icon

Stala sa zo mňa frustrovaná stará dievka

7. aug 2025

No baby, presne toho, čoho som sa celý život bála sa stalo realitou. Stala sa zo mňa stará, frustrovaná stará dievka. A to som mala veľmi dobre našliapnuté v mladosti, ale život sa vyvinul napokon inak. Nejdem sa tu sťažovať na svoj život a vylievať si srdce, idem po radu, ako sa switchnúť späť do nejakého rozumného módu. Necítim sa komfortne v tomto nastavení a to nechcem. Tú frustrácu a nejaký vnútorný hnev potrebujem odstrániť a celkovo sa nastaviť inak. Keď mi viete poradiť nejakú knihu alebo film, budem rada. Lebo aj sama sebe už leziem na nervy. Ďakujem.

sense
7. aug 2025
@slovakboy

@sova7
@sense tieto detaily neviem a nechcem zisťovať. Tak mi to bolo v rodine podané a určite vydatá nebola. Je zabezpečená, možno to bolo v Čechách to neviem. Ale povedali mi blízki v rodine, že ho ma z umeleho oplodnenia, že sa tak sama rozhodla a rodina ju v tom podporila.

@slovakboy tak manželstvo nie je podmienkou, ale viem že či kamarát, aj brat museli podpisovať papier. Ja na SVK nežijem ale keď sme riešili IUI tak prvé čo bolo napísané že na prvú konzultáciu musí prísť obaja partneri a obaja sme museli podpisovať papier že obaja dobrovoľne súhlasíme a chlap musel ešte podpísať papier že bude otcom (ale napr to neviem či až takto sa to robí aj na SVK)

anonym_28ec8f
7. aug 2025
@sense

@oriesocek v zahraničí áno resp je veľa krajin kde to je možné ale v rámci Eú neviem aj keď teda peniaze majú silnú moc.

Lebo ja som mala susedy lesbičky a vychovávajú spolu dcéru. Matka je jedna z tých dvoch. (Nežijeme na SVK)

@sense stačí, že má partnera nemusí byť muž.Poznam ženu, ktorá mala priateľa poskytol spermie majú dievčata občas za nimi chodí.Mali to cez umelé oplodnenie ona bola obézna a prirodzene nemohla mať deti.o 4 r druhé dieťa zostali im zamrznuté zárodky.Deti sú ako dvojičky úplne sa podobajú.Ona podniká s deťmi pomáhajú rodičia čo žijú blízko aj schudla konečne bola na op žalúdka.Kto chce vie si to zariadiť.Ale beriem to ako diskrimináciu prečo by žena sama nemohla mať dieťa bez muža.Polovica žien aj tak zostane na deti sama

autor
7. aug 2025
@anonym_5d4f84

@anonym_autor chyba je, že nemáš dieťa. To je pre ženu zmysel života. Ziadny chlap, žiadne dovolenky a jogy 🤦‍♀️ keby si ho mala, mala by si pre koho žiť…

@anonym_5d4f84 to, že nemám dieťa je dobré. S odstupom času si myslím, že všetko je presne tak ako má byť. Nie každý je stvorený na to byť dobrou mamou.

bu_bu_bubak
7. aug 2025
@sova7

@bu_bu_bubak a niekto chce rodinu a deti nie preto že ho nebaví robota v útulku a aj tak chce byť užitočný ale preto že bytostne cíti potrebu mať dieťa a byť súčasťou niekoho života. Hoci užitočný je aj bez rodiny ta rodina mu aj tak chýba. Žena ktorá túži po deťoch tej nebude stačiť dlhodobo mojkat v útulku mačiatka ani na dovolenke sedieť sama a pozerat na rodiny okolo

@sova7 tomu rozumiem, ale aka je pre nu alternativa? Urobit si dieta s hlupakom alebo s niekym kto ju po rokoch opusti?

Treba byt aj trochu realny. Zivot je raz taky a nie kazdemu je dopriate. Uz boli aj take pripady tu na MK, ze zeny mali obavy, ze im ujde vlak a casom to trpko olutovali pretoze sa sem len chodia stazovat na muzikov.

