzera trocha lepsie , vsak zase kebyze ma 150kg a fuziky tak samozrejme, ze bude stara dievcka nie? 🙄
@princkrason No nemusí...každému sa páči niečo iné...ale dám ti jednu radu zlatko...krása ide z vnútra...nesúď knihu podľa obalu...nikdy...lebo ani z pekného taniera sa nenaješ...keď je prázdny
@princkrason by si sa divil bacuľky dnes sú v kurze
@princkrason No nemusí...každému sa páči niečo iné...ale dám ti jednu radu zlatko...krása ide z vnútra...nesúď knihu podľa obalu...nikdy...lebo ani z pekného taniera sa nenaješ...keď je prázdny
@earlgrey fuu dnes pises ako z mudrej knihy a kde sa podela tvoja vesela cast?

@anonym_autor práve preto potrebuješ začať tráviť čas sama so sebou…chod sama na jogu, do kina, do reštaurácie, čokoľvek a keď zvládneš sama so sebou byt tak si pritiahneš aj niekoho k sebe…ja som vždy radšej cestovala sama a tam si našla niekoho ako sa vkuse prispôsobovať :D takisto keď som žila v zahraničí som mala obľúbenú reštauráciu a chodila som do nej sama lebo som chcela dobre jedlo a nie počúvať niekoho :D takze opustiť komfortnú zónu, neriešiť iných a začni