icon

Starý mládenec bez skúseností: Je šanca na vzťah?

babkaland
24. mar 2024

Len tak spúšťam debatu o takej veci že. Toto je fórum matiek a dospelých žien, tak by sa dalo celkom podebatovať o takejto veci. Žena po 40-ke väčšinnou už má za sebou svadbu, materstvo, výchovu detí, rozvod atď. Ženy sa hormonálne menia, aj narodením dieťaťa a pod. U muža sa v podstate nemení od 18 do 50-60 v podstate nič. Nemajú organizmus a hormóny ako žena. Môže byť len naučený. Tým pádom nastáva taká situácia že 18 ročné, čo sú na tom skúsenosťami podobne ako on, už baliť nemôže lebo je tam velký vekový rozdiel. Jeho rovesníčky sú však už zrelé ženy čo toho majú za sebou veľmi veľa, skúsenosťami sú úplne inde. Tak otázka na vás. Ako by ste prijali muža rovesníka vekovo ale bez skúseností, teda čo sa vzťahov týka bol by na úrovni pubertiaka? Ale nie takého mám na mysli že je to ako druhé decko že je stále u rodičov a hrá počítačove hry a jazdí na skateboarde v šiltovke. Ale že má zamestnanie, vlastné bývanie, vie robiť domáce práce, oprať si, navariť si, upratať si, navliecť prádlo atď, proste že vedie sám celú domácnosť, len sa mu nikdy nepošťastilo nájsť tú pravú, roky utekali, zrazu má po 40-ke a tu už začínajú byť rozvedené ženy, slobodné matky a pod. Že bol by sebestačný len v tých láskových veciach by bol bez skúsoností keďže logicky to nemal kde zažiť keď nikdy s dievčaťom nebol, resp. naposledy niekde v puberte nejaké bozkávačky, vodenie sa za ručičky, prechádzka, cukráreň, zmrzka, a po pubertiackych láskach nič - medzera.

marseillefan
24. mar 2024

@babkaland Čiže to sú staré kamarátky? Zabudni na ne... kamarátku nikdy nezbalíš. Zoznamuj sa s novými ženami. Ak sa totiž dostaneš do fázy "kamarát", z toho na 99 percent už nič nebude.

ckocka
24. mar 2024

@babkaland Práve tu máme jednu 45 ročnú čo hladá partnera, ale bude to tiež oriešok, aspoň mne sa javí.

reanda
24. mar 2024

@ckocka aha, dohadzovacka 😀

ckocka
24. mar 2024

@reanda Nebolo by to pekné, keby to vyšlo?

reanda
24. mar 2024

@ckocka 😀 🎂🎉

babkaland
autor
24. mar 2024

@reanda pozor to nie. Proste keď spoznám nejakú a máme si čo povedať, je milá atď. Tak ja by som ju aj poriešil ale ona obvykle chce iného, proste že nie ja som ten No.1 ale iba kamarát. Proste ženy to nechcú posunúť.

babkaland
autor
24. mar 2024

@marseillefan nielen staré kamarátky aj nové, proste všelikto kto mi príde do cesty, a máme si čo povedať tak sa skanošíme len sa to nikdy neposunie. Furt sa nejako vyhovoria že nemajú čas a tak.

babkaland
autor
24. mar 2024

@ckocka ak je z Bratislavy alebo niekde v jej dosahu OK. Keď neni z nejakej Sniny tak kľudne nech sa ozve. Spoznať ju môžem, na tom neni nič zlé.

marseillefan
25. mar 2024

@babkaland no veď skús opísať nejaké modelové príklady, kde tie ženy spoznávaš a ako sa s nimi skamarátiš...

vanilkovazmrzka
25. mar 2024

Neviem popravde. Musela by som v takej situacii byt, a konkretneho takeho muza spoznat. Nechcem to bez vedomosti zamietnut, nedokazem si predstavit, co konkretne by tam mohlo byt nejakou zasadnou prekazkou, hoci isto by sa nejake mohli vyskytnut.

vanilkovazmrzka
25. mar 2024

Len tak namatkovo co mi padlo do oka - ked dospely chlap povie ze by “nejaku aj poriesil” - tak sa mi chce zvracat 🫢

marseillefan
25. mar 2024

@vanilkovazmrzka tak toto on stopercentne nemyslel tak ako to vyznelo...

