icon

Stále je na zoznamke: Čo si myslieť o takomto vzťahu?

lajla611
13. apr 2026

Ahojte, chcem len počuť váš názor. Stretávam sa s mužom zo zoznamky, mam 30 rokov, žiadna pubertačka. Trávime dosť času spolu, veľmi sme si sadli, je to galantný muž. Píšeme si denne, spoznávame sa. Nie je to ešte oficiálny vzťah, ale vonku sa bežne držíme za ruky. Oba sme mali predtým vážny dlhý vzťah. Ja už na tej zoznamke nie som, lenze tým, ze mam veľa slobodných kamosiek som náhodne zistila, že si môj dotyčný muž vypisuje s kamoškou a chce sa s nou aj stretnúť. Čo si o tom myslite? Pritom mi stále vraví, že ako sa mu páčim, že si s nikým tak dobre nerozumel ako so mnou.

jeennyv
13. apr 2026

@lajla611 mysli si o tom to, ze ked sa na tretom rande vyspis, tak co dalej…nemusi sa snazit ziskal, nechava si ta v zalohe a to, ze ty myslis, ze mate vztah, si myslis iba ty….on to berie bez zavazkov, keby mal skutocny zaujem sprava sa inak….bude ta natahovat a ked mu znova das, len bonus pre neho

la_dolce_vita
13. apr 2026

Sladke recicky muzov zo zoznamiek, ktori tam zotrvavaju večnost, nemozes brat vazne. Daj na skutky a tie hovoria jasne, ze ide o falos.

anonym_b85339
13. apr 2026

to sa s cudzim chlapom vychrapes na 3 stretnuti? WAU. A potom sa pytas, ci mate vlastne vztah? Naozaj mas 30 rokov? Hlavne, ze sa drzite za ruky.

anonym_fded7e
13. apr 2026

To, že sa mu páčis a je vam fajn sa nevylucuje s tým, že ajtak hľadá niečo lepšie...a bohužiaľ je to tak
Ja by som sa na to vykaslala
Aby som bola len jedna v poradí, pokial sa rozhodne,ak sa vôbec rozhodne
A dávať mu ultimáta alebo pýtať sa ho ..proste nieje to tam,kde by už malo byt

dadis
13. apr 2026
@anonym_fded7e

To, že sa mu páčis a je vam fajn sa nevylucuje s tým, že ajtak hľadá niečo lepšie...a bohužiaľ je to tak
Ja by som sa na to vykaslala
Aby som bola len jedna v poradí, pokial sa rozhodne,ak sa vôbec rozhodne
A dávať mu ultimáta alebo pýtať sa ho ..proste nieje to tam,kde by už malo byt

@anonym_fded7e Presne, pytat si vysvetlenie a doprosovat sa zaujmu a davat ultimata je za mna tiez take mheee.. mozno keby bol posledny na svete 😃

anonym_fa37d7
13. apr 2026

Pokiaľ ste nemali oficiálnu debatu, že spolu chodíte, tak ste obaja slobodní a len soolu spávate a trávite čas.
Predstavil ta kamarátom? Rodičom? Ak nie tak si len baba zo zoznamky a on lovi ďalšie ryby v rybníku. Pokiaľ tam nie je aktivny, tak to je lepsi prípad. Ak je na zoznamke aktivny tak máš problem lebo s tebou nepočíta. Normálne na rovinu sa ho spýtať, že tvoja kamoska ho videla na zoznamke a že ty ju už nemáš a že ty chceš vzťah.

Kým nie ste zadaní, ste OBAJA slobodní a to platí aj o tebe aj o ňom. On je na zoznamke lebo ste ešte nemali “ten” rozhovor. Zvyčajne po 3 mesiacoch sa tieto “stretavačky” buď rozpadnú alebo sa z nich stane vzťah.

Nepýtaj sa ho “čo sme” ale povedz mu, že ty sa v jeho prítomnosti cítiš dobre a nestretavas sa s inými mužmi a čakáš, že ak to s tebou mysli vážne tak by si nola rada keby zmaže zoznamku lebo chceš vzťah.

Nikdy sa nepýtaj chlapa nech definuje vzťah. Ty mu povieš čo chceš. Ak nechcete to iste, hľadáš ďalej a on nech si swipuje na zoznamke ďalej 🤷🏼‍♀️

danica2711
13. apr 2026

tak dotyčný zjavne ešte neukončil výberové konanie

anonym_1e5221
13. apr 2026

Tak na jednu stranu, ak nevznikol nejaky zavazok, tak nemal by to byt problem. Skus sa s nim porozpravat aky mate vztah, ci uz spolu "chodite", alebo ako ste na tom. A potom ked to bude oficialne, aspon budes vediet ci s tym prestal

anonym_53967d
13. apr 2026

pišeš , že si neni žiadna pubertačka ale správaš sa tak. Namiesto toho, aby si sa ho nato spýtala a povedala mu že o tom vieš piešeš na MK...