Ak nie je moznost zalozit si rodinu tak je potrebne hladat ine alternativy v zivote.

autor
7. aug 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub ďakujem. Nie úplne súhlasím s tým, že mi chýba spontánnosť. Tá zase u mňa dominuje, urobila som kopec spontánnych rozhodnutí, ktoré sa v konečnom dôsledku neukázali ako správne, kiež by som bola menej spontánna. Aj vo vzťahoch. Na zoznamke som bola, ale to bola katastrofa. Nepriťahujú ma mladší muži. Ja som vždy bola na tak o 10r starších odo mňa. Čiže pre mňa momentálne ideálny muž je 50 - 54 rokov, rozvedený, veľké deti, stabilné zamestnanie. Mám rada mužov, ktorí sú niečím inšpiratívni. Mám od mladosti slabosť na autority 🙂. Kľudne to môže byť aj vdovec, ale ja nemám záujem mu nahrádzať ženu, toto musí mať v sebe už spracované. Sama som si tým prešla. Ale ešte raz, asi si potrebujem trochu upratať nejaké veci doma, niečo ukončiť, aby som mohla niečo nové začať.

sense
7. aug 2025
@anonym_28ec8f

@sense stačí, že má partnera nemusí byť muž.Poznam ženu, ktorá mala priateľa poskytol spermie majú dievčata občas za nimi chodí.Mali to cez umelé oplodnenie ona bola obézna a prirodzene nemohla mať deti.o 4 r druhé dieťa zostali im zamrznuté zárodky.Deti sú ako dvojičky úplne sa podobajú.Ona podniká s deťmi pomáhajú rodičia čo žijú blízko aj schudla konečne bola na op žalúdka.Kto chce vie si to zariadiť.Ale beriem to ako diskrimináciu prečo by žena sama nemohla mať dieťa bez muža.Polovica žien aj tak zostane na deti sama

@anonym_28ec8f veď to som aj ja písala že manželstvo byť nemusí ale partner/priateľ/kľudne aj náhodný okoloidúci. Nikto už neskúma v akom partnerskom zväzku sú. Ale sama žena len tak prísť nemôže a povedať chcem mať dieťa ale nemám partnera. Ale zrejme ide o to (len moja domienka) že keby sa s matkou niečo stalo tak je tu ešte otec. Aj keď teda ten otec je kvázi len opelovac

macatt
7. aug 2025
@anonym_autor

@mirokub ďakujem. Nie úplne súhlasím s tým, že mi chýba spontánnosť. Tá zase u mňa dominuje, urobila som kopec spontánnych rozhodnutí, ktoré sa v konečnom dôsledku neukázali ako správne, kiež by som bola menej spontánna. Aj vo vzťahoch. Na zoznamke som bola, ale to bola katastrofa. Nepriťahujú ma mladší muži. Ja som vždy bola na tak o 10r starších odo mňa. Čiže pre mňa momentálne ideálny muž je 50 - 54 rokov, rozvedený, veľké deti, stabilné zamestnanie. Mám rada mužov, ktorí sú niečím inšpiratívni. Mám od mladosti slabosť na autority 🙂. Kľudne to môže byť aj vdovec, ale ja nemám záujem mu nahrádzať ženu, toto musí mať v sebe už spracované. Sama som si tým prešla. Ale ešte raz, asi si potrebujem trochu upratať nejaké veci doma, niečo ukončiť, aby som mohla niečo nové začať.

@anonym_autor odkiaľ si? Možeme do kina, na bike, korčule, zmrzlinu, víno, čokoľvek😉

anonym_28ec8f
7. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor máš rada autoritu a žila si so submisivnym

karolinakr
7. aug 2025
@macatt

@anonym_autor odkiaľ si? Možeme do kina, na bike, korčule, zmrzlinu, víno, čokoľvek😉

@macatt a čo ked ti preberie muža?

anonym_82f35e
7. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor a na akej zoznamke si bola? Skúsila si platené zoznamky?

autor
7. aug 2025
@anonym_28ec8f

@anonym_autor máš rada autoritu a žila si so submisivnym

@anonym_28ec8f kde som písala, že bol submisívny. Písala som, že bol nezrelý, nesamostatný - pre mňa je to bývanie - a bol mamičkin manznáčik. Submisívny nebol ani náhodou, to by som si skorigovala za tých 10r, keby bol :D. Ale áno, priťahujú ma od mladosti starší muži, autority.

autor
7. aug 2025
@anonym_82f35e

@anonym_autor a na akej zoznamke si bola? Skúsila si platené zoznamky?

