icon

Stojí za to dať tomu šancu?

bublinka44
21. jan 2024

Ahojte. Mesiac som sa stretávala/randila s chlapom. Všetko bolo v pohode, až do posledného stretnutia, kedy mi vravel, že chce ísť do jedného mesta a ja som nechcela, tak povedal, že pôjde s druhou. Urazila som sa, aj keď som vedela, že to myslí zo srandy. Nemyslím si, že je správne, aby na začiatku zoznamovania vravel také veci. Potom sa nahneval, že ma odvezie domov, nakoniec sme si to ale vysvetlili, že budeme pokračovať ďalej. Povedala som, že mi ubližuje, keď také hovorí, tak povedal, že už nebude a keď bude niečo také, hneď mu mám povedať, aby to nehovoril. Ale zrejme ten hnev v ňom ostal, lebo ako sme ďalej kecali, tak sa nahneval až tak, že mi povedal nadávku a to už určite nemyslel zo srandy a x-krát mi povedal, že mám vystúpiť z auta, zablokovať si ho, neurobila som to a opäť sme si to vysvetlili. Potom mi to argumentoval tým, že dokáže veľmi ľúbiť, ale dokáže byť aj úplne bezcitný. Tak som mu vravela, že keď je bezcitný, že má nemôže mať rád, že to sa vylučuje a stále len, že nevylučuje, že ma má naozaj veľmi rád. Ja som už vtedy nevedela čomu veriť, ale stále som neodišla a vravela mu, že chcem byť s ním. Takže sme sa síce udobrili, lenže ako už bola celkovo taká napätá situácia, dostal asi úprimnú chvíľku a povedal mi, že mi občas páchne z úst. V tej chvíli som sa cítila stonásobne horšie ako pri tom nadávaní. Potom sa to snažil zachrániť tým, že to je preto, že málo pijem, ale to už nešlo. Mňa v živote nikto tak neurazil. Bez slova som sa obliekla a odišla. Teraz mi nejde do hlavy, prečo ma neustále bozkával a prečo si tie bozky aj sám pýtal. Nasilu? Teraz neviem, čo robiť. Nedokázala by som sa mu už po tomto pozrieť do očí a určite by som si to nonstop pri ňom prehrávala v hlave. Nevadí mi, že sme sa pohádali, že mi nadával, ale túto vetu z hlavy v živote nedostanem. Ale napriek tomu chcem s ním byť a dať tomu šancu, ale neviem ako to prekonať. Viem, že on sa mi neozve. Sme obaja tvrdohlaví a vždy som sa musela pri nezhode ozvať prvá, ale stál mi zato, ale teraz už neviem. Čo mu mám napísať “Prepáč, že mi smrdí z huby, ale mám ťa rada a chcem byť s tebou.”? To sa nedá.

Budem vďačná za akékoľvek rady, prípadne skúsenosti.

Strana
z3
dadis
21. jan 2024

@bublinka44 Pocuj, nevieme aky mas zdravotny problem, ale najprv mas lubit seba. Mat niekoho len preto, ze chces zazit aspon trosku lasky je hlupe.

denisah6
21. jan 2024

@bublinka44 myslím, že sa potešil kvôli tomu, že už sa ťa chcel zbaviť, ale chcel, aby si ty bola tá, čo nepodpíše/nezavolá/neurobí prvý krok, pretože potom by ti aj to mohol vyhodiť na oči, že veď ty si ho prestala kontaktovať, ak by si sa aj po pár dňoch ozvala.

Napríklad ja som sa raz spýtala, že prečo nevyšli predchádzajúce vzťahy a odpoveď bola, že lebo tá a tá robila to a to, resp. nerobila čo mala atď. A na ďalšiu otázku, že či si ty urobil všetko správne, keď tak tvrdíš, že tie ženy boli také zlé, na to mi povie, že nie, on robil všetko správne, čiže si ani neprizná svoj podiel viny na celom.
Jasné, že človek sa snaží vo vzťahu, ale povedať, že ja som nikdy nič zlé neurobil/a....neviem.
A takéto slovné výbuchy mi nikdy nešli do hlavy, tiež ma niekedy niečo vytočí, ale zase nadávam nikomu do idiotov a podobne. Odtiaľ iba krok k prvej facke.

Ono s odstupom času ja tvrdím, že ten človek nebol zlý, to nie. Len si neuvedomil, že nie je dokonalý, prípadne si myslím, že možno aj nejaké nevyriešené situácie z detstva atď.

ruxandra
21. jan 2024

Tak aj na tych par mesiacov skus najst radsej niekoho ineho, tento ta akurat za ten cas poriadne zničí. Ver si trochu viac, urcite mas na to, aby si nasla niekoho schopného, len sa najprv musis zbavit tej gule co mas na nohe - lebo ver, ze on bude robit vsetko pre to, aby v tvojich očiach vyzeral ako boh a aby vsetci ostatni boli pre teba nezaujimavy.
Prosim ta, nezostávaj zo zúfalstva s idiotom, naozaj si nic take nezaslúžiš

bublinka44
autor
21. jan 2024

@aurora33 to nie, ja už som sa teraz zaťala a viem, že on sa prvý neozve, čiže to už je koniec. Ale každopádne ďakujem

grof_monte_christo
21. jan 2024

@bublinka44 Na opojenie láskou si si vybrala nesprávnu osobu, to vieš už aj sama. Keby som ja mala vážne zdravotné problémy, tak by som si určite nehľadala žiadny nový vzťah.

lenicka999
21. jan 2024

Za mňa je to až príliš veľa red flags. Tento ťa bude pri každej príležitosti vyhadzovať z domu a trestať ťa tichou domácnosť až kým sa k nemu nedoplazíš a nebudeš doprosovať. Ver mi, takého človeka do života nepotrebuješ.