anonym_b9fb67
13. apr 2026
@lajla611

@ivicatolic tiež si myslim, ale nechápem preco ma tak namotava, pekne reči, lenže najkrajšie síce asi teraz najhoršie je to, že ja to z neho aj cítim ked som s nim, že sa mu páčim, venuje sa mi, hľadí do oči, je prítomní, nepozerá do mobilu, nerozumiem tomu

@lajla611 akoze nerozumieš??? Vsak to robi prave preto aby si mu naletela, sadla na lep. Aby si mu na to kurevnictvo nedošla, tak to hra na chrumkaveho. Kolko mas rokov? Za mna si strasne naivná….. a sex na treťom rande zo zoznamky, no fu ani sa mu nedivim ze hlada dalej. Koľko do teba investoval? Tri kávy a uz si mu roztiahla? Tak hlada dalej a ty si pre neho len IP a aby ta mal zadarmo tak ta namotava lebo je Dobry herec a ty hlúpy divák.

alenkaalien
13. apr 2026
@mirola

no ono su takí muzi, ktorí su uz chronicky závislí na zoznamkach a im to proste dava ten dopamin, mam takeho kamosa, prisaham, ze do necho sa snad rachne kazda zena a ma pri nom pocit jedinečnosti, on to ma ale taku hru, kazda zena ho bavi tak mesiac.. ako nahle zacne byt vac iniciatívna alebo mat naroky, tak ho to omrzi.. ma rozrobených aj 7 naraz.. je galantny, ocarujuci - dobre vyzera.. ale proste ma daku poruchu vnimania a prezivania vztahov, on sa aj nadchne.. aj by chcel.. ale prejde to.

@mirola jedného aj ja poznám, nebude to ten istý?

mirola
13. apr 2026
@alenkaalien

@mirola jedného aj ja poznám, nebude to ten istý?

@alenkaalien tak napis prve pismeno jeho mena 🙂

lajla611
autor
13. apr 2026
@mirola

@alenkaalien tak napis prve pismeno jeho mena 🙂

@mirola Tak to by teda bola náhoda 🤣 prve písmeno je R

anonym_07ded1
13. apr 2026
@lajla611

@greywolf Ano, ja viem, mne len pride divne to, že keď sa mu tak páčim ako mi tvrdí, že preco ma potrebu hladat iné. Ja ako žena tomu nechápem, nikdy som to nerobila, vždy som riešila len jedneho, veď by som inak mala z toho guláš

@lajla611 a teda, rozpravala si sa s nim narovinu?

anonym_da4f89
13. apr 2026

Nechápem niektorých reči, to ste si s každým s kým ste chodili najprv oficialne povedali že spolu ste? Lebo u mňa to bolo väčšinou prirodzene, trávenie času, dotyky, sex, spoznávanie s kamošmi, rodinou, nikdy sme si nepovedali že aaaa odteraz spolu chodíme

margotka17
13. apr 2026

@lajla611 no, že zrejme stále hľadá. Veď ak by bol našiel teba a bol spokojný a záľubeny, do zoznamky už ani nenakukne. Veď nech sa stretne aj s kamoškou, aspoň budete vedieť obe na čom ste 🫣

margotka17
13. apr 2026
@anonym_da4f89

Nechápem niektorých reči, to ste si s každým s kým ste chodili najprv oficialne povedali že spolu ste? Lebo u mňa to bolo väčšinou prirodzene, trávenie času, dotyky, sex, spoznávanie s kamošmi, rodinou, nikdy sme si nepovedali že aaaa odteraz spolu chodíme

@anonym_da4f89 presne tak to bolo aj u mňa 👍

greywolf
13. apr 2026
@lajla611

@greywolf Ano, ja viem, mne len pride divne to, že keď sa mu tak páčim ako mi tvrdí, že preco ma potrebu hladat iné. Ja ako žena tomu nechápem, nikdy som to nerobila, vždy som riešila len jedneho, veď by som inak mala z toho guláš

@lajla611 Tak usta mas. Nie na to len aby si ho oblizovala ale aj aby si s nimi komunikovala. Spytaj sa ho. 😉 otvorene uprimne , kludne aj pri pohari vina

anonym_c42c2d
13. apr 2026

Skúsil by chlap pri randení so mnou, aj keď vy ste už posunuli latku vyššie, čo považujem už za začínajúci vzťah, koketovať s inými. Už by ma neskontaktoval nikdy. Prečo si to necháš takto v zárodku? Ty by si mi čo poradila, keby som tvoja kamarátka a dialo by sa to mne? Kašli na neho. Ak by ťa naozaj tak veľmi chcel, nielen na spestrenie, tak aj keby si ho blokla, našiel by si cestu k tebe.

anonym_004eed
13. apr 2026

Rozrobil viac frontov. Nevyjde to s Tebou, hneď má náhradu. Dnes bežná vec. Je to smutné, ale je to tak.

lajla611
autor
13. apr 2026

Dakujem všetkým za rady, keď s nim budem uprimne sa s nim o tom porozpravam 😊 ja viem, mozno si myslite, že som naivná, prešla som si viacerými vzťahmi, a mňa len hneva to, že pri tomto mužovi sa naozaj citim sama sebou, už len to ako sa na mna pozerá, sme si veľmi podobní hodnotami, vieme sa rozprávať hodiny, byť spolu, vnímať sa, celkovo mi sadol ako muž. Tak hlavne preto tomu nerozumiem, že prečo keď je so mnou myslim si, že spokojný tak ma potrebu písať s inými. Napisem vam ako to všetko nakoniec dopadlo.

