icon

Stáva sa vám, že nie ste jeho typ?

6. sep 2024

Aj vám sa to stávalo?

Strana
z2
moonlight1210
8. sep 2024

So sarkazmom sa to nema prehanat. Posobi potom ako obrnena tŕňová stena a cez tu sa malo muzom chce k danej zene liezt. Radsej si nechaju zajst chut, ako riskovat, ze budu musiet odrazat sarkasticke smeče, namiesto prijemneho rozhovoru.
(Pricom ty sa vies aj milo porozpravat, ale on sa k tomu ani nedostane, lebo jednoducho radsej nepride).
Navyse skresluje, kedy si este robis srandu, a kedy uz nie a myslis to rypnutie vazne.
A niektori ludia vnimaju sarkazmus, ktory je hovoreny len pre humor, ako povrchnost. Lebo sarkazmus sa zvycajne pouziva na skrytu urazku, ktora ale ma mat dovod. Ma byt na mieste. Trebars zena voci prilis doternemu neslusnemu chlapovi.
Mimo opodstatneneho pouzitia im to pride nevychovane.

Nevyhodou potom este je, ze mas taky trening hadzat sarkasticke bonmoty, ze ked chces povedat nieco mile, vyznie to divne, nejasne a ma to stale sarkasticky nadych, aj ked si nechcela.

Dalsia vec je, ze si kolkokrat myslime, aki sme nezaujimavi pre okolie a vobec to nie je pravda. Aj pri tom, ako ideme na nakup, sa kludne najde par ludi, ktorych sme pocas toho stretli a zaujali. Zhodnotili nas ako sympatickych, zaujimavych a na vyzor, mimiku a rec tela pre nich prijemnych. Len nam to nebezali hned oznamit. Ale v duchu nam udelili priaznive plusove body.

Ty si kludne mohla zaujat aj niektorych z tych, co boli tvoje typy, len si ich nasledne hned odradila.
Co ale zas znamena, ze by ste si aj tak nerozumeli a ten vztah, ak by vznikol, by nefungoval. Lebo jemu by sa trebars nepacilo, ze si bezne sarkasticka a ty by si nevedela nebyt. Mozno by ti dokonca prisiel ako suchar.

Strana
z2