@anonym_82f35e na akej? No skúšala som tinder, badoo, pokec, FB zoznamka, partner na úrovni, ale to som mala také obdobie, že idem skúsim. Teraz neskúšam.

luccija
7. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_82f35e na akej? No skúšala som tinder, badoo, pokec, FB zoznamka, partner na úrovni, ale to som mala také obdobie, že idem skúsim. Teraz neskúšam.

@anonym_autor skús pozrieť elitedate ja som tam našla chlapa od nás kde bývam.Celkovo vek 40-50 je plný hormonálnych zmien, bilancovania, nespokojnosti.Clovek vie, že starne a mení prácu, partnerov či hľadá sám seba a ako ďalej.Aj tie hormóny u žien robia takú zvláštnu náladu aj vnútorný hnev, nervozitu.Prioritne hľadáš partnera, kamarátku či len sa cítit lepšie a byť spokojnejšia?
Mne vždy pomôže šport dobre si zabicyklovat vyvetrať hlavu.To ty vo svojom vnútri musíš vedieť čo ťa najviac trápi.Hladas čomu sa venovať ďalej v čom nájsť potešenie?

anonym_4cd2c7
7. aug 2025
@princkrason

@spongebob1 ale zase niektore su ako keby nemali doma zrkladlo a vyhovorky 🙄

@princkrason No ty by si možno išiel, ale ona má určite na viac ako na zúfalca z internetu.

macatt
7. aug 2025
@karolinakr

@macatt a čo ked ti preberie muža?

@karolinakr žiadneho nemám momentálne, môžeme ísť na lov😛
Ale nenapíše odkiaľ je, chce byť sama.

autor
7. aug 2025
@macatt

@karolinakr žiadneho nemám momentálne, môžeme ísť na lov😛
Ale nenapíše odkiaľ je, chce byť sama.

@macatt bývam na opačnej strane SR, ale tvoja profilovka je mi prudko sympatická sestra 😉.

macatt
7. aug 2025
@anonym_autor

@macatt bývam na opačnej strane SR, ale tvoja profilovka je mi prudko sympatická sestra 😉.

@anonym_autor ach to je škoda, viem uvariť skvelý lektvar😀

slovakboy
7. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor prečítal som si ďalšie tvoje príspevky, ktoré mi doplnili o tebe informácie. Páči sa mi aj tvoja sebakritika, čo je predpoklad zmeny. Dobre tu ktosi uviedol úryvok od odborníkov, že sa sústreď na dobré vzťahy a tie ťa urobia šťastnou. Proste hľadaj smelo ďalej priateľstvá, úsmevy. Podľa tónu akým píšeš mi pripadáš rozhodná, priama, nebojácna, možno to vnima okolie ako tvrdosť. Možno si len nepochopená a nemusíš vôbec meniť obsah svojich slov, pretože to nemyslíš zle, len formu komunikacie. Aký máš názor na jemnosť, láskavý tón, mäkkosť hlasu, chváliš dostatočne toho s kým sa rozprávaš? Napriklad už len Tón hlasu. Ako keby si sa rozprávala s deťmi. Neviem či som sa trafil do problému. Aký máš na to názor? Myslíš, že by to mohla byt cesta?

cervenaruza123
7. aug 2025
@anonym_autor

@cervenaruza123 Mala som dve kamošky, veľmi blízke, od mladosti. Jedna má detičky a keď sa jej narodilo tretie, náš vzťah sa nejako prerušil. Neviem, či je to tým, že ja nemám deti, alebo tým, že ona chcela naozaj okolo seba už len maminy, alebo mojou povahou, netuším. Každopádne naše cesty sa po dlhých 30 rokoch priateľstva rozišli. Mala som ešte jednu kamošku, od strednej, ale tu neviem. Názorovo a hodnotovo sme sa odklonili. Ona je veľmi zameraná na svoj výzor, na chlapov, na peniaze, na ľudí, ktorými sa obklopuje a nesedel jej ani môj priateľ, ani moji kamoši, nikto. Dávala mi veľmi jasne pocítiť, že som niekde inde ako ona. Tak som to jedného dňa uťala.

