icon

Starí rodičia sa venujú vnúčaťu len pred publikom?

18. jan 2025

Ahojte, možno to bude banalita pre niekoho ale rada by som počula názor nezainteresovaných osôb.
Ide o to, že svokrovci si strašné dajú záležať na tom ako vyzerajú pred druhými, čo si o nich ľudia myslia a tak. Keď ich nikto nevidí tak nemajú o našu dcéru nejaký záujem, stretávame sa ozaj minimálne, ak náhodou prídu k nám alebo my k nim, tak raz mesačne tak sa s dcérou nehrajú ani nič, ignorujú ju. Ak sme náhodou niekde na oslave tak sa hrajú na najlepších starých rodičov akí môžu existovať. Dcéra si túto pozornosť užíva a chce byť s nimi, dokonca ak ju chcem počas toho ja alebo manžel zobrať tak spustí hysak. Som z toho smutná lebo ju ignorujú a zrazu pred ľuďmi sa tvária že ju milujú a ešte vždy majú reči "no s nami je radšej ako s rodičmi" alebo "od nás nechce ani odísť" vždy keď sa muž ozval že veď ju ignorujú alebo že takúto pozornosť od nich bežné nemá tak prišli reakcie že to tak nevyzerá a že vidieť že majú úžasný vzťah. Svokor ju vyhadzuje, naháňa všetko, jej sa to páči. Ide o to že nás tento rok čaká veľa takýchto akcií, dve svadby, krst, oslavy narodenín detí, a tri oslavy okruhlin. Štve ma že keď chcem napríklad si spraviť fotku s vlastným dieťaťom tak by som ju musela doslova trhať im z rúk, je mi smutno že nás tam dcéra doslova ignoruje a je vkuse len s nimi, nechce ísť s nami domov ani nič. Má 1,5r. Nevadilo by mi to keby majú bežné normálny vzťah, ale sa týchto okolností mi je to veľmi nepríjemne....myslíte že to má nejaké riešenie?

Strana
z3
oli18
19. jan 2025

Nemusis mi dopodrobna vysvetlovat detaily, Nakoniec napisem, ze ber svokru taku, aka je, ona sa nezmeni .Kazdy sme nejaky. Bud zmenis optiku na nu, alebo ju odstrihni. Po niektorych vysoko odbornych odpovediach psychologiciek, bude lepsia ako pre teba tak aj pre dieta, druha varianta.

autor
19. jan 2025

@jakubrianka áno zatiaľ jej to vysvetľujeme a rozprávame o tom, aj keď je ešte malá ale aby vedela ako to je. No ona sa dožaduje pozornosti od nich aj mimo osláv a stretnutí ale nedostane ju.

autor
19. jan 2025

@oli18 vidím že si ideš znovu svoje lebo ako píšem druhý krát píšem prevažne o svokrovi 🙂 prepáč ale vysvetľujem ti to lebo si vôbec nepochopila o čom píšem. Pýtam sa ťa znovu, je podľa teba toto správanie úplne okej? Keby si na mieste dieťaťa si spokojná s takýmto prístupom? Divné

777januska777
Autor odpoveď zmazal
mnamko
22. jan 2025

Tak ludom pred nimi povedz aká je realita

Strana
z3