lajla611
autor
13. apr 2026
@anonym_c42c2d

Skúsil by chlap pri randení so mnou, aj keď vy ste už posunuli latku vyššie, čo považujem už za začínajúci vzťah, koketovať s inými. Už by ma neskontaktoval nikdy. Prečo si to necháš takto v zárodku? Ty by si mi čo poradila, keby som tvoja kamarátka a dialo by sa to mne? Kašli na neho. Ak by ťa naozaj tak veľmi chcel, nielen na spestrenie, tak aj keby si ho blokla, našiel by si cestu k tebe.

@anonym_c42c2d Máš pravdu, mojej kamoške sa presne toto stalo, len chuda zistila to neskoro, mal naraz dva vzťahy a dlho sa z toho dávala dokopy. Budem sa s nim rozprávať, a keď budem vidieť že klame, skončím s nim.

lajla611
autor
13. apr 2026
@greywolf

@lajla611 Tak usta mas. Nie na to len aby si ho oblizovala ale aj aby si s nimi komunikovala. Spytaj sa ho. 😉 otvorene uprimne , kludne aj pri pohari vina

@greywolf Spýtam 😉 dakujem za radu, len mi to vážne nejde do hlavy, že keď sme spolu je nam naozaj pekne, vieme sa o všetkom porozprávať, vnímame sa, ja to aj z neho vidim a cítim, že sa mu páčim, tak nechápem, preco ma potrebu hladat dalej.

lajla611
autor
13. apr 2026
@anonym_fa37d7

Pokiaľ ste nemali oficiálnu debatu, že spolu chodíte, tak ste obaja slobodní a len soolu spávate a trávite čas.
Predstavil ta kamarátom? Rodičom? Ak nie tak si len baba zo zoznamky a on lovi ďalšie ryby v rybníku. Pokiaľ tam nie je aktivny, tak to je lepsi prípad. Ak je na zoznamke aktivny tak máš problem lebo s tebou nepočíta. Normálne na rovinu sa ho spýtať, že tvoja kamoska ho videla na zoznamke a že ty ju už nemáš a že ty chceš vzťah.

Kým nie ste zadaní, ste OBAJA slobodní a to platí aj o tebe aj o ňom. On je na zoznamke lebo ste ešte nemali “ten” rozhovor. Zvyčajne po 3 mesiacoch sa tieto “stretavačky” buď rozpadnú alebo sa z nich stane vzťah.

Nepýtaj sa ho “čo sme” ale povedz mu, že ty sa v jeho prítomnosti cítiš dobre a nestretavas sa s inými mužmi a čakáš, že ak to s tebou mysli vážne tak by si nola rada keby zmaže zoznamku lebo chceš vzťah.

Nikdy sa nepýtaj chlapa nech definuje vzťah. Ty mu povieš čo chceš. Ak nechcete to iste, hľadáš ďalej a on nech si swipuje na zoznamke ďalej 🤷🏼‍♀️

@anonym_fa37d7 Ďakujem velmi pekne, konecne nejaka normálna rada. Porozprávam sa sním, lebo mi ma to naozaj mrzelo, je nám naozaj spolu pekne, ja som toto už velmi davno nezažila pri mužovi. Ako my sme sa aj bavili o tom, že či si píše s ďalšími, suverene mi povedal, že nie, lebo zeby mal z toho guláš. Tak preto ma to všetko zaráža.

greywolf
Včera o 05:05
@lajla611

@greywolf Spýtam 😉 dakujem za radu, len mi to vážne nejde do hlavy, že keď sme spolu je nam naozaj pekne, vieme sa o všetkom porozprávať, vnímame sa, ja to aj z neho vidim a cítim, že sa mu páčim, tak nechápem, preco ma potrebu hladat dalej.

@lajla611 este raz nechodite spolu. Mozno on si nieje isty ci ty uprimne chces. Drzim palce. 🍀 daj vediet

anonym_fa37d7
Včera o 06:55

Tak ako to dopadlo? 😃

lajla611
autor
Včera o 07:08
@anonym_fa37d7

Tak ako to dopadlo? 😃

@anonym_fa37d7 Este nijak, je odcestovaný takze az cez vikend sa vidíme 😉

dadis
Včera o 07:10
@lajla611

@anonym_fa37d7 Este nijak, je odcestovaný takze az cez vikend sa vidíme 😉

@lajla611 A s kamoskou stale pise?

domkakvet
Včera o 15:17

@lajla611 lebo sa mu pacis iba na sex.

anonym_bbea40
Včera o 19:31

@lajla611 inak dnes na mna vyskocila tato tema aj na tejto stranke.Neviem,teda,ci si ju davala aj inde,alebo nejake dobre duse vynasaju temy do roznych skupin,aby fungovali.Nie je to prvy krat,co som rovnake temy tu,videla aj na fb v rozlicnych skupinach.