@anonym_autor Joj, ja som tiez zazila kopu ukoncenych priatelstiev a niektore aj take, ze nechapem co sa stalo a spamatavala som sa z toho pomaly viac ako po rozchodoch s chlapmi. Ale tak ci tak, casom prisli dalsie kamosky a niektore naozaj velmi vzacne priatelstva. Niektore su este velmi kratke, ale aj tak velmi vzacne a velmi ma osobnostne uz teraz posunuli. Aj keby sa ukoncili, aj tak mi vela dali a som za ne vdacna. A pevne verim, ze sa tak skoro neukocnia. Nasla som aj ludi, co neodsudia podla prveho dojmu a dokonca sa snazia pochopit aj ked si na nich neprijemna, lebo sa snazia vidiet za to, aky je toho dovod.
Inak je zvlastne ako niektore dlhorocne priatelstva koncia. Podla mna je to aj tym, ze za zivot sa menime a nie vzdy rovnako a po 30 rokoch sa z nas mozu stat osoby odlisne a vela nas uz nespaja. Kdezto v aktualnej dobe si sadneme len s podobnymi ludmi ako prave sme, cize to moze byt ovela lepsi vztah, aj ked nie je "od detstva". A druha vec, niekedy nas pred 30 rokmi spajalo cosi, rovnake prve lasky, skola, podobne problemy. Ale viac menej sme boli rozdielne typy uplne a az ako dospele sme to pochopili. Tak ten vztah postupne upada prirodzene. A spatne pochopime, ze nas na zaciatku spojili rovnaka skola, problemy s domacimi ulohami, rady ohladom skusok na vysokej skole, rovnake hodnoty, ktore nam vstepovala konkretna skola ci konkretne okolie. Ale ze vlastne casom ako toto vsetko padlo, nas spajala uz len nostalgia a zvyk a nic ine. Takze nie je to asi az take cudne.

autor
7. aug 2025
@slovakboy

@anonym_autor prečítal som si ďalšie tvoje príspevky, ktoré mi doplnili o tebe informácie. Páči sa mi aj tvoja sebakritika, čo je predpoklad zmeny. Dobre tu ktosi uviedol úryvok od odborníkov, že sa sústreď na dobré vzťahy a tie ťa urobia šťastnou. Proste hľadaj smelo ďalej priateľstvá, úsmevy. Podľa tónu akým píšeš mi pripadáš rozhodná, priama, nebojácna, možno to vnima okolie ako tvrdosť. Možno si len nepochopená a nemusíš vôbec meniť obsah svojich slov, pretože to nemyslíš zle, len formu komunikacie. Aký máš názor na jemnosť, láskavý tón, mäkkosť hlasu, chváliš dostatočne toho s kým sa rozprávaš? Napriklad už len Tón hlasu. Ako keby si sa rozprávala s deťmi. Neviem či som sa trafil do problému. Aký máš na to názor? Myslíš, že by to mohla byt cesta?

@slovakboy praveze som velmi diplomaticka v mojom civilnom aj pracovnom zivote, tri krat si premyslim, ked nieco poviem, napisem, snazim sa vzdy nachadzat kompromis, empaticky pochopit druhu stranu apd.

slovakboy
7. aug 2025
@cervenaruza123

@anonym_autor Joj, ja som tiez zazila kopu ukoncenych priatelstiev a niektore aj take, ze nechapem co sa stalo a spamatavala som sa z toho pomaly viac ako po rozchodoch s chlapmi. Ale tak ci tak, casom prisli dalsie kamosky a niektore naozaj velmi vzacne priatelstva. Niektore su este velmi kratke, ale aj tak velmi vzacne a velmi ma osobnostne uz teraz posunuli. Aj keby sa ukoncili, aj tak mi vela dali a som za ne vdacna. A pevne verim, ze sa tak skoro neukocnia. Nasla som aj ludi, co neodsudia podla prveho dojmu a dokonca sa snazia pochopit aj ked si na nich neprijemna, lebo sa snazia vidiet za to, aky je toho dovod.
Inak je zvlastne ako niektore dlhorocne priatelstva koncia. Podla mna je to aj tym, ze za zivot sa menime a nie vzdy rovnako a po 30 rokoch sa z nas mozu stat osoby odlisne a vela nas uz nespaja. Kdezto v aktualnej dobe si sadneme len s podobnymi ludmi ako prave sme, cize to moze byt ovela lepsi vztah, aj ked nie je "od detstva". A druha vec, niekedy nas pred 30 rokmi spajalo cosi, rovnake prve lasky, skola, podobne problemy. Ale viac menej sme boli rozdielne typy uplne a az ako dospele sme to pochopili. Tak ten vztah postupne upada prirodzene. A spatne pochopime, ze nas na zaciatku spojili rovnaka skola, problemy s domacimi ulohami, rady ohladom skusok na vysokej skole, rovnake hodnoty, ktore nam vstepovala konkretna skola ci konkretne okolie. Ale ze vlastne casom ako toto vsetko padlo, nas spajala uz len nostalgia a zvyk a nic ine. Takze nie je to asi az take cudne.