sigma510
25. mar 2024

@babkaland že už len veta u muža sa 18-50 60 nič nemení je dobrý blud. Chlap je tiež človek, a tiež bytosť co ma hormóny, a ma nejaký ten testosteron. A takisto sa ich nejaký sexuálny/vzťahovy potenciál odvíja od veku, životných skúseností. Možno už práve v tomto veku bude vedieť co chce a nájde tu pravu a vôbec mu nebude vadiť, ked si nájde maminu s dvoma deťmi v jeho veku. Nie každý chlap je taky, ze potrebuje od puberty pre liezť XY vzťahov a obsulozit pol zemegule.

simona20201309
25. mar 2024

@babkaland a čo fotečka? Tvoja? Pretože to pivko moze byt jeden z dôvodov prečo si sám.

majka99999
25. mar 2024

Ja by som lovila slobodne na zaciatku 30ky, vtedy si vela zien uvedomi, ze chce rodinu, vyblaznili sa troska ako 20ky a hladaju stabilny vztah, 10 rokov v tomto veku nie je velky rozdiel. Neostavaj kamarat uz s dalsimi, davas im pozornost bez sexu/vztahu, tam to pokroci, len ak uz jej nikto iny neostane, ale na 95 % nic nebude. Najdes aj pekne, aj bezdetne. Aspon ja som na tom tak bola a vacsina mojich kamosiek tiez, stretla som manzela v 30ke a o 2 roky som bola vydata s babatkom. Stale sme spolu po 13,5 roku.

michaela789
25. mar 2024

@simona20201309 to nie je on ale Meliško. 🙈

simona20201309
25. mar 2024

@michaela789 netuším kto je meliško, ale dať si taku profilovú foto? Asi ho to vystihuje, či?

michaela789
25. mar 2024

@simona20201309 Meliško bol pán čo si rád uhol a potom vybliakoval znôžky vulgarizmov, ktoré niekto nahrával a stala sa z neho akási "celebrita", práve kvôli tomu vyčíňaniu. Už to má za sebou, myslím že sa upil 🤷🏻‍♀️
A čo sa fotky týka, máš pravdu...no, takú prezentáciu by som čakala niekde na pokeci od 15r človeka 🙈

januska12323
25. mar 2024

Nehľadaj kamarátky ale potenciálnu frajerku. Ja keby som bola jedna z nich tiež nechcem ísť ďalej, načo.

pralinka25
25. mar 2024

@babkaland mozno len z teba nevyzaruje ten spravny sexapeel a to s krasou nema nic spolocne. A mozno nemas spravne sebavedomie a charizmu. To sa takto tazko posudzuje. Nuz trening robi majstra. Nauc sa flirtovat. To asi tiez nevies. Bab okolo 30 je slobodnych a bezdetnych dost. Dokonca aj 40-tnicok.
Ja mam kamosa. Pozname sa 25 rokov. Je pekny vysoky inteligentny je s nim sranda ale ... neviem povedat ziadny konkretny nedostatok..ziadnu chybu ale tiez ma vyse 40 a je stale sam. Pritom by chcel niekoho a tiez ma kopec kamosiek.

medda_beda
25. mar 2024

Napíšem ti môj príbeh.
Tak napríklad môj manžel mal 35 keď sme spolu začali, ja som mala pomaly 22.Nejaké vážne vzťahy nemal, ale zase ani nevyhľadával ženskú spoločnosť.
Ženská pozornosť si ho vyhľadávala sama, ale lámač sŕdc nebol nikdy.K ženám má úctu.
Rovesníčky k nemu nepasujú.Vyzerá mlado, chová sa mlado.Na druhej strane je však veľmi zodpovedný, spoľahlivý v domácnosti na 100%.Akurát je trochu tichý medzi cudzími.
Ja som od mlada chcela seriózny vzťah ktorý by spĺňal to čo chcem a trvalo mi kým som pochopila, že medzi rovesníkmi to nenájdem.
Nevyhľadávala som však takýto vekový rozdiel a popravde pri spoznaní môjho manžela som mu prvýkrát tipla pod 30.