bublinka44
autor
21. jan 2024

@ruxandra obávam sa, že už iného nájsť nestíham, prípadne ešte horšieho a to by som už nedala

bublinka44
autor
21. jan 2024

@lenicka999 od začiatku boli nejaké veci, čo mi vadili. Riešila som to aj s inými, že neviem, či vôbec dať šancu, že sa budem viac trápiť ako tešiť. Bohužiaľ som mala pravdu a už to ľutujem

lenicka999
21. jan 2024

@bublinka44 koľko máš rokov, že sa bojíš že už žiadneho iného nestretneš?

bublinka44
autor
21. jan 2024

@lenicka999 o chvíľu 27. Ale v tomto vek nehrá rolu

vikiki29
21. jan 2024

@bublinka44 nerozumiem tomu zúfalstvu byť s niekým za každú cenu, bez ohľadu na to či sa s tým človekom cítiš dobre alebo nie. Mám pocit, že aj keď ti tu dáme všetci tie najlepšie vysvetlenia a rady, ty aj tak za ním poutekáš keď ti napíše a necháš zo seba robiť handru.

lenicka999
21. jan 2024

@bublinka44 To je úplne super vek, nemusíš ľutovať že tento vzťah netrval ani pár mesiacov. Buď rada že sa už teraz takto vyfarbil. Ja som presne v tomto veku stretla svojho manžela. Ak ti môžem poradiť hľadaj takého človeka s ktorým sa budeš cítiť ako doma, s ktorým budeš mať taký pokoj v duši a nie takéto kovbojky, hore dole ako na horskej dráhe.

bublinka44
autor
21. jan 2024

@vikiki29 citíla som sa s ním predtým dobre, preto som tomu chcela dať šancu. Kebyže sa toto stane na prvom/druhou stretnutí, tak ma už v živote neuvidí, ale už sme začali niečo budovať a cítiť k sebe. Neozvem sa mu, max. tak, že sa rozlúčim a poprajem mu. Doprosovať sa mu nemám prečo.

aurora33
21. jan 2024

@bublinka44 tak to je supeer že si sa tak rozhodla 😊

lili1313
21. jan 2024

Vyfarbil sa rýchlo, toto by bolo v živote utrpenie. A áno, pravdaže ťa priťahuje, v tomto sú manipulátori a psychopati majstri. Sú príťažliví (nemyslím výzor ale prvotné vyžarovanie) a vzbudzujú často silné emócie. Ako na húsenkovej dráhe.

bublinka44
autor
21. jan 2024

@aurora33 tak aspoň niekto má radosť. Ja sa môžem ísť ďalej trápiť…

muchotrafka298
21. jan 2024

Vobec by som sa takemuto cloveku neozyvala, hlavne po takomto vystupe. Proste to nechaj tak. A ked ma silacke reci, ze ked sa oholi a schudne moze mat hociktoru babu, tak nech sa paci. Ty nepotrebujes vztah, ktory bude pre teba zdrojom stresu a napatia. Ja som bola raz vonku s clovekom, co ma za prvych 5 minut asi tak v troch vetach totalne dourazal, este aj dalsi ludia co tam boli nechapali. Ja som sa zdvihla a odisla som. Pokusal sa ma kontaktovat, ze to bola sranda. Pre mna nebola, neskor som sa dozvedela ako sa choval k inym zenam a bola som rada, ze som s nim nestravila viac casu.

bublinka44
autor
21. jan 2024

@muchotrafka298 ako som už vyššie spomenula, kebyže sa to stane na prvých stretnutiach, tak to utnem hneď (v tomto som dosť rázna a dokážem sa s niekým prestať baviť aj po rokoch, aj keď mi povie len nejakú blbosť napr.), ale takto to už je ťažšie, keď v tom sú city, aj keď to bol len mesiac.

libertz
21. jan 2024

@bublinka44 lenze city by nemali byt viacej nez zdravy rozum a sebaucta... clovek co ta ma rad by nikdy taketo veci nerobil. Resp. keby ublizil nejako nevedome tak by sa potom ospravedlnoval najviac jako vie... je to takto jednoduche.

amonet
21. jan 2024

@bublinka44 vies co by si urcite mala spravit? vyhladat odbornika a zacat pracovat na svojej sebaucte a laske samej k sebe. mozno budes prekvapena ze ked si poriesis seba aj tie vztahy budu zrazu plnohodnotne a ine

maranta_leuconeura
21. jan 2024

@amonet to neurobi, to som jej uz radila a zobrala to ako utok. Ona nic nepotrebuje, ona uz vztahy mala, vie co ako. Tak nech, bude sa navzdy tocit v kruhu a ked nahodou precitne, ze nieco asi nebolo ok (hoci v tomto pripade aj to zle vyhodnotila a najviac jej ublizilo poukazanie na zdravotny problem), tak sa bude pytat na koniku, lebo si nevie sama poradit v tak evidentnej veci.

deti95060810
21. jan 2024

tomuto individu chceš dať šancu? neblázni...🙄

zuzka1117
21. jan 2024

Preboha žena nemáš žiadnu sebaúctu? Je mi smutno z toho ako nechajú ženy so sebou zametat.

rorino
21. jan 2024

@bublinka44 usporiadajú si to najprv vo vlastnej hlave🤦

barborachors
22. jan 2024

@bublinka44 mala si mu okamzite odvetit, ze tebe tiez. A ak bol sex, tak ze mu smrdi vtak. Je to vec cviku. Este par debilov stretnes a budes vycvicena.

Strana
z3