@cervenaruza123 máš pravdu. Priateľstvo na rozdiel od partnerstva nemusí vydržať roky a je to úplne v poriadku. Nikto nezvládne viac ako 4 priatelov súčasne mať. Moji priatelia v živote mi boli v určitom obdobi bližší ako žena. Cítili sme medzi sebou zvláštny druh lásky nesexualnej ale vrúcnej. Riešili sme práve rovnaké problémy, pomáhali sme si, podporovali sa, mysleli na seba. Spätne som presvedčený, že človek ktorý dokáže mat blizkeho priateľa je schopný mať aj lásku a vzťah. V živote som mal len pár takýchto priatelov a hoci s nimi nie som v kontakte a už nezdieľame to čo vtedy, stále sú mojimi priateľmi.
@anonym_autor udržuj priateľstvá ale netráp sa keď ťa kamoška s deťmi opustila. Ty sa vlastne tým netrápiš, len ti vysvetľujem, že je to vporiadku. Hľadaj nové priateľstvá. Aj medzi úenami aj medzi mužmi.

slovakboy
7. aug 2025
@anonym_autor

@slovakboy praveze som velmi diplomaticka v mojom civilnom aj pracovnom zivote, tri krat si premyslim, ked nieco poviem, napisem, snazim sa vzdy nachadzat kompromis, empaticky pochopit druhu stranu apd.

@anonym_autor prepáč, zameral som sa po pamäti len na jednu tvoju vlastnosť v sebakritika čo si písala. Musel som si znovu prečítať čo si písala a v jednom veľmi pekne opisuješ: že si kritická, aj sebakritocká, prestávaš byť tolerantná a veľa riešiš. V príspevku o kamoške si uviedla slovíčko: “kvôli mojej povahe” takže si to uvedomuješ a to je to čo chceš zmeniť. Nie diplomaciu. Idem sa navečerať a vrátim sa k tomuto, čo aj sama vnímaš ako ťažkosť.

cervenaruza123
7. aug 2025
@slovakboy

@cervenaruza123 máš pravdu. Priateľstvo na rozdiel od partnerstva nemusí vydržať roky a je to úplne v poriadku. Nikto nezvládne viac ako 4 priatelov súčasne mať. Moji priatelia v živote mi boli v určitom obdobi bližší ako žena. Cítili sme medzi sebou zvláštny druh lásky nesexualnej ale vrúcnej. Riešili sme práve rovnaké problémy, pomáhali sme si, podporovali sa, mysleli na seba. Spätne som presvedčený, že človek ktorý dokáže mat blizkeho priateľa je schopný mať aj lásku a vzťah. V živote som mal len pár takýchto priatelov a hoci s nimi nie som v kontakte a už nezdieľame to čo vtedy, stále sú mojimi priateľmi.
@anonym_autor udržuj priateľstvá ale netráp sa keď ťa kamoška s deťmi opustila. Ty sa vlastne tým netrápiš, len ti vysvetľujem, že je to vporiadku. Hľadaj nové priateľstvá. Aj medzi úenami aj medzi mužmi.

@slovakboy Ja aj velmi ocenujem take "ciastkove" priatelstva. Nemusim si s niekym rozumiet vo vsetkom, ale viem, ze si najdu cas, ked nieco konkretne potrebujem. S niekym viem ist na oddychovu kavu, ale politiku vytahovat nebudeme. Niekto chodi radsej do baru, tak vonku spolu nechodime, ale o politike sa bavit mozme. Mozem mat kamosku, co som ju nevidela tri roky, lebo tak sa vyvinula situacia, ale ked sa po troch rokoch stretneme, vieme uzasne pokecat, akoby sme sa naposledy videli len vcera. A respektujeme obe, ze mame take zivoty a zivotne styly, ze sa nam dalsie tri roky asi zase nepodari stretnut. A v poslednej dobe velmi ocenujem akekolvek vztahy, akykolvek venovany cas, ak je uprimny a vie obohatit. A napriklad naj su vztahy, ze sice mame odlisny zivotny styl, ani sa casto nestretavame, ale niekde v srdci sme stale pre seba doleziti a ked ma clovek problem, vie velmi dobre, ze sa moze na dotycneho obratit, aj ked v pravidelnom kontakte intenzivnom nie sme.

