Stala sa zo mňa frustrovaná stará dievka
No baby, presne toho, čoho som sa celý život bála sa stalo realitou. Stala sa zo mňa stará, frustrovaná stará dievka. A to som mala veľmi dobre našliapnuté v mladosti, ale život sa vyvinul napokon inak. Nejdem sa tu sťažovať na svoj život a vylievať si srdce, idem po radu, ako sa switchnúť späť do nejakého rozumného módu. Necítim sa komfortne v tomto nastavení a to nechcem. Tú frustrácu a nejaký vnútorný hnev potrebujem odstrániť a celkovo sa nastaviť inak. Keď mi viete poradiť nejakú knihu alebo film, budem rada. Lebo aj sama sebe už leziem na nervy. Ďakujem.
@princkrason čo znamená trochu lepšie? Mám 172 cm, 65 kg, dlhé svetlohnedé vlasy, zelené oči, prsia č. 4, mám všetky zuby, nemám fúzy pod nosom, mám rovný nos, normálne svoje pery, nemám žiadne úpravy na tele, ani tetovanie. Starám sa o seba, cvičím ( fitko, jóga ) zdravo sa stravujem, vzdelávam sa. Som samostatná, tak finančne ako aj bývaním, s autom, bez hypo a leasingu.
@princkrason čo znamená trochu lepšie? Mám 172 cm, 65 kg, dlhé svetlohnedé vlasy, zelené oči, prsia č. 4, mám všetky zuby, nemám fúzy pod nosom, mám rovný nos, normálne svoje pery, nemám žiadne úpravy na tele, ani tetovanie. Starám sa o seba, cvičím ( fitko, jóga ) zdravo sa stravujem, vzdelávam sa. Som samostatná, tak finančne ako aj bývaním, s autom, bez hypo a leasingu.
@anonym_autor 👍 to si nemala vsetko spomenut zachvilu sa tu na teba vrhnu 😉
@earlgrey fuu dnes pises ako z mudrej knihy a kde sa podela tvoja vesela cast?
@princkrason Ja som stále veselá...ale nemám rada, keď niekto súdi iných na základe ich výzoru...
Lenže chlapom to zbytočne vysvetľovať...pretože aj ten najškaredší muž si o sebe myslí, že je pekný a má právo hodnotiť ženy...a vyberať si podľa výzoru...takže mňa do týchto somarín nezaťahuj...nikdy
@anonym_autor 👍 to si nemala vsetko spomenut zachvilu sa tu na teba vrhnu 😉
@princkrason prečo? Tak si sa pýtal, tak som poskytla kompletný obrázok.
@princkrason Ja som stále veselá...ale nemám rada, keď niekto súdi iných na základe ich výzoru...
Lenže chlapom to zbytočne vysvetľovať...pretože aj ten najškaredší muž si o sebe myslí, že je pekný a má právo hodnotiť ženy...a vyberať si podľa výzoru...takže mňa do týchto somarín nezaťahuj...nikdy
@earlgrey a to je veľká pravda. Chlap si nikdy nepovie, mám veľké brucho, nie som pekný, mám pokazený chrup, mal by som schudnúť. Aj ten najškaredší chlap si myslí, že je 1. trieda. To len my ženy máme stále mindráky zo seba. Ale často nám ich robia práve muži tými poznámkami o výzore.
@earlgrey a to je veľká pravda. Chlap si nikdy nepovie, mám veľké brucho, nie som pekný, mám pokazený chrup, mal by som schudnúť. Aj ten najškaredší chlap si myslí, že je 1. trieda. To len my ženy máme stále mindráky zo seba. Ale často nám ich robia práve muži tými poznámkami o výzore.
@anonym_autor Vedela by som ti tu napísať o takých chlapoch....ale ako vidím, sama to dobre poznáš. Na takých kašlať, pekne z vysoka....
@anonym_autor
@earlgrey
ach co s vami , takze este raz a pomali
niekto si moze zato ako vyzera aj sam , cize sa vypapka , nestara sa o zuby ani o vlasy ci plet, tak som to myslel ,cize take veci, ktore sa daju spravit ,
ale su aj taky ktory zato nemozu ako vyzeraju tym sa neposmievam
rozumiema sa?
@spongebob1 ale zase niektore su ako keby nemali doma zrkladlo a vyhovorky 🙄
@princkrason A? Ty si bohaty a vzdelany?
@anonym_autor
@earlgrey
niekto si moze zato ako vyzera aj sam , cize sa vypapka , nestara sa o zuby ani o vlasy ci plet, tak som to myslel ,cize take veci, ktore sa daju spravit ,
rozumiema sa?
@princkrason Nie...nerozumieme, pretože aj človek, ktorý si môže za to sám, si nezaslúži, aby sa mu niekto cudzí vysmieval...ži a nechaj žiť...ale pohoda, zapadáš do spoločnosti...to je normálne takto súdiť, odsudzovať, posmievať sa, povyšovať nad iných...normálka a klasika...hlavne tu na MK...ale aj v reálom živote...