Nevyhol sa otázkam či je rozvedený, či má deti vzhľadom na vek.Boli to pre mňa veľmi podstatné veci.
A hlavne nás spojili aj spoločné záujmy, názory.

Takže čo k tomu viac napísať.Život je nevyspitateľný a niekedy treba byť aj iniciatívny lebo ani mne môj manžel nespadol z neba len tak.Keď neriskuješ-nič nezískaš.
Mne sa ani jeden vážny vzťah len tak neprihodil z čista jasna.

medda_beda
25. mar 2024

A ešte jedna vec.Ak by ma za slobodna oslovil nejaký 40tnik čo má reči starého pána, rád sedí pri futbale a pivku a fyzicky sa o seba nestará tak taký by ma veru neoslovil.

Takže nie je 40tnik ako 40tnik.

zuzulka558
25. mar 2024

Vieš čo môj keby si nevzal mna tiež je sám a aj mi to povedal a to ma 45,, on bol tip zbaliť sa s kamarátmi a z ničoho nič ísť na dovolenku 🤣 taky co si užíval život a asi by to aj tak bolo aj teraz taky je ale s nami nie kamarátmi 🤷‍♀️ doma mi porobil všetko keď som sa dávala po pôrode dokopy a aj teraz nemá problém z domácimi prácami co kedysi robila len žena,,, ja takého chlapa co opisujes vôbec neodsudzujem,keďže niečo podobné by bol aj môj a viem ze je v poriadku,, pre neho umelo upravená žena bola otrava do života a cicač peňazí,, sme spolu 13 rokov povaha mu zostala užívať si ale s nami,, v stredu mi vedúci povedal ze mu volal manžel ci mi dá voľno zas sa chce ísť na sviatky flákať 🤣

zuzulka558
25. mar 2024

@marseillefan ale nemusí to tak byt ja som bola z mojim kamoška 6 rokov boli sme taka partia a on v nej, už viem prečo som ho nemohla tak dostať za tie roky co mi hlavu poblaznil asi tiež takto rozmýšľal ze kamošku nezbali

marseillefan
25. mar 2024

@zuzulka558 No veď najlepší spôsob ako zbaliť kamošku je vôbec ju nebaliť 🙂

zuzulka558
25. mar 2024

@marseillefan môj je introvert jak hovado, no môže byt a ani som si to dodnes neuvedomila 🙂

zooeynka
25. mar 2024

Najhorsie je, ked z chlapa krici ze by chcel zenu, hocijaku len nech sa preboha uz nejaka najde. To je odpudive. Kazda sa chce citit ako vynimocna princezna, nie nejaka z radu kamaratok ktora sa ti usla kedze ostatne ta odmietli. Nesmie z teba to zufalstvo kricat. Za mna je odpudivy aj chlap s 30 kamaratkami, popravde muzi kamaratky nepotrebuju, vzdy je za tym skryta tuzba raz ju pretiahnut. Mozu si nahovarat ze to tak nie je, HA HA.Cize ak sa muz obklopuje mnozstvom zien a dufa ze nejaka sa nanho ulakomi tak to je ze bleeee. Si vyber jednu a tej daj pocitit aka je vynimocna, ze ju chces a nie ze neslano-nemastno sondujes ci by ta nahodou nejaka z okruhu kamaratok nechcela.

tetapetra
25. mar 2024

@babkaland som sa pobavila,že nič sa nemení 😁. Mám bratranca,starého mladenca, má 47. Kedysi fešáčisko, teraz?! Starý dedo.

babkaland
autor
25. mar 2024

Ľudia. Zámer nebol spraviť tu Bravo poradňu. Skôr som chcel skúmať aké je to z druhej strany. Vy čo ste tu ženy po 30-40 a máte rodiny, a dajme tomu že sa stanete rozvedenými alebo tak, a že ako by ste vnímali starého mládenca vo vašom veku, čo vlastne v živote nedosiahol tolko vzťahových skúseností ako vy.

zooeynka
25. mar 2024

@babkaland radsej stary mladenec, ako kurevnik, prip.otecko so 4 malymi detmi platiaci vysoke alimenty....