natalka13
7. aug 2025
@slovakboy

@slovakboy partnerstvo musi vydrzat vecne? Preco je tolko rozvodov rozchodov?
Nemozem mat viac ako 4 priatelov naraz?🙃
Kde na toto chodis?

oskvarka
7. aug 2025

Neviem ako bývaš ale skús napríklad couchsurfing(.má výhodu že cestuješ sama ale vlastne máš spoločnosť a ešte aj ušetris), dobrovoľníctvo zapoj sa do nejakej charity alebo do nejakej činnosti šialenej čo si vždy chcela skúsiť a nikdy si na to nenašla odvahu...pridaj sa k turistickemu klubu, dobrovoľným hasičom. Začni behať turistickom orientačný beh...taký zabudnutý šport 😂 to je super odvaz a zároveň to nieje nejaké brutálne ťažké... https://kst.sk/tob/tob-2025/ veľmi odporúčam... Choď na nejakú púť... Keď spoznať nových ľudí zase sa ti zmení svet...

sova7
7. aug 2025
@oskvarka

Neviem ako bývaš ale skús napríklad couchsurfing(.má výhodu že cestuješ sama ale vlastne máš spoločnosť a ešte aj ušetris), dobrovoľníctvo zapoj sa do nejakej charity alebo do nejakej činnosti šialenej čo si vždy chcela skúsiť a nikdy si na to nenašla odvahu...pridaj sa k turistickemu klubu, dobrovoľným hasičom. Začni behať turistickom orientačný beh...taký zabudnutý šport 😂 to je super odvaz a zároveň to nieje nejaké brutálne ťažké... https://kst.sk/tob/tob-2025/ veľmi odporúčam... Choď na nejakú púť... Keď spoznať nových ľudí zase sa ti zmení svet...

@oskvarka a čo s toho čo radis pomohlo tebe?

autor
7. aug 2025
@oskvarka

@oskvarka vieš, čo ani jedna z týchto činností nie je moja parketa, Ani beh, ani turistika. Púť? Určite nie. Dobrovoľníctvo robím. Ja sa necítim nevyužitá, mám čas vyplnený dosť svojimi aktivitami.

slovakboy
Autor odpoveď zmazal
sova7
7. aug 2025
@anonym_autor

@oskvarka vieš, čo ani jedna z týchto činností nie je moja parketa, Ani beh, ani turistika. Púť? Určite nie. Dobrovoľníctvo robím. Ja sa necítim nevyužitá, mám čas vyplnený dosť svojimi aktivitami.

@anonym_autor to už mi príde na hlavu radiť niekomu aby robil nasilu niečo k čomu nemá vzťah lebo tam stretne ľudí. Príde mi to ako rady z nejakej prirucky ako si pomôcť v samote ale nikto ich reálne nevyskusal. Ešte som nestretla borca čo by mal gule a miesto rád povedal vieš čo kasli na to poďme von a hodme reč alebo dal nejaky fakt použiteľný návrh. vtipné je že sa často vyjadrujú ľudia čo dávno majú rodinu a neboli dlho sami. Pritom vzťahy vždy sú loteria a vždy je to o dvoch ľuďoch a tvoje chcenie konci tam kde je nechuť niečo riešiť na druhej strane. A tiež okolo 40 je kopa chlapov čo sú zalepeny na mamicke psychopatov ktorých konečne niekto kopol do zadku a žena môže byť hocijakom v pohode natrafiť na vhodny material je zložité. Čo ľudia ktory majú roky rodinu a nerandia nepochopia. Inak tu turistiku som skúsila. Keby tam nie je so mnou známa tak sa motam po lesoch zase len sama. Sú to väčšinou špecifický ľudia co už majú svoje partie a vystačia si sami ak nemajú nikoho býva to až zavyslost a väčšinu roka sú niekde na turistike.

autor
7. aug 2025
@slovakboy
Odpoveď bola zmazaná

@slovakboy vieš, čo? Nečítala som to, nejako ma to neoslovilo po druhej vete, mrzí ma to. Vážim si tvoj komentár, tvoj čas a effort, ktorý si tomu venoval, ale prišla som si sem po názor žien, možno ktoré si tým prechádzali. Čiže určite sa na teba obrátim v inej téme. Pekný večer.