@princkrason A? Ty si bohaty a vzdelany?
@spongebob1 ja som duchom bohaty a vzdelanie mam z youtube prednosok
Sprav to ako vo filme Libaš ako Buh, daj si inzerat Mala tlsta kucharka, kuŕačka, nehlada nic, len povyražení..Ja by som to skusila zo srandy
Možno ti odpovie 130 mužov ako v tom filme..
@anonym_autor
@earlgrey
rozumiema sa?
@princkrason povedz mi ty, ako vyzeras? Mas aspon 180 cm? Co vies ty zene ponuknut? Lebo presne z takeho vztahu, kde bol chlap az velmi bohaty duchom, ale skutek utek - som zutekala nedavno ja.
Sprav to ako vo filme Libaš ako Buh, daj si inzerat Mala tlsta kucharka, kuŕačka, nehlada nic, len povyražení..Ja by som to skusila zo srandy
Možno ti odpovie 130 mužov ako v tom filme..
@karolinakr s týmto nemám problém. Ak by som chcela sex dnes, tak ho mám. Aj kamaráta s výhodami. Ale ja nepotrebujem nevyhnutne tie výhody. Ja skôr by som niečo iné... to prečo som opustila viac ako 10 ročný vzťah.
@princkrason Nie...nerozumieme, pretože aj človek, ktorý si môže za to sám, si nezaslúži, aby sa mu niekto cudzí vysmieval...ži a nechaj žiť...ale pohoda, zapadáš do spoločnosti...to je normálne takto súdiť, odsudzovať, posmievať sa, povyšovať nad iných...normálka a klasika...hlavne tu na MK...ale aj v reálom živote...
@earlgrey aj tak sa vsetci posmievaju, chces mi povedat, ze si nikdy nikomu neuskrnala ci neposmievala? toto mam najradsej taketo recicky za klavesnicou , ale realita je ina
Odkial si? Ja som v podobnej situacii. Snazim sa mat plno aktivit a konickov, ale niekedy ma premozu podobne pocity. Mala som zle vztahy, takze x rokov som si uzivala samotu, budovala byvanie a len pracovala. Zrazu 40ka na krku a vlak usiel...
Pustit si Iggy Pop “ Lust for life” a zacat tancovat. Nic ine nepomoze, iba zdvihnut sa z gauca a zacat si uzivat kazdy den. 40 naozaj neni vek, kedy veci nemozes menit a prave tu by si mala peist na to co Ta bavia preco si zit zivot naplno. Dalsie 40 uz nebudu. Namiesto platenia psychologa chod na par dni do Talianska, do Berlina dat nejaky clubbing a podobne .
@princkrason povedz mi ty, ako vyzeras? Mas aspon 180 cm? Co vies ty zene ponuknut? Lebo presne z takeho vztahu, kde bol chlap az velmi bohaty duchom, ale skutek utek - som zutekala nedavno ja.
@anonym_autor @earlgrey tu pise o vyzore ze dolezite aby daco z neho vyzarolavo a ty hned chces aby chlap mal aspon 180 cm, takze maly tlsty je u teba nema sancu
@earlgrey aj tak sa vsetci posmievaju, chces mi povedat, ze si nikdy nikomu neuskrnala ci neposmievala? toto mam najradsej taketo recicky za klavesnicou , ale realita je ina
@princkrason Nikdy! ale nikdy som sa nikomu nevysmievala a vieš prečo? Lebo viem, aké to je, keď sa ti niekto vysmieva. Ale ten človek, ktorý nebol šikanovaný za výzor, ten človek, ktorý nečelim denno denným útokom zo strany iných priblbých ľudí, ten to nikdy ale nikdy nepochopí. Áno, môžem byť drbnutá, môžem byť bez morálky, môžem zo seba robiť idiota ako v reálnom živote, tak aj tu na MK a iných socialnych sieťach...ale NIKDY ...N I K D Y som sa nikomu inému neposmievala...tak sa ma tu nesnaž prehovoriť, že to robí každý....lebo nerobí...a to isté učím aj svoje dieťa .... len škoda, že pre iných ľudí je v pohode, keď sa vysmievajú iným...
@princkrason Nikdy! ale nikdy som sa nikomu nevysmievala a vieš prečo? Lebo viem, aké to je, keď sa ti niekto vysmieva. Ale ten človek, ktorý nebol šikanovaný za výzor, ten človek, ktorý nečelim denno denným útokom zo strany iných priblbých ľudí, ten to nikdy ale nikdy nepochopí. Áno, môžem byť drbnutá, môžem byť bez morálky, môžem zo seba robiť idiota ako v reálnom živote, tak aj tu na MK a iných socialnych sieťach...ale NIKDY ...N I K D Y som sa nikomu inému neposmievala...tak sa ma tu nesnaž prehovoriť, že to robí každý....lebo nerobí...a to isté učím aj svoje dieťa .... len škoda, že pre iných ľudí je v pohode, keď sa vysmievajú iným...
@earlgrey 👍 OK to je sice pekne takych je malo a autorka diskriminuje, lebo chce nad180 cm ,ale tie modrokonikove hrdinky co sa jej zastavali ,ze som sa dovolil opytat ci aspon dobre vyzera a ona toto , ciste farizejstvo ,,,
@anonym_autor @earlgrey tu pise o vyzore ze dolezite aby daco z neho vyzarolavo a ty hned chces aby chlap mal aspon 180 cm, takze maly tlsty je u teba nema sancu
@princkrason maly a tlsty je moj najlepsi kamarat a ma pocit, ze je princ krason, toto mam na nom rada, tu jeho sebadoveru.
@karolinakr s týmto nemám problém. Ak by som chcela sex dnes, tak ho mám. Aj kamaráta s výhodami. Ale ja nepotrebujem nevyhnutne tie výhody. Ja skôr by som niečo iné... to prečo som opustila viac ako 10 ročný vzťah.
@anonym_autor Nazov témy ti zmenil admin, alebo je pôvodný? Lebo nevystihuje tvoju životnú situáciu. Ty si po 10 ročnom vzťahu opäť single. Tak opäť nájsť samu seba a zas to nejak pôjde ďalej. Tu žiadna rada nie je.
@earlgrey 👍 OK to je sice pekne takych je malo a autorka diskriminuje, lebo chce nad180 cm ,ale tie modrokonikove hrdinky co sa jej zastavali ,ze som sa dovolil opytat ci aspon dobre vyzera a ona toto , ciste farizejstvo ,,,
@princkrason ja som nepovedala, ze chcem muza nad 180 cm, pytala som sa, ako vyzeras ty, ci mas aspon 180 cm. Pozor, pozor. Svoje preferencie som nepisala.
@princkrason ja som nepovedala, ze chcem muza nad 180 cm, pytala som sa, ako vyzeras ty, ci mas aspon 180 cm. Pozor, pozor. Svoje preferencie som nepisala.
@anonym_autor jasneeeee
@princkrason Nie zlato, autorka to napísala len preto, lebo ty si s tým začal 😉 ty sám dobre vieš, ako dlho si sám a ako ťažko sa hľadá spriaznená duša. Tak skús si to v tej tvojej peknej hlavičke usporiadať a daj do popredia hlavne charakter človeka. Lebo ak je ten krásny, nejaká bradavica na brade, alebo blbý tmavý chlp trčiaci z nosa (ktorý, keď si sa pozeral do zrkadla pred rande a nevidel si ho, ale ako naschvál vykukol práve pri zoznamovaní na rande, - zvedavý bol aj on), pár kíl navyše a jeden prameň mastných vlasov, ťa nerozhodí...
Výzor sa dá zmeniť...kedykoľvek...ale povaha a charakter človeka - tie nezmeníš nikdy...
@kvietok1992 až príliš veľa času trávim sama. Sama som v office, sama chodím jesť do reštaurácie, cvičím jógu, chodím sama na také jednodňové výlety. Čiže už by som potrebovala do svojho života niekoho iného.
@anonym_autor no ale neuzivas si to, musíš to brat ako pozitívnu vec a byt rada sama so sebou, užívať si to 🙂
@earlgrey a preco si taketo veci vypisujeme? vsak to autorka ma problem a nie mi, lasocka 😉
@anonym_autor tak polovicu z toho, čo povie princ krason treba brat ako virtualne nafuknute reči, čo ja neberiem važne
@anonym_autor Nazov témy ti zmenil admin, alebo je pôvodný? Lebo nevystihuje tvoju životnú situáciu. Ty si po 10 ročnom vzťahu opäť single. Tak opäť nájsť samu seba a zas to nejak pôjde ďalej. Tu žiadna rada nie je.
@grof_monte_christo nie, to som si dala sama. Najprv som mala snúbenca - boli sme spolu 8 rokov, veľká láska, žiaľ nedopadlo to dobre a zomrel = tu som sa pár rokov z toho spamätávala. A potom som vstúpila do nie práve funkčného vzťahu, to som na začiatku nevedela pochopiteľne. Ale bolo to dlhých 10 rokov ničoho. Dnes mám 45 rokov a mám pocit, že sa zo mňa stáva presne to, čo som nikdy nechcela. Stará frustrovaná žena a to ja nechcem dokelu. Pritom sa rada smejem, som aktívna, mám sa dobre, len vnútorne nie som happy.

@beata_k ty máš vestecku guľu?
@sova7 Nemam. Co mam su zivotne